![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Anuha a no właśnie, dla dziadków wnuki są fajne raz na jakiś czas. Zdążą się stęsknić i mają siłę i chęci do znoszenia fochow.
Pamiętam jak moja mama wyjeżdżała za granicę do pracy i przyjeżdżała na jej miejsce babcia. Zawsze nam powtarzała, że wolałaby kamienie rąbać niż z nami siedzieć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak dupka? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Jak długi spanie na brzuszku jest wątpliwe i trzeba dziecko obserwować? Dla mojej to jedyny sposób spania na tarasie i tak jak fajnie mi się siedzi tak chętnie też bym coś zrobiła w domu choć pół godziny.. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Sq znam dzieci i dorosłych, którzy tylko tak śpią. Chyba najważniejsze, żeby głowę zmieniać...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Żona Gargamel
|
Hej
![]() My wczoraj ewakuowaliśmy się do mojej mamy, która ma w sypialni klimę, Mała się od razu uspokoiła i padła na ponad 4h. Wieczorem jak wróciliśmy do siebie to w mieszkaniu było 28 stopni i znowu bidule musieliśmy schładzać ![]() Dołączam się do pytania o spanie na brzuchu, ostatnio odkryłam że tak najspokojniej śpi ale nie chce przedobrzyć Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1206 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzień dobry, Mały mi daje popalić o 3. Te upały nas wykoncza. Jeszcze 2 tygodnie i co niedzielę będę jechać do mamy na te 5 dni jak tz brak, bo tam chłodniej, klima i wiatraki. Inaczej się zajade. Mały zasnąć nie może i ryk, a tu sauna w mieszkaniu. I tylko cyc i woda, a widać że zmęczony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O sQ, zapomniałam że właściwie już prawie mogę Espumisan. Dzisiaj kupię. A na razie mam taki probiotyk bio Gaia. Raz dziennie się podaje więc już, zaaplikowałam. Teraz słyszę jak jej się w brzuszku przelewa i bulgocze :/ nic dziwnego że się złości. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Sq no przy takich maluchach zalecają pilnowanie. Mój śpi tak w dzień, w nocy na plecach
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pranie wkladalam na 2 razy (oglądam co do odplamienia) i Latałam na taras czy jest z nią ok.. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Byla cdl. Boze już chyba jej nie słuchałam i sama nie mam motywacji. A cyrki niezłe bo 200g różnicy na wadze
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie myślałaś żeby wagę kupić? Kwestia pewnie przewożenia i ustawienia wagi... Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj już nie. Zn po godzinie pobudka na cycka. Ale już siedzimy w domu, bo zdecydowanie chłodniej. Nawet w cieniu pod drzewami jest masakra. A dzisiaj jeszcze do prekuksacyjnej. O 17 musimy wyjechać, a w tym cholernym foteliku to się ugotować idzie. Podejrzewam wycie. Cytat:
Jeju, eceea, biedna Ty. Ale jak ogólnie? Lepiej trochę,? Doradziła coś sensownego? Edytowane przez grejpfrutowa01 Czas edycji: 2019-06-11 o 11:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Dostojna peema.
|
Już po szczepieniu. Stachu waży 5240, waga urodzeniowa 3640.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
U nas się dziecko naprawiło albo mama ogarnęła, że nie zawsze ryczy, bo go boli brzuszek, tylko na ręce chce, mały wymuszacz. Mieliśmy iść na spacer rano no ale o 9:00 było już 29 stopni. Masakra totalna. Wieczorem z kolei nie da się wychodzić, bo komary zjedzą żywcem. Stefan też ma ulubioną stronę, ale pediatra powiedziała, że u takich dzieci to normalne i dopiero po 3 miesiącu można stwierdzić asymetrię. W którym tygodniu szczepicie maluchy, bo widzę w kalendarzu że w drugim miesiącu trzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1219 |
Rozeznanie
|
Oo, powiem Wam jeszcze historie z niedzieli. Mieliśmy chrzciny, mała od rana prężyła kupkę, ale coś jej nie szło. Zajeżdamy pod kościół i czuję znajomy smrodek. Dyskretnie odchylam pampersa i wyciągam brudny paluch
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do kogo na bioderka? Ja wczoraj przegapiłam wizytę u Hasca ;/ myślałam że jest dzisiaj. Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My dzisiaj na biodra- do Bachera. Rajuuuuu, ale skwar. Dzieci majowe spoko spoko, ale maj był beznadziejnie zimny, to teraz czerwiec da popalić :/ Tż ma szkolenie pod koniec czerwca. Chciał się z niego wymiksować, ale się nie dało. Więc 2 dni będę sama. Jakoś może przebrnę! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zadomowienie
|
Dziś znów mały ciągle na cycu. Pierwsza próba położenia w wózku na tarasie nieudana, po kolejnym dokarmieniu zaraz powinien dobić do pół godziny (obym nie zapeszyla
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast zdaję sobie sprawę,że dla dziadków taka dwójka lub trójka to już spore obciążenie. Cytat:
no ale to studia, czyli mus. Po drugie to pewnie w tygodniu spędzałaś z nim czas, także miał Ciebie sporo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niezła babcia ![]() Cytat:
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże zbieram się ostatnio we wszystkim jak pies do jeża. Miałam zamówić meble ogrodowe, są w koszyku na allegro już nie wiem ile, to samo buty. Jeszcze muszę ogarnąć moskitierę na okna, bo owady się pchają. To na już. Przyszło mi zamówienie z Lidla ( w tym czerwona sukienka Smerfetki), tylko nie mam jak otworzyć, bo Ola dzisiaj źle znosi upał. I co chwila pije. Oj do tego lekarza chyba śmigniemy obwodnicą- może i dłużej wyjdzie, ale nie będziemy stać w korkach, to przynajmniej mała zaśnie może przy ciągłej jeździe. ( Wczoraj na postój to był dramat). sQ, dzięki za namiary na tę wkładkę do fotelika. Zaraz zamówię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jutro jedziemy do fizjo a za miesiąc do neurologa oczywiście prywatnie 270 zł pełen pakiet badań ![]() Dziewczyny czy któraś z Was szczepu tylko i wyłącznie tymi szczepionkami na nfz czy tylko płatnymi? Można i tym i tym? Pediatra mi dziś nagadala ze te na nfz są gorsze jakościowo, że zawierają rtęć czy coś takiego ale że wiadomo to jest nasz wybór, że nasz rocznik dostawał te szczepionki i jak widać dalej żyjemy. Help doradzcie proszę kobitki. Powiedziała że mamy jeszcze czas na szczepienia a na necie gdzieś wyczytałam że do 8 tygodnia. Hmmm Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.