|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
u mnie tez jets non stop jakies zamieszanie... menu tez nie widzielismy... a i moja klasa chyba nadal kamerzysty nie ma :/
ale i tak juz sie doczekac nie moge ![]() a tak wogole to chyba musze rozchodzic moje buciki bo obawiam ie ze moga mnie obcierac...eh
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
Nie było mnie tydzień a Wy tyle napisałyście, ze musze to wszystko nadrobić hihihi Alez ja ma ciężkie życie
|
|
|
|
#1203 |
|
Wtajemniczenie
|
my też nie wiemy jakie jest menu... nie zdziwiłabym sie gdyby jeszcze nie było
w drógi dzień święt dowiedziałam sie od znajomej, która pracuje w recepcji hotelu, ale jeszcze nikt nie zamówił... a to ciekawe... na 100dniówce bedzie ponad 300 osóbkamerzysta miał być na matmie [mam rozszeżoną i wychowawczyni jest matematyczką] przed świętami.. coś ok 10 grudnia.. do tej potry się nie pojawił.. wkórze mnie to!! poprzednie roczniki miały taki zaje... filmik z lekcji, próby poloneza, niektórzy dawali foty albo filmiki z wycieczek a my nic... jutro mam próbę poloneza i jeśli znów nie będzie wychodziło, to chyba choleruy dostanę... jestem odpowiedizalna za poloneza w mojej klasie i jeśli oni coś spieprzą to odbiorę to jako moją osobistą porażkę... a coś czyję, że będę miałą doła po 100dniówce piernicze... studniówka za 3 dni... ehh... ide na solarium ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale pierwsze powiedz jak bylo w chorwacji
|
|
#1205 |
|
Konto usunięte
|
U nas kamerzysta był i dziwne, najpierw w klasie a potem na auli przed ekranem każdy podchodził brał mikrofon i się przedstawiał a jak chciał to jeszcze pozdrawiał kogo chciał
Na poloneza mają próby u nas już od października a menu to fuu (a najdroższa restauracja...), w ogóle bezsensu, bo drogie i niedobre, szkoda, że nie dbają o nasze kieszenie nauczyciele (cała imoreza za parę 340zł...) |
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś się okazało, że będę się bawić na studniówce z koleżanką z klasy!!! Idę jako osoba towarzysząca mojego TŻ, a Ona idzie z kolegą i to jeszcze nasi partnerzy są z tej samej klasy!! Fajowo! Będę się lepiej czuła!
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wiecie, to w sumie wyszło, że moja stuniówka, która niby miała być droga, to w porównaniu z cenami, które podajecie wydaje się tania Tak samo zresztą, jak porównuję ceny ze znajomymi z innych szkół. A u nas taką aferę robili, że drogo
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
A ile płacisz??? Chodzi Ci o sam lokal czy o ceny za sukienke, dodatki... itd?
|
|
|
|
#1209 |
|
BAN stały
|
im blizej studniowka, tym bardziej nie chce mi sie na nia isc
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
oj a to czemu??
|
|
|
|
#1211 |
|
Konto usunięte
|
A ja w sumie o niej nie myślę
Nawet jeszcze butów nie mam i sie nie przejmuję
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1212 |
|
Zadomowienie
|
ja mam tak samo
wszystko mam 'w proszku' ![]() caly czas sie zastanawiam co zrobic z kieca - krawcowa powiedziala ze uszyje mi ja w 3-4dni wiec niby mam czas ale jakos nie moge sie do niej przekonac i ciagle mysle czy nie isc w tej co mam aj, musze sie nastawic do tego bardziej optymistycznie
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze za 4 dni studniówka TŻa a za 9 moja
nadal nie mam butów, umówionego fryzjera, bielizny i opalenizny ![]() ![]() POMOCY!! NIECH KTOŚ MNĄ WSTRZĄSNIE BO SIE NIE WYZBIERAM!!!!!!
|
#1214 |
|
Konto usunięte
|
Fryzjerka była przed sylwkiem mamie obciąć włosy to zagadała, a co! I przyjdzie do mnie, tylko, że jeszcze nie wiem co
Na pewno jakieś fale i albo puszczone normalnie labo lekko podpięte
|
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W szkole tylko zamieszanie, zero prób, o menu też nie zostaliśmy poinformowani i czarno wszystko widzę
|
|
#1216 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja takie pol na pol czyli troszke zwiazanych i reszta rozpuszczona ale nie mam pomyslów i to mnie wkurza :/ |
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
agata_slomka - Nam już menu podali, nie pamiętam dokładnie ale miał byc jakaś pieczeń po mysliwsku czy coś w tym stylu, więc możliwe że wy tez to bedziecie mieli, bo moja kumpelaz innej szkoły ma identyczne menu
Na drugi dzień po studniówce czekam na dokładną relację ile miejsca na poloneza itd
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dalej nie wiem jakie włosy i makijaż
|
#1219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My za hotel+menu+dj i nauczycieli- czyli za wszystko- płacimy 160zł A słyszałam już kosmiczne (dla mnie) ceny wśród koleżanek z Bielska- 250, 300 ![]() Widzę, że dużo problemów z fryzurami, wygrzebałam parę na fryzjerskim, poszukajcie sobie, jest cały wątek z fryzurami studniówkowymi
|
|
|
#1220 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze
Ja chyba będę mieć tę, co Geena Davis (ta pani w białej sukience ) Bo włosy mam mniej więcej tej długości, a i wygodna się wydaje, nie będę się martwić, że coś jest nie tak.
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
a mam pytanko kochane.... ile płacicie za kamerzyste???
|
#1222 |
|
Wtajemniczenie
|
To u Was drożyzna...ja za wszystko płacę 100zł od osoby
!Idę sama Fakt, że impreza jest w jakiejś sali innej szkoły. Co do menu to u nas, jakieś cudaki... ...sarna, jakiś indyk z winogronami... , gulaszMi by tam starczyły frytki i schabowy...ale sarna
|
|
#1223 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3368525](cała imoreza za parę 340zł...)[/quote]
w mojej szkole za parę jest równo 300 zł... wg mnie trochę dużo jak na taką dziurę. ale co powadzić, ze w moim mieście jest jedyna taka duża sala [na całe trójmiasto] Hamster zmówiłam na jutro salę na próbę poloneza więc tak ok 20 będę mogła opisać jak to wyglada
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#1224 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś widziałam dekorację studniówkową. jest OBLEŚNA. z takiego papieru brązowego do pakowania
namalowany jakiś krzywy dom i jakieś kolumny, a z sufitu zwisają gwiazdki pomalowane z jednej strony złotą farbą a z drugiej goła tektura a na tylniej ścianie jest brzydkie zielone (?!) grafiti o treści "studniówka" temat przewodni: miasto nocą wyszło koszmarnie ale uznałam, że chrzanię to i i tak się będę dobrze bawić. najbardziej przeraża mnie to, że cera mi się tragicznie popsuła bo jestem przed okresem. i okres będę mieć oczywiście na studniówce już się dziś z koleżanką śmiałam, że wezmę całą reklamówkę tamponów muszę wziąć dodatkową torebkę, bo do moje kopertówki mieści się zaledwie telefon, puderniczka i pół paczki chusteczek ![]() jeśli chodzi o menu - ani widu ani słychu
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do faltomu to szkoły walcza zawsze o terminy tam
|
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a studniowke ma na sali balowej w zamku... z tego co mi wiadomo to u mnie za pare wychodzi chyba 240zl wiec nie jest tak tragicznie ale najbardziej wkurza mnie fakt ze gdybysmy mieli studniowke na szkolnej auli to placilibysmy o wiele mniej
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie za pare jest 270, a za jedną osbe 170 zł, ale w tym jest już kasa na maturę tzn. na jedzenie, napoje itd i na kwiaty dla dyrektorki na koniecroku więc trudno mi konkretnie powiedziec ile płacę za siebię za samą studniówkę. Ale jak tu porównuje z innymi to nie jest to dużo
|
|
|
|
#1228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziesz czytac z przyjemnoscia to co wymozdzylysmy ![]() dokladnie to samo!! nie chce mi sie jakos.. nie mam weny... Cytat:
![]() ![]() 30zł... ![]() nam menu czytali( w pip jedzenia, danie po daniu i kiedy my mamy sie bawic? omine chyba polowe zeby nie wyjsc jak wielki gruby balon )poloneza proba jutro.. generalnej na sali studniowkowej nie bedziemy mileli bo ktos inny ma tam studniowke w srode i czwartek..swietnie...
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze to tanilo 30 zl za kamerzyste.... a my nadal nie mamy a teraz juz tak drogo jest jeden nawet 80-90 zl chcial :/ wiec juz watpie ze jakiegos taniego bedziemy miec
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
jak narazie placilam 25 zl za akmaerzyste ale to chyba byla pierwsza czescw platy i musze raczej zaplacic znow 25 zl-czyli razem 50zl
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

w drógi dzień święt dowiedziałam sie od znajomej, która pracuje w recepcji hotelu, ale jeszcze nikt nie zamówił... a to ciekawe... na 100dniówce bedzie ponad 300 osób

Tak samo zresztą, jak porównuję ceny ze znajomymi z innych szkół. A u nas taką aferę robili, że drogo

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)