|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: PM 2018, cz. XI
Kupiłam perfumy na iperfumy i przyszły mi zepsute i zwietrzałe. Jak normalnie pachną mydłem tak te przyszły o zapachu grzybów i stęchlizny. Nie zamówię perfum u nich, never
A Jimmy Choo Illicit jednak nie dla mnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Wtajemniczenie
|
To może zwróć? Ja nigdy nie miałam z nimi problemów. Reklamuj.
|
|
|
#1204 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam maila odnośnie reklamacji i na razie brak odpowiedzi. Wyślę im te śmierdzidło razem z próbką jak powinny pachnieć
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1205 | ||
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
Cytat:
Cytat:
Jasne . To dobrze, że nie ma ich aż tak duzo, ale nocki i tak są męczące. Jakiś czas temu oferowano mi pracę w systemie 12 h i nocki, ale zrezygnowałam, bo takie 12 h dyżury i jeszcze nocki to chyba nie dla mnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z TZ z restauracji, było fajnie, dobre jedzenie A deser genialny! Mam też pierwsze wyniki i chyba są dobre, czyli chyba nie mam Hashimoto.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1208 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Od kiedy pamiętam, chciałam aby moje perfumy ślubne były wyjątkowe. Zapachy przywołują mi dobre wspomnienia albo źle się kojarzą. Chciałam coś czego jeszcze nie powiązałam z niczym. Coś oryginalnego. Wiecie jakie perfumy mam na szczycie ślubnej listy? La vie est belle😂 albo Today z Avon 😂 przez jedną Was zamówiłam próbkę See by Chloe. Chcę mieć ten wybór już to za sobą. Z fajniejszych rzeczy to zamówiliśmy samochód do ślubu 😊 Tż chce ozdobne ślubne kwiatki na masce, a dla mnie takie coś to definitywne noł goł. Auto jest ładne i ozdobne samo w sobie. Tak samo jak wódka 😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Miłej niedzieli Dziewczyny! Wczoraj spotkałam się z koleżanką z liceum i było tak fajnie, za krótko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zaproszeń tu pokazanych, też mi nr 3 się najbardziej podoba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cylinder i kokarda... No nie, to jest tak okropne, że brak słów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1214 |
|
:)
|
Mi się podobają jedynie ozdoby na auto w takim stylu50d77c4196d6762c89801f0eb511787a.jpgIMG_20180225_092109.jpg
|
|
|
|
#1215 |
|
|
IMG_20180225_092302.png
|
|
|
|
#1216 | ||||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
![]() ![]() prawda, okropieństwoCytat:
Cytat:
Ale piękne ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||||
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy stary samochód i tylko takie coś małe będę chciała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1218 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1219 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
nie wiem czy starczy nam na ostatnie ☠☠☠☠☠☠☠y weselne bo wpadłam w wir zamawiania rekwizytów do studia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
już mi smutno.A ja głupia zapomniałam się spytać czym mnie pomalowala mieszala chyba Golden Rose z czymś 😂Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Madz super mojej przyjaciółce za to wyszło :/ ona ma już tyle chorób ze nie wiem jak jej pomóc. Dziennie cierpi choć bardzo dobrze to maskuje.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Adie a ja myślałam ze iperfumy są ok. W takim razie skąd zamawiać? Sephora jest droga :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Dziś idziemy na dni skupienia dla narzeczonych ciekawe ile to potrwa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1220 |
|
Zadomowienie
|
Goplankowa, Sephora i Douglas. Już nawet SuperPharm nie ufam. Sephora droga ale pewna a na promo ceny znośne (ja sobie tłumacze że w wysoką cenę mam wliczony prestiż kupienia czegoś w S i gwarancje, że są oryginalne i świeże) np. Cena la vie est belle 30ml w SuperPharm na promocji to 219 zl a w Sephorze ze zniżka kosztują 239zl
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo będziemy zamawiać w marcu. Mój jeden faworyt ma przyjaciółka i może mi przywieźć jak będzie w Polsce. Zastanawiam się czy kupować czy pożyczyć od niej![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mylę coś?Cytat:
![]() a dla mnie te perfumy pachną skitelsami Today z Avon miałam kiedyś i lubiłam, ale z kolei pachną mi byłym
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś 3 miesiące do 😱
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
bo po pierwszych przymiarkach miało być mikado
po drugich - kupiłam dwie inne ![]() do kościoła będzie mniej więcej w tym stylu co pokazałam (nie mam foto ) - trochę mam inaczej pas wykończony i inaczej ułożone zakładki na dole. prostota w ładnym śmietankowym odcieniudruga jest bardziej błyszcząca - w literkę a, cała z koronki, na która naszyte są kamyki i koraliki. ma cienkie ramiączka, głęboki dekolt i pająka na plecach czyli łączy je głęboki dekolt z przodu. do pierwszej pasi biżuteria, do drugiej chyba nue, bo ona sama w sobie jest jak âsvarowskiâ. stad ten pomysł z kilkoma delikatnymi łańcuszkami - przy prostocie pierwszej zaznacza trochę dekolt, przy bogactwie drugiej - nie będą konkurować
|
|
|
#1225 |
|
|
PM 2018, cz. XI
Pani_smith ja bym do tej z dekoltem tylko założyła jakieś piękne kolczyki, myśle, że łańcuszki i tak sprawiłyby, że byłoby bardzo napaćkane, gdzieś tez widziałam łańcuszki zwisające na plecach, tez ładnie, ale jakoś mnie nie przekonuje przy takim dekolcie cokolwiek na szyi. Kolczyki wtedy mogą być bogate
.Dzięki dziewczyny za podpowiedzi! Zamówimy 3 próbki i wtedy podejmiemy ostateczną decyzje Ja kupuje perfumy w lokalnej perfumerii, takiej, która funkcjonuje u nas od lat .Muszę coś pomyśleć o samochodzie do ślubu, bo moją stebrną Renatą megane to raczej nie pojadę do ślubu 🤣Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jeśli oszukasz mnie raz, to twoja wina. Jeśli oszukasz mnie dwa razy, to moja wina. Jeśli oszukasz mnie trzy razy, to wina nas obu. Edytowane przez Paratrophy Czas edycji: 2018-02-25 o 12:19 |
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Adie za kazdym razem zaskakuje mnie twoja umiejetnosc rozpoznawania i kojarzenia zapachow, ja mam dwie opcje - pachnie albo smierdzi jedziemy dzis rozdac ostatnie zaproszenia ![]() Goplankowa, trzy miesiace brzmi przerazajaco
|
|
|
#1228 |
|
|
Manami mam podobnie co do perfum, albo pachną, albo śmierdzą.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Z czystej ciekawości sprawdziłam która z Was sezon otwiera! Adie jesteś pierwsza, wszystko już mniej więcej gotowe? Goplankowa 3 miesięcy to rzeczywiście mało! Mi do września wydaje się, że to cała wieczność ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Manami, niebieska88 pozwolilam sobie Was kliknąć na insta .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
Za chwila nastąpi chwila prawdy i będziemy z Tż próbować mój pierwszy w życiu rosół
|
|
#1230 |
|
|
Ja chyba poproszę kogoś znajomego,żebym mi sprawdził cenę perfum na lotnisku.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

bo jak nie to się nie powstrzymam i zjem wszystkie placki, które teściowa przywiozła i Tż jak rano wróci to nawet nie będzie wiedział, że jakieś były
. To dobrze, że nie ma ich aż tak duzo, ale nocki i tak są męczące. Jakiś czas temu oferowano mi pracę w systemie 12 h i nocki, ale zrezygnowałam, bo takie 12 h dyżury i jeszcze nocki to chyba nie dla mnie 

szczęśliwa Panna Młoda
albo Today z Avon 

❤️

jeszcze nie zdecydowaliśmy
mylę coś?