|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
Hi hi może synek Ci bedzie pomagał lekcje odrabiać ??? ![]() Zobaczysz wciagniesz sie i okaze się, ze nie taki diabeł straszny ![]() A u mnie dziekuję dobrze Staram się cały czas wdrozyć do normalnego trybu po wakacjach i jakos pomalutku idzie wszystko do przodu. A jutro tez idę do pracy Stresuję sie troche slubem bo załatwianie wszystkiego na odległość strasznie mnie irytuje i mam poczucie, ze jakbym była na miejscu to wszystko poszłoby sprawniej ibyłoby lepiej załatwione ale cóż nie ma wyjścia trzeba zagryźć zęby i kombinować
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Raczkowanie
|
Asiu a Wy na stałe tu w Anglii, bo może za rok, czy dwa macie zamiar wrócić, to może teraz troszeczkę oswoice się z problemem, podejmiecie konkretne decycje, będą waszym celem i niech się pali wali dążcie do zrealizowania zamiarów. A jak tutaj na stałe to może lekarz angielski i przez GP ja wiem że oni w przychodni to głąby ale jak dadzą skierowanie do specjalisty to są i fachowcy a i za darmo będzie i nie będziesz musiała wyjeżdźać bez męża do Pl, bo jednak najbardziej sie teraz potrzebujecie, sam fakt że jesteście razem to połowa sukcesu
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Agus gratulacje z okazji zdanego egzaminu
|
|
|
|
#1204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A zresztą w dzień ślubu będziesz myślała tylko o sobie i Tż reszta nie będzie ważna, najważniejsze żeby zdjęcia były bo my tu czekać będziemy |
|
|
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Kiniu
pamiętajcie fotograf najważniejszy
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mielismy tu z 5 lat posiedziec, ale teraz mamy inny pomysl- by zostac jeszcze 1,5 roku, wrocic i pojsc na studia zaoczne na ekonomie, maz chce sie pozniej postarac o prace maklera gieldowego a ja bym zrobila jeszcze do tego kurs ksiegowosci i na ksiegowa, tylko wlasnie milo by bylo miec dzidzie w czasie studiow- zjazdy sa tylko co 2 tygodnie, a 2 min od uczelni mieszka moja tesciowa i moglabym u niej zostawiac malucha, w czasie przerwy przychodzic karmic itd a po studiach zeby dziecko bylo juz wieksze i zebym mogla pojsc do pracy normalnie, bo ja takiego malucha nie zostawie w przedszkolu czy na caly dzien z rodzina(to takie tylko plany, wiem, ze sie moga zmienic) takze jezeli zdecyduje sie na operacje to pojade jeszcze w tym roku- mysle, ze do wakacji bylabym juz "po"
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez najbardziej własnie na fajnych zdjęciach zależy ... Mam nadzieję, ze uda mi się wybrać fajnego fotografa
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy tylko fotografa, wiec bedzie pstrykal i pstrykal bez przeszkod
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia a jaką ilość zdjęć macie w kontrakcie?
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
my nie mamy z nim jako takiej umowy, mamy tylko spisane, ze wzial od nas tyle i tyle zl zaliczki, ze przyjal zlecenie na zdjecia slubne na konkretny termin, podpis moj i jego, ale umawialismy sie (bo to z nim prywatnie zalatwialismy), ze skoro u moejej siostry zrobil ponad 500 zdjec, to my, ze nie ammy kamerzysty, to chcemy, zeby wiecej troche popstrykal. zreszta on mowil, ze bedzie razem z narzeczona i ona tez bedzie pstrykac zdjecia np z drugiego ujecia i wtedy moga wyjsc fajne zdjecia z tej samej chwili z dwoch roznych ujec
|
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajny pomysl Kiniu, rzeczwiscie moga ciekawe fotki wyjsc to bedziemy mialy co ogladac
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
No bo ja byłam ciekawa bo to różnie bywa, niektórzy daja 200 zdjęć a inni za ta samą cenę 600 więc to jest różnica.Bo ja bym chciała mieć jak najwiecej się da
Ten facet co daje 200 tłumaczy to ty, ze on oddaje tylko zdjęcia na prawdę dobrej jakości .To moim zdaniem niech on sie lepiej wiecej stara bo skoro inni moga zrobić 600 zdjęć dobrych a on tylko 200 to coś tu nie tak
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Kinuś a dlaczego nie chcecie kamerzysty?
|
|
|
|
#1214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Cytat:
Zobaczysz, że będzie dobrze, cieszę się, ze wiesz co masz robić. Będzie może bolało, będzie ciężko, ale dasz radę kochana, bo potrafisz być silna i ja w to wierzęCytat:
My dziś odebraliśmy po 2 tygodniach nasze autko i zauważyliśmy, że jest takie strasznie brudne, że nie widać numerów rejestracyjnych Więc też kąpiel szykujemy![]() Kiniu, mi najbardziej podobają się dwie ostatnie fryzurki. A welon można wpiąć w tym miejscu, gdzie jest splot, tylko trzeba mocna nalakierować Kasiasiarku, zdążysz wszystko załatwić, zobaczysz (te przygotowania )Agusieczek, cudownie, że będziesz się uczyć. Dasz radę, zobaczysz Ray, śliczna sukienka, mała będzie pięknie w niej wyglądać A ja mam dziś zajęcia. Z jednej strony chce na nie iść, z drugiej bym pod kołdrę sobie wskoczyła i "Przeminęło z wiatrem" obejrzała
|
||
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko to Ty się jeszcze uczysz??? jakie zajęcia??
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Ano wzięłam sobie jak głupia studia podyplomowe - oligofrenopedagogikę
To jest praca z dziećmi upośledzonymi umysłowo. Zajęcia fajne, grupa też spoko, tylko daleko i po całym dniu w szkole bym sobie w domku została
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa to nie wiedziałam, ze z ciebie studiująca nauczycielka
![]() Ja włąsciwie to też bym sobie na jakieś studioa znowu poszła |
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu to u Was ma byc wiecej niz 500 zdjec i ustaliliscie kwote 1000zl
bardzo fajnie to ja powiem o czyms smiesznym- my mamy tylko 12!!! zdjec!! od fotografa, za ktore zaplacilismy 600zl......... wedlug mnie sa beznadziejne, przestarzale, bez zadnych cieni, bez retuszu- mezowi nawet pryszcze zostawil- a co niech ma![]() i jeszcze nie chcial nam plyty dac z nimi hahah musielismy wziasc u niego jeszcze cos za min 50zl- to wzielismy 3 odbitki takie portretowe...duze oj no zapomnialabym- 12 zdjec ale plus po 2 odbitki kazdego- czyli mamy lacznie az 36 zdjec.......smiech na sali a wyszlo tak, bo nie bylo nas na miejscu, mialam wczesniej zalatwionego innego fotografa, ale on tydzien przed slubem zdecydowal sie wyjechac do Anglii i pozostal nam wlasnie tamten...eh
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dlatego trzeba podpisywać umowy |
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ani z kamerzystą, a wszystko się udało. To chyba zależy, na jakich ludzi trafisz |
|
|
|
|
#1221 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Juz po
Polóweczka czyściutka raczki nie zmarzly Dobrze, ze autko juz naprawione teraz mozecie pojechac do tesciowej zartuje ![]() Ahhhh co do Ray i Asi ta wymiana zdan byla hmm zbedna i zgadzam sie z Pomidorka
|||||||||||||||||||||
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko przepraszam, nie chcialam Cie tym zasmucic i przypomniec Ci takze o Twoich klopotach
![]() ale uwierz od tego czasu jak zobaczylam ta macice na zdjeciu rtg mam ja przed oczami jak wspolzyje z mezem.. wiem o czym piszesz i o Twoich smuteczkach i ze czasem jest ciezko, wiedzac ze ma sie jakas wade to tak samo jak ciezko jest sie pogodzic kobiecie jak straci np jajowod czy piers, albo mezczynie z jednym jadrem czy takiemu ktory nie ma plemnikow, czuja sie mniej wartosciowi od innych.....choc nie sa to jest sprawa naszej plciowosci Kochana nie smutaj sie za duzo, glowka do gory, jestes cudowna kobitka!!! ja tez sie niedlugo podniose i stawie czolo problemom zawsze sie podlamuje (przy kazdym problemie, nawet najmniejszym) ale mam w sobie tyle samozaparcia, ze wiem kiedy zawrocic ![]() niedlugo bede w stanie przenosic gory a Wasze wypowiedzi naprawde dodaja mi energii- dziekuje za nie!! Pomidorko i inne kolezanki bede trzymac za Was kciuki, kiedys dla kazdej z nas sloneczko zaswieci i oby mniej tych dołkow bylo i plakania w poduszke
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm... mialam nic nie pisac ale dopisze....
uwazam z forum owszem jest miejscem do wspierania sie ale to nie oznacza ze na wszystko trzeba przytakiwac i pisac " bedzie dobrze nie martw sie" i to zazwyczaj po raz setny...w moim mniemaniu pomoc to nie zawsze glaskanie po glowie ale tez czasem trzeba kogos porzadnie potrzasnac... mezatka nie ja tylko uwazam ze przesadzasz jak ja22 wyrazila podobna opinie tez sie obuzylas... mezatka i prosze zachowaj dla siebie opinie czy jestem dopowiedzialna czy nie.... rownie dobrze ja moge napisac ze ty tez nie jestes odpowiedzialna... bo lekarz po poronieniu kazal ci odczekac mc na co ty podjelas starania od razu a potem panikowalas ze moze za wczesnie albo to ze chcesz miec dzidzisia a za chwile ze ledwo wiazecie koniec z koncem i mieszakcie w kilka osob... rownie dobrze ja moge napisac gdzie twoja odpowiedzialnosc?? nie jestem w twojej sytuacji ale poczytaj siebie i zobaczysz jak to wyglada.... ciagle piszesz ze masz dosc staran i w ogole i za chwile ze uckeszasz z watku bo znalazlas sobie lepszy i tam cie rozumieja wybacz ale nikt cie nie zrozumie kazdy to co czyta to widzi obiektywnie... ja tez czasem przesadzam nie twierdze ze nie ale sie do tego przynaje ty sie zachowuejsz jak bys byla wielce pokrzywdzona i obrazona na caly swiat bo inne sa w ciazy a ty nie... no niestety to nie wina calego swiata... napisalm ci ze uwarzam ze za duzo czytasz bo z tego co wnioskuje siedzisz na kilku forach i tylko nakrecasz sie opowiesciami innych kobiet w podobnej sytuacji a wedlug mnie powinnas podjac jakies konkretne kroki niz uzalaznie sie to moje zdanie... jesli komus sie nie podoba co pisze nie musi tego czytac tylko nie lubie jak widze ze ktos zapedza sie sam w bledne kolo a glaskanie niczego nie przyniesie juz taka jestem
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam na święta, wystarczy im na dłuuuuugo Choć dziś teść dzwoniłi pytał, kiedy przyjedziemy. Więc ja złośliwie drę się obok P., że nieprędko E tam, mam ich dość na jakiś czas.Lecę na te zajęcia bo w końcu nie rusze się sprzed kompa Ach ten wizaż, co za uzależnienie
|
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziad zadzwonil do mnie tydzien przed slubem, ze on za 2 dni jedzie do Anglii....... i zebym po zaliczke przyjechala.. wczesniej nic nie wiedzialam, bo bylam w Londynie... i bylam spokojna bo mialam zarezerwowane wszystko nie mialam czasu nic z nim zalatwiac, bo musialam znalezc fotografa innego, a tamten zlikwidowal interes, zamknal go i 2 dni po naszej rozmowie polecial do Anglii ![]() ![]() ![]() a w dodatku to nie byl pierwszy lepszy fotograf- zostal mi polecony, widzialam sliczne zdjecia jakie zrobil i mial on u nas w Lublinie najdluzej dzialajacy zaklad!! a zwinal sie w chwile. zycze Ci, zeby nikt nie wywinal Ci numeru
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, nie sprawiłaś mi przykrości głuptasie
Justynko, jesteś moim zdaniem (to tylko moje zdanie) niesprawiedliwa i odbierasz wszystko jak atak. Nie byłoby ci przyjemnie, gdyby ktoś zamiast cię wspierać to to pisał takie niemiłe rzeczy. My też cię nie raz opieprzałyśmy, ale to było w innym tonie i jakoś tak sympatyczniej. Ja odniosłam wrażenie, ze napisałaś coś tak ostatecznego, nie dającego nikomu możźliwości do własnych kiepskich dni. I proszę, nie zrozum tego jak atak, tylko to przemyśl. Bo może niepotrzebnie (po raz pierwszy) wtrącam się w ostrą wymianę zdań, ale aż mnie zatkało jak niektóre rzeczy przeczytałam. Dziewuchy! Nie robić sobie przykrości, to przede wszystkim Lecę, bo nie zdąąąążżżżęęęęę
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Ray nie bede tego komentowac, przekrecasz fakty, zeby tylko wyszlo na Twoje. Az smiac mi sie chce, ale to nic.
I nie oceniaj zycia innych- spojrz na swoje najpierw.... BEZ KOMENTARZA.
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
tak już ustaliliśmy z TZtem i tak zostanie
Cytat:
, zreszta to mlody gosc i na prawde da sie z nim dogadac, u moejej siostry robil zdjecia i bylo wszystko ok, wiec jestem dobrej mysli |
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
rzatalam w sklepie bylam i teraZ czekam na kolezanke,zaraz powinna byc
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
mezatka po pierwszy ty pierwsza zaczelas oceniac mnie i moje zycie ja nie ocenialasm niczego innego jak tylko twoje podejscie do twojego problemu...
poniewaz poruszylo mnie troszkie sofrmuowanie ze jestem nie odpowiedzialna napisalam ci ze rownie dobrze moge to odniesc do ciebie ale tego nie zrobilam wczesniej... pomidora to jest forum... to co sie czyta nie zawsze brzmi jak sie to powie identycznie, taka juz jestem taki mam styl pisania nie pisalam niczego by komus zaszkodzic tylko wydawalo mi sie ze glaskanie niczego nie zmieni a jak widze jak mezatka po raz setny zapedza sie w te same kolo to troche mnie to poddenerwowalo... rozumiem ze kazdy ma kiepskie dni ja tez je mam co widac jak pisze .. ale nie rozumiem ile mozna komus pisac by wzial sie w garsc a ta osoba jak na przekor w kolko wpedza sie w to samo... to troche bez sensu... nikogo tu urazic zamiaru nie mialam... jesli tak przepraszam ale wedlug mnie nie napisalam niczego zlego... po prostu moja opinia... wpadne moze jak atmofsera bedzie bardziej przyjazna
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

Staram się cały czas wdrozyć do normalnego trybu po wakacjach i jakos pomalutku idzie wszystko do przodu. A jutro tez idę do pracy

... Mam nadzieję, ze uda mi się wybrać fajnego fotografa

niech ma