![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Cytat:
Basen z kulkami tez przezywa ostatnie chwile. Po swietach przybedzie nowych gratow wiec basen skladam. Juz mnie plecy bola od zbierania kulek :P
![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
My mielismy 3 paczki tych z peppa zostaly moze dwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
Ja już nie korzystam z puzzli bo się syf pod nimi zbierał i złożyłam
![]() W ogóle Wojtkowi niezauważalnie wyszły wszystkie czwórki, czekamy na trójki. Ale już się boję ![]() Dzisiaj nie spał od 2 do 4. A potem musieliśmy go budzić.
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...tapatalk... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kciuki! Ja chce zaczac ćwiczyć ale nie wiem kiedy to nastąpi. Kilogramy poleciały po powrocie do pracy ale przydałoby sie ujędrnić tu i tam ;-) Cytat:
Cytat:
Amy przespała cała noc, pierwszy raz od dawna. Czuje sie tragicznie, jutro nastawiam budzik na 3 rano ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Pozmywal ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- On myślał ze zamontuje ja w 5 min. A to zmywarka pod zabudowę wiec musi triche szafke przerabiać. Wczoraj mi mówi "nie sadziłem ze zostanę pokonany przez zmywarkę" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Konto usunięte
|
Zeby mieć zamrażarkę ;P
Wczoraj mega płaczliwy dzien, aż usłyszałam ze mam uciszyć dziecko (na placu zabaw) a jedna sąsiadka uchyliła rolety antywłamaniowe zeby sobie popatrzeć jak Konrad w spazmach rzuca sie na ziemie bez kurtki Ale o 20:40 pojechaliśmy na zakupy i było juz ok Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ridi spi na macie nic jej na szczescie nie robi. u nas to tez istotna rzecz bo podlogi sa lodowate wrecz. u nas trojki tez wyszly juz jakis czas temu i byly chyba najlzej idacymi zebami. Cytat:
fartuch rozumiem jak sie czujesz. my od 13 tygodnia bylismy w niepewnosci czy z M bedzie ok. dopiero w 7 miesiacu niebezpieczenstwo zniklo choc pojawilo sie zatrucie ale to juz pikus byl. zycze ci zeby szybko sprawa sie wyjasnila i zebys mogla w spokoju cieszyc sie ciaza. kupikismy M na mikolaja drewniany zestaw miotla miotelka i szufelka. szufelka plastikowa. szufelka wszystko jedno ale M od wczoraj jak dostal prezent zamiata kota... kot jak widzi miotle ma lzy w oczach. ...tapatalk... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
celebriti
|
Indu do jakiej grupy odchudzającej dołączyła ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
A co chcesz mnie sledzic czy chcesz sie jeszcze bardziej wylaszczyc chuda wywloko?
![]() Do grupy na fejsbuczku żuczku ![]()
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz co to za grupa ![]() ![]() U nas czworki wyszły bezobjawowo wiec teraz mam nadzieje ze będzie ok. Wczoraj L zasnęła przed 21 a dzis wstalysmy po 9. O 4 rano do naszego łóżka przyszła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
U nas górne 3 już są milimetr od wyjścia.
I na dzień dzisiejszy tyle. Czekamy na 5.. Fartuch Ty teraz masz 16 tydzień dobrze liczę? Idę dzisiaj do fryzjera. Cieszę się jak głupia,ze wyjdę z domu. Muszę coś ze sobą zrobić to idę się farbnąć na ciemny kolor . To nic ze teraz mam blond ![]() ![]() zachciało mi się hummusu i będę robiła dzisiaj na szybko z puszki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1185 | |
Konto usunięte
|
Dominacja ja wczoraj powiedziałam do Konrada "chodz bo aż sąsiadka z ciekawości rolety podniosła"
Ale nie wiem czy słyszała A na placu zabaw jakis łepek z balkonu krzyknął... ale to nie na moim osiedlu Marei lodówka wystarcza w sumie bo i tak prawie nie mamy jedzenia teraz, same marchewki i jajka Przyjechał dzis na kilka godzin dziadek na ratunek, mogłam zrobić obiad w spokoju Biedny Ridda, Konrad ma ostatnio fazę na jeżdżenie po kocie samochodami ale Salem jak sie w☠☠☠☠i to zaraz gryzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Tez bym zjadła hummus albo nawet lepiej pasztet z fasoli ale musze sama potem to jeść a strasznie mnie brzuch boli po takich rzeczach i inne atrakcje ![]() Dzisiaj zrobiłam krem z pora i kalafiora, czekam na rewolucje, dobrze ze stu pracuje dzis do 20 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ostatnio płakała jak wracałyśmy ze sklepu.. Ale tak głośno ze echo szlo, nikt nic nie mowil.. Zależy od człowieka, jeden zrozumie a drugiemu przeszkadzac bedzie ., Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
...tapatalk... ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
...tapatalk... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak jem czasami ale później jest kiepsko ![]() U nas było tylko patrzenie się. Nikt nie komentował na szczęście Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1189 |
Zadomowienie
|
Mnie te baby komentujące naprawdę w☠☠☠☠****. Kiedyś byliśmy w sklepie, ja chciałam coś przymierzyć do ubrania i mówię do tz-ta, że musi wziąść Michaline na chwile na co on do mnie odpowiada, że on nic nie musi a brudzi chce. Usłyszała to jakaś starsza babka i komentarz na cały sklep, że skoro nic nie musi to chyba nie jest ojcem itd no to wtedy to i mnie siarczyscie poniosło.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 | ||
celebriti
|
Cytat:
Tak będę Cie stalkowac hihi chciałam obczaić grupę zawsze to łatwiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 | |||
Zakorzenienie
|
Weszlam do kilku grup ale potem pousuwalam bo mialam za duzo spamu ![]() ![]() Bardzo motuwujaca i inspirujaca jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hehe dzieki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie co? Zaczelam pod koniec listopada . nie wiem jak wagowo bo mi goska wage roz☠☠☠ala - chyba widziala jak jej nienawidze :P ale czuje sie zupelnie inaczej. Mam duzo wiecej energii, nie musze spac popoludniu, lzej sie czuje i chyba buzia ladniej wygląda ![]() I serio ta grupa motywuje bo jak widze zdjecia tych ludzi i jakie efekty osiagneli to az sie chce!
![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! Ja od kwietnia walczę i mam plan żeby jeszcze 4 kg zrzucić ![]() Spodnie wszystkie mam luźne ![]() Zaproś o mnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Sylwusiach zaprosilam
![]()
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Już jestem ![]() Dziękuje ![]() Indu a ćwiczysz oprócz diety? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
A wiesz jak fajnie ćwiczy sie z dzieckiem?? Hmm? Jak na ciebie włazi i robi sobie konia z ciebie ![]() Ale gratuluje ci samozaparcia jeśli chodzi o dietę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
Ja znowu przytyje pewnie 25kg. Nie wiem skad sie biora te kilogramy. Dobrze ze prEd ciaza wszystko zrzucilam bo byłabym słoniem w ciazy
![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
Mi też by się przydało zrzucić z 3 kg bo siedząca praca daje się we znaki. Cieszę się ze od stycznia będę mieć multisporta to bede chodzic na fitness i silownie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Ja przed ta druga ciaza mialam 10 kg mniej. Zal mi, ze te kg tak lecą do przodu teraz. Juz się czulam super, cycki byly fajne, zmalały, nie karmilam... wszystko od nowa...
W tamtej ciąży lubilam byc a teraz mam dosc, choc czuję się naprawdę niezle. Serio juz bardzo chcę urodzic i zeby dziecko miało 6 miesiecy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.