![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
A to nie kanapki z serem i szynką?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Ha... ale dzisiaj nie odpocznie... już czeka na mnie... i się mocno niecierpliwi... 9:02 a Ada jeszcze w łóżku... chodź Aduś, chodź do kuchni...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Adusia wczoraj zrobiłam sobie popołudnie filmowe.
Oglądałam serial, który mnie niesamowicie wciągnął. Zupełnie z innej beczki ![]() Resident Alien |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Kanapki z serem i szynką wczoraj były. Zjadłam i na jakiś czas mam ich dosyć. Owsianeczkę zdecydowanie wolę.
Idę.............. ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Resident Alien Dzięki Kochana! ![]() Po śniadaniu zrobę sobie (kolejną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Ja idę do pralki
![]() Przyjemnego dnia dla Wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Adusia i jeszcze jeden mam.
Polski, kostiumowy "Polowanie na ćmy" |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
4 pory roku i ja piąta
|
Witajcie drogie koleżanki
![]() MM udało się umówić wizytę u pulmo na maj tego roku ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że do neurochirurga z ,,pilne" czeka się ... ta da dam... 2 lata ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Widzę, że na śniadanko same dobre rzeczy ![]() I mój termosik też był ![]() Adi ![]() ![]() Cyferko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Może zaparzę herbatkę, gdyby ktoś miał ochotę się napić... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witajcie. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- -1 o poranku ---------- Emmi termin do pulmo nie jest zły ![]() Może kolejne wizyty będą miały krótsze terminy jak będzie ciągłość leczenia. Jeśli chodzi o prywatne gabinety, pazerność niektórych lekarzy przeraża mnie ![]() ------------ Adusia zniknęłaś wczoraj i już się nie pokazałaś. Wszystko dobrze? ---------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Dzień bez Was i bez kawki stracony. A że są te obie sprawy to i radość jest. ![]() Cyferuś, wszystko OK. Wczoraj, przed i po południu, bardzo dużo spałam. Widać organizm nadrabia zaległości. Na film polecany przez Ciebie chciałam patrzeć, jednak zniechęcił mnie opis. Komediowy oraz s-f. Nie lubię. Więc co zrobiłam? Wtuliłam się w podusię i natychmiast zasnęłam. Ach, tego mi było potrzeba. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Hejka Adusia
![]() Sen na pewno korzystniej na Ciebie wpłynie, aniżeli patrzenie się w ekran. Co tam za oknem u ciebie? U mnie bezchmurne niebo, słońce, zimno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
termin do pulmo genialny! TM-ek rewelacyjnie sprawę załatwił. Wyszukał odpowiednią poradnię i pierwsza wizyta w dobrym, nieodległym czasie. Naprawdę, brawa dla pana....!! ![]() Przed tą pierwszą wizytą prawdopodobnie będziesz miała sporo dokumentów do wypełnienia. W każdym razie tak jest u nas. A więc zaberz ze sobą długopis i ewentualnie (jeśli używasz) okulary do czytania/pisania. Aaa... u nas jeszcze na tej pierwszej konieczny jest dowód osobisty. Przy kolejnych już nie, bo dostaje się legitymację pacjenta z własnym numerem. No i ten numer, przy rejestracji następnych wizyt, zastępuje imię i nazwisko. Bardzo fajna sprawa. Zobaczymy czy w Twojej poradni będzie podobnie. ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cyferciu, za oknem słonko. Na termometrze 5*. Pierwsza widziana przeze mnie osoba w czapce szła. Ucieszyło mnie to bardzo. Nie będę wiec wyglądała jak dziwoląg. ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Coś Wam opowiem propos pogody. U Cyferki bezchmurnie, ale zimno. U mnie podobnie. Ludzie w kurtkach i czapkach. A ja mam na tablecie ustawioną taką funkcję, która pokazuje mi zdjęcia z przed lat. No i wczoraj wyświetliło mi się tak: równo 10 lat temu zrobiłaś takie zdjęcia. I następuje pokaz slajdów z 25 marca 2014 r. Byliśmy wtedy w Arboretum podziwiać kwitnącą wiosnę i zszokowały mnie nasze stroje. Szwagierka, mąż i ja w bluzeczkach z krótkim rękawkiem. A dzisiaj kurtki i czapki...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Adusia pojutrze będzie można na krótki rękawek
![]() Kilka dni opóźnienia. Mnie zadawala słońce i tak siedzę w pomieszczeniu. ------------ Owsianeczkę zaliczyłaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Pojutrze? A więc za słowo trzymam! Hura!
Owsianka. Hmmm... pół porcji zaliczyłam... więcej nie mogłam... myślę, że drugie pół przed wyjazdem do pulmo... Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-03-26 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze sklepiku.
Udało się bez kolejki. Robi się coraz cieplej, jest już 7* powiewa ciepły wiatr. Jest nadzieja ![]() ----------- ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Słyszałam dzisiaj w radiu takie cudo: Ziemniak młody polski z Rumunii ![]() Nasz rumuński ziomek polski ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Zmiana czasu w ten weekend. ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Adusia powodzenia. Będę tuż za Tobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Młody, polski, z Rumunii...
Dobre... ![]() ===== Jestem już wyszykowana. Nawet lekki make-up zrobiłam. No, żeby napotkanych ludzi wyglądem nie straszyć. ![]() Cyferuś, zbieraj się, za kilkanaście minut autobus mamy. Superowo, że jedziesz ze mną. ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
4 pory roku i ja piąta
|
Widzę, że jakaś wspólna wycieczka jest
![]() Pomyślnego załatwiania życzę ![]() Miałam wielkie palny na dzisiaj w związku z prognozowaną słoneczną pogodą i d...pa. Ciśnienie jakieś takie dziwne. Po spacerze do domu z sił opadłam. Teoretycznie przez okno wygląda pięknie i tak optymistycznie. Syn też wrócił jakiś taki senny z pracy. Ciśnienie niskie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Przystawki do odpoczynku.
Jadłaś coś? Emmi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- ![]() Adusia dobre wieści ![]() Hura! ----------- ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Emmi to nie wycieczka, to wizyta kontrolna u pulmo |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
4 pory roku i ja piąta
|
Ale we dwie się wybrałyście
![]() MM zrobił spagetti. Zjadłam nieprzyzwoicie dużo. Kurcze... no rozlazła jakaś jestem... Przerost sił na zamiary, czy jak to tam leci? A tak się cieszyłam, że dzisiaj krótko i słonecznie. A może znów mnie coś bierze? Normalka, że rodzicie posyłają chore dzieci do szkoły na ostatnie dni przed świętami, bo może biorą dzień dwa wolnego i muszą wszystko ,,zapiąć na ostatni guzik" i nie mogą sobie pozwolić na zwolnienie to fru chorego do placówki. A to, że zaraża, to kogo to obchodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyfereczko,
dobre...!! Na takie wieści czakałam. Czy jadłam? Prawdę powiem. Kiepsko z tym jedzeniem u mnie dzisiaj. Rano kilka łyżek owsianki. Tuż przed wyjazdem kolejnych kilka łyżek. Po powrocie do reszty owsianeczki wkroiłam całego banana i dodałam dwie potężne łyżki masła orzechowego. Zjadłam. Teraz leżąc pod kocem popijam kawę z mlekiem. O obiado/kolacji nawet nie chce mi się myśleć. Wiem, że nie jest to właściwy sposób odżywiana, ale co poradzę...?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
4 pory roku i ja piąta
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
masz rację......!! ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Aaa... będąc dzisiaj w aptece kupiłam też witaminę B complex. Kilka tygodni na silnych antybiotykach i już mi się zajady pokazują. Buuu... ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Emmi, ech ci nierozsądni rodzice............... |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
spaghetti jadłaś. Och, lubię. Muszę któregoś dnia zrobić. Ale. na jutro mam już inny plan. Dla MM jarzynówka, a dla mnie rosół. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
4 pory roku i ja piąta
|
Witajcie
![]() Czas parzyć poranne napoje. ![]() A może dzisiaj coś z dżemikiem na wirtualne śniadanko? ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Trudne dla mnie do uwierzenia, że to już ostatnie dni marca. Tyle czasu na niego czekałam, miałam jeszcze siedzenie w domu, to tym bardziej czas powinien zwolnić a on przeleciał niewiarygodnie szybko. Od rana świeci słońce, lekki wiaterek. Coś się dzieje z moim uchem, jakby go zawiało. A jak Wy się czujecie? Bardzo proszę uścisnąć wirtualnie ode mnie Imusię ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-03-27 o 06:05 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cześć Emmi ![]() Poranna uczta, jak smakowicie wygląda ![]() Dżemik zjem na deser, teraz zajadam kanapkę z pasztetem z indyka i gęsiną ![]() Po jedzeniu kawka. ---------- Zleciał marzec, prawie go nie zauważyłam ![]() Wietrzny poranek,ale słoneczny. Cyknęłam wschód słońca, niesamowity. Potem pokażę, jak Ada wstanie. ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Piszę jak maszyna ![]() informacje, jeszcze się nie obudziłam. ----------- Wczoraj przed 21 miałam wizytę miłej pani. Przyniosła mi Budynia i powiedziała, że kotek jest głodny i siedział u nie w aucie ![]() ![]() 15 minut wcześniej był u mnie na kolacji, głodny nie był, ale wszędobylski kiedyś odjedzie w siną dal ![]() zbyt pewnie się czuje, cała dzielnica jego. Przedwczoraj był na poczcie ![]() głównej ulicy. ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Emciu nie zapomnij ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Rany Julek, ależ widok...!! Cudowne te dżemiki są. Koolrowe, wesołe, apetyczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
A u Naszej Cyferki takie cuda na dzisiejszym niebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.