Wszystko o Avonie - Część II - Strona 401 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-17, 12:30   #12001
milagrosx
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Wiecie co. Normalnie jaja. Prubuje wysłać sms konkursowego ale wyskakuje mi na ekranie że nie można wysłać bo nie ma takiego numeru

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 12:37   #12002
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ja byłam na takim spotkaniu, ale w czwartek 10 maja na Plantach - jestem z Okręgu 195 a Ty z jakiego?
Ja jestem z 964 jak było warto poświęcić sobotę na to spotkanie????
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 12:46   #12003
martusia5554
Rozeznanie

niedawno przyszła mi paczuszka z kat.06 2 termin

*z 12 próbek szminki nabłyszczającej dostałam 11 brakująca doslą w kolejnym terminie(z waszych opini wynikało,ze ich wcale nie dostane,bo u Was byly wielkie braki,a mi sie jednak udało dostac te 11 próbek)
*woda toaletowa Island Vibe-przecudny zapaszek
*z dnia wysyłkowego B zmienili mi na D...
*ogólnie wszystko mi przyszło,nie miałam braków kosmetyków(dostałam 7 kuponów plebiscytowych.wiec znowu sie szkusze i wysle kolejne,moze teraz wygram...)
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 12:47   #12004
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Ja jestem z 964 jak było warto poświęcić sobotę na to spotkanie????
ja akurat miałam w czwartek spotkanie powiem Ci,że było warto-super atmosfera i sporo można się było dowiedzieć
oprócz dobrego jedzenia i prezentów każda dostała karty urody i szminkę nabłyszczającą kolor KISS OF PINK (mnie on akurat zupełnie nie podchodzi, ale wzięła go sobie moja ciocia, bo bardzo się jej spodobał), była pani wizażystka, która przyjechała dużymm kuferkiem wypchanym kosmetykami avonu i wykonała 3 rodzaje makijażów (przy okazji można było pooglądać, podotykac nowej kolorówki z avonu i się nią pomaziać);
była też "wystawa" z nowościami avonu - tez można było poniuchac zapaszków itp.
poza tym było dużo informacji o tych nowych kampaniach w avonie, o telefonii my avon itp. itd.

powiem Ci,że naprawdę było warto tam pójśc - ja jestem bardzo zadowolona, oprócz uzyskania wielu informacji można było poznać nowe osoby, pooglądac kosmetyki itd.

nie wiem dokładnie ile trwało spotkanie (rozpoczęło sie o 16), bo ja wyszłam po 17.30 (byłam umówiona z TŻ-tem i już czekał na mnie na paderweskiego ), ale na kolejne tez na pewno pójdę ( o ile takie będzie i będę zaproszona )
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 12:48   #12005
Tulipinka
Przyczajenie

Cytat:
tulipinka - to ja juz nic nie wiem jak jest z tymi terminami, nic się więcej nie odzywam i poczekam na info na fakturze albo w strefie
tak bedzie najlepiej ja jestem z okregu 510 a kazdy ma inaczej wszystko sie niedlugo wyjasni,bedzie dobrze ,trenerka ktora prowadzila to spotkanie powiedziala ze w innych panstwach taki system sie sprawdzil ,i ze sprzedaz poszla w gore-mam taka nadzieje
Tulipinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 12:54   #12006
justysiek
Zadomowienie

Widzialam, ze pisalyscie o przyborniku kosmetycznym - ja ze swojej strony tez go polecam, mam ten niebieski sprzed kilku lat i jestem z niego zadowolona, trzymam w nim patyczki kosmetyczne i wreszcie nigdzie mi sie nie walaja. On faktycznie jest z zawartoscia (patyczki, chusteczki, waciki), wiec warto.

Ciekawa jestem tego stylowego zestawu z K07 - podoba mi sie bardzo ta czarna kosmetyczka, no ale to tylko zdjecie... ciekawe czy w rzeczywistosci tez jest taka fajna...

No i Island Vibe mnie bardzo kusi, choc nawet nie wiem jak pachnie (czekam na dostawe z K06 i katalog, zeby powachac), ale jakos mi sie kojarzy, ze tak "escadowo"
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 12:57   #12007
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
ja akurat miałam w czwartek spotkanie powiem Ci,że było warto-super atmosfera i sporo można się było dowiedzieć
oprócz dobrego jedzenia i prezentów każda dostała karty urody i szminkę nabłyszczającą kolor KISS OF PINK (mnie on akurat zupełnie nie podchodzi, ale wzięła go sobie moja ciocia, bo bardzo się jej spodobał), była pani wizażystka, która przyjechała dużymm kuferkiem wypchanym kosmetykami avonu i wykonała 3 rodzaje makijażów (przy okazji można było pooglądać, podotykac nowej kolorówki z avonu i się nią pomaziać);
była też "wystawa" z nowościami avonu - tez można było poniuchac zapaszków itp.
poza tym było dużo informacji o tych nowych kampaniach w avonie, o telefonii my avon itp. itd.

powiem Ci,że naprawdę było warto tam pójśc - ja jestem bardzo zadowolona, oprócz uzyskania wielu informacji można było poznać nowe osoby, pooglądac kosmetyki itd.

nie wiem dokładnie ile trwało spotkanie (rozpoczęło sie o 16), bo ja wyszłam po 17.30 (byłam umówiona z TŻ-tem i już czekał na mnie na paderweskiego ), ale na kolejne tez na pewno pójdę ( o ile takie będzie i będę zaproszona )
O dzięki za opis nasze spotkanie jest na 12 zdziwiła mnie tak wczesna pora zawsze były tak o 16-17.Ja jadę z moją koordynatorką bo przeprowadziła się i teraz zawsze mnie po drodze zabiera .Kalex w którym biurze jesteś zapisana na Staszica Sienkiewicza czy na Warszawskiej??Swego czasu chciałam zmienić koordynatorkę bo z moją nie mogłam się dogadać ale teraz jest nawet ok.Możesz mi napisać jak Ci się układa współpraca z Twoją i jak się nazywa??
Stary 2007-05-17, 12:59   #12008
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
jjutro nie znjade czasu na lekarza ale polece do apteki ale w piatek juz pojde chyab ze przejdzie w co watpie.dziekuje kochana:
Przeczytałam twój post <przekłuwanie uszu> jeśli ropieją ci uszy a przekłute są ponad rok to zastanów się nad tym jakie kolczyki nosisz. Może być to 100% objaw alergi skórnej objawiającej się w kontakcie z niklem, więc jeśli nosisz zwykłą biżuterię to odstaw ją. Na dzisiaj moge ci polecić przemycie uszu wodą utlenioną lub jakimś środkiem wysuszającym, jeśli cie początkowo swędziały to pewnie drapałaś i teraz bolą (jeśli ciągle będziesz drapać, dotykać to powiększy ci się obrzęk), pozatym załóż srebrne lub złote kolczyki (najlepiej takie aby nie miały zawleczek styłu - uszy muszą oddychać,zapobiegnie to zarośnięciu dziurek) zwiąż włosy żeby się nie przyklejały, śpij na plecach. PAMIĘTAJ NIE DOTYKAJ BO NIE USTĄPI A SIĘ POGORSZY
Ja jestem uczulona na nikiel i kiedyś przeżyłam coś takiego strasznego. Zaczeło się od uszy, na dzień dzisiejszy mam koniec z guzikami w spodniach, paskami z klamerką, zegarkami, pierścionkami, generalnie z wszystkim co jest sztuczne.
PS. Możesz używać również SUDOKREM - apteka (maść na odparzenia dla niemowląt ale doskonale wysusza rany
I PAMIĘTAJ NIE DOTYKAJ BO NIE USTĄPI A SIĘ POGORSZY[/quote]

no aja glupia to czasami rusze tym kolczykiem albo costo prawdopodobnie przez kolczyki jakie nosze, zaraz lece do apteki a pozniej wkladam zlote kolczyki.dziewczynki dziekuje wam bardzO
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 13:21   #12009
milagrosx
Raczkowanie

Dzwonie do Avonu i muwie babce że nie moge wysłac smsa konkursowego bo dostaje informacje od operatora że nie ma takiego numeru. Prubowałam z 10 razy na wszelkie sposoby, nawet na nowo cyferka po cyferce wpisywałam ich numer 71808 i nic. a ona mi na to że ich numer jest aktywny i może ja się pomyliłam podczas wpisywania numeru, na to ja jej że numer od nowa wpisywałam z 10 razy i nie działa. Poradziła mi żeby sprubowała za godzine. Tak sobie myśle - chyba rachunku nie zapłacili i numer dlatego jest nieaktywny

Panie i Panowie o to pierwszy w Polsce konkurs smsowy w którym nie można wysłać smsa. Serdecznie zapraszamy do udziału w Konkursie. Gwarantujemy wspaniałe nagrody

Stary 2007-05-17, 13:25   #12010
MagdaP
Zadomowienie

Jesli wysylas z ery to chyba prze numerem trzeba wpisac 48
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 13:26   #12011
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Z Orange. Ale wczoraj wysyłałam i było wszystko ok

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-17, 13:26   #12012
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość

+48
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 13:32   #12013
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem tego stylowego zestawu z K07 - podoba mi sie bardzo ta czarna kosmetyczka, no ale to tylko zdjecie... ciekawe czy w rzeczywistosci tez jest taka fajna...
Majula widziała ją w swoim biurze - mówiła że będzie idealna na piórnik
ja chyba sobie wezmę ten zestaw

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 13:38   #12014
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

ja pisze z ery i nie musze wpisywac +48 przed numerem a w ogolle to zeby szybciej bylo to klikam odpisz i nie musze numeru wpisywac i do tego jest szybiej
Stary 2007-05-17, 13:39   #12015
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Ja też widzialam.. wygląda dokladnie tak jak na zdjęciu.. wymiary właśnie piórnika...

Dziś mam podgląd faktury, brak Zródła Młodości z netto, są myjki, nie ma jednej próbki nabłyszczającej...
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-17, 13:41   #12016
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
mi sie podoba tak czy siak, poza tym za 9.90 za tusz, blyszczyk i kosmetyczke to jest naprawde smieszna kwota wiec wezme napewno. tusz wiadomo ze sie zuzyje, kosmetyczka mi sie podoba, natomiast martwi mnie blyszczyk, nie lubie takich rozow. licze ze tylko na zdjeciu wyglada az tak rozowo. najwyzejsprzedam albo co.
Stary 2007-05-17, 13:47   #12017
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
Ja też widzialam.. wygląda dokladnie tak jak na zdjęciu.. wymiary właśnie piórnika...

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
mi sie podoba tak czy siak, poza tym za 9.90 za tusz, blyszczyk i kosmetyczke to jest naprawde smieszna kwota wiec wezme napewno. tusz wiadomo ze sie zuzyje, kosmetyczka mi sie podoba, natomiast martwi mnie blyszczyk, nie lubie takich rozow. licze ze tylko na zdjeciu wyglada az tak rozowo. najwyzejsprzedam albo co.
no właśnie, ta cena jest super
z upustem tylko 9zł
jestem już pewna że wezmę
prawda - rusz sie zużyje.
a błyszczyk... jak mi spasuje kolor to zostawię sobie, ale jak nie to sprzedam albo coś...

Stary 2007-05-17, 13:55   #12018
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

ja dziś dostałam 2 pomadki do ust, ta koloryzującą i z UVA/UVB 10 baardzo fajne i smaczne balsam rozświetlający tez fajnie pachnie, mam nadzieje ze dobrze nawilża, ładnie sie mnieni na słoneczku
spray unoszący włosy u nasady i płynny wosk zaraz będę testować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg avon1.jpg (115,0 KB, 37 załadowań)
Stary 2007-05-17, 14:07   #12019
milagrosx
Raczkowanie

Właśnie odkryłam że szmineczki nabłyszczające Pink Kiss i Champagne Glow w połączeniu dają naprawde piękny kolorek. Bo jak dla mnie to Pink Kiss jest za bardzo różowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-17, 14:21   #12020
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
O dzięki za opis nasze spotkanie jest na 12 zdziwiła mnie tak wczesna pora zawsze były tak o 16-17.Ja jadę z moją koordynatorką bo przeprowadziła się i teraz zawsze mnie po drodze zabiera .Kalex w którym biurze jesteś zapisana na Staszica Sienkiewicza czy na Warszawskiej??Swego czasu chciałam zmienić koordynatorkę bo z moją nie mogłam się dogadać ale teraz jest nawet ok.Możesz mi napisać jak Ci się układa współpraca z Twoją i jak się nazywa??
ja się zapisywałam 4 lata temu do Avonu w biurze na Warszawskiej naprzeciwko Empiku (tak w bramę i do góry się wchodziło); a jakiś czas temu dostałam info,że przenieśli się na Planty 16A i tam teraz jest ich biuro.

Hm....natomiast jeśli chodzi o koordynatorkę to nie mam pojęcia kto nią jest Kobiety która mnie zapisywała do avonu nie widziałam od tego pierwszego spotkania 4 lata temu jakoś się mną nie interesuje, a ja tez jakoś specjalnie jej nie szukałam
Ale gdzieś od 2 miesięcy,może trochę więcej (odkąd przenieśli siedzibę) widze,że coś zaczyna się dziać u mnie w okręgu - OMSka przysyła mi maile z informacjami, mam jakieś informacje od Niej na fakturze, teraz to spotkanie KR - wreszcie ktoś zaczął dbać o konsulantki. Także podsumowując od zapisania się do Avonu do gdzieś marca tego roku nikt z biura się ze mną nie kontaktował ani nic Teraz widzę coś się w okręgu pozmieniało i to na lepsze
Stary 2007-05-17, 14:31   #12021
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
Cytat:
no właśnie, ta cena jest super
z upustem tylko 9zł
jestem już pewna że wezmę
prawda - rusz sie zużyje.
a błyszczyk... jak mi spasuje kolor to zostawię sobie, ale jak nie to sprzedam albo coś...
Ooo, no to chyba sie skusze, bo wlasnie ta niska cena jest smieszna, a zestaw niczego sobie, tusz jakos pojdzie, bardziej obawiam sie tego rozu blyszczyka, ale co tam
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 14:34   #12022
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Ooo, no to chyba sie skusze, bo wlasnie ta niska cena jest smieszna, a zestaw niczego sobie, tusz jakos pojdzie, bardziej obawiam sie tego rozu blyszczyka, ale co tam
najwyżej zmieszasz go z innymi kolorami i stworzysz jakiś ładny kolorek

Stary 2007-05-17, 14:40   #12023
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
ja się zapisywałam 4 lata temu do Avonu w biurze na Warszawskiej naprzeciwko Empiku (tak w bramę i do góry się wchodziło); a jakiś czas temu dostałam info,że przenieśli się na Planty 16A i tam teraz jest ich biuro.

Hm....natomiast jeśli chodzi o koordynatorkę to nie mam pojęcia kto nią jest Kobiety która mnie zapisywała do avonu nie widziałam od tego pierwszego spotkania 4 lata temu jakoś się mną nie interesuje, a ja tez jakoś specjalnie jej nie szukałam
Ale gdzieś od 2 miesięcy,może trochę więcej (odkąd przenieśli siedzibę) widze,że coś zaczyna się dziać u mnie w okręgu - OMSka przysyła mi maile z informacjami, mam jakieś informacje od Niej na fakturze, teraz to spotkanie KR - wreszcie ktoś zaczął dbać o konsulantki. Także podsumowując od zapisania się do Avonu do gdzieś marca tego roku nikt z biura się ze mną nie kontaktował ani nic Teraz widzę coś się w okręgu pozmieniało i to na lepsze
Ja swoją koordynatorke widziała raz, wtedy gdy sie zapisywałam do Avonu. A kontakt po tym pierwszy i ostatni miałam przez telefon naś więta Bożego Narodzenia, pytała sie mnie czy chcem dostać szybciej paczkę (przed świętami). No a tak to ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Stary 2007-05-17, 14:47   #12024
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Ja swoją koordynatorke widziała raz, wtedy gdy sie zapisywałam do Avonu. A kontakt po tym pierwszy i ostatni miałam przez telefon naś więta Bożego Narodzenia, pytała sie mnie czy chcem dostać szybciej paczkę (przed świętami). No a tak to ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o to mamy widzę takie same doświadczenie
koordynator widziana raz-przy podpisaniu umowy a potem słuch o niej zaginął
Stary 2007-05-17, 14:48   #12025
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:

O rany że też nie wiesz kto jest Twoim koordynatorem .Skoro jesteś w KR to Twoja Koordynatorka powinna Ci coś raz w roku dać(jest taka nie pisana umowa w avonie że koordynatorki zawsze na bankiecie rozdaję prezenty )Ja raz dostałam zestaw kawowy drugi raz pościel a w sobotę nie wiem co dostanę swoją drogą miło że tak jest.Przecież to jej praca dziwne że nawet do Ciebie nie zadzwoniła wiem że z reguły koordynatorki rozpieszczają swoje najlepsze konsultantki tz z KR.Dają darmowe próbki czasem katalogi i czasem jakieś kosmetyki.Przec ież dzięki Tobie ona zarabia ma pensję i jeszcze 5%od każdego Twojego zamówienia!!!!

Edytowane przez justynka333
Czas edycji: 2007-05-17 o 14:51 Powód: coś jeszcze dodam
Stary 2007-05-17, 14:55   #12026
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
O rany że też nie wiesz kto jest Twoim koordynatorem .Skoro jesteś w KR to Twoja Koordynatorka powinna Ci coś raz w roku dać(jest taka nie pisana umowa w avonie że koordynatorki zawsze na bankiecie rozdaję prezenty )Ja raz dostałam zestaw kawowy drugi raz pościel a w sobotę nie wiem co dostanę swoją drogą miło że tak jest.Przecież to jej praca dziwne że nawet do Ciebie nie zadzwoniła wiem że z reguły koordynatorki rozpieszczają swoje najlepsze konsultantki tz z KR.Dają darmowe próbki czasem katalogi i czasem jakieś kosmetyki.Przec ież dzięki Tobie ona zarabia ma pensję i jeszcze 5%od każdego Twojego zamówienia!!!!
o no to git

no nie mam pojęcia kto jest moim koordynatorem, a w ogóle to ta kobieta co nią była na początku to chyba już nie pracuje w avonie....

jak widzisz mną nikt się nie interesuje, nie dzwoni pierwszy raz teraz w ogóle na takie spotkanie zostałam zaproszona - aż się zdzwiłam jak zaproszenie przyszło chyba się jutro wybiorę na Planty i się spytam kto tak w ogóle jest moją koorodynatorką bo od 4 lat jej nie widziałam

wiem,że one mają kasę za moje zamówienie dlatego trochę mnie to wpienia,że jestem olewana, ale jak widze nie ja jedna...
Stary 2007-05-17, 14:56   #12027
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

ja też brałam ten stylowy zestaw....jednakże wcale mi się ta kosmetyczka nie podoba...fakt jak piórnik..a. po drugie od razu mi się skojarzyła z lateksem haha!! taka błyszcząca:P
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 14:58   #12028
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
ja też brałam ten stylowy zestaw....jednakże wcale mi się ta kosmetyczka nie podoba...fakt jak piórnik..a. po drugie od razu mi się skojarzyła z lateksem haha!! taka błyszcząca:P
a nie masz możliwości zrobienia zdjęcia?

Stary 2007-05-17, 14:59   #12029
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
o no to git

no nie mam pojęcia kto jest moim koordynatorem, a w ogóle to ta kobieta co nią była na początku to chyba już nie pracuje w avonie....

jak widzisz mną nikt się nie interesuje, nie dzwoni pierwszy raz teraz w ogóle na takie spotkanie zostałam zaproszona - aż się zdzwiłam jak zaproszenie przyszło chyba się jutro wybiorę na Planty i się spytam kto tak w ogóle jest moją koorodynatorką bo od 4 lat jej nie widziałam

wiem,że one mają kasę za moje zamówienie dlatego trochę mnie to wpienia,że jestem olewana, ale jak widze nie ja jedna...
ja też tak mam, że na mam kontaktu z osoba co mnie zapisywała prawie 7 lat temu, ale wiem że nadal to ta sama osoba ma się dobrze (wiem, od maricken że z nia się kontaktowała, ale to na poczatku a teraz juz nie). więc działam tak sama sobie, kiedyś to nawet prezenty dostawałam na boże narodzenie a teraz ciszaaaa............
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 15:02   #12030
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
a nie masz możliwości zrobienia zdjęcia?
niestety nie...: pożyczyłam kabel od telefonu kumpeli i nie mam możliwości jak narazie

a tak w kwestii tych koordynatorek...kurcze dziwi mnie że taki słaby kontakt..ja tam osobiście trafiłam na ekstra babkę mam z nią praktycznie stały kontakt... informuje jak coś nie tak..jak np. wpłata nie doszła na czas; na spotkaniach zawsze jakies upominki rozdaje;a nawet raz to pożyczyła mi swoją osobistą bransoletkę dla klientki po tym jak w dostawie była zepsuta
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości