Kielce - dobry fryzjer - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-02, 15:37   #1201
ANGEL 79
Przyczajenie

Dot.: Kielce - dobry fryzjer

Ja osobiście nie byłam u pana Piotra także nie wiem jaki jest. Z tego co czytałam o nim na forum to różne są opinie odnośnie jego więc najlepiej może poszukać w swoim kręgu znajomych kogoś kto korzystał z jego usług. Jedno jest pewne teraz pracuje z Przemkiem w HD więc cenowo będzie drogo
ANGEL 79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-07, 20:21   #1202
kkkaaai
Raczkowanie

Dredy , Kielce-pilne!

Witam was, mam pytanko Czy ktos wie, gdzie w Kielcach mozna zrobic dredy ?;-) I jaka musi byc dlugosc wlosow
kkkaaai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-07, 21:24   #1203
Martysia510
Przyczajenie

Malenka dziękuję za informacje
Martysia510 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 07:47   #1204
kwiatek007
Przyczajenie

cześć, wiecie może ile kosztuje koloryzacja blond i strzyżenie długich włosów oraz w jakich godzinach przyjmuje p. Monika z Wawrzyńskiej?
kwiatek007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-17, 12:54   #1205
ANGEL 79
Przyczajenie

Ja miałam włosy do łopatek i za farbowanie ze strzyżeniem zapłaciłam 150 lub 160 zł także cenowo ok

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatek007 Pokaż wiadomość
cześć, wiecie może ile kosztuje koloryzacja blond i strzyżenie długich włosów oraz w jakich godzinach przyjmuje p. Monika z Wawrzyńskiej?
A co do godzin to nie wiem zadzwoń do salonu. Telefon i adres podawałam w wątku powyżej
ANGEL 79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-19, 21:07   #1206
kwiatek007
Przyczajenie

byłam u Moniki.. ładny odcień blond, cięcie fajne, cena przyzwoita- generalnie jestem zadowolona i polecam
kwiatek007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-20, 18:21   #1207
dalajlama
Przyczajenie

Do Fiasco
Za cięcie u Ani Świebody ja płaciłam 40 zł mam wtedy miałam włosy długie tak za łopatki pokaźnie . Za wszystko ostatnio za strzyżenie i kolor jeden placiłam 120 lub 130 zł
dalajlama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 14:50   #1208
emi8686
Raczkowanie

GG do emi8686

hej Dziewczyny!
czy któraś z Was miała wykonywany w Kielcach zabieg keratynowy? Jeśli tak to proszę o opinie. Interesuje mnie cena, oraz który salon fryzjerski w Kielcach oferuje taki zabieg ?
emi8686 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 16:54   #1209
fiasco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dalajlama Pokaż wiadomość
Do Fiasco
Za cięcie u Ani Świebody ja płaciłam 40 zł mam wtedy miałam włosy długie tak za łopatki pokaźnie . Za wszystko ostatnio za strzyżenie i kolor jeden placiłam 120 lub 130 zł
dziękuję, acz informacja trochę opóźniona bo parę dni wcześniej byłam tam na cięciu włosów zapłaciłam 45zł.
Niestety, to co mam na głowie, że tak powiem, dupy nie urywa. Aczkolwiek może nie do końca się sprecyzowałam, no i zrozumiałe że pani Świeboda mogła mieć obawy z obcięciem mnie niemal na chłopaka jak przyszłam z włosami do łopatek Następnym razem jednak wezmę zdjęcie fryzury, jaka mi się podoba
Stary 2013-01-25, 23:09   #1210
polusiaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez emi8686 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny!
czy któraś z Was miała wykonywany w Kielcach zabieg keratynowy? Jeśli tak to proszę o opinie. Interesuje mnie cena, oraz który salon fryzjerski w Kielcach oferuje taki zabieg ?

hej ja robiłam sobie taki zabieg w salonie u mnie na osiedlu
(taki leń ze mnie że mi się nie chce nigdzie daleko jeździć)
za 40 zł z firmy artego i powiem Ci że fajna sprawa. Włosy są miłe i miękkie w do dotyku. Za pewne potrzebna jest jakaś seria. Ja robiłam dopiero 2 razy. Warto spróbować pewnie na każde włosy działa to inaczej. Moje już trochę przeszły a że jeszcze nie wypadły to jestem w szoku
polusiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-26, 15:42   #1211
emi8686
Raczkowanie

GG do emi8686

Cytat:
Napisane przez polusiaa Pokaż wiadomość
hej ja robiłam sobie taki zabieg w salonie u mnie na osiedlu
(taki leń ze mnie że mi się nie chce nigdzie daleko jeździć)
za 40 zł z firmy artego i powiem Ci że fajna sprawa. Włosy są miłe i miękkie w do dotyku. Za pewne potrzebna jest jakaś seria. Ja robiłam dopiero 2 razy. Warto spróbować pewnie na każde włosy działa to inaczej. Moje już trochę przeszły a że jeszcze nie wypadły to jestem w szoku
Właśnie trochę czytałam na ten temat i większość dziewczyn była zadowolona z efektów stosowania keratyny. Na pewno trzeba trochę pochodzić żeby zauważyć rezultaty. Odnośnie ceny to chyba zależy, w którym salonie, bo są różne. Na allegro można kupić tez zestawy do stosowania w domu. Ale jednak na początek wole wybrać się do salonu. Dzieki za odpowiedź Polusiaa
emi8686 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-28, 14:53   #1212
Carmelovaxs
Przyczajenie

Talking Dot.: Kielce - dobry fryzjer

Cytat:
Napisane przez mf92 Pokaż wiadomość
a co sądzicie o fryzjerce Karolinie Maćko? warto do niej pójść na strzyżenie? zastanawiam się równinież nad salonem Exclusive bo słyszałam wiele dobrych opinii
Ja też chciałabym się wybrać do tego salonu ale nie wiem do krórej fryzjerki. Słyszałam, że pani Kasia jest dobra, myślałam o ombre hair dlatego wole isc do kogoś poleconego zeby nikt mi nie zrobił na głowie "zemsty fryzjera"
Carmelovaxs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-30, 11:05   #1213
mysia_mama
Przyczajenie

A ja polecę Basię Cielibałę z salonu Ambrie na Padarewskiego (z naciskiem na Basię, nie na salon, zdecydowanie). Krótkie sztywne włosy układają się same. Wydaje mi się, że nie różnicują ceny zależnie od długości włosów (ja mam zawsze krótkie, więc tyle wiem). Włosy mam dokładnie wystrzyżone, pasmo po paśmie. Basia świetnie strzyże też cienkie włosy (to u dwóch koleżanek) i fajnie dobiera kolor. No i sama jest delikatna i uśmiechnięta, zaczyna od obejrzenia włosów na sucho, i potem dopiero myje. Włosy po dwóch miesiącach nadal nadają się do pokazania ludziom Tanio nie jest, ale jak dla mnie warto.
mysia_mama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-30, 19:32   #1214
fiasco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysia_mama Pokaż wiadomość
A ja polecę Basię Cielibałę z salonu Ambrie na Padarewskiego (z naciskiem na Basię, nie na salon, zdecydowanie). Krótkie sztywne włosy układają się same. Wydaje mi się, że nie różnicują ceny zależnie od długości włosów (ja mam zawsze krótkie, więc tyle wiem). Włosy mam dokładnie wystrzyżone, pasmo po paśmie. Basia świetnie strzyże też cienkie włosy (to u dwóch koleżanek) i fajnie dobiera kolor. No i sama jest delikatna i uśmiechnięta, zaczyna od obejrzenia włosów na sucho, i potem dopiero myje. Włosy po dwóch miesiącach nadal nadają się do pokazania ludziom Tanio nie jest, ale jak dla mnie warto.
a ile płacisz za obcięcie?
Stary 2013-01-31, 08:31   #1215
mysia_mama
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez fiasco Pokaż wiadomość
a ile płacisz za obcięcie?
69 zł Bywają na Grouponie albo Gruperze (kiedyś przynajmniej widziałam) i wtedy taniej. To cena za samo cięcie z myciem i masażem, plus trochę jakiejś pasty do "potargania". Tylko jeśli się zdecydujesz to właśnie do tej dziewczyny, innych nie znam.
mysia_mama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 19:36   #1216
fiasco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez perkusjawokal Pokaż wiadomość
na jakich farbach pracuje Pani Świeboda ?
mam bardzo delikatną skórę i dużą uwagę zwracam do tego by farba nie uczulała, a testowałam już sporo dlatego jestem ciekawa czy warto do niej iść
nie farbowałam tam włosów, ale na wizytówce jest napisane, że Vitalitys
Stary 2013-02-01, 13:18   #1217
antena22
Zadomowienie

Tak p. Ania Świeboda używa farb Vitalitys. 2 lata temu farbowałam u niej włosy. Jest bardzo dokładna,tylko że podczas farbowania troche ciągnie włosy

Edytowane przez antena22
Czas edycji: 2013-02-01 o 13:18 Powód: literówka
antena22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 18:40   #1218
laddybird
Raczkowanie

Czy któraś z was była w salonie Hair Club u p. Adriana Musiała? Szukam opinii ale ciężko coś znaleźć.
laddybird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 21:49   #1219
Martysia510
Przyczajenie

Ja skuszona dobrymi opiniami postanowiłam wybrać się do Przemka i hmm moje odczucia chyba się różnią od większości :/
Obsługa nie powiem bo bardzo miła, ale co do fryzury to za tą cene dupy nie urywa że tak powiem.
Włosy mam prawie do ramion i tak za jeden kolor i lekkie podcieńcie 200 zł ! wiedziałam że jest drogo ale za tą cene liczyłam chyba na więcej. No cóż trudno...
Martysia510 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 00:04   #1220
Robaceq
Przyczajenie

Talking Dot.: Kielce - dobry fryzjer

hej
poszukuje dobrej fryzjerki od krótkich włosów....naprawdę potrzebuje pomocy)
Robaceq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 00:09   #1221
Charmain
Zakorzenienie

Teraz obie chodzimy z mamą do p. Agnieszki z Oszinu i jesteśmy bardzo zadowolone
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 16:08   #1222
fiasco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Robaceq Pokaż wiadomość
hej
parę postów wyżej był polecony salon na Paderewskiego
też mam krótkie włosy i jestem ciekawa, który fryzjer by zrobił z tego efekt "wow". Pani Świeboda obcięła mnie dobrze. Włosy dobrze się układają i w ogóle, dupy to nie urywa ale nie można powiedzieć, że jest źle Moja koleżanka (też obcina się na krótko) chodzi do któregoś salonu na Toporowskiego, ale nie wiem dokładnie gdzie, muszę się dopytać, bo włosy ma obcięte naprawdę fajnie.
Stary 2013-02-09, 20:02   #1223
Robaceq
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Charmain Pokaż wiadomość
Teraz obie chodzimy z mamą do p. Agnieszki z Oszinu i jesteśmy bardzo zadowolone

Okazuje się ze mają remont od 4do28 lutego...tak jest na stronie:/
kiedyś tam też chodziłam ale dziewczyna która mi bardzo odpowiadala szla na zwolnienie bo była w ciąży...nawet nie pamiętam która to bo...to dosyc dawno bylo

Edytowane przez Robaceq
Czas edycji: 2013-02-09 o 20:05
Robaceq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 10:53   #1224
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Okazuje się ze mają remont od 4do28 lutego...tak jest na stronie:/
kiedyś tam też chodziłam ale dziewczyna która mi bardzo odpowiadala szla na zwolnienie bo była w ciąży...nawet nie pamiętam która to bo...to dosyc dawno bylo
faktycznie w Oszin jest remont, ale zgodnie zinformacją naklejona na drzwiach salonu, Oszin tymczasowo przeniósł się salonu Blanche na Piekoszowskiej
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 13:07   #1225
aanulaa24
Przyczajenie

Cytat:
hej
ja polecam Pana Pawła Kwiatkowskiego z salonu Elf na Targowej, potrafi z krótkich włosów zrobić przeróżne fryzury a nie jedną sztampową jaką noszą aktualnie wszyscy. Człowiek mega kreatywny i lubi obcinać krótkie włosy
aanulaa24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 16:27   #1226
Italiana91
Przyczajenie

Smile Dot.: Kielce - dobry fryzjer

Heej Wszystkim ! Mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże Otóż szukam jakiegoś dobrego fryzjera ( sprawdzonego) a zarazem podążającego za nowymi trendami . Interesuje mnie nowa i bardzo popularna wśród gwiazd fryzura z przedziałkiem na środku i lekko pofalowanymi włosami i to tego Ombre .Dlatego poszukuję kogoś w 100% sprawdzonego i nowoczesnego
Italiana91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-12, 14:26   #1227
fiasco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aanulaa24 Pokaż wiadomość
ja polecam Pana Pawła Kwiatkowskiego z salonu Elf na Targowej, potrafi z krótkich włosów zrobić przeróżne fryzury a nie jedną sztampową jaką noszą aktualnie wszyscy. Człowiek mega kreatywny i lubi obcinać krótkie włosy
O, to by była opcja też dla mnie bo mam blisko do Targowej A nie wiesz, ile bierze za cięcie?
Stary 2013-02-14, 12:08   #1228
Carmelovaxs
Przyczajenie

Smile Dot.: Kielce - dobry fryzjer

Cytat:
Napisane przez Italiana91 Pokaż wiadomość
Heej Wszystkim ! Mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże Otóż szukam jakiegoś dobrego fryzjera ( sprawdzonego) a zarazem podążającego za nowymi trendami . Interesuje mnie nowa i bardzo popularna wśród gwiazd fryzura z przedziałkiem na środku i lekko pofalowanymi włosami i to tego Ombre .Dlatego poszukuję kogoś w 100% sprawdzonego i nowoczesnego
Mi tez marzy się taka fryzura ja waham się miedzy exclusivem na Bodzentyńskiej, a strefom piekna na Leonarda. Pytałam juz wcześniej o jakąś opinie o tych salonach, ale moja wiadomość pozostała bez echa ;/
Carmelovaxs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 13:34   #1229
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez Carmelovaxs Pokaż wiadomość
Mi tez marzy się taka fryzura ja waham się miedzy exclusivem na Bodzentyńskiej, a strefom piekna na Leonarda. Pytałam juz wcześniej o jakąś opinie o tych salonach, ale moja wiadomość pozostała bez echa ;/
Ja jak tylko jestem w Kielcach chodzę do Exclusiva, także wystarczyło czytać dokładnie, bo pisałam Do tej pory miałam cięcie włosów i robienie fryzury na ślub u pani Patrycji. Zawsze jestem z niej zadowolona. Zresztą ona też czesze na pokazy mody w CK. Nie wiem tylko jak z farbowaniem, ale pewnie dałabym jej coś wyczarować

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 20:18   #1230
polusiaa
Przyczajenie

Hej polecam studioParis fajna i jak dla mnie profesjonalna obsługa i co najważniejsze niewygórowane ceny. Ale to najlepiej samemu spróbować, bo każdy ma inne wymagania i co innego jest dla nich ważne. Opinie opiniami ale najważniejsze jest spróbowanie
polusiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości