Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-21, 19:30   #1201
Ewula88
Wtajemniczenie

Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Dorośle wyglądają Wasze szkraby, moja wydaje mi się nadal taka mocno dziecięca, choć momentami zauważam że robi się z niej mały człowiek.
Mam nadzieję że dziecię nie będzie mi ważyć w przyszłym tygodniu na szczepieniu więcej niż 9,5kg. Plecy wysiadają.

A i zamówiłam Tulę. Na mamazen dodatkowy rabat na hasło rebel17tula który daje -15% . Wzory mocno przebrane, ale wzięłam co było.
ja będę mieć pożyczoną tulę w przyszłym tygodniu i zobaczę co kupić. Póki co mam LL ale średnio wygodne. Porównam z tulą i wtedy coś kupię.

Z tuli nie podoba mi się wzornictwo. Jaką zamówilaś?
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-21, 20:00   #1202
Roosko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez intense2103 Pokaż wiadomość
Roosko, a które posty masz na przykład na myśli, że ni z gruchy ni z pietruchy? Chętnie też się pośmieję

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Oj już nie pamiętam dokładnie, ale nie trzeba długo szukać, żeby coś znaleźć. Wydaje mi się, że udzielając się w tej grupie należy być na bieżąco z blogiem i w pierwszej kolejności się ,,obczytać", a później pytać. A czasami niektóre posty brzmią jakby osoba w ogóle nawet samodzielnie nie próbowała się wgłębić w temat - to dla mnie jest ni z gruchy, ni z pietruchy.
Roosko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-21, 20:05   #1203
WKasiarr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona_1987 Pokaż wiadomość
Ja jak zwykle nie mam czasu pisać zbytnio, bo siedzenie z dwójką w domu daje mi ostatnio nieźle w kość.

My dzisiaj po szczepieniu. Równe 7,5 kg wagi. Hania dzielna była bardzo, chwilkę tylko zapłakała a później gadała po swojemu z pielęgniarką. To już chyba pisałam że mamy 4 zębiska. Wczoraj tak mnie ugryzła w (.) że wszystkie gwiazdy zobaczyłam

A to mój łobuz który dorwał zabawki starszej

Ona ma dołeczek jak się śmieje?
Gratki za odwagę przy szczepieniu

Cytat:
Dziewczyny, pytałam wcześniej o zdjęcia, czy jest możliwość, żeby je obrócić. Jak wstawiam załącznik to pojawia się na podglądzie zdjęcie bokiem. Pomożecie?

Nie mam na to sposobu, raz zamieszczają się poprawnie a innym razem odwrócone. Nie mam pojęcia od czego to zależy...

WKasiarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-21, 20:59   #1204
ja1003
Zadomowienie

Byla mowa o tz i kupach to i ja opowiem jak moj maz zajmuje sie Adim. Przebiesmy sie w czasie jakies 3tyg wstecz. Mlody placzliwy, rozdrazniony, ciagle na nie (zeby). Moha druga polowka miala wziac chlopcow doslownie na 5 min zebym mogla podloge w sypialni ogarnac. Nie minela minuta R. Leci z Adasiem i od progu, ze mam go popilnowac bo Miki zrobil taaaaka kupe, ze musi go natychmiast przebrac. Kopara mi opadla bo on do zmiany pieluchy jest ostatni,ale w glebi serca sie ciesze i w tym momencie do moich nozdrzy dociera nieprzyjemny zapach od Adama. Patrze a ten po lopatki (doslownie) skupczony (jak to moj brat mowi). Ale wierzac, ze Starszak tez narobil do pieluchy po cichu ide sprawdzic jak im idzie (bo ten to uciekinier, przebierajac go mozna wypicic cale sniadanie ;p) a ci... Bawia sie w najlepsze!! Po kupie ani sladu! Na co widzac mnie moj maz "przebralas go? No to mozesz go dac i isc sprzatac". I co z takim zrobic?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Przepraszam za bledy-jestem slepa piszac na komorce.

Uf... Wreszcie zasiadam do kolacji ;D
ja1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-21, 21:35   #1205
intense2103
Rozeznanie

Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy &amp;lt;3

Ja, ale kombinator! Mój na takie pomysły nie wpada, ostatnio za to jak za długo się kąpałam zgasil mi światło w łazience. Oczywiście krzyknęłam natychmiast, żeby zapalił, a on na to teatralnym szeptem spod drzwi: "Widzisz Ola, mówiłem żeby mamie nie gasić światła"

Próbuję kolejny raz wstawić zdjęcie mojej półrocznej panienki. Jak się nie uda to najwyżej będziecie oglądać bokiem :P1492806915735.jpg

O, jest!

Edytowane przez intense2103
Czas edycji: 2017-04-21 o 21:36
intense2103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-21, 21:54   #1206
ja1003
Zadomowienie

Ide sie kapac, mlody zaczyna swoja arie. Juz sie chcialam wracac, ale kurcze, przeciez to sa nasze dzieci a nie tylko moje... Zachowujac sie jak wyrodna matka wlaczylam muzyke i sie w koncu bez pospiechu umylam. Jak wychodzilam biedak darl sie jakby go bili. Weszlam do pokoju, maz do niego "zobacz kto przyszedl". Aniolek moj wyciagnal raczki do mnie, przytulil sie i cisza. Maz widzac to poszarpal tylkiem, ze w czym ja jestem lepsza ze u mnie nie placze i poszedl... Ide (mam nadzieje) odespac wczorajsza noc. Dobranoc
Stary 2017-04-21, 23:09   #1207
Lunus
Wtajemniczenie

Ewa nie miał problemów ze ssaniem właśnie

Zosia sto lat

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 02:53   #1208
basiczek24
Wtajemniczenie

Iwona, Intense. Kochane Wasze łobuziaki 😍

Cytat:
Napisane przez ja1003 Pokaż wiadomość
Po kupie ani sladu! Na co widzac mnie moj maz "przebralas go? No to mozesz go dac i isc sprzatac". I co z takim zrobic?
No to niezły agent 😉

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 04:01   #1209
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
ja będę mieć pożyczoną tulę w przyszłym tygodniu i zobaczę co kupić. Póki co mam LL ale średnio wygodne. Porównam z tulą i wtedy coś kupię.

Z tuli nie podoba mi się wzornictwo. Jaką zamówilaś?
Myślalam o czymś uniwersalnym, np. Urban cała czarna- ale będzie obłazić i się nagrzewać, myślalam o szarym Coast, ale taki nudny byłby. Spodobał mi się Arbol i Fawn, bo to powyższe kolory z wzorami, ale niedostępne. Wzięłam więc wariant Standard i zaszalałam z Pixelated. Ogólnie trafiają do mnoe te modele, gdzie pas i inne elementy, mają ten sam kolor przewodni i dominujący. Mimo iż lubię kwiatowe wzory, to szelki i szary czy czarny pas, z przeważającym niebieskim, czy innym tłem mi się gryzie. Być może na teraz opcja FTG byłaby bardziej odpowiednia, jednak mam nadzieję że Standard nie będzie dużo za duży.
Oby pingwinek zaakceptował i chciał się Tulić.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 06:46   #1210
konwalia39
Wtajemniczenie

Wrocilam wlasnie z lidla. Kupilam koc piknikowy. Dobrze ze pojechalam na otwarcie bo u nas sie rzucali na te wszystkie plazowe rzeczy. A fajny taki bo malo miejsca zajmuje ze mi sie nawet w torbie od wozka miesci a ma wymiar po rozlozeniu 200x200cm
konwalia39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 08:48   #1211
megilla
Zakorzenienie

Ja, niezły agent z Twojego męża.
Bardzo dobrze, że zabarykadowalas się pod prysznicem.

Intense, slodziak

Szukam grubsze chusty dla Klary. Zamieściłam ogłoszenie na grupie fb i dostałam sporo ofert. Nie mogę się zdecydowac. Zrobiłam wstępna selekcję a i tak zostały 4. Doradźcie proszę.

Little frog wrxosowiska fioletowa 190zl
https://www.google.pl/search?q=littl...wHJdPT2PkxBzM:

Lub Morska (tez 190zl)
https://www.google.pl/search?q=littl...UYXFPsPHesltM:

Sensimo yome pink dream 270 zl
https://www.google.pl/search?q=sensi...WkVl4WY3Ar0bM:

Little frog kiss the green frog
https://www.google.pl/search?q=littl...roPlbamI8xFRM:

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
megilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-22, 08:50   #1212
WKasiarr
Zakorzenienie

Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy &lt;3

Mnie się strasznie morska podoba. Zresztą ja mam słabość do kolorów morskich, turkusowych, miętowych...

Stary 2017-04-22, 10:11   #1213
sylwiettta
Raczkowanie

Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy &lt;3

Cytat:
Napisane przez WKasiarr Pokaż wiadomość
Mnie się strasznie morska podoba. Zresztą ja mam słabość do kolorów morskich, turkusowych, miętowych...

Mam to samo Kocham turkusy, nawet wózek mamy turkusowy
sylwiettta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 11:20   #1214
ja1003
Zadomowienie

Ja tez bym sie sklaniala ku tej morskiej, choc fioletowa tez jest ladna

Kurcze, te moje dzieci nie sa wyrozumiale... Jak mam posprzatane i wcale nie musza to spia po 2h, dzis jak latam na szmacie (oczywiscie sama bo maz w pracy) to po pol godzinie obaj zwarci i gotowi do zabawy ;(
Stary 2017-04-22, 12:12   #1215
ana909
Erudycja

Cytat:

Mój kłopot to to, że ja lubię być zorganizowana, poukładana, a dziecko jest nieprzewidywalne i muszę być bardziej chaotyczna i elaatyczna i pogodzić się z tym że ona gdzieś ma mój poukładany plan dnia.
Tż z kolei jest niezorganizowany i tłukę mu do głowy godziny, ile mamy od pobudki do położenia jej spać w łóżeczku, a ten się buntuje o te rytuały. To stwierdziłam: dzieć na butli, bierz ją, podgrzewacz, wózek, nawet na cały dzień, walcz po swojemu, usypiaj, zabawiaj, byleby wróciła w dobrym humorze i wypoczęta, ja jednak zostanę wtedy w domu i pomaluje sobie paznokcie i wezmę kąpiel w spokoju. Coś nie słyszę jednak propozycji kiedy chce spędzić z nią ten dzień sam.

Ja szukam sposobu, a ten nadal w świecie beztroski, bo jego to nie dotyczy, on nie umie, on nie wie. Eh te chłopy, nieogarnięte takie. On ma plan, a ty w pocie czoła kombinuj.
u nas jest identycznie, ja bym chciala zeby wszystko chodzilo jak w zegarku a moj tz idzie na zywiol. Ale juz sie nauczyl, ze jak odlozy mala do lozeczka o tej o ktorej mu kazałam, to nie bedzie musiał NIC wiecej robic. Wygodny taki. Przed nauką nigdy nie moglam wyjsc jesli wypadala jej drzemka bo Tż nie umiał jej ulozyc do snu. Teraz problem z glowy, rytual jest banalny, bo zaslaniamy rolety, owijamy kocem, właczamy szum i papa, buzi, dobranoc. Ile sie naklócilismy w pierwszym tyg nauki to moje, ale nie ma bata zeby nie zauwazyl teraz ze to byla moja najlepsza decyzja. Moja, bo on jej nie pochwalal. Teraz gdyby nie kp moglabym zdalnie mowic co ma robic i moglabym wyjsc na caaaaly dzien.

Cytat:
Napisane przez EveryGirl Pokaż wiadomość
Ha ha, to widzę, że nie tylko ja tak mam aż zaczęłam być ciekawa co jest na tej grupie o KP, ale że już nie karmię to bez sensu dołączać jeszcze jak taka selekcja. A co do grupy o śnie to tam często wywala się osoby które ośmielą się mieć inne zdanie zanim dyskusja zdąży się na dobre rozkręcić, więc trochę się zawiodłam
I tu musze stanac w obronie grupy, w regulaminie jest jasno napisane ze jezeli ktos nie zgadza się z przedstawionymi metodami to grupa nie jest dla niego. Ja na początku sie nie zgadzalam, wiec tylko czytalam, pozniej postanowilam odejsc tylko jako cichy czytelnik. Jednak pogarszajacy sie sen Ali spowodowal ze postanowilam sprobowac. I teraz bede polecac te metody kazdemu. Od poltorej tygodnia mam bardzo grzeczne dziecko, zero pobudek nocnych, zero wstawania przed 6, zero problemow z usypianiem. I ja jako matka siedzaca z dzieckiem prawie ze sama nie czuje przemeczenia, i moje dziecko jest ciągle radosne. Dla czegos takiego warto bylo przemeczyc sie kilka dni.
Cytat:
Mój mąż to akurat z ogarnięciem kupy nie ma problemu. Pewnego razu nawet była taka sytuacja, w której mnie się przysnęło na kanapie w salonie, a on przyszedł, obudził mnie trzymając pampersa w ręce z całą zawartością i zapytał, czy ta kupa jest ok, bo jemu się wydaje, że ma odcień burozielony...

Ja się jutro mam zamiar wybrać i pewnie też zastanę pustki...
haha dobry z niego agent! Moj w zyciu by nie zastanawial si enad zawartoscią :P
Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
To ja byłam jak były te promocje 2+2 chciałam kupić płyn hipp i w żadnym nie było, wzięłam dove, później przeczytalam co srokao napisała😐 Najwyżej dove dla dzieci będzie dla mnie albo sprzedam 😁

ja a tej promocji kupilam 6 zeli z hippa... nie dosc zebyla promocja i kosztowaly 16 zł, to jeszcze tyle gratisow, łącznie kupilam 6 zeli i dwa czteropaki chusteczek. Zaoszczedzilam 64 zł :P
Cytat:
Napisane przez ja1003 Pokaż wiadomość
Byla mowa o tz i kupach to i ja opowiem jak moj maz zajmuje sie Adim. Przebiesmy sie w czasie jakies 3tyg wstecz. Mlody placzliwy, rozdrazniony, ciagle na nie (zeby). Moha druga polowka miala wziac chlopcow doslownie na 5 min zebym mogla podloge w sypialni ogarnac. Nie minela minuta R. Leci z Adasiem i od progu, ze mam go popilnowac bo Miki zrobil taaaaka kupe, ze musi go natychmiast przebrac. Kopara mi opadla bo on do zmiany pieluchy jest ostatni,ale w glebi serca sie ciesze i w tym momencie do moich nozdrzy dociera nieprzyjemny zapach od Adama. Patrze a ten po lopatki (doslownie) skupczony (jak to moj brat mowi). Ale wierzac, ze Starszak tez narobil do pieluchy po cichu ide sprawdzic jak im idzie (bo ten to uciekinier, przebierajac go mozna wypicic cale sniadanie ;p) a ci... Bawia sie w najlepsze!! Po kupie ani sladu! Na co widzac mnie moj maz "przebralas go? No to mozesz go dac i isc sprzatac". I co z takim zrobic?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Przepraszam za bledy-jestem slepa piszac na komorce.

Uf... Wreszcie zasiadam do kolacji ;D
o matko! I z jaką premedytacją to zrobil...
Stary 2017-04-22, 12:46   #1216
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Megilla ja jestem nieobiektywna, ale ja stawiałabym na fiolet, lub róż

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 12:58   #1217
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja, ale kombinator! Mój na takie pomysły nie wpada, ostatnio za to jak za długo się kąpałam zgasil mi światło w łazience. Oczywiście krzyknęłam natychmiast, żeby zapalił, a on na to teatralnym szeptem spod drzwi: "Widzisz Ola, mówiłem żeby mamie nie gasić światła"

Próbuję kolejny raz wstawić zdjęcie mojej półrocznej panienki. Jak się nie uda to najwyżej będziecie oglądać bokiem :PZałącznik 7031221

O, jest!
o tez łysa sliczna podobna do mojej
Cytat:
Myślalam o czymś uniwersalnym, np. Urban cała czarna- ale będzie obłazić i się nagrzewać, myślalam o szarym Coast, ale taki nudny byłby. Spodobał mi się Arbol i Fawn, bo to powyższe kolory z wzorami, ale niedostępne. Wzięłam więc wariant Standard i zaszalałam z Pixelated. Ogólnie trafiają do mnoe te modele, gdzie pas i inne elementy, mają ten sam kolor przewodni i dominujący. Mimo iż lubię kwiatowe wzory, to szelki i szary czy czarny pas, z przeważającym niebieskim, czy innym tłem mi się gryzie. Być może na teraz opcja FTG byłaby bardziej odpowiednia, jednak mam nadzieję że Standard nie będzie dużo za duży.
Oby pingwinek zaakceptował i chciał się Tulić.
ja chciałam kwiatowy ale maz mówi,ze nie będzie łaził w takim kwiatowym.

Cytat:
Napisane przez megilla Pokaż wiadomość
Ja, niezły agent z Twojego męża.
Bardzo dobrze, że zabarykadowalas się pod prysznicem.

Intense, slodziak

Szukam grubsze chusty dla Klary. Zamieściłam ogłoszenie na grupie fb i dostałam sporo ofert. Nie mogę się zdecydowac. Zrobiłam wstępna selekcję a i tak zostały 4. Doradźcie proszę.

Little frog wrxosowiska fioletowa 190zl
https://www.google.pl/search?q=littl...wHJdPT2PkxBzM:

Lub Morska (tez 190zl)
https://www.google.pl/search?q=littl...UYXFPsPHesltM:

Sensimo yome pink dream 270 zl
https://www.google.pl/search?q=sensi...WkVl4WY3Ar0bM:

Little frog kiss the green frog
https://www.google.pl/search?q=littl...roPlbamI8xFRM:

morska
Stary 2017-04-22, 13:21   #1218
bzyczek
Rozeznanie

Megilla mi się morska najbardziej podoba, jak będziesz miała 2 chłopaka to będziesz mogła tez nosić
bzyczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 14:15   #1219
Dominika6
Zadomowienie

Dziewczyny dzis matka ma wychodne ide na panienski, a ze jest on organizowany w Katowicach, a inne dziewxzyny nie maja problemu z powrotem do domu pierwszym autobusem o 6 rano, ja zarezerwowałam sobie hotel :p wlasnie sie zalogowałam lece pod prysznic i sie szykować, mam nadzieje ze impreza szybko sie skończy, a ja wrócę w normalnym stanie do hotelu sie wyspać w ciszy i spokoju

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dominika6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 14:32   #1220
intense2103
Rozeznanie

Ewula, no jest trochę lysawa, a raczej ma duże zakola . Ja też mam takie, tylko pod włosami nie widać. Bardzo rzadko noszę więc grzywkę podpiętą do góry.

Megilla, morska jest fajna, m.in. dlatego, że jest bardziej uniwersalna niż np. różowa.

Dominika, zazdroszczę! Baw się dobrze! A swoją drogą, patrzcie jak priorytety się zmieniają - kiedyś miało się nadzieję, że impreza będzie długa, szalona i będzie można się napić, a teraz co? Chcemy wrócić w dobrym stanie, żeby się wyspać, bo rzadko zdarza się noc bez dziecka

Stary 2017-04-22, 15:23   #1221
WKasiarr
Zakorzenienie

Dominika fajnej zabawy życzę!

Dziewczyny polećcie jakiś fajny film: thiller psychologiczny, dramat, kryminał....?

Stary 2017-04-22, 15:24   #1222
bzyczek
Rozeznanie

Cytat:
Dominika fajnej zabawy życzę!

Dziewczyny polećcie jakiś fajny film: thiller psychologiczny, dramat, kryminał....

Kasia na fejsie cała lista filmów, ostatnio o tym pisalysmy
bzyczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 15:25   #1223
WKasiarr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczek Pokaż wiadomość
Kasia na fejsie cała lista filmów, ostatnio o tym pisalysmy

O, dzięki poszukam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-22, 16:30   #1224
Fasolka10
Zakorzenienie

Megilla morska

Iwona słodka ta twoja lobuzica. Miki tez ma taki doleczek po mnie na tym samym policzku nam się robi co Twojej niuni

Mikołaj- 16/10/2016 3650g 55cm

Stary 2017-04-22, 17:25   #1225
Megula91
Zadomowienie

Dziewczyny do jutra do wieczora czekam na zdjęcia do kolażu 😉

mgdala91@gmail.com

26.11.2015

04.08.2017
Megula91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 18:48   #1226
megilla
Zakorzenienie

Klarson tez ma dołek w jednym policzku.
Dzięki za rady, Dziewczyny

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu

megilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 18:50   #1227
Ewula88
Wtajemniczenie

ale masakra w rossmanie. Byłam dziś w trzech i kupiłam dwie rzeczy z 5 planowych. Tyle ludzi, że odechciało mi się zakupów. Jutro jeszcze spróbuje no i w pon ma być dostawa to może coś upoluję. Zdecydowanie wolałam jak te promocje był podzielone tygodniami.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-22, 19:10   #1228
WKasiarr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
ale masakra w rossmanie. Byłam dziś w trzech i kupiłam dwie rzeczy z 5 planowych. Tyle ludzi, że odechciało mi się zakupów. Jutro jeszcze spróbuje no i w pon ma być dostawa to może coś upoluję. Zdecydowanie wolałam jak te promocje był podzielone tygodniami.

Ja byłam dzisiaj, nie kupiłam nic... Ludzi chyba milion, a niektóre kobiety to dosłownie zachowywały się niczym szarańcza!

Stary 2017-04-22, 19:56   #1229
Fasolka10
Zakorzenienie

A do mnie podkład sam przyszedł. Tż mi kupił był na mieście dzwonie mówi kup mi podkład w rossku bo promo jest a on .. aha tp dlatego tyle kobiet... myślałem że coś rozdają 😅😅😅 wysłałam mu fotkę co ma kupić i kupił 😄

Mikołaj- 16/10/2016 3650g 55cm

Stary 2017-04-22, 20:10   #1230
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fasolka10 Pokaż wiadomość
A do mnie podkład sam przyszedł. Tż mi kupił był na mieście dzwonie mówi kup mi podkład w rossku bo promo jest a on .. aha tp dlatego tyle kobiet... myślałem że coś rozdają 😅😅😅 wysłałam mu fotkę co ma kupić i kupił 😄

A ja myślałam że tak kupił bez zdjęcia 😁 jakbym mojemu powiedziała by kupił mi podkład czy coś innego do makijażu to sam by mnie wysłał bo on nie ogarnia 😊

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości