|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj :) rozdział 51
Treść usunięta
Mój profil na KWC:💄 Nie jestem zupa pomidorowa by wszyscy mnie lubili Maria Czubaszek M&W. ♥ Edytowane przez werka89 Czas edycji: 2019-01-29 o 08:49 |
|
|
|
#1202 |
|
Konto usunięte
|
Mam swoje życie, pracę, którą naprawdę lubię, spotykam się ze znajomymi, chodzę na fitness, na bachatę, zaczynam kurs salsy, czytam fajne książki, oglądam seriale, jeżdżę w różne miejsca, szukam zleceń i rozwijam swoją firmę, mam fantastyczną rodzinę.
I mimo tego wszystkiego, mimo, że właśnie minęło 9 miesięcy, nadal za tobą tęsknię i nadal chciałabym mieć cię w moim życiu. I wiem, że dla własnego dobra nie mogę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1203 |
|
Konto usunięte
|
Powoli wracam do żywych. W rozmowie czuję, że prawie jestem na fali, chociaż to takie nienaturalne
|
|
|
|
#1204 |
|
little hungry lady
|
Jeżeli w ten 365 dzień nie zrobisz tego, nie pofatygujesz się, by zostać, nie przytulisz mnie przed snem i nie obudzisz buziakiem i kawą, nie widzę dalszego sensu tej sielanki. Błagam o zmianę. O coś nowego, krok do przodu, dobrą zmianę.
A jeśli nie... to o dużo siły. Wysłane z pochłaniacza czasu.
|
#1205 |
|
Konto usunięte
|
kolejny poranek, kolejna dawka bólu, kolejne zbieranie siły by odejść i się nie odwracać.
ciągle w głowie wałkuje twoje kłamstwa, egoizm i wyrachowanie. ale po co? to już było, taki jesteś, ja tym razem wybaczyć nie umiem. nawet cię już dobrze nie zapamiętam, tylko jako kolejnego faceta, który jednak jest 'taki sam', chociaż zarzekał się, że jest inny. jak facet ma za dobrze to w życiu tego nie doceni, tylko coś jeszcze na dokładkę odwali. każda relacja czegoś uczy, mam nadzieję, że tak właśnie będę na to patrzyła za jakiś czas, że emocje nie będą ze mną zbyt długo. straciłam wiarę, że jest ktoś dla mnie...
|
|
|
|
#1207 |
|
Konto usunięte
|
[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8643203 8]kolejny poranek, kolejna dawka bólu, kolejne zbieranie siły by odejść i się nie odwracać.
ciągle w głowie wałkuje twoje kłamstwa, egoizm i wyrachowanie. ale po co? to już było, taki jesteś, ja tym razem wybaczyć nie umiem. nawet cię już dobrze nie zapamiętam, tylko jako kolejnego faceta, który jednak jest 'taki sam', chociaż zarzekał się, że jest inny. jak facet ma za dobrze to w życiu tego nie doceni, tylko coś jeszcze na dokładkę odwali. każda relacja czegoś uczy, mam nadzieję, że tak właśnie będę na to patrzyła za jakiś czas, że emocje nie będą ze mną zbyt długo. straciłam wiarę, że jest ktoś dla mnie... [/QUOTE]Piąteczka. Też juz zwątpiłam, że spotkam kogoś, kto pasowałby do mnie bardziej niż eks.Zaczynam czuć zakwasy. Ale to dobrze. A dzisiaj na tańce - ciekawe ile pamiętam po miesiącu przerwy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja zawsze muszę trafiać na auto z wadami? Seiko, teraz Baśka... Różnica zdecydowana, ale ile można słuchać że w aucie trzeba coś wymienić. Tata... daj mi już spokój z tym samochodem...
|
|
#1209 |
|
histoire abracadabrante
|
![]() Niech ten miesiąc już się skończy. Mam po kokardę tych emocji, Twojego zniknięcia, rewelacji o moim ojcu, który mnie okłamywał, braku zrozumienia ze strony mamy. |
|
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
świat rozsypał się na miliony kawałków...a wiem, że zawsze może być jeszcze gorzej
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Ulubiona chwila każdego dnia- wracasz do domu, przytulasz mnie a mój cały świat na chwilę kurczy się do rozmiaru Twoich ramion...
Jesteś ciepły, pachniesz wiatrem i bezpieczeństwem. Jesteś mój. Jesteś. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 |
|
Wtajemniczenie
|
za kilka godzin się zobaczymy
|
#1213 |
|
Konto usunięte
|
Wiedźmin 3 to zło
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1214 |
|
BAN stały
|
Rozwiązywanie kobiecych konfliktów zamiast napisania chociaż jednej linijki kodu. Ehhh
|
|
|
|
#1215 |
|
Konto usunięte
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;8643391 5]Wiedźmin 3 to zło
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]W zaklikiwaniu potworów na śmierć jestem mistrzem (bo jak twierdzili wszyscy moi eks, walką tego nie mozna było nazywać )jak ja wejdę na to 3 piętro na zajęcia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 |
|
Konto usunięte
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;86434082]W zaklikiwaniu potworów na śmierć jestem mistrzem
(bo jak twierdzili wszyscy moi eks, walką tego nie mozna było nazywać )[/QUOTE]![]() ![]() ![]() Mój mąż patrzył jak klikam w potworka i mówi "to ty możesz bloka zrobić?" ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę nie chce być znowu chora. Na prawdę nie chce...
Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
|
#1218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() _ Styczeń jak zwykle pełen wyzwań.
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Ku&€rwa, nie mam cierpliwości. Chcę już i teraz! A lekarz powiedział, że trzeba będzie poczekać do 3 miesięcy.
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1222 |
|
Konto usunięte
|
Mdli mnie znowu
boję się rzygać jednak. Nie, nie będzie dzieciątka.Różnimy się tak, ale tyle nas łączy - nigdy więcej nie powinnam się z tobą spotkać, a i tak to zrobię, później będę żałować
|
|
|
|
#1223 |
|
Konto usunięte
|
Nic. Null, nada. Cudowne uczucie - po prawie 7 latach na dobre pozbyć się tego uczucia, które w mniejszym lub większym stopniu, ale zawsze mi towarzyszyło. Teraz jesteś tylko fajnym kumplem. Amen.
Jeszcze tylko jednego faceta muszę na dobre wyrzucić z głowy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś na szczęście tylko mały kryzys rano, a potem już z górki. Chciałam żebyś się odezwał na te cholerne imieniny, ale jednak już tego nie chcę. Niby bym chciała Ci powiedzieć, że wiem o tych kłamstwach, ale z drugiej strony nie zasłużyłeś nawet na sekundę mojej uwagi.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1225 |
|
lalka z saskiej porcelany
|
Do: Drogie Serce,
Przestań już bić, hałasować po nocach. Neurony chcą spać, pójdź w ich ślady - Nie trzymaj przy życiu martwego ciała. Z wyrazami miłości, Twój przyjaciel, Rozum. Od: Serce, bla, bla, bla, bum-cyka, bum, pi, kwa, kwa dlaczego rozum zabija?
Edytowane przez mybeau Czas edycji: 2019-01-29 o 23:20 |
|
|
|
#1226 |
|
Konto usunięte
|
ludzie to naprawdę czasem są niemożebnie głupi... jak można wchodzić na ulicę po 3 pasy w każdą stronę z prędkością dozwoloną do 70km/h, gdzie 80% kierowców jeździ szybciej, w niedozwolonym miejscu?! tragedia, bo zginął człowiek, ale i tragedia dla kierowcy, bo zostanie z traumą do końca życia. że już nie wspomnę o zakorkowaniu 3/4 miasta.
nie wiem, co mam z tym zrobić. może jeszcze potrzebuję jednak czasu. może wytańczę to za półtora tygodnia na nowym kursie. wszystko się może zdarzyć. aczkolwiek jestem zdumiona jak automatycznie przychodzi mi flirtowanie. |
|
|
|
#1227 |
|
Konto usunięte
|
Bez jaj... lecę rano do lekarza, czymajcie kciuki, żeby przyjął
i uratował.
|
|
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
Jak to przetrwać??normy miały poprawić naszą sytuację, póki co jest tylko gorzej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1229 |
|
Konto usunięte
|
Wkurzają mnie ludzie, którzy nie doceniają tego, co mają.
Kolejna noc za mną, kolejny raz przed snem widziałam przed oczami to całe zło, które wybrałeś. Ciężki i długi dzień przede mną. Chcę zasnąć. |
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.

)

boję się rzygać jednak. Nie, nie będzie dzieciątka.