|
|
#1201 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pazurki Dianki!!!
bardzo bardzo dziękuję!!!
Cytat:
![]() no i bardzo dziękuję za przemiły komentarz!!! ale mi poprawiłaś humor!!! bardzo się cieszę że moje wzorki Ci się spodobały a wzorki gdybyś zaczeła robić to jestem pewna że by Ci wychodziły- w końcu każdy z nas ma jakiś ukryty talent ![]() jeszcze raz bardzo dziękuję!! Cytat:
a zrobienie takiego kosza różyczek zajmuje nie więcej niż godzinkę! ![]() dziękuję Ci bardzo!!! dziękuję Karolinko!! Cytat:
miło mi że p[azurki przypadły do gustu ![]() Cytat:
co do farbek to oczywiscie możesz liczyć na moje doradztwo i pomoc. jeśli tylko będę Ci potrzebna to pisz a ja w miarę możliwości postaram sie jak najlepiej doradzić ![]() a taki kosz różyczek robi się 1-1,5 godziny!!! tak więc bardzo szybko. pozornie wyglądają one na bardzo trudne do zrobienia a tak naprawdę to banał
|
||||
|
|
|
|
#1202 |
|
Raczkowanie
|
DIANKA!!!!
Pazurki jak na brak weny to strasznie fajowe... A rozyczki... ![]() ![]() ![]() ![]() To po prostu BOMBA!!!!! Lepiej powiedz jak sie takie " rzeczy na nude " robi!! ![]() ![]() Oj..jakbym tak bezsenna byla z checia bym sie ponudzila ![]() ![]() ![]() A co do farbek... ja uzywalam tylko bialej do tej chwili.. malo kryja one jednak ale...Cudownie sie nimi linie frenczu zaznacza..i lakier nie wyplywa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba zrobie sobie jakies malowidlo na pazurach ![]() trzeba te nabytek wyprobowac
|
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1204 |
|
La Moderatoiure
|
Pazurki ładne
A różyczki śliczne, masz talent
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Pazurki bardzo ładne, a te różyczki wyszły jak prawdziwe
Robiłam kiedyś takie i wcale nie są trudne, a efekt... mmm
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne
![]() co to za lakier?
|
|
#1207 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a różyczki znalazłam na forum ZRÓB TO SAMA w temacie RÓŻYCZKI Z BIBUŁY. tam była instrukcja jak się je robi, z której szczerze mówiąc nic nie zrozumiałam i sama sobie coś tam kombinowałam i wyszły takie różyczki. no ale wklejam Ci instrukcję różyczek która właśnie na forum znalazłam. jeśli nic nie zrozumiesz z niej tak jak ja to postaram się porobić zdjęcia i instrukcje jak ja to robię ![]() Cytat:
Isis wklejam Tobie i Rusaleczce instrukcje jak zrobić takie różyczki tak jak napisałam Rusaleczce- ja nic z tej instrukcji nie zrozumiałam i jak Wy też nie zrozumiecie to porobie zdjecia jak ja robię te różyczki ![]() dzięki śliczne Monia!! ja już Kochana czekam na kolejne Twoje żeliki!!! Cytat:
no a różyczki rzeczywiście są proste i szybkie w zrobieniu ![]() dzięki Blue!! a lakier to Constance Carroll GENIE nr 6 |
|||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie pazurki są fajne. Zauważyłam, że Ty też ostatnio sporo marudzisz
![]() Różyczki super. Też takie umiem . Kiedyś uwielbiałam zajmować się takimi rzeczami ale teraz nie mam już na to czasu
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od Ciebie zaraziłam się nietylko pazurkomanią ale chyba też marudzeniem no ale ja to wiem że pomarudzić mogę bo niektóre wzorki pozostawiają wiele do życzenia a Twoje wzorki są tak idealne że nie możesz marudzić ![]() ja jak byłam mała to nic innego jak malowanie, wyszywanie jakichś serwetek, haft krzyżykowy, origami, kwiatki z bibuły itp. mnie nie interesowało. to było całe moje życie a teraz wszystkie te rysunki itd. walają się po moim strychu i domach mojej rodzinki no a teraz też od czasu do czasu mnie coś najdzie i muszę kupić sobie bibułę i posiedzieć przy robieniu kwiatkow- to bardzo odstresowuje
|
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
Mi w piątek na wykładach tak strasznie się nudziło, że wyciągnęłam lakier do paznokci i malowałam listki (raczej uczyłam się dopiero), coś tam wyszło ale nie tak ślicznie i równo jak u Ciebie.
A różyczki bomba |
|
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam robić takie rzeczy. Moja ciotka (u której spędzam bardzo dużo czasu) zajmuje się architektutą wnętrz (ale bardziej dekoracją sali bankietowych itp. niż mieszkań) i był czas kiedy jej pomagałam ale teraz już rzadko. Dużo fajnych rzeczy się od niej nauczyłam i przyznaje, że wciągnęło mnie to strasznie
|
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
mialas racje, tamte farbki o ktorych kiedys mi pisalas-sprzedawca wystawil ponownie
![]() chodzi mi o te http://www.allegro.pl/item291237457_..._12x12_ml.html a pedzelek tez kupic na allegro czy znajde go w jakims sklepie? (bo juz sama nie wiem )
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
ostatni wzorek bardzo ładniutki
![]() a rózyczki bomba!! nie moglam sie nadziwic
|
|
|
|
|
#1214 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Ci ślicznie za komentarz! Cytat:
no i zazdroszczę cioci architektki wnętrz- od takiej osoby to można się dowidziec bardzo dużo, no a później widzę w życiu wykorzystywać. ![]() Cytat:
pędzelek to ja sobie sama zrobiłam. kupiłam w sklepie z art. plastycznymi pędzelek z miękkiego włosia naturalnego i obcięłam go żeby był cieniutki ![]() Cytat:
cieszę się że różyczki się podobają! |
||||
|
|
|
|
#1215 |
|
Rozeznanie
|
pazurki skromne ale ładne
![]() różyczki za to wyszły prześliczne, kiedyś moja Mamusia mnie uczyła robić dokładnie takim samym sposobem ale ani mi ani jej nie wychodzą takie piekne jak twoje
|
|
|
#1216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam kombinowac i sama robic takie piedolki, ramki, sweczniki i ozdoby do domu. Ta bibula to musibyc taka zwykla szkolna?
|
|
|
|
#1217 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Dianko
na widok różyczek zatkało mnie są rewelacyjne a pazurki świetne jak były tak dalej są
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
rozyczki cudne, pazurki rowniez bardzo fajne
|
|
#1219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
różyczki się robi banalnie tylko trzeba troszeczkę popróbować. ![]() Cytat:
![]() a różyczki są ze zwykłej bibuły szkolnej. podobno lepsza jest krepina ale ja akurat nigdzie nie mogę jej dostać. Cytat:
dziękuję ślicznie za przemiły komentarz!! dziękuję bardzo Madziareczko!! a dziś Dziewczynki stała się rzecz straszna- wyszłam z domu, otwieram garaż żeby wyjechać samochodem a tu wpada na mnie moja psinka i bum... tyłek w siniakach i 2 pazurki złamane no ale to nic dziwnego po zderzeniu z bestią która waży 50kg!!! w sumie to nadłamały mi się same rogi paznokci no ale ja nie lubię migdałków dlatego musiałam wszystkie pazurki spiłować. i znów zaczynam zapuszczanie od początku...
|
|||
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj Dianko kochana...
Jak zobaczyłam te Twoje różyczki to sama musiałam sobie takie stworzyć
|
|
|
|
|
#1221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
Te pazurki mi sie bardzo spodobały:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6171413 Urzekły mnie srebrne cyrkonie i te wszystkie kreseczki śliczne!![]()
|
|
#1223 |
|
Zadomowienie
|
No to niezle Cie Twoja psinka załatwiła
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
fajne ostatnie zlote
|
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
Listki bardzo mi się podobają. Takie monochromatyczne wzorki zawsze wyglądają o wiele bardziej elegancko niż te pstre
Różyczki super Chciałabym takie rzeczy umieć robić, ale brak mi cierpliwości i talentu chyba
|
|
|
|
|
#1226 |
|
La Moderatoiure
|
Na króciakach też da sie malować
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Rozeznanie
|
zlote fajne ale bez urazy...rozyczki Twojego autorstwa bija je na glowe
slicznie Ci wyszly |
|
|
|
|
#1228 |
|
Raczkowanie
|
I tu powtorze po dziewczynach, rozyczki sa przesliczne
|
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak i kiedy, ale mnie tez pękł lewy kciuk , ta krecha leci przez srodek plytki (mam takie krotkie pazurki ze nie ma co sie zlamac) i paluch bardzo boli na tych paznokciach, które mam teraz strasznie to widać, jutro musze pomalowac na ciemniejszy, by to zakryc Podsumowując nie jestes jedyna
|
|
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

A różyczki...
Boskie są!!!!!!!!!
a po 2. nie umiem robić takich wzorków (bo i nie mam na czym
SUPER!!! Zazdroszczę talentu no a przede wszystkim... przeprzeprzecudownych pazurków!!!
Buziaczki