![]() |
#1201 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Mariko -- śliczna z Was rodzina
![]() Kostko -- Natalka rozbrajająca ![]() Zadymko - witaj nowa Mamusio ![]() Joasiu, Płatku -- i nasz Mateuszek zrobił nam pobudkę o 4.00, niespał do jakiejś 5.00 a potem robił pobudki co godzina, na szczęście aż do 8.00 dał pospać ![]() Aha, nie wiem czy się chwaliłam, ale Muszkowi idzie ząbek ![]() ![]() KOCHAM MOJEGO SYNKA !!!!!!! Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Ch_aga przypomnij mi ile ma Matuszek bo zapomniałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Joasiu ten dentinox jest dobry? Ide mu dzisiaj kupić bo wydaje mi się że to wszystko przez dziąsła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Wtajemniczenie
|
Dobry, ale jak bardzo boli to daje Julce paracetamol. Dentinox znieczula miejscowo i widać wyraźnie że przynosi ulge.
Ale Julka dzisiaj zrzędzi ![]()
#1205 |
Wtajemniczenie
|
Julka zasnęła
![]() ![]() ![]()
#1206 |
Zadomowienie
|
Płatku -- Muszek ma 4 miesiące i 16 dni
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zadomowienie
|
Ch_ago to Natalka jest młodsza od twojego Mateuszka o 4 dni. Ona odwrotnie, potrafi z brzuszka przekręcić się na plecki, a odwrotnie jeszcze nie umie
![]() Dziś druga rocznica naszego małżeństwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Opowiem Wam jak wrócimy ![]() No to "do zobaczenia" dziewczyny we czwartek ![]() ![]() ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
witajcie
Od kiedy wrócił mój mąż nie mam za dużo czasu na wizaż.mam dwoje dzieci w domu ![]() Zadymko ciesze sie że jestes.Moja weronika jest tylko 4 dni starsza od Twojego dzieciaczka. Mariqo-wow,śliczna z Ciebie kobitka i dzieciaki wspaniałe.Tak na margineria to mieszkamy chyba nie daleko siebie.pisałas że na poj.łęczyńsko-włodawskie masz blisko -ja tez.mieszkam w Chełmie a Ty?w Zwierzyńcu jest ok a jak juz tam bedziesz to nie zapomnij pojechac do Guciowa zobaczyc starą zagrode no i szumy w Suśćcu polecam. Moja Weronika budzi sie teraz co godzine w nocy.Jestem wykończona ![]() Wybieram sie dzisiaj na zakupy bo w niedziele chrzcimy weronike.najgorsze ze nie wiem jaka bedzie pogoda.oby nie padalo |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Kostko udanego popołudnia
![]() Mallago ja też czasami czuję się jakbym miała dwójkę dzieci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zadomowienie
|
Kostko - mam nadzieję, że imprezka rocznicowa się udała
![]() ![]() My również wyjeżdżamy na urlop. Jedziemy do Łeby na tydzień. Cieszę się, bo zapowiadają, że od środy będzie pogoda ![]() ![]() MAllaga, wydaje mi się, że coś za często twoja Weronika się budzi ![]() Dobranoc dziewczynki i maluszki
#1211 |
Zadomowienie
|
Agika -- jak masz możliwość wyjazdu to pewnie, że jedź
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Cha_ga my też w tym roku odpuściliśmy sobie wczasy bliśmy tylko u rodzinki
![]() ![]() Mój synek pospał popołudniu ponad godzinkę i był odrazu inny, bawił się sam na macie, piszczał, gaworzył i ciągle się uśmiechał. Znowu wywala język na wierzch ![]() ![]() ![]() Agiko niech Wam świeci słoneczko przez cały urlop-zasłużyliście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Raczkowanie
|
hej
Mała jeszcze śpi więc wykorzystuję wolny czas ![]() Agiko,Weronika zasypia z pieluszką i smoczkiem,tyle tylko,że ona śpi na brzuchu i jak rozlużnią jej się mięśnie twarzy podczas snu to smoczek jej wypada i w dodatku główką obraca na różne strony. Wydaje mi się,że ona jak się obudzi to chce się przytulić do cycorka a tu nie ma i zaczyna sie płacz.kiedys budziła się tylko raz.Nie wiem co się stało. Myślałam że to zęby ale u niej jeszcze nic nie widac.kupiłam raz nawet żel i zastosowałam na noc.nic |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zadomowienie
|
My dziś w nocy mieliśmy super: Mateuszek zasnął około 21.00 a na karmionko obudził się jakoś przed 4.00 i odłożyłam go do łóżeczka
![]() ![]() ![]() Czy któraś z Was używała kosmeyków Emolium ?? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Wtajemniczenie
|
U nas też lepiej. Pobudka o 5.30, butla, spanie do 8. Ale luksus. Niestety Julka coraz bardziej ulewa
![]()
#1216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dzisiaj lepiej ze spaniem, ale w dzień. Mati spał rano ok.35min. i później zasnął w kościele i spał ponad godzinę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Wtajemniczenie
|
Płatku u nas też dużo lepiej zarówno jeśli chodzi o Julke jak i o TŻ. (chociaż wczoraj była mała sprzeczka ale to bardziej przez to że mi nerwy siadają). Siedze sama w domu bo małż ma dyżur w robocie do 16
![]() Moja lekarka też mówiła o space ale teraz już sama nie wiem czy to napewno to. Może znowu nie potzrebnie panikuje. Dałam dzisiaj Julce do zjedzenie jogurt z truskawkami z hippa. Niby jest od 6 miesiąca ale troche się boje czy jej nie wysypie. Czytałam skład i truskawek jest tam śladowa ilość ale zawsze. Wogóle ze słoiczkami i zaleceniami producentów idzie zwariować. Każdy ma inaczej. Np gruszki są w hippie od 4 miesiąca a w bobvicie od 7. Bądź tu człowieku mądry.
#1219 |
Zakorzenienie
|
Joasiu też bym chciała się ponudzić tak ja Ty
![]() ![]() Może poradź się innego lekarza, albo powiedz swojej lekarce o tych obawach niech przebada jeszcze raz Julkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wklejcie jakieś nowe fotki swoich dzieciaczków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko znowu śpi
![]() Dziewczyny co taka cisza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Raczkowanie
|
to ja sie odzywam bo mam chwilkę
![]() ![]() ![]() ![]() Niestety zaraz idzie do pracy i będzie mi smutno... Ja jestem ostatnio w dobrym nastroju, wczoraj byłam na ćwiczeniach w basenie i było mi po prostu cudownie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joasiu co do ulewani i takiego charczenia bez gili widocznych w nosku to miałam ten sam problem kiedy Miłek bardzo ulewał. Pytałam pediatry i on mi wtedy powiedział by sie nie przejmować ze to przejdzie z chwilą gdy Miłoszek przestanie ulewać, że to ulana część zalega w przegrodach nosowych. Trochę się martwiłam, ale teraz od jakiegoś czasu jak Miłek nie ulewa to charczenie się skończyło..Myślę że to od tego bo piszesz żę córeczka zaczęła strasznie ulewać. Może to alergia na coś?? A może organizm musi sie przyzwyczić to trawienia nowych rzeczy tak jak na początku było z mleczkiem??? My dziś jedliśmy marchewkę z ziemniakiem Hippa. Jak na razie wszystko Miłkowi smakuje, zaraz zamieszczę marchewkowe zdjęcie Miłoszka. Miłek od 5 dni je nowe rzeczy, ale nie ulewa. Edytowane przez Millo Czas edycji: 2006-08-17 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Julka też znowu śpi ![]()
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Joasiu Twój mąż piecze ciasto
![]() ![]() ![]() Ja też póżniej wkleje jakieś zdjecia. Mateusz po spacerku znowu śpi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Wtajemniczenie
|
hello.
wrocilam niedawno z odwiedzin u szwagra. jednak powiem wam szczerze ze posiadanie samochodu to dobra zecz, jak chce jechac gdzies to wsiadam i jade i nie czekam na laske innych. chociaz z drugiej strony dla TŻta to pretekst do robienia czegos przy samochodzie. na szczescie Wiki nie placze podczas jazdy i jest dumna i prymna podczas jazdy, ma wlasny fotelik i wszystko widzi ![]() ![]() co do zatkanego noska bez kataru to z Wiki mamy inny problem. ma sucha sluzowke i codziennie po kapieli patyczkami musze czyscic jej nosek. ma takie pozasychane ktore utrudniaja jej sen. a znowy nie da sobie zapryskiwac Tetrisalem. a wiem ze dziala i pomaga jej bo jak byla chora to kropilam jej, ale to bylo na sile i wtedy bardzo placze i wierci sie. no coz wieksze dzieci wiekszy problem.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić
![]() ![]() ![]() ![]() Tiaaro domyślam się że to duże ułatwienie mieć swój samochód i nie liczyć na kogoś pomoc czy łaskę. My też mamy już dość proszenia za każdym razem kogoś jak jedziemy do rodzinki, aby nas zawiózł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mój Mateuszek był taki grzeczny dzisiaj i dał porobic sobie zdjecia
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zadomowienie
|
Płatku -- uwielbiam oglądać zdjęcia Mateuszka, a włoski ma nieziemskie
![]() My z małym spaliśmy razem już od północy, niewyspałam się, Muszek budził się co godzina ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Ch_aga
![]() My też mieliśmy ciężką noc ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Wtajemniczenie
|
Płatku to z karmienia marchewka po prostu fantastyczne. cudowne dziecko z tego twojego berbecia.
z tym samochodem to wiecznie bylo tak ze tesciu zabieral mnie z TŻ i Wiktoria i jeszcze siostre TŻ z jej synkiem. wszyscy z tylu. az strach tak jezdzic ![]()
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.