![]() |
#1201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
![]() co do twojej bluzeczki śliczna jednak ten typ rękawka uwydatnia szerokie ramiona sama wiem bo tez mam podobna, ale ogólnie leży bardzo ładnie kryje brzuszek ![]() z paskiem natomiast wogole mi sie nie podoba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Wtajemniczenie
|
Moje Drogie, gorąco namawiam Was do noszenia sukienek!
![]() ![]() ![]() Chilanes - bardzo mi się podoba ta czarna, luźna bluzka, w wersji bez paska! Baaardzo ładnie ;];];] Przy okazji - naprawdę nie dałabym Ci rozmiaru 48, musisz być dobrze zbudowana, skoro nie widać!
#1203 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Ponura - pocieszaj, pocieszaj
![]() ![]() Ooo a moje noszenie topów na białą koszulę ma także powiązanie z problemem margaretka02 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
A ja juz niewiem w co sie ubierac tyle wszedzie fajnych ciuchow pokazujecie swoich az mnie serce sciska....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze..chilanes ja tez mam 48 ale nie wygladam tak proporcjonalnie..a chcialabym.Wczoraj moj TZ zrobil mi zdjecia.zalamalam sie.blee Co do bialej koszuli to ja czasem kupuje meskie, klasyczne i ozdabiam je wedlug uznania.Mozna poszalec!Polecam jesli nie mozecie dostmac damskiej koszuliw swoim rozmiarze.Zestaw z zolta koszulka jak najberdziej.Koszule zestawiam podobnie, a najczesciej dodajac czarny topik i czerwone lub zielone korale. Dziewczyny fajnie ze wrzucacie swoje zdjecia, ja moze niedlugo zdobede sie na odwage i puszcze pare swoich. Ale pytanie gdzie zdjcia fantastycznych kraglych babek z katalogow ktore podnosza na duchu?Wrzucajcie cos!!! aa i co do rajstopek, to ja juz kiedys pytalam was ale nikt min ie odpowiedzial.Mam tezn sam problem ze zjezdzaniem z pupy i skakaniem na zabke kiedy je trzeba poprawic, wiec powiedzcie czy istnieja takie rajstopki idealne?Ktore nie zjada, nie tra w uda swoimi klinami?Jesli znacie takie prosze o nazwe firmy!!Potrzeuje duze mysle 5 bo nigdy w 4 nie wchodzilam.I jeszcze jedno.Czy ktoras z was probowala ponczoch samonosnych? Czy przy naszych udach nie zwijaja sie? poradzccie!!! Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-03-31 o 15:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podpisuje się pod prośbę gastone - jak ktoś zna nazwy firm produkujących duże, najlepiej właśnie 5 rozmiar, rajstopki to mówcie ![]() i przy okazji, widzę że są przynajmniej 3 osoby tutaj które noszą 48 ![]() ![]()
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Ja wymiarowa? Proporcjonalna? hahaha dobre
![]() Proszę się uprzejmie ze mnie nie nabijać, a o zdjęcia to i ja proszę, bo mało ich ostatnio ![]() Co do pończoch, to te nr 5 są trochę przy małe, trzymają się, ale tylko trochę nad kolanem i nie sa za wygodne, jak dla mnie. Teraz kupiłam nr 6, czekam na dostawę, sprawdzę i przekażę spostrzeżenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i niestety za małe. w moim przypadku wystarczyło by by nogawka była troszkę dłuższa, szersze uda powodują to ze mimo iż rajstopy sa na wzrost do 178cm to i tak tracą w objetosci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Wtajemniczenie
|
soorka ze cos wykopuje z dawna juz ale no błagam jak ty jestes pulchna na tych fotkach wygladasz na przecietna słodka dziewczyne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pokusiłam się kiedyś o pończochy, wszystko było w porządku do czasu kiedy zrobiło się gorąco, poocierałam sobie uda o koronki ![]()
![]() |
#1212 |
Wtajemniczenie
|
Ja pończochy samonośne noszę regularnie - latem oczywiście
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spadać nie spadają - a jeżeli załży się tak, żeby koronki były na równej wysokości, to chyba nie obetrą - ale to już wydaje mi się każda musi sama sprawdzić. Pozdrawiam!
#1213 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Znalazlam w sklepie cos takiego...Podoba sie Wam?? Tylko bez tych bialych naszyc...
#1215 |
Przyczajenie
|
witajcie dziewczynki, mam dwa patenty odnośnie rajstop
1. na zsuwające się z brzuszka rajstopy zakładam drugie majtki najczęściej z gatunku czarodziejskie tzn te modelujące. wszystko trzyma się na miejscu i nie zjeżdża. wcale grubiej nie wyglądam! 2. lata całe moją zmorą w lecie było obcieranie w udach. gorąco, pocę się , moje potężne uda pocierają o siebie boli jak diabli nim dojdę do domu mam dwie krwawe rany a później dwa tygodnie noszę wyłącznie spodnie póki się nie zagoi. teraz kupuję najtańsze rajstopy obcinam je tuż nad kolanem (noszę wyłącznie długie spódnice) i wkładam odnośnie dzinsów w lecie: moim zdaniem to masochizm. latem nosze spodnie z lnu z szerokimi nogawkami do tego rewelacyjnie wyglądać będą tuniczki, druga sprawa, że rekordowo szybko przecieram je w udach. dlatego jedne spodnie=jeden sezon |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
wszelak mam dokładnie tak samo z lnianymi spodniami
![]() a na poobcierane uda prawie znalazłam rozwiązanie - kupiłam cieniutkie legginsy ![]() ![]()
#1217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-04-01 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
a to moje dwa ostatnie zakupki,pamietacie tunika w duze wzory z Quelle i azurek kupiony na ebayu.Ostatnie to koszula meska ze zwyklym podkoszulkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Przyczajenie
|
hej! hej! bylam niedawno we wrocławiu w Magnolia Park. i tam otworzli sklep Uli Popken ( czy jakoś tak ;-P) Modna od rozmiaru 42... pomyślałam, że Wam napisze ;-P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
![]()
gastone świetna ta bluzka z Quelle włąsnei podobnej szukałam
![]() ![]() ![]() a ja dziś zamiast bluzek i innej odzieży to sobie 3 parę butów w CTO kupiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() polować tzreba na spódnice bo mimo tego że nie pzrepadam za nimi to już nie chcę się pocić przez spodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja wklejam zdjecia ![]() jak wam się podoba mój strój wielkanocny, z różowymi rajstopami? ![]() czarną bluzkę wyszperałam w ciuszkach za 12 zł ![]() ![]() granatową bluzko-tunikę kupiłam dziś. chyba przekonam się do używanych ciuchów, nigdy nie miałam do nich cierpliwości po prostu, przeglądać tego wszystkiego, ale znalazłam 3 fajne małe lumpeksy w 99% z odzieżą angielską (=głównie duże rozmiary, głównie firmy takie tak Dorothy Perkins, którą bardzo lubię i inne). bluzeczka jest właśnie z Dorothy perkins, rozmiar 46 (18), cena 25 zł ![]() ![]() Resize of DSCN9572.JPG Resize of DSCN9653_1.jpg Resize of DSCN9666_1.jpg Resize of DSCN9667_1.jpg
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pulchnosci to moja mama zawsze mi to powtarza. ![]() Kilka moich wiosennych mega kolorwych ![]() 1.sobota 2.poniedzialek 3.dzisiaj, jutro ma sie pogoda zepsuc. Gastone bardzo ladnie wygladasz w pierwszej tunice i w tym bialo czerwonym komplecie ![]() ![]() Limonatka super polaczenie sukienki z tymi rajstopami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
co do tych obcinanych rajstop, to mis ię one rolują do góry
![]() Co do tego, gdzie dostępne są pończochy nr 6, to na All za 10 zł ![]() ![]() ![]() Limonatka ta Twoja druga bluzka jest podobna krojem do mojej tuniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam i mają fajne rzeczy, tylko jest jedno ale:tam są naprawdę drogie ubrania ![]() Cytat:
Bardzo ładna tunika ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Przyczajenie
|
co do tych obcinanych rajstop, to mis ię one rolują do góry U mnie to nie działa, już wolę mieć cale ;/
mnie rolują się tylko te które obcinłam wyżej, tj. w okolicy pół uda. robiłam tak na początku aby mi nie wylazły spod spódnicy. te obcięte nad kolanem zatrzymują się w najszczuplejszej części uda i nie wędrują do góry. sprawdzone! ale spódniczka musi być z tych dłuższych . jest jeden minus wędrują oczka do góry, więc zakładam je 2-3 razy i ciacham następne. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Rozeznanie
|
Limonatka, wygladasz naprawde super w tym kompleciku z rozowymi rajstopami. Dodaje lekkosci i dziewczecy urok. Po tym jak ostatnio przekonalam sie do spodnic, tak moze i przekonanam sie do sukienek na co dzien, a nie tylko na wesela
![]()
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]()
#1230 |
Przyczajenie
|
tak tak Limonatako ,rożowe rajstopki rządza!!! bardzo uroczo!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.