![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Sniezynka u nas ok.dzis wazylam Darie ma równe 12kg sama tez sie wazylam i zaluje!?
Pozatym ukąpałam maluchy a teraz Daria zrobiła coś niecoś w czysty pampi!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka u nas ok.dzis wazylam Darie ma równe 12kg sama tez sie wazylam i zaluje!?
Pozatym ukąpałam maluchy a teraz Daria zrobiła coś niecoś w czysty pampi!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Kurcze muli mi sie dzisiaj jak niewiem!!!Posty mi podwójnie wyskakuja!
Ide spac! |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka juz zrobila wafla
![]() Monika a Daria na wicej wyglada Ciekawe ile moj dzidek wazy Mojej olezanki mala ma 8 miesiecy i wazu juz 10 ,5 .No w sumie w normie ale w porownaniu z mom dzidkiem to pewnie ta sama waga Moze moj wazy o pol kg wiecej a dwa razy starszy od niej . Cos nie tak z dzidka spaniem dzis tez sie budzi Tak jakby zab ale juz mu wyszly tak do 5 lub 6 Patrzylam dzis ale nie dal mi policzyc. |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Coś sie z wizażem działo
![]() Moja Ala waży dokładnie 10,5 kg (w ubraniu i butach ![]() ![]() Djamelka ma na imię Ania - bynajmniej takie imię widnieje na naszej-klasie ![]() U nas ze spaniem różnie, Ala też potrafi przebudzic sie w nocu z płaczem... Przedwczoraj obudziła sie o 3.00 i mówi "mama chodź am" a ja do niej "o nie nie nie, nie będziesz jadła o tej porze", no i jakos wytrzymała do rana ![]() ![]() ![]() Jutro przyjeżdża teściowa a my do kina śmigamy ![]()
#1206 |
Zakorzenienie
|
Monka Daria owszem na zdjeciach wychodzi grubsza!!!A rzeczywiscie jest bardzo skromna dla porownania moj Bartosz w jej wieku mial ponad 15kg!!Ale on byl maly sumo!
A andruty tez lubie!! Doridee to Ala czyste piórko!!! A ja tez pisalam ze DjAmelkato Anka!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
monka a ta mase do wafla mozna tez zrobic z mleka skondensowanego w puszce, slodzonego. Gotujesz taka puszke okolo 3godzin w wodzie (tak, tak cala, zamknieta puszke zalana woda) i jak przestygnie to gotowe
![]() A czy ta rodzina tz-ta zwroci Wam kiedys caly ten hajs? Czy oni tak sie czuja jak na nielimitowanym, nie-do-splacania kredycie? Doridee wspolczuje takich problemow na sam koniec mieszkania w starym miejscu. Nie denerwuj sie za bardzo. Ala 10,5 kg - biedulka, jesc jej chyba nie dajesz ![]() Monika no i to jest wlasnie polityka, czyli jeden z tematow, poza religia i czyms tam jeszcze, ktorych najlepiej nie poruszac,dlatego ja sie nie wypowiadam. Ile wazy Daria? 12kg?(dla wyjasnienia Zosia wazy wiecej - nie powiem ile) A ile mierzy? Za mna i Zosia ciezki dzien, byla tu moja sieostra z dziecmi. Koszmar, jakie niegrzeczne. Krzycza, biegaja, popychaja. ja mam dosc, a Zosia to na koniec dnia jak ich widziala to zaczynala plakac i wolala NIE. A najlepsze jest to, ze zostali na noc, bo cos tam remontowali, malowali, ze im smierdzi w mieszkaniu... Mam nadzieje, ze zosia ladnie bedzie spac. |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Doridee no moj wazy 11 w ubraniach i w butach haha Zbieram sie i zbieram i sie nie zebralam zeby isc go zwazyc. Powiedz Alusce czym to grozi takie podjadanie w nocy
![]() Monika a czemu zalujesz ze sie zwazylasz Przytylas? nie widac ![]() Moj dzidek wyladowal u nas na dole Tz poszedl do niego i cos mu przeszkadza sama nie wiem Juz tak 3 nocka znaczy sie wieczor ze tak placze o tej porze w nocy w sumie tez ale da sie go plozyc . Edycia ty nawet nie pisz ze Doridee malej jesc nie daje bo wyjdzie na mnie ze tez malego glodze hehe. Nie lubie takich niegrzecznych dzieci Oby moj taki nie byl ![]() ![]() ![]() Moj dzidek siedzi z tz-tem przytuleni jak skljone rodzynki do siebie w paczce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Edycia żebys Ty widziała jak u nas jedzenie wygląda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i nie mam dużo do dźwigania ![]() A ile Zosia waży - powiedz!! ![]() My jutro idziemy na szczepienie ![]()
#1210 |
Zakorzenienie
|
Ach ten Wizaz dzisiaj... strasznie zamula
Moja Olivia wazy ok 13 kg, ale tego nie widac ![]() Monka Ty zawsze piszesz moj dzidek, przez to zapomnialam, jak sie on nazywa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Wy ciekawskie baby!
![]() Powiem tyle, ze 10 kg to minela na pol roczku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Edytcia mala mi wyglada na 14kg wiecej niema napewno albo ani tyle!!
Sniezynka KARTAL!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Haha, no właśnie tak kojarzyłam ze Zosieńka przekroczyła 10kg coś koło 6 miesiąca (wryło mi sie w pamięć bo Ala ważyła wtedy chyba połowę mniej
![]() Ja strzelam, że waży jakieś 15-16kg - teraz dużo sie rusza, no i nie przybiera tak szybko jak na początku ![]()
#1214 |
Zakorzenienie
|
Snizynka
![]() ![]() ![]() Doridee moj dzidek tez nie wysiedzi Wiem ze by zjadl wiecej ale niechce mu sie siedziec Nie zawsze ale tez tak u nas jest I nie martw sie ja tez czasami latam za malym ale to zadko Dzis np chcialam go dokarmic bo usiedziec nie mogl bo tz lozko na gorze skrecal i chcial mu pomoc ![]() Edycia dobra powiedz powiedz juz nie rob z tego jakiejs wielkiej tajemnicy Bo sami wiemy jak Zosienka wyglada i na duzo nie wyglada ![]() Moj dzidek zeszedl z tz-tem , zobaczyl ze zamula na dole to pomaszerowal do gory ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Kurde, jak ja moglam zapomniec
![]() ![]() Monika bardzo fajny ten link, ktory dzisiaj znalazlas ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.bildschirmarbeiter.com/fu...it-babies.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Zapomnialam wam powiedziec ze rozmawialam dzis z mama,czuje sie dobrze jak na swoj stan tylko wciaz boli ja ta spuchnieta reka ale jest dobrze.Zostalo jej jeszcze 5 naświetlan i w czwartek za tydzien jak wszystko pojdzie planowo to wyjdzie do domku!!!!!!!!!!!
Pisalam z jedna dziewczyna z innego watku na temat tej choroby ona mame niestety stracila i teraz jej tesc jest chory,bardzo mnie zmobilizowala wy zreszta tez. Teraz juz spadam spac bo dzis spalam do 9.30!!!!Jutro musze wstac szybciej. Okropny ten dzien byl-smutny i prawie pobilam sie z Monka he he he!!! DOBRANOC!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka ja juz ten link dzis pisalam u nas na watku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o jedzenie to u nas tak, jak z zabkami nie ma zmiluj ! Olivia lubi siedziec w swoim krzeselku. Zdarza sie, ze jak cos gotuje to siedzi i godzine, ale ma tez dni, ze tylko zje i chce wyjsc. Nie cierpie, jak sie bawi jedzeniem, ale je naprawde duzo i niemalze wszystko, nie wybrzydza... Ale ja widze, ze zaczyna sie zabawa to odchodzimy od stolu i koniec jedzenia, pozniej poplacze ( w miare dlugo ) i spowrotem do stolu i ladnie wszystko zjada. Prawie wcale juz nie mam z tym problemow
![]() Pewnie myslicie, ale wredna Matka ![]() Edit : Monika, nie widzialam go nigdzie.... Co Ty tak dzisiaj krzyczysz ???? ![]() Super, ze z mama juz lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynka ja też nie dopuszczam, żeby Ala bawiła sie jedzeniem
![]() ![]() ![]() ![]()
#1221 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no widzialam czad ten link haha zaraz tz-towi pokaze
![]() Monika super ze z mama lepiej ![]() Doridee my tez spimy na gorze ale teraz na dole siedzimy i ogladamy tv a ja siedze nad ...... Sniezynka i moze ja zaczne tak robic z tym jedzeniem Ale z drugiej strony mowi sie ze nie wolno zmuszac do jedzenia bo sie dziecko juz totalnie zrazi i moga wyjsc jeszcze gorsze problemy.Sama nie wiem Zobacze jak dzidek zareaguje Czy ja wiem zeby maly mi sie tak jedzeniem bawil? nabrudzi i to strasznie pomiesza lyzeczkami poprzeklada do buzi wsadzi no ale mu mowie zeby ladnie jadl i moze kiedys to zaowocuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Doridee to nie jest tak... Ona czasami ma takie dni, ze prawie wychodze z siebie
![]() Innym razem, jak maly sie hustal w swojej hustawce to zatrzymala ja i kazala wyjsc, bo teraz ona bedzie sie hustac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie Monka, ja nie zmuszam do jedzenia, nie chce jesc to nie, prosic sie nie bede... ale z reguly ona sama wola am,am to wiem, ze moje dziecko juz glodne jest....
Olivii sie bardzo podoba ta piosenka, co spiewa ta dziewczynka ( kiedys wklejalam tu linka ) i jak mialam bana ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny poszukuje tego filmu : http://cgi.ebay.de/AFTER-THE-PROMISE...sid=p1638.m122 Moze ma ktoras w domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Nie bede ukrywac, ze gorna granica okreslona przez Doridee jest trafna
![]() ![]() Sniezynka Olivka jada chipsy? |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka u mnie by tak bylo Maly troche zje a potem musiala bym mu wpychac bo ucieka itd Tez tak robie jak juz niechce to nie Moze kolacje zje . Kiedys mialam schize na tym pukcie stresowalam sie a teraz wiem jak bedzie
Edycia nie Oliwka je chipsy ale Simonek hahaha ![]() ![]() ![]() Moj dzidek znowu na dol zeszedl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Edytcia malo rzeczy jest, ktore Olivia nie jadla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka spoko - tylko pytalam, bo myslalam, ze moze zle cos napisalas. Ja nie kupuje chipsow od czasu urodzenia Zosi i powiem szczerze, ze teraz na sama mysl o nich mnie mdli. Ble...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie przepadam za chipsami, kupujemy je ze wzgledu na TZta, on je pochlania w ogromnych ilosciach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka a jak tam sprawa Twojej sesji, tzn. zdjec z niej.Wiadomo juz cos? Robilas cos z tym?
Ja uciekam. Oczy mi sie same zamykaja. Caluski! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.