|
|
#1201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tipsy bez kursu! Prosze bardzo :)
dopiero po przeczytaniu twojej odpowiedzi je zauważyłam. Wcześniej wydawało mi się że nie widać ich na zdjęciu... i było mi z tym dobrze
|
#1202 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Piękna zieleń
|
|
|
|
#1203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To chyba naturalne pazury(inaczej nazwać się tego nie da). |
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zadomowienie
|
jestescie boskie dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ja juz nie wiem co najgorsze ![]() aaaaaaaa, ja tez ![]() ![]() hehehe
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe czy ta murzynka jest cywilizowana
jak ona smsy pisze?
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
długość paznokcia obojętna i tak przy dłuższych pazurach pisze się zazwyczaj bokiem palca
widziałam panią z metrowymi paznokciami, która zmywała naczynia, mało tego pracowała jako fryzjerka, więc chyba z tym nie ma kłopotu jeśli się nauczy co i jak pod jakim kątem działać
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam duzo krótsze niż ta Pani a ostatnio zablokowałam sobienkarte do bankomatu bo trzy razy wbił mi się zły pin
nocóz chyba czas skrócic paznokcie![]() Tej pani to dopiero musi byc ciezko
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 |
|
La Moderatoiure
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Smsy pisze się albo czubkiem szpica, albo rogiem prostokąta albo kluczem albo długopisem
)))))))))))
|
|
|
|
#1210 |
|
Przyczajenie
|
mam do was takie pytanie??
Jeżeli np zrobię na szklanym tipsie hologram. I chciała bym żeby on się błyszczał muszę użyć tylko bezbarwnego akrylu czy może być np różowy???? pozdrawiam pa |
|
|
|
#1211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co...czytam tak te wasze posty i mi jest was poprostu żal. Próbujecie się dowartościować tym OCZERNIANIEM INNYCH???:/ dla mnie to jest żałosne co wy tu wyprawiacie i wygadujecie...bez kitu...niby takie WYUCZONE, PANIE NAJ po "pięćdziesięciu kursach", a widze tutaj ZERO PROFESJONALIZMU....lepiej byście sie wzieły za cos pozyteczniejszego....
|
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież my nie wyśmiewamy się z innych, tylko z tego że wydaje im się ze robią wspaniałe paznokcie a dokładnie widać ze te paznokcie nawet nie leżały koło czegoś wspaniałego. oglądać te paznocie tutaj to na prawde dobra zabawa, a jeśli ktoś się czuje urażony bo np komentujemy jego prace to przynajmnej dowie sie prawdy bez owijania w bawełne. pozdrawiam. |
|
|
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
Brawo Grazin
mysle ze monicka9219 znalazla gdzies tu swoja prace i troche ja to gryzie...
|
|
#1217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1218 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcialam napisac tego w sposób agresywny, ale poprostu jak przejżalam to co tutaj piszecie i jak sie nasmiewacie z mniej doswiadczonych dziewczyn to stanelam w ich obronie, bo zapewnie nie wiedzą że ich wypociny sa tutaj publikowane....
ANNNNN- nie, mojej pracy tu niema.... |
|
|
|
#1219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli się wrednie śmiejemy to z chełpienia się tandetnymi pracami. Nie z samej dziewczyny. Więc nawet jeśli w pierwszej chwili pomyślisz "to to samo", miej na uwadze, że wypadałoby tu dodać "prawie". "Prawie robi różnicę."
|
|
#1220 |
|
Przyczajenie
|
jennifer777
Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Białystok Wiadomości: 704 hahaha zanada po prostu! Slodzic sobie? A przepraszam kim jest dla mnie maluszka, ze mam jej slodzic? Jest to zupelnie anonimowa osoba, nie znamy sie wiec po co mam jej slodzic ? Uwazam ze krytyka jest potrzebna, mozna to zauwazyc w roznych watkach, jednak krytyka KONSTRUKTYWNA!! BTW. nie jestem slodkim cukierkiem, natomiast jestem kulturalna i jesli cos krytykuje to robie to tak, by nie zniechecac kogos to dalszej pracy, bo wiadomo, ze nie kazdy jest od razu robi piekne paznokcie o znakomitej linii usmiechu, krzywej C itd. __________________ Irlandia ze sie tak jeszcze uczepie watku od maluszki...... ale dziwczyna wyzej sama napisala ze : nie jestem slodkim cukierkiem, natomiast jestem kulturalna i jesli cos krytykuje to robie to tak, by nie zniechecac kogos to dalszej pracy, bo wiadomo, ze nie kazdy jest od razu robi piekne paznokcie o znakomitej linii usmiechu, krzywej C itd. nie dokonca jestem przekona ze krytykujecie nie urazajac nikogo..... nastepna sprawa ktora mnie bulwersuje maluszka22 Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: bydgoszcz Wiadomości: 296 Cytat: Napisane przez okipage2 widac ze nie umiesz nziesc mojej krytki skoro rzucasz wine na inny blog. jak juz mowilam nie mam nic wspolnego z tamtym blogie. ja tipsow nie robie juz dlugo czas. i nie powiedzialam ze mi sie nie podobaja tylko ze musisz nad nimi popracowac.... i tylko tyle... oczywiście że muszę popracować,nigdy nie twierdziłam inaczej,a Ty piszesz tak jakbym ja uważała się za jakąś mistrzynię,a wcale tak nie jest,no i nie zmienia to faktu że chętnie obejrzałabym Twoje prace ![]() Jennifer dzięki za poparcie ![]() Przepraszam Maluszku ze sie ciebie uczepilam.... wczesniej bylas na samy czele krytykowania innych a sama jestes poczatkujaca i popelniasz te same bledy co tamte dziewczyno... a sama napisalas : oczywiście że muszę popracować,nigdy nie twierdziłam inaczej,a Ty piszesz tak jakbym ja uważała się za jakąś mistrzynię,a wcale tak nie jest,no i nie zmienia to faktu że chętnie obejrzałabym Twoje prace ![]() wiesz jesli ktos juz zabira zdanie i chce ocenic czyjes prace to przede wszystki musi miec o tym duze pojecie..... ale coz pewnie znowu wszystkie dziewczyny naskocza na mnie.... |
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
![]() :conf used:![]()
|
#1222 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1224 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie bardzo pamiętam bo to było dawno temu ale ogólnie o jakiś dziwactwach
okipage2 aby zacytować czyjś post wystarczy kliknąc na ikonke "cytuj" pod danym postem. Nie trzeba kopiowac calego okna Czytelność jest wówczas zerowa.
|
|
|
|
#1225 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
maluszko przydal by sie kurs czytania ze zrozumieniem. gubisz sie w tym wszyskim co piszesz. ale mniejsza z tym.... nastepnym razem zanim co skrytykujecie to uzyjcie swoich muzgow.... schodzimy troche z tematu, ale wklejam tu swoje foto i znikam.... jak juz wczesniej mowilam,od dluzszego czasu nie robie paznokci ale nadal w tym jestem.... a i nie zapomnijcie wytknac mi moich bledow. (znam je doskonale bo jestem instruktorka ) to moje prace |
|
|
|
|
#1226 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomijając, że z biologicznego punktu widzenia jest to czysta bzdura, jest to chamskie stwierdzenie, którym mogłaś urazić wiele osób.Cytat:
Krytykowanie Maluszki i zarzucanie jej braku umiejętności czytania ze zrozumieniem jest nie na miejscu. Zwłaszcza w sytuacji, gdy zamiast poprawnie zacytować posty, zrobiłaś to w najbardziej nieczytelny ze wszystkich możliwych sposobów, mieszając cytowane wypowiedzi z avatarami i swoimi komentarzami...
|
|
#1227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gdybyś była INSTRUKTORKĄ to byś nie popełniła ANI jednego błędu, w takim wypadku nikt by Ci nie musiał wytykać Twoich błędów
|
|
#1228 |
|
Raczkowanie
|
założyla ten wątek Pani Paula...z ironią oczywiscie, zeby poprostu ponasmiewac sie z wykonan niektorych pazurków...dostala BANA za to w jaki sposob sie wypowiada na tym forum...poco dalej kontynuujecie ten "nie miły" wątek?? Gdybym zobaczyla tutaj swoje prace i przeczytala jak wysmiewacie mnie to byloby mi strasznie przykro...
|
|
|
|
#1229 |
|
BAN stały
|
Mysiaku szkoda gadać ....no właśnie-co to za instruktor,który nie praktykuje
![]() Okipage jakoś nie wydaje mi się żebym gubiła się w tym co piszę,i odczep się już ode mnie pani wszechwiedząca,bo nie mam ochoty z Tobą dłużej polemizować.Aha a słowo muzg piszemy przez ó.....Mogłabyś się też pochwalić jaką firmę prezentujesz jako instruktor,może wybiorę się do Ciebie na doszkolenie
|
|
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
tak poza tematem....skąt w was tyle złości ?? Przeciez forum o paznokciach to maja byc miłe pogadanki i rady w dobrym towarzystwie, a nie wydrapywanie sobie oczu nawzajem...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

haha

nie no pierwsze przecudne
jak ona smsy pisze?
Wąsy kawalerzysty 

? Uwazam ze krytyka jest potrzebna, mozna to zauwazyc w roznych watkach, jednak krytyka KONSTRUKTYWNA!!