![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6845716 1]A propo seksu w ciąży, ja jakoś wogole nie mam ochoty, wręcz moja ochota zanikla
![]() U mnie tak samo. Wieczorami jest mi tak niedobrze że marzę żeby pójść spać a rano... jak to rano, do pracy trzeba się spieszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Wtajemniczenie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6845716 1]A propo seksu w ciąży, ja jakoś wogole nie mam ochoty, wręcz moja ochota zanikla
![]() Może jeszcze Cię przypili ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1203 |
Zakorzenienie
|
A po pierwszym porodzie po jakim czasie był pierwszy seks u Was?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Konto usunięte
|
To moja pierwsza ciąża, więc nie wiem
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Ale na razie, to mi się wogole nie chce. Nie wiem czemu |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Przed snem takie tematy? Znowu będzie mi się śniło
![]() Po porodzie chyba z 2 miesiące czekaliśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mężowi dla córy się nie podoba, ale mu powiedziałam, że jak sobie zajdzie w ciążę, ponosi 9 m-cy a potem urodzi to będzie miał prawo głosu :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zadomowienie
|
Jakoś 2 miesiące
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Wtajemniczenie
|
Jak miałam moc. Chyba jakoś po miesiącu, ale ja miałam cc. Jeśli chodzi o podłóg, to u mnie po półtora tyg. Miałam już 5-7 dniowe przerwy, a potem 1-3 połogu i znów przerwa. Tak przez 5 tyg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1210 |
Zakorzenienie
|
Ale się wkurzyłam. Spojrzałam na konto i zauważyłam, że mój mąż dostał wypłatę z poprzedniej firmy- z ekwiwalentem za niewykorzystany urlop. Oczywiście oszukali go na kilka stów!!!!!W zeszłym miesiącu też dostał wypłatę niższą o kilka stówek a mój mąż co?? "Oni tak robią" i nic z tym nie zrobił! Tym razem też nawet się nie pofatyguje aby wyjaśnić dlaczego dostał taką wypłatę- w końcu pomyłki też się zdarzają ale trzeba wszystko wyjaśniać. Ale jestem wściekła!!!!
#1211 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Kurcze ale sie dzisiaj wkurzylam na lekarza
![]() W miedzyczasie zapisalam sie do innego lekarza wielkiego buca ale niby dobrego specjalisty, ktory tez ma ten certyfikat (koszt wizyty ok 300zl wiec nie mało jak za samo usg) i dzisiaj mnie cos tknelo i zadzwonilam bo w necie jest nr do rejestracji i na komórkę. Okazalo sie ze nr komorki jest doktora wiec sie przedstawilam i grzecznie mowie ze jestem do niego zapisana i chcialam sie zapytac o test pappa czy on wymaga czy ewentualnie trzeba robic w ten sam dzien czy przyjsc z wynikami (generalnie nie chce robic pappa ale jakby wymagal to bym zrobila) no bo mysle sobie mam tydzień to akurat...a on do mnie ze on nie jest moim lekarzem prowadzacym, on mnie nie zna, ze na jednej wizycie na pewno sie nie skonczy i z takimi pytaniami to do prowadzacego, a w ogole to on nie praktykuje wykonywania cudzym pacjentkom bad prebatalnych i nie ma czasu rozmawiac ![]() Hmm dobrze ze ta rozmowa sie odbyla przed wizytą ![]() i mam problem bo w moim miescie znalazlam trzech ginekologow z certyfikatem z czego zostal mi jeden...jak nie bedzie mial terminu to nie ide i juz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Wtajemniczenie
|
Mi się podoba Noemi Tamara, Dagmara, Inga, Kaja, Amelia- ale mam w rodzinie.
A Maćkowi podoba się Natalia, ale mi nie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1214 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
A mi sie podoba Basia, Hania, Lilianka, Antosia
Dla chłopca Jaś, Franek, Adaś, Staś, Marcel Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba Łucja, Anastazja, Laura, Luiza, Martyna (to odpada bo mąż ma złe skojarzenia) albo po prostu Barbara-Basia(to po mojej Mamie- nie doczekała wnuczki/wnuka więc.....albo dam na 1 albo na drugie)
#1218 |
Wtajemniczenie
|
To nie ma innej opcji niż córa
![]() Jeszcze Łucja mi się podoba i Kalina ale to już takie zapasowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Konto usunięte
|
My nie dajemy dziecku imion po rodzicach, dziadkach. Po prostu dziecko musi mieć własne imię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Oooo jeszcze Zuzie chciałam mieć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Mi sie podobaja dla dziewczynki:
Milena, Iga, Malwina a dla chłopca : Antoni, Jan, Marcel i Franciszek. Jakos tak zwyczajnie ![]() Jak slysze Brajany i Dzesiki czy jakies inne Samanty to zal mi dziecka bo jest naprawde mnostwo polskich ladnych imion. No ale jak kto lubi. Co do seksow to mi rowniez spadlo libido do minimum :/ Kiedys mialam wieczna ochote na tz teraz ciagle zmeczona i spiaca albo obolala Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A dla mnie to jest wybór rodziców i ważne, że im się podoba. Imię Kacper tez pewnie nie każdemu się podoba. A ogólnie to Kacper woła Lala, wiec może Lala będzie ![]() Gdy głaszcze brzuch i mówię cacy dzidzia, to się denerwuje o zaczyna zawodzić jakby miał zaraz płakać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie akurat dzisiaj nic nie boli ale tz juz spi ![]() ![]() Moj braciszek to Kacper a siostre mam Zuze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zadomowienie
|
Julian jest super ❤ my się wahalismy Leon czy Julian no i stanęło na Leonie i Julek miał być drugi, ale że właśnie to MĄŻ REJESTRUJE DZIECKO (!) wpadł na genialny pomysł, żeby Julian dać na drugie 😓 i tym sposobem cały plan lego w gruzach 😐 mąż stwierdził, że druga będzie dziewczynka i stad taki wybór przy rejestracji 😑
No więc u nas będzie Bruno lub Pola 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Hej nie mowcie ze śpicie
![]() ![]() Ja jade na cwiczenia i jeden wyklad ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tam nie śpię, wstałam po 6 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Kocham soboty, gdy mąż w domu i poranną wartę przejmuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.