Moda "plus size" - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-30, 22:12   #1201
Agnieszq
Raczkowanie

Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Cóż powiem po raz kolejny, ze ja w tych sklepach nie kupuję i może jestem jakaś inna, nienormalna, ale nie muszę się ubierać w "firmowych" sklepach. Torebki są też na bazarach, w innych mniejszych sklepikach. Nie oznacza to zawsze, że są gorsze, z czegoś gorszego, a często za to są o wiele tańsze. Ale ja nie lubię "małych" torebek, a tych przewieszonych na ukos w moim rozmiarze, to już w ogóle
chilanes dokładnie po tym jak traciłam 200zł w kaphalu za 2 bluzki stwierdziłam że to bez sensu, ostatnio poszłam do lumpa i kupiłam 5 bluzek za 40zł wiec jest różnica, poza tym ubieram sie na allegro zawsze kupie to co che w przystępnych cenach i jestem zadowolona

co do twojej bluzeczki śliczna jednak ten typ rękawka uwydatnia szerokie ramiona sama wiem bo tez mam podobna, ale ogólnie leży bardzo ładnie kryje brzuszek
z paskiem natomiast wogole mi sie nie podoba
Agnieszq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 22:13   #1202
Ponura
Wtajemniczenie

Moje Drogie, gorąco namawiam Was do noszenia sukienek! Sukienki są szalenie kobiece i wbrew pozorom WIELE potrafią wybaczyć. Też mi się wydawało, że sukienki są nie dla mnie, ale potem przymierzyłam kilka, normalnie szok!

Chilanes - bardzo mi się podoba ta czarna, luźna bluzka, w wersji bez paska! Baaardzo ładnie ;];];]

Przy okazji - naprawdę nie dałabym Ci rozmiaru 48, musisz być dobrze zbudowana, skoro nie widać!

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 22:24   #1203
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
a ja noszę F, ale okazało się, że chyba za mały i czekam na dostawę z brastopu na G hhehe, zobaczymy

Limonatko, siostro w nieszczęściu

Często mi się zdarza, że ubranie byłoby dobre tak na reszcie ciała, ale nie mogę się zmieścić w nie właśnie w biuście.
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 07:21   #1204
chilanes
Zakorzenienie

Ponura - pocieszaj, pocieszaj dobrze Ci idzie A rozmiar, niestety jak najbardziej 48 ;/

Ooo a moje noszenie topów na białą koszulę ma także powiązanie z problemem margaretka02 Koszula leciutko rozsuwa się na biuście chwilami i do pracy nie wypadałoby mi jej ubrać, a tak nie ma problemu To jedyna koszula, która na biuście w miarę wyglądała ;/
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 07:52   #1205
anulciak85
Zakorzenienie

A ja juz niewiem w co sie ubierac tyle wszedzie fajnych ciuchow pokazujecie swoich az mnie serce sciska....
anulciak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 10:57   #1206
gastone
Raczkowanie

Cytat:
Ponura - pocieszaj, pocieszaj dobrze Ci idzie A rozmiar, niestety jak najbardziej 48 ;/

Ooo a moje noszenie topów na białą koszulę ma także powiązanie z problemem margaretka02 Koszula leciutko rozsuwa się na biuście chwilami i do pracy nie wypadałoby mi jej ubrać, a tak nie ma problemu To jedyna koszula, która na biuście w miarę wyglądała ;/

kurcze..chilanes ja tez mam 48 ale nie wygladam tak proporcjonalnie..a chcialabym.Wczoraj moj TZ zrobil mi zdjecia.zalamalam sie.blee

Co do bialej koszuli to ja czasem kupuje meskie, klasyczne i ozdabiam je wedlug uznania.Mozna poszalec!Polecam jesli nie mozecie dostmac damskiej koszuliw swoim rozmiarze.Zestaw z zolta koszulka jak najberdziej.Koszule zestawiam podobnie, a najczesciej dodajac czarny topik i czerwone lub zielone korale.

Dziewczyny fajnie ze wrzucacie swoje zdjecia, ja moze niedlugo zdobede sie na odwage i puszcze pare swoich. Ale pytanie gdzie zdjcia fantastycznych kraglych babek z katalogow ktore podnosza na duchu?Wrzucajcie cos!!!

aa i co do rajstopek, to ja juz kiedys pytalam was ale nikt min ie odpowiedzial.Mam tezn sam problem ze zjezdzaniem z pupy i skakaniem na zabke kiedy je trzeba poprawic, wiec powiedzcie czy istnieja takie rajstopki idealne?Ktore nie zjada, nie tra w uda swoimi klinami?Jesli znacie takie prosze o nazwe firmy!!Potrzeuje duze mysle 5 bo nigdy w 4 nie wchodzilam.I jeszcze jedno.Czy ktoras z was probowala ponczoch samonosnych? Czy przy naszych udach nie zwijaja sie? poradzccie!!!

Edytowane przez gastone
Czas edycji: 2008-03-31 o 15:17
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 16:27   #1207
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margaretka02 Pokaż wiadomość
Limonatko, siostro w nieszczęściu

Często mi się zdarza, że ubranie byłoby dobre tak na reszcie ciała, ale nie mogę się zmieścić w nie właśnie w biuście.
haha, dokładnie - mam taki sam problem. teraz szukam kurtki przejściowej, ale to walka z wiatrkami - dobre 46-rozmiarowe kurtki w H&M, ale w biuście brakuje z 30 cm żeby się zapiać :P płacz i zgrzytanie zębów

podpisuje się pod prośbę gastone - jak ktoś zna nazwy firm produkujących duże, najlepiej właśnie 5 rozmiar, rajstopki to mówcie

i przy okazji, widzę że są przynajmniej 3 osoby tutaj które noszą 48 ja też. chociaż to różnie - zależy od sklepu, materiały, kroju i części garderoby.. mam np. jeansy daaaaaaawno temu kupione w New Yorkerze (kiedy jeszcze potrafiłam coś tam dla siebie znaleźć), rozmiar 44, które chyba rosną ze mną i które uwieeelbiam :P A np.wczoraj przymierzałam jeansy rozmiar 48 i 50 i nie mogłam w nie wejść

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-31, 17:07   #1208
chilanes
Zakorzenienie

Ja wymiarowa? Proporcjonalna? hahaha dobre
Proszę się uprzejmie ze mnie nie nabijać, a o zdjęcia to i ja proszę, bo mało ich ostatnio

Co do pończoch, to te nr 5 są trochę przy małe, trzymają się, ale tylko trochę nad kolanem i nie sa za wygodne, jak dla mnie. Teraz kupiłam nr 6, czekam na dostawę, sprawdzę i przekażę spostrzeżenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1511427486_0c3df49a47.jpg (26,4 KB, 127 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1571789439_f187daa55f.jpg (115,4 KB, 123 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1797496520_6b9a81b85f.jpg (92,0 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1806629478_0044249bd2.jpg (81,4 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1880307428_3beaf503c6.jpg (104,2 KB, 115 załadowań)
Stary 2008-03-31, 22:57   #1209
Agnieszq
Raczkowanie

Cytat:
Co do pończoch, to te nr 5 są trochę przy małe, trzymają się, ale tylko trochę nad kolanem i nie sa za wygodne, jak dla mnie. Teraz kupiłam nr 6, czekam na dostawę, sprawdzę i przekażę spostrzeżenia
Ja kupiłam te http://www.allegro.pl/item336902579_...xi_15_den.html

i niestety za małe. w moim przypadku wystarczyło by by nogawka była troszkę dłuższa, szersze uda powodują to ze mimo iż rajstopy sa na wzrost do 178cm to i tak tracą w objetosci.
Stary 2008-04-01, 00:37   #1210
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Wesolych Swiat dziewczyny

A to moj wielkanocny
soorka ze cos wykopuje z dawna juz ale no błagam jak ty jestes pulchna na tych fotkach wygladasz na przecietna słodka dziewczyne Denerwuje mnie juz ten rozmair 34 u mnie w szkole tylko ja jestem gruba wrrr !!!
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 07:49   #1211
winka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Czy ktoras z was probowala ponczoch samonosnych? Czy przy naszych udach nie zwijaja sie? poradzccie!!!

pokusiłam się kiedyś o pończochy, wszystko było w porządku do czasu kiedy zrobiło się gorąco, poocierałam sobie uda o koronki bolało jak cholera, ale nie spadały

winka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-01, 08:37   #1212
Ponura
Wtajemniczenie

Ja pończochy samonośne noszę regularnie - latem oczywiście Są wygodniejsze i niesamowicie seksowne

Spadać nie spadają - a jeżeli załży się tak, żeby koronki były na równej wysokości, to chyba nie obetrą - ale to już wydaje mi się każda musi sama sprawdzić.

Pozdrawiam!

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 11:01   #1213
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście nie chciałabym, byś poczuła się źle, przepraszam. Jak dla mnie jak najbardziej możesz chodzić w sukienkach, tylko znajdź taką, w której się dobrze poczujesz
Nic sie nie stalo Dziekuje za rade!!

Cytat:
Napisane przez Chadzidza Pokaż wiadomość
Ja mam w biuście 44/46 i chodzę w sukienkach, co prawda trudno jest znaleźć takie kobiece sukienki w większych rozmiarach, ale udało mi się kilka ładnych kupić, tyle, że troszeczkę przytyłam w zimie i muszę do nich zrzucić troszkę, ale ja dużo lepiej się czuję w sukienkach i spódnicach niż w spodniach.
JA jak dotychczas preferowalam spodnie, ale zobaczymy...

Cytat:
Napisane przez kaledonia Pokaż wiadomość
Sukienka na lato,czemu nie! W jeanasach chodzić latem nie mam zamiaru pomimo 44 Mam jedną bawełnianą szmizjerkę(czy jako to się pisze).
No wlasnie...Ja cale lato w jeansach przechodzilam, nawet jak upaly byly...Sprobuje w tym roku troche to zmienic...Bo niektorzy dziwnie na mnie patrzyli i uwage zwracali, ze tak goraco a ja tak ubrana(znajomi,rodzina )

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 11:46   #1214
karolinka86
Zakorzenienie

Znalazlam w sklepie cos takiego...Podoba sie Wam?? Tylko bez tych bialych naszyc...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (5,5 KB, 33 załadowań)

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 12:06   #1215
wszelak
Przyczajenie

witajcie dziewczynki, mam dwa patenty odnośnie rajstop
1. na zsuwające się z brzuszka rajstopy zakładam drugie majtki najczęściej z gatunku czarodziejskie tzn te modelujące. wszystko trzyma się na miejscu i nie zjeżdża. wcale grubiej nie wyglądam!
2. lata całe moją zmorą w lecie było obcieranie w udach. gorąco, pocę się , moje potężne uda pocierają o siebie boli jak diabli nim dojdę do domu mam dwie krwawe rany a później dwa tygodnie noszę wyłącznie spodnie póki się nie zagoi. teraz kupuję najtańsze rajstopy obcinam je tuż nad kolanem (noszę wyłącznie długie spódnice) i wkładam
odnośnie dzinsów w lecie: moim zdaniem to masochizm. latem nosze spodnie z lnu z szerokimi nogawkami do tego rewelacyjnie wyglądać będą tuniczki, druga sprawa, że rekordowo szybko przecieram je w udach. dlatego jedne spodnie=jeden sezon
wszelak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 12:15   #1216
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

wszelak mam dokładnie tak samo z lnianymi spodniami uwielbiam je nosić latem, ale bardzo szybko się przecierają na udach

a na poobcierane uda prawie znalazłam rozwiązanie - kupiłam cieniutkie legginsy kupiłam je z myślą o długiej, czerwonej spódnicy, dlatego też są czerwone. Jeszcze ich nie nosiłam, jak się zrobi zdecydowanie cieplej to sprawdzę, ale TŻ mnie chyba przegryzie
Stary 2008-04-01, 13:01   #1217
gastone
Raczkowanie

Cytat:
Ja wymiarowa? Proporcjonalna? hahaha dobre
Proszę się uprzejmie ze mnie nie nabijać, a o zdjęcia to i ja proszę, bo mało ich ostatnio

Ponczoszki 6? o kurcze nie wiedzialam ze sa 6.Swietnie.Sprawdz koniecznie i daj mi znac gdzie za ile i jak sie nosza.suuuper.A sa moze rajstopki 6? kto wie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14699-935619-large[1].jpg (55,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1784-850213-large[1].jpg (17,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4768-28794-large[1].jpg (7,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1855-568832-large[1].jpg (27,8 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez gastone
Czas edycji: 2008-04-01 o 13:25
Stary 2008-04-01, 13:10   #1218
Agnieszq
Raczkowanie

Cytat:
A sa moze rajstopki 6? kto wie?
Patrz wyżej podałam linka
Stary 2008-04-01, 13:41   #1219
gastone
Raczkowanie

a to moje dwa ostatnie zakupki,pamietacie tunika w duze wzory z Quelle i azurek kupiony na ebayu.Ostatnie to koszula meska ze zwyklym podkoszulkiem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1916.JPG (83,5 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1921.JPG (83,7 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1915.JPG (55,3 KB, 89 załadowań)
Stary 2008-04-01, 15:06   #1220
elizabeth_jane
Przyczajenie

hej! hej! bylam niedawno we wrocławiu w Magnolia Park. i tam otworzli sklep Uli Popken ( czy jakoś tak ;-P) Modna od rozmiaru 42... pomyślałam, że Wam napisze ;-P
elizabeth_jane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 16:29   #1221
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez elizabeth_jane Pokaż wiadomość
hej! hej! bylam niedawno we wrocławiu w Magnolia Park. i tam otworzli sklep Uli Popken ( czy jakoś tak ;-P) Modna od rozmiaru 42... pomyślałam, że Wam napisze ;-P
jest jeszcze w Poznaniu i w Warszawie (w Promenadzie)
Stary 2008-04-01, 16:40   #1222
GOśka T.
Zakorzenienie

Smile Dot.: Moda "plus size"

gastone świetna ta bluzka z Quelle włąsnei podobnej szukałamno ale nic nie znalazłam ten ażurek też ładnie się komponuje z zielonym kolorkiem ładnie

a ja dziś zamiast bluzek i innej odzieży to sobie 3 parę butów w CTO kupiłam haha butów ci u mnie dostatek póki co basta!!!! tzreba sie rozejrzeć ide szukać a nóż wideleć coś wynajde chyba będzie trzeba zrobić rajd po lumpkach ale jak ja nie mam cierpliwosci bedzie trzeba sie przemeczyć by znaleźć coś

polować tzreba na spódnice bo mimo tego że nie pzrepadam za nimi to już nie chcę się pocić przez spodnie zwłąszcza latem
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 17:35   #1223
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wszelak Pokaż wiadomość
2. lata całe moją zmorą w lecie było obcieranie w udach. gorąco, pocę się , moje potężne uda pocierają o siebie boli jak diabli nim dojdę do domu mam dwie krwawe rany a później dwa tygodnie noszę wyłącznie spodnie póki się nie zagoi. teraz kupuję najtańsze rajstopy obcinam je tuż nad kolanem (noszę wyłącznie długie spódnice) i wkładam
ooo genialny pomysł z rajstopami!!! bo mam dokładnie taki sam problem, dlatego nie lubię nosić spódnić czy sukienek w lecie, bo mi się uda ucierają i potem mam mega rany jak byłam młodsza, to ubierałam pod spód krótkie getry, ale mimo wszystko one są trochę grube i czasem było za ciepło. następnym razem na pewno wypróbuję rajstopy! świetny pomysł, zwłaszcza, ze do tego celu mogą służyć nawet jakieś rajstopy poprzecierane na stopach czy z oczkiem

a ja wklejam zdjecia

jak wam się podoba mój strój wielkanocny, z różowymi rajstopami?
czarną bluzkę wyszperałam w ciuszkach za 12 zł kupiłam w ciemno, bez przymierzania
granatową bluzko-tunikę kupiłam dziś. chyba przekonam się do używanych ciuchów, nigdy nie miałam do nich cierpliwości po prostu, przeglądać tego wszystkiego, ale znalazłam 3 fajne małe lumpeksy w 99% z odzieżą angielską (=głównie duże rozmiary, głównie firmy takie tak Dorothy Perkins, którą bardzo lubię i inne).
bluzeczka jest właśnie z Dorothy perkins, rozmiar 46 (18), cena 25 zł dwa zdjęcia, bo coś nie umiałam jej dobrze uchwycić, ale ma takie fajne ażurowe wykończenia

Resize of DSCN9572.JPG Resize of DSCN9653_1.jpg
Resize of DSCN9666_1.jpg Resize of DSCN9667_1.jpg

Stary 2008-04-01, 18:15   #1224
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
soorka ze cos wykopuje z dawna juz ale no błagam jak ty jestes pulchna na tych fotkach wygladasz na przecietna słodka dziewczyne Denerwuje mnie juz ten rozmair 34 u mnie w szkole tylko ja jestem gruba wrrr !!!
Fajnie to zabrzmailo, ja slodka dziewczyna
Co do pulchnosci to moja mama zawsze mi to powtarza.

Kilka moich wiosennych mega kolorwych

1.sobota
2.poniedzialek
3.dzisiaj, jutro ma sie pogoda zepsuc.

Gastone bardzo ladnie wygladasz w pierwszej tunice i w tym bialo czerwonym komplecie ten azurkowy sweterek do mnie nie przemawia, kojarzy mi sie z serwetkami

Limonatka super polaczenie sukienki z tymi rajstopami Bluzki tez ladne, szczegolnie ta granatowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6301823.JPG (92,8 KB, 113 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6301951.JPG (95,2 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6301955.JPG (77,3 KB, 138 załadowań)
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 20:19   #1225
chilanes
Zakorzenienie

co do tych obcinanych rajstop, to mis ię one rolują do góry U mnie to nie działa, już wolę mieć cale ;/

Co do tego, gdzie dostępne są pończochy nr 6, to na All za 10 zł Mają różne den i kolor Rajstopy też są, czasem w sklepie też można trafić nr 6 z rajstop, najczęściej tych zwykłych, ale mi tam to nie przeszkadza Rajstopy noszę 4, a najzwyklejsze jakoś najwygodniejsze są.

Limonatka ta Twoja druga bluzka jest podobna krojem do mojej tuniki
Stary 2008-04-01, 20:21   #1226
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Znalazlam w sklepie cos takiego...Podoba sie Wam?? Tylko bez tych bialych naszyc...
Mnie się bardzo podoba (bez tych białych naszyć). Lubię taki prosty krój przy sukienkach.

Cytat:
a to moje dwa ostatnie zakupki,pamietacie tunika w duze wzory z Quelle i azurek kupiony na ebayu.Ostatnie to koszula meska ze zwyklym podkoszulkiem.
Podoba mi się ta tunika. Zaczynam powoli przekonywać siędo tak noszonych koszul, bo świetnie wyglądają. Chyba sama poszukam jakiejś, a potem zacznę przymierzać, co z zmoich ciuchów na nią pasuje.

Cytat:
Napisane przez elizabeth_jane Pokaż wiadomość

Byłam i mają fajne rzeczy, tylko jest jedno ale:tam są naprawdę drogie ubrania

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
granatową bluzko-tunikę kupiłam dziś. chyba przekonam się do używanych ciuchów, nigdy nie miałam do nich cierpliwości po prostu, przeglądać tego wszystkiego, ale znalazłam 3 fajne małe lumpeksy w 99% z odzieżą angielską (=głównie duże rozmiary, głównie firmy takie tak Dorothy Perkins, którą bardzo lubię i inne).
bluzeczka jest właśnie z Dorothy perkins, rozmiar 46 (18), cena 25 zł dwa zdjęcia, bo coś nie umiałam jej dobrze uchwycić, ale ma takie fajne ażurowe wykończenia

Bardzo ładna tunika
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 23:20   #1227
wszelak
Przyczajenie

co do tych obcinanych rajstop, to mis ię one rolują do góry U mnie to nie działa, już wolę mieć cale ;/

mnie rolują się tylko te które obcinłam wyżej, tj. w okolicy pół uda. robiłam tak na początku aby mi nie wylazły spod spódnicy. te obcięte nad kolanem zatrzymują się w najszczuplejszej części uda i nie wędrują do góry. sprawdzone! ale spódniczka musi być z tych dłuższych . jest jeden minus wędrują oczka do góry, więc zakładam je 2-3 razy i ciacham następne.
wszelak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-02, 09:32   #1228
marthinisa
Rozeznanie

Limonatka, wygladasz naprawde super w tym kompleciku z rozowymi rajstopami. Dodaje lekkosci i dziewczecy urok. Po tym jak ostatnio przekonalam sie do spodnic, tak moze i przekonanam sie do sukienek na co dzien, a nie tylko na wesela

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 11:24   #1229
Limonatka
Zakorzenienie

dziękuję ja też bym chciała na co dzień chodzić w sukienkach, ale strasznie ciężko jest mi coś znaleźć właśnie przez m.in. duży biust, bo jak sukienka jest zapinana, to nawet jak dobra, to ja się nie zapnę

Stary 2008-04-02, 11:39   #1230
elizabeth_jane
Przyczajenie

tak tak Limonatako ,rożowe rajstopki rządza!!! bardzo uroczo!!!
elizabeth_jane jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości