Wszystko o Avonie - Część II - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-09, 09:22   #1201
agness86
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Nie wiem jak dziewczyny, ale ja nie wiem o której będzie katalog. Nie uczulają mnie tusze z Avonu. Nie wiem nic co do przecieków
agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 09:24   #1202
fofic
Raczkowanie

Wczoraj miałam przyjemność wypróbować "to nowe coś" do paznokci, pilingująca odżywka, czy jakoś tak. Malutka śliczna buteleczka, z łopatką. Co daje dla paznokci ?? Ano, chyba niewiele - ot taki peeling dla pazurków i skórek wokół. Ładnie pachnie - tak jakoś znajomo, chyba był już produkt w Avonie o takim zapachu - poznajecie to ?
Ogólnie - rzecz przeciętna w działaniu, ani nie szkodzi, ani nie pomaga, ładnie, nieagresywnie pachnie, a przede wszystkim dobrze wygląda. Więc sobie stoi buteleczka na szafce, i się "wdzięczy"
Niemniej jednak od czasu do czasu to zamówię.
WoW To w minikatalogu będzie planet SPA z serii tropikalnej !!! BOSKO
fofic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 09:24   #1203
naataliaa***
Raczkowanie

Ja też już nie mogę się doczekać nowego katalogu i minikatalogu Ale niestety musze wyjść z domku...Jesli Asiuchna nie wyrobi się do ok 15ej to niestety zobaczę dopiero wieczorem...Pewnie będę włączała komputer z zapartym tchem
Stary 2007-01-09, 09:24   #1204
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dorotqa Pokaż wiadomość
A może ktoś ma szminkę z tej samej serii co Watermelon, tylko, że chodzi mi o kolor Cotton Candy... Bo jest w kąciku wspomnień kat. 03 i się właśnie zastanawiam czy będę zamawiać ten kącik wspomnień, czy nie
Kiedyś jak ta szminka wchodziła dopiero do katalogu i była w DEMO to moja mama wzieła se właśnie Cotton Candy...kolorek śliczny,delikanty..usta takie "wodniste" wygląda jak błyszczyk Jak się pojawiła w netto ostatnio ta szminka i był kolorek Watermelon to mi się jakoś skojarzyła że to właśnie ta którą moja mama brała dawno temu i zamówiłam..a tu się okazało że jest za ciemna i to nie to Może jeszcze dadzą ją kiedyś do wyprzedaży

A i wczoraj mi przyszedł ten chłodzący cień w kremie Pink Lemoniade (czy jakoś tak) i jestem rozczarowana....kolorek bardzo jaśniutki..nie ma takiego brokatu jak wyszedł na zdjęciach które zamieszczała Anka..tzn ma taki opalizujący połysk..bardzo szybko wysycha na powiece więc trzeba go dokładnie rozprowadzić zanim wyschnie..ale jak już wyschnie to paluchem się nie da go zmazać ( i to plus).Kolorek jaśniuteńki..dla mnie za jasny..i jakoś nie wiem czego się spodziewałam po tym cieniu...w katalogu taki fajny i w ogóle a w rzeczywistości mi nie podpasował.Jeszcze raz się nim pomaluję i zobacze jak to będzie wyglądało a jak nie to sprzedaje go.

Ps a katalog 04 dopiero po 22 obejrze
http://allegro.pl/item155886731_kolc...alentynki.html
Yhh 30 sztuk...
http://allegro.pl/item155764839_woda...d_avon_u_.html
niezła cena :|

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 09:34   #1205
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
JAGODA i co powiesz o korektorze FAIR ? jak kolorek ? do jakiego odcienia cery?
hmm, w tubce wygląda na bardzo jasny, w sam raz dla bledziocha niestety nie jest dla mnie, więc go nie ruszam, bo nie zamaskuję potem śladów używania

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Chciałabym się dowiedzieć co sądzicie na temat złotej torby Kithra. Czy ten kolor jest mocno złoty czy taki trochę zgaszony. Czy torba jest wykonana porządnie i czy w miarę z mocnego materiału? Warto ją zakupić ? Doradźcie dziewczyny
Dziś 4
była już mowa o Kithirze w starym wątku, poszukaj generalnie raczej warto ją kupić, jest porządna, kolor starego złota.

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Czy wiecie o której godzinie ma być 4/2007 ? bo wychodzę z domku
i musze wiedzieć na która wrócić.Będe chyba biegła jak szalona do kompa...już się doczekać nie moge.Macie jakieś przecieki co nowego szykują?Może jakieś nowe żele albo płyny do kąpieli.Czy was też uczulają tusze do rzęs Avonu?ja po nich mam oczy opuchnięte i wyglądam jakbym była zapłakana.Szminki Color Trend śmierdzą jak pomadki za czasów mojej pra babki-takim dziwnym czymś bleee.Zgadzacie się? i są twarde...można nimi zabić....szminka ala obrona...np.w przejściu podziemnym .Podskakuje jakiś zbir a ty wyciagasz pomadkę i ciach ciach po oczach hehe nie mówiąc już o krzykliwych kolorach które walą po oczach.Jak tłumaczycie się przed klientkami z takich badziewiastych rzeczy Avonu?bo mnie już pomysłów zabrakło.
pewnie będzie dopiero po 15-16, jak Asiuchna ze szkoły wróci, fotki porobi i wrzuci je tu nam

mój dwusetny post
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 09:46   #1206
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Asia mówiła, że będzie dziś trochę później katalog. Ale nie wiem o której. O tej, o której będzie miała czas czasem się pojawiał ok. 14-16 ale teraz ma być później.

Szminki Color Trend dla mnie nie śmierdzą. Ładnie smakują ;D Za to szminki Sheer okropnie śmierdzą!

Tusze do rzęs Avonu mnie nie uczulaja, chociaż po 'Pełni rzęs' szczypią mnie oczy... tak łzawią prawie...

Jak narazie klientki nie skarżą się na kosmetyki Avonu... Pożyjemy zobaczymy jak to dalej będzie
ale jestem wściekła - klientka zamówiła niedawno paletki cieni,dziś zrezygnowała a paletki przyjdą - i co ja mam zrobić????może któraś z was czeka na paletki długo i chciałaby odkupic?
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 09:48   #1207
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Wiatam
Zaraz lecę po paczuszkę z k02
no i będzie dziś k04już się nie mogę doczekać
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 09:50   #1208
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
ale jestem wściekła - klientka zamówiła niedawno paletki cieni,dziś zrezygnowała a paletki przyjdą - i co ja mam zrobić????może któraś z was czeka na paletki długo i chciałaby odkupic?
to jednak paletki juz przychodzą?

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 09:51   #1209
majula
Zakorzenienie

h,mm Asiuchna pisala cos o koledzie i ze moze byc pozno lub dopiero jutro ale ja licze ze po 17 bo wtedy wracam
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 09:53   #1210
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Wiatam
Zaraz lecę po paczuszkę z k02
no i będzie dziś k04już się nie mogę doczekać
Kązdy już się nie może doczekac katalogu

Stary 2007-01-09, 09:55   #1211
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
to jednak paletki juz przychodzą?
TAK MAM JE ZAKSIĘGOWANE I PRZYJDĄ A CO JA Z NIMI zrobię???? o jezy jezu pewnie bedę musiała oddac bo nikt nie bedzie chciał kupić
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-09, 09:58   #1212
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
h,mm Asiuchna pisala cos o koledzie i ze moze byc pozno lub dopiero jutro ale ja licze ze po 17 bo wtedy wracam
a ja po 19

Stary 2007-01-09, 10:00   #1213
naataliaa***
Raczkowanie

Dziewczyny,znowu prosze o pomoc.Wysłalam wczoraj zamówienie wieczorem.I teraz ono ma status"czeka".A tu mi kolezanka pisze,że ona by jeszcze chciała pare rzeczy(katalogowa wartosc to bedzie podobno ponad 40zl,mozliwe ze przekroczy 50zl).Tylko ona mi to moze podac dopiero ok 15ej.A wtedy zamowienie moze juz nie "czekac" i moze nie byc mozliwosci edycji.Czy dobrze kombinuje?Moglabym co prawda kupic w COK ale ona chciala tez pare rzeczy z netto,a w COK chyba nie kupie nic z netto?Czy powinnam usunac zamowienie dopoki sie da(weszlam na stronke na moje zamowienie i jest taka opcja)?Prosze pomozcie Bede bardzo wdzięczna A moze jednak da sie wziac produkty z netto w cok?Aha.I jak dlugo to zamowienie moze tak "czekac"?MOze jednak sie wyrobie i zdaze do tej 15ej?Wyslalam je wczoraj po 22ej...
Stary 2007-01-09, 10:04   #1214
pAtiŚ
Zakorzenienie

naataliaa*** a do kiedy masz termin złożenia zamówienia?

Stary 2007-01-09, 10:04   #1215
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
naataliaa*** a do kiedy masz termin złożenia zamówienia?
dzisiaj...internetowo 9.01
Stary 2007-01-09, 10:12   #1216
pAtiŚ
Zakorzenienie

Mogłas dopiero dzisiaj złozyć to zamówienie - po co się śpieszyłaś? Tak to byś nie miała problemów. Jak masz termin do dzisiaj, to wieczorem powinni ci je pobrać do realizacji, jak tak wczesnie złożyłaś już zamowienie...

Stary 2007-01-09, 10:14   #1217
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Mogłas dopiero dzisiaj złozyć to zamówienie - po co się śpieszyłaś? Tak to byś nie miała problemów. Jak masz termin do dzisiaj, to wieczorem powinni ci je pobrać do realizacji, jak tak wczesnie złożyłaś już zamowienie...
NO wiem,ze moglam dzisiaj tylko ta pur blanca mi sie marzyla i chcialam wczesniej...Czyli jesli mam termin dzisiaj to uwazasz,ze pobiora je wieczorem?Moze jest jeszcze szansa ze uda sie edytowac po poludniu...
Stary 2007-01-09, 10:18   #1218
agness86
Zakorzenienie

Ja zawsze składam dzień wcześniej niż mam termin wieczorem, a następnego dnia ok południa jest już pobrane do realizacji
agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 10:20   #1219
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotqa Pokaż wiadomość
A może ktoś ma szminkę z tej samej serii co Watermelon, tylko, że chodzi mi o kolor Cotton Candy... Bo jest w kąciku wspomnień kat. 03 i się właśnie zastanawiam czy będę zamawiać ten kącik wspomnień, czy nie
Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
Ja miałam kiedyś tą szminkę w odcieniu Cotton Candy. Była świetna. Bardzo delikatny róż z maleńkimi drobinkami. Super. A do tego ten śliczny zapach.... Polecam!
Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Ja ją mam i zgadzam się z littlevenus - jest bardzo delikatna, róż z drobinkami, jak się raz pomaluje usta, wygląda jak błyszczyk. Jak dla mnie idealna była, ale trochę mi się znudziła :P
ja jej nie miałam, ale miałam próbkę... śliczna była, delikatna, jak błyszczyk.. żałuje że jej wtedy nie kupiłam bardzo polecam ja bym sobie ją wzięła w tym kąciku wspomnień, ale nie opłaca mi się dla samej szminki, bo pasta modelująca mi przetłuszczała włosy, a bransoletka doily kiedyś mi się podobała, ale teraz już jakoś nie...
co do K04 to ja jakos nie wyczekuje z niecierpliwością jestem ciekawa co tam będzie fajnego, ale póki co mam sesje przed sobą...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-09, 10:28   #1220
majula
Zakorzenienie

Ja juz mam liste co chce z 03 ale zobacze co bedzie w 04 ale juz sie pomalu zapatrzylam w kosemtyki ktore mi sie skonczyly w 02 i 03
Stary 2007-01-09, 10:29   #1221
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
margo80 dzień dobry, czemu tak wcześnie wstajesz? Ja się podnoszę z łóżka ok. 5:40, ale wcześniejszej pory sobie nie wyobrażam! To tak btw
cóż - dziś akurat miałam do pracy na 5:30, ale za to już o 10:30 byłam wolna

Ewcia
Przemek

Edytowane przez margo80
Czas edycji: 2007-01-09 o 10:35 Powód: dopisek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 10:39   #1222
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Ja zawsze składam dzień wcześniej niż mam termin wieczorem, a następnego dnia ok południa jest już pobrane do realizacji
Zadzwonilam do mojej KRD i zaproponowala zeby dobrac jakies kremy zimowe zeby byl upust 25% bo ona ma na nie chętnych i je ode mnie weźmie...a co do kolezanki to po prostu zrobie jakies małe zamówienie
Dzięki za pomoc
Stary 2007-01-09, 10:42   #1223
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Ja juz mam liste co chce z 03 ale zobacze co bedzie w 04 ale juz sie pomalu zapatrzylam w kosemtyki ktore mi sie skonczyly w 02 i 03
mnie z katalogu 03 w oko nic nie wpadło, kosmetyki wszystkie mam, zreszta powoli przerzucam się na kosmetyki Eris i Nivea, jednak bardziej mi służą...
pewnie skuszę się na biżuterię, może nawet dwa zestawy

muszę Wam powiedzieć, że zaskoczył mnie pozytywnie krem do rąk Kakao i Kwiat Lotosu. jest bardzo gęsty, szybko się wchłania, pieknie pachnie i na długo wygładza dłonie.
żałowałam, że zakupiłam na próbę tylko jedno opakowanie, ale koleżanka dziś zamówi mi ze swoim zamówieniem jeszcze dwie sztuki
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 11:28   #1224
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Właśnie przytargałam paczki
zabieram się za rozpakowywanie i robienie skanów dla Was(niestety nie mam dostępu do aparatu)
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 11:31   #1225
Eliza 20
Raczkowanie

Może głupie pytanie, gdzie mogę obejrzeć katalog 03,bo jeszcze go nie widziałam....
Eliza 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 11:39   #1226
psyhoania
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Eliza 20 Pokaż wiadomość
Może głupie pytanie, gdzie mogę obejrzeć katalog 03,bo jeszcze go nie widziałam....
Np. tu http://www.avoninfo.yoyo.pl/index.php?id=61.
psyhoania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 11:42   #1227
Eliza 20
Raczkowanie

Dzięki psyhoania
Stary 2007-01-09, 11:50   #1228
Eliza 20
Raczkowanie

psyhoania mam problem z tym plikiem po ściągnięciu otwiera mi się plik z jakimiś cyferkami i znaczkami, możesz mi powiedzieć co zrobić żeby było ok
Stary 2007-01-09, 11:51   #1229
Eliza 20
Raczkowanie

A może jakiś inny link gdzie wszystko jest ok?
Stary 2007-01-09, 11:56   #1230
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eliza 20 Pokaż wiadomość
A może jakiś inny link gdzie wszystko jest ok?
Witam katalog jest na wizazu w watku katalogi avonu nie pamietam dokaldnie w ktorym poscie albo dziewczyny maja w podpisach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości