|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#12001 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Wiecie co. Normalnie jaja. Prubuje wysłać sms konkursowego ale wyskakuje mi na ekranie że nie można wysłać bo nie ma takiego numeru
![]()
#12002 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12003 |
Rozeznanie
|
niedawno przyszła mi paczuszka z kat.06 2 termin
![]() *z 12 próbek szminki nabłyszczającej dostałam 11 ![]() *woda toaletowa Island Vibe-przecudny zapaszek ![]() *z dnia wysyłkowego B zmienili mi na D... *ogólnie wszystko mi przyszło,nie miałam braków kosmetyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oprócz dobrego jedzenia ![]() ![]() ![]() ![]() była też "wystawa" z nowościami avonu - tez można było poniuchac zapaszków itp. poza tym było dużo informacji o tych nowych kampaniach w avonie, o telefonii my avon itp. itd. powiem Ci,że naprawdę było warto tam pójśc - ja jestem bardzo zadowolona, oprócz uzyskania wielu informacji można było poznać nowe osoby, pooglądac kosmetyki itd. nie wiem dokładnie ile trwało spotkanie (rozpoczęło sie o 16), bo ja wyszłam po 17.30 (byłam umówiona z TŻ-tem i już czekał na mnie na paderweskiego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12005 |
Przyczajenie
|
tak bedzie najlepiej ja jestem z okregu 510 a kazdy ma inaczej wszystko sie niedlugo wyjasni,bedzie dobrze ,trenerka ktora prowadzila to spotkanie powiedziala ze w innych panstwach taki system sie sprawdzil ,i ze sprzedaz poszla w gore-mam taka nadzieje
|
![]() ![]() |
![]() |
#12006 |
Zadomowienie
|
Widzialam, ze pisalyscie o przyborniku kosmetycznym - ja ze swojej strony tez go polecam, mam ten niebieski sprzed kilku lat i jestem z niego zadowolona, trzymam w nim patyczki kosmetyczne i wreszcie nigdzie mi sie nie walaja. On faktycznie jest z zawartoscia (patyczki, chusteczki, waciki), wiec warto.
Ciekawa jestem tego stylowego zestawu z K07 - podoba mi sie bardzo ta czarna kosmetyczka, no ale to tylko zdjecie... ciekawe czy w rzeczywistosci tez jest taka fajna... No i Island Vibe mnie bardzo kusi, choc nawet nie wiem jak pachnie (czekam na dostawe z K06 i katalog, zeby powachac), ale jakos mi sie kojarzy, ze tak "escadowo" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12007 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#12008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem uczulona na nikiel i kiedyś przeżyłam coś takiego strasznego. Zaczeło się od uszy, na dzień dzisiejszy mam koniec z guzikami w spodniach, paskami z klamerką, zegarkami, pierścionkami, generalnie z wszystkim co jest sztuczne. PS. Możesz używać również SUDOKREM - apteka (maść na odparzenia dla niemowląt ale doskonale wysusza rany I PAMIĘTAJ NIE DOTYKAJ BO NIE USTĄPI A SIĘ POGORSZY[/quote] no aja glupia to czasami rusze tym kolczykiem albo cos ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12009 |
Raczkowanie
|
Dzwonie do Avonu i muwie babce że nie moge wysłac smsa konkursowego bo dostaje informacje od operatora że nie ma takiego numeru. Prubowałam z 10 razy na wszelkie sposoby, nawet na nowo cyferka po cyferce wpisywałam ich numer 71808 i nic. a ona mi na to że ich numer jest aktywny i może ja się pomyliłam podczas wpisywania numeru, na to ja jej że numer od nowa wpisywałam z 10 razy i nie działa. Poradziła mi żeby sprubowała za godzine. Tak sobie myśle - chyba rachunku nie zapłacili i numer dlatego jest nieaktywny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Panie i Panowie o to pierwszy w Polsce konkurs smsowy w którym nie można wysłać smsa. Serdecznie zapraszamy do udziału w Konkursie. Gwarantujemy wspaniałe nagrody
#12010 |
Zadomowienie
|
Jesli wysylas z ery to chyba prze numerem trzeba wpisac 48
|
![]() ![]() |
![]() |
#12011 |
Raczkowanie
|
Z Orange. Ale wczoraj wysyłałam i było wszystko ok
![]() |
#12012 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba sobie wezmę ten zestaw ![]()
![]() |
#12014 |
Zadomowienie
|
ja pisze z ery i nie musze wpisywac +48 przed numerem a w ogolle to zeby szybciej bylo to klikam odpisz i nie musze numeru wpisywac i do tego jest szybiej
![]()
#12015 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś mam podgląd faktury, brak Zródła Młodości z netto, są myjki, nie ma jednej próbki nabłyszczającej... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#12016 |
Zadomowienie
|
mi sie podoba tak czy siak, poza tym za 9.90 za tusz, blyszczyk i kosmetyczke to jest naprawde smieszna kwota wiec wezme napewno. tusz wiadomo ze sie zuzyje, kosmetyczka mi sie podoba, natomiast martwi mnie blyszczyk, nie lubie takich rozow. licze ze tylko na zdjeciu wyglada az tak rozowo. najwyzejsprzedam albo co.
#12017 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() z upustem tylko 9zł ![]() jestem już pewna że wezmę ![]() prawda - rusz sie zużyje. a błyszczyk... jak mi spasuje kolor to zostawię sobie, ale jak nie to sprzedam albo coś...
![]() |
#12018 |
Zakorzenienie
|
ja dziś dostałam 2 pomadki do ust, ta koloryzującą i z UVA/UVB 10 baardzo fajne i smaczne
![]() ![]() spray unoszący włosy u nasady i płynny wosk zaraz będę testować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12019 |
Raczkowanie
|
Właśnie odkryłam że szmineczki nabłyszczające Pink Kiss i Champagne Glow w połączeniu dają naprawde piękny kolorek.
![]() ![]()
![]() |
#12020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm....natomiast jeśli chodzi o koordynatorkę to nie mam pojęcia kto nią jest ![]() ![]() ![]() Ale gdzieś od 2 miesięcy,może trochę więcej (odkąd przenieśli siedzibę) widze,że coś zaczyna się dziać u mnie w okręgu - OMSka przysyła mi maile z informacjami, mam jakieś informacje od Niej na fakturze, teraz to spotkanie KR - wreszcie ktoś zaczął dbać o konsulantki. Także podsumowując od zapisania się do Avonu do gdzieś marca tego roku nikt z biura się ze mną nie kontaktował ani nic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12021 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#12022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#12023 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#12024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koordynator widziana raz-przy podpisaniu umowy a potem słuch o niej zaginął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12025 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez justynka333 Czas edycji: 2007-05-17 o 14:51 Powód: coś jeszcze dodam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie mam pojęcia kto jest moim koordynatorem, a w ogóle to ta kobieta co nią była na początku to chyba już nie pracuje w avonie.... jak widzisz mną nikt się nie interesuje, nie dzwoni ![]() ![]() ![]() wiem,że one mają kasę za moje zamówienie dlatego trochę mnie to wpienia,że jestem olewana, ale jak widze nie ja jedna... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12027 |
Zakorzenienie
|
ja też brałam ten stylowy zestaw....jednakże wcale mi się ta kosmetyczka nie podoba...fakt jak piórnik..a. po drugie od razu mi się skojarzyła z lateksem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#12029 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12030 |
Zakorzenienie
|
niestety nie...: pożyczyłam kabel od telefonu kumpeli i nie mam możliwości jak narazie
a tak w kwestii tych koordynatorek...kurcze dziwi mnie że taki słaby kontakt..ja tam osobiście trafiłam na ekstra babkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.