|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja
wpadłam się wyżalić...
![]() a więc... na początku myślałam, że to tylko włosy mi się tak układają, potem zaczęłam się temu baczniej przyglądać, a teraz już jestem pewna: mam placek na samym czubku głowy, tuż przy grzywce, bez włosów! ![]() ![]() ![]() ma jakieś pół centymetra średnicy i mam to od niedawna... ostatnio zauważyłam wprawdzie (od jakiegoś pół roku), że włosy wypadają mi bardziej niż wcześniej, no i że prawie w ogóle nie rosną. dodam, że zawsze miałam bardzo gęste i zdrowe włosy.. cholera, nie wiem co się dzieje, może coś mi dolega, nigdy nie myślałam, że w wieku 23 lat będę miała takie problemy! nie mam pojęcia co mam robić żeby coś z tym zrobić... help! ![]()
#1202 |
lipiec na maksa!!! :)
|
natikot, a miałaś jakieś stresy, ciężkie przeżycia albo jesteś na diecie? Jest wątek o wypadających włosach
![]() ![]() Dziewczyny ja chyba skuszę się na Nisim ![]() ![]()
![]() Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-06-05 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYPADAJĄCE WŁOSY- kontynuacja
ja tez sie skusze ale za miesiac kiedy bedzie przypływ gotówki
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Raczkowanie
|
ja sie odchudzalam 7 lat, monotonna dieta-objawy pojawlily sie dopiero po tych 7 latach wiec uwazajcie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
boze czemu to wszystko jest takie trudne...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
nooo..a ile ja bym dała zeby cofnąc czas..wtedy nie miałabym tego problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
tez sie czasem zastanawiam, co by bylo gdyby...ale chyba tak ma byc i juz, ja tlyko blagam zebym nie wyłysiała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny, bo niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość
![]() ![]() Ja przez te włosy (chociaż na pewno nie tylko) nabawiłam się depresji, bo wypadały w megailościach przez ponad rok. Skończyło się na tym że jadę na antydepresantach i dopiero teraz widzę poprawę, i włosów i nastroju ![]() wypadanie włosów bo stres, a potem kolejny stres z powodu samych włosów ![]()
![]() |
#1209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
mam ogromny problem i zastanawiam się czy jestem w stanie pomóc moim włosom ...
włosy zaczęły mi tak wypadać dosłownie garściami. nie wiem nawet czy powinnam myć włosy, bo kiedy je spłukuje to widzę, że pod wpływem wody same wylatują i odkladaja się na kratce. strasznie mi przykro kiedy je wyjmuje i musze wyrzucić, bo jest ich naprawdę wiele. o czesaniu nie wspomne i problem jest taki, że biorę witaminy "revalid" ale tym razem nie pomaga ... proszę, pomóżcie! są takie cieńkie, nawet przycięcie nie pomogło
#1211 |
Raczkowanie
|
i znów ... umyłam włosy. i płakać mi się po prostu chce kiedy widzę że tak wiele ich trace. co robić ...
![]()
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Raczkowanie
|
co robic...byc dobrej mysli, wiem ze niejest to łatwe, teraz sie wymądrzam, bo samam nieraz popadam w niby depresje przez te kłaki, ale jak sobie pomysle ze sa ludzie ktorzy maja o wiele gorsze problemy...to sa to tylko włosy. Chodzby biedna Agatka Mróz...[*] a tak zeby ci pomoglo, to jak sie chce plakac to sie wyplacz, a potem uloz plan, co robic...ja planuje zrobic tichogram, ale najpierw ide do enrokrynologa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie... wybieram sie do dermatologa po raz enty... Ostatnio zauwazyłam ze jak przejadę po skórze głowy paznokciem to cos mam pod nim takie cos dziwnego... Wiecie moze co to jest??? Mylam nizoralem i innym ale nic nie pomogło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Tak jek Wam wypadają mi włosy - zawsze miałam raczej cienkie i rzadkie, a teraz dodatkowo stres (matura), spadek wagi i włoski lecą. A chciałam zapuszczać ![]() ![]() http://www.puritan.com/pages/Categor...earchterm=hair Edytowane przez verazi Czas edycji: 2008-06-10 o 12:00 Powód: link |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Zakpupy w Puritan`s Pride organizowane są dość regularnie na forum laboratorium urody, warto zatem zaglądać tam
![]() http://www.laboratoriumurody.pl/forum/ tutaj o zakupach: http://www.laboratoriumurody.pl/foru...upowy,f12.html Pollecam lekturę forum, mają tutaj wiele doskonałych porad na włosy ![]()
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
hmmm szczerze mowiac tez myslam o lekach ze stanow...siostzre jak wypadaly wlosy to przestaly jak wyleciała do do ameryki:P podobno jakies tam brala tabletki ale nie pamieta, no i mialam zamiar zapytac wujka ktory tam miesza, ale jakos zapomnialam:P po sesji sie zmoblizuje i powiem zeby dokladniej popytal, moze cos zalatwi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja juz miesiąc temu odstawiłam inneov. Bałam się,że włosy zaczną znowu wypadać, ale jak na razie nic się nie dzieje
![]() Aha i nadal regularnie nakładam wax, naftę, nic z kosmetyków nie zmieniłam. Teraz zaczynam już być prawie pewna, ze winowajcą jest STRES, ale przecież bez niego nie da się żyć, zawsze są powody do zmartwień. Ja chyba zacznę powoli wiekszość sobie odpuszczać, bo ostatnio dodatkowo schudłam 4 kg, prawie się popłakałam na wadze... A to włosom nie pomoże napewno. Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-06-11 o 12:55 Powód: post pod postem- proszę korzystać z opcji edycji |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
a ja mam teraz tak, ze jednego dnia wypadnie kilka a drugiego ponad sto ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Rozeznanie
|
![]()
Witajcie moje drogie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Raczkowanie
|
Ja niemoge !!!! Wredny Casting!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
ja bym w życiu nie pomyslała, ze Casting takie szkody robi
Edytowane przez gosiaczek6 Czas edycji: 2008-06-14 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
to jest kwestia indywidualna- ja stosuję Casting od jakiegoś czasu (pewnie pół roku) i nic się zlego nie dzieje. Wręcz przeciwnie- jestem nim zachwycona
![]()
#1227 |
Raczkowanie
|
no ja niewiem jak to jest z tym castingiem, ja tez stosowalam i bylo okej teraz wypadaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zadomowienie
|
Moj problem z wypadajcymi wlosami ciagnie sie odkad pamietam tzn jakies 7 lat ( o zgrozo !)
Zawsze po myciu po wyczesaniu tych wlosow jest mnostwo ![]() ![]() ![]() Przy codziennym czesaniu tez wychodza. Wychodzi ich na pewno za duzo. Czesto sobie mysle jakim cudem ja jeszcze lysa nie jestem. Np wczoraj wyczesywalam po myciu glowe chyba z godzine - ile ja wlosow wyzbieram z podlogi wanny - SZOK ![]() Ale dzis musze przyznac ze sa takie "geste" i dobrze sie ukladaja - nie wiem jakim cudem ![]() Przerabialam juz BELISSE SKRZYPOWITE Teraz jestem na etapie VITAPILu od 1,5 m-ca, bede go stosowac jeszcze 1,5/2 m-ce i zobacze jakie efekty. Bo narazie jak wychodzily tak wychodza, ale chyba sa w troche lepszej kondycji. Nie farbuje teraz wlosow - powiedzialam nie castingowi ![]() Niestety takie problemy ciagna sie latami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Raczkowanie
|
no ja vitaplil stosuje juz 2 opakowanie...czyli 3 m :| a ty fossa tez uzywałas castingu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale kusi mnie kolorek Czekoladka i inne piekne brazy. I jak po vitapilu ? Widzisz jakies rezulaty ? pododno po 2 m-cach mozna "cos" powiedziec ? Ja za gora 2m-ce odstawiam i robie z m-c przerwy ![]() Edytowane przez fossa Czas edycji: 2008-06-14 o 15:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.