|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3
Cytat:
![]() Już lepiej nie eksperymentuj do kwietnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty jakiej firmy masz ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Ja tez mam wypchane na linii biust brzuch. W miejscu wątroby nawet mam gule i boli mnie czasami. Do duszności juz się przyzwyczaiłam oddycham tak głośno ze nawet koleżanka dzisiaj zwróciła uwagę. Ależ będę sapać na końcówce serrio ja juz nie mogę doczekać się aż urodze. znowu będę mogła schylac sie, kucać, siadać na ziemi i zwinnie się podnosić itp. Czynności wykonywać bez wysiłku i z gracją..ciąża to stan przereklamowany piękny tylko jak się z boku patrzy na kogoś. Nufcia gratuluje wizyty! Widzę ze ruchliwy, co rusz inna pozycja A moja nie ma czkawek, bynajmniej ja nie czuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ile placiłyście za używanego kinderkrafta?
Ja dzisiaj miałam wizytę u endokrynologa, tsh spadło z 2,5 na 1,5 (po zmianie dawki), mam już trzymać do porodu taką i kontrola następna dopiero w czerwcu. Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez agassek Czas edycji: 2019-01-28 o 22:31 |
|
|
|
|
#1204 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jutro zobacze na pasku o co chodzi, boję się że to jakas pomyłka :pCytat:
Cytat:
![]() W praktyce zawsze coś tam tej podwyżki było, ale jak widać w ciąży nie przysługuje za to niby mają o mnie pamiętać jak wrócę ![]() Ale mam zgage, pierwszy raz w ciąży Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
jutro zobacze na pasku o co chodzi, boję się że to jakas pomyłka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W praktyce zawsze coś tam tej podwyżki było, ale jak widać w ciąży nie przysługuje za to niby mają o mnie pamiętać jak wrócę ![]() Ale mam zgage, pierwszy raz w ciąży Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Fitelina, łączę się w bólu
też mnie dzisiaj cały dzień zgaga męczy ![]() Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam zgagę
trochę mleka się napiłam to jakby zelżała.
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam zgage a nie kupilam sobie tabletek
myslalam ze Rennie dostane wszędzie. Jutro lece do apteki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1208 |
|
Zadomowienie
|
A ja pierwszy raz od 3 dni nie mam 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie po mleku też trochę lepiej, tabsow nigdy nie brałam, migdałki się skończyły
![]() Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
W Lidlu od czwartku będą bodziaki na długi rękaw kopertowe. Gdybym nie miała już pokupionych z długim to bym się zastanowiła
![]() Minus? Trzeba kupić pięciopak. Plus - zestaw ma kosztować 50zł
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dorwalam nowy za 210 z likwidacji sklepu wczoraj odebralam.Dzien dobry... Znow pobudka o tej samej porze co wczoraj, jeszcze tak sie wystraszylam bo obudzilam sie o 3:30 i jeszcze zasnelam, po czym mąż mnie zawołał po imieniu i stoi nade mna... Budze sie, odwracam a tam nikogo nie ma... ( spalam w drugim pokoju bo mlody przyczlapal w nocy i z brzuchem sie nie miescimy)... Normalnie serce mi tak walilo i juz po spaniu... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nufcia oby w odpowiednim momencie dobrze się ustawił. Przyjdzie czas ze nie będzie miał miejsca na obroty. Moja raczej w jednej podobnej pozycji ciągle jest od dawna. Ostatnio czuje ze z ukosa się ustawia. Ale zmierza głową bliżej dołu. Czasami lekko się ruszy na bok z powrotem. Najgorzej jak na prawej strone się położe a ona nawała mi w ten bok boleśnie. Ja kinderkrafta kupiłam za 150zł. Idę robić śniadanie. Może jeszcze potem się położe na trochę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja w pracy, po pracy terminy, w sobote ślub, w lutym muszę jeszcze 3 razy iść do pracy... potem urlop i w końcu po urlopie - przyjdzie urlop macierzyński. Podczytuje Was, ale mało się udzielam.. miłego dnia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Zapisałam się na gimnastykę poporodowa żeby wspomóc trochę organizm w powrocie organów i mięśni na miejsce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiejszej nocy spałam bardzo dobrze- odsypiałam poprzednią ![]() A teraz Maluch robić sobie dyskotekę, mam dziś USG - u mnie jakiś się mocno chowa kolega przed oglądaniem, zwykle twarz gdzieś ukrywa pokazując głównie pupę i przyrodzenie (totalny brak szacunku) i bardzo zmienia pozycje w trakcie. Fajnie by było gdyby trochę spokojniej reagował na przyciskanie głowicą
|
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry ☺
Coś mnie ostatnio mdli z rana 😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj w lidlu kupiłam leginsy dla małej dwupak za 12 zl rozmiar 74 i skarpetunie 5pak za 15zł bo takie grubsze były i też nie najmniejszy rozmiar żeby miała na zaś. Do 3 w nocy oglądałam netflixa, nie mogłam zasnąć. Wszystko przez tą drugą kawę po 17 a Malutka się wypychała na dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1218 | |
|
Raczkowanie
|
Mamaszkrabka, to dziwne że niby świadomi ryzyka a tak na ostatnią chwilę zostawiają temat zastępstwa… A Ty i tak jesteś bardzo w porządku pracując tak długo i informując o zwolnieniu z dużym wyprzedzeniem. Oby się szefowa szybko pozbierała.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie - też nie wiem jak można lubić być w ciąży. Przez tyle lat zapomniałam jaką to "przyjemność" teraz powoli sobie przypominam tylko zapewne jest różnica między byciem w tym stanie w wieku 24 lat a 34.
Mi jeszcze nie jest jakoś bardzo ciężko - dopóki butów nie muszę założyć. No i te spanie takie dokuczliwe plus zgaga. Dziś aplikacja pokazała mi 30 tydzień (29+0) o w sumie jakąś ulgę poczułam A nie strach
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Tyczulas, ze ma czkawke? I jaki juz duzy dzisius Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1222 |
|
Rozeznanie
|
A jaki macie/kupujecie materac do łóżeczka?
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam takie nietypowe pytanie i nie na temat, ale moze wiecie jak to jest z pitami za zeszly rok, dostaniemy czy to pracodawca wysyla do zusu i my sie juz nie musimy rozliczac?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zatwierdzic pit, pozmieniac sposony rozliczenia, wskazac OPP zeby przekazac 1%, jakies ulgi itp. Lub mozesz sie sama rozliczyc i przeslac pit.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1227 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moja pierwsza więc stresu co nie miara do tego multum dolegliwości szczerze to oprócz pojawiającego się czasem kłucia w spojeniu czy pęcherzu to ja dopiero w 3 trymestrze czuje się całkiem nieźle xd ale oczywiście to nie potrwa długo bo zaraz będzie ciężko, duszno i w ogóle![]() Cytat:
Dzień dobry w ogóle ![]() Ja to jestem taki nieogar życiowy, że na telefonie nie umiem zacytować kiku postów xd a kompa rzadko odpalam :P Byłam dziś u lekarza szyjka na wyczucie palca raczej bez zmian, serduszko bije, wszystko chyba dobrze, usg w czwartek więc wtedy będe wiedzieć więcej ![]() Skąd i jakie zamawiałyście śpiworki ? |
|||||
|
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam śpiworek ze smyka. Teraz są jakieś promocje u nich na śpiworki.
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

Do tego jestem full pełna jedzeniem. Po obiedzie położyłam się i na kolację zjadłam tylko jogurt, bo wczoraj przed spaniem było mi niedobrze, a do tego mała kopała na wszystkie strony.
a ty jakiej firmy masz ?
oddycham tak głośno ze nawet koleżanka dzisiaj zwróciła uwagę. Ależ będę sapać na końcówce
serrio ja juz nie mogę doczekać się aż urodze. znowu będę mogła schylac sie, kucać, siadać na ziemi i zwinnie się podnosić itp. Czynności wykonywać bez wysiłku i z gracją..ciąża to stan przereklamowany 

też mnie dzisiaj cały dzień zgaga męczy
trochę mleka się napiłam to jakby zelżała.
myslalam ze Rennie dostane wszędzie. Jutro lece do apteki.

26.08.2017