|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Cytat:
powiedz, powiedz!
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście czekał w poczekalni, ale był gotowy po badaniu wejść jakbym chciała ogólnie Tata sam mówił mi, ze kiedy będę chciała się zabezpieczać to pójdzie ze mną do lekarza i lekarz dobierze mi środki także nie raz potem czy Tata czy Mama kupowali mi tabletki i nie miałam z nimi jakiś dziwnych niemiłych gadek
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie w domu to ja muszę moją mamę wyciągać i przypominać jej o badaniach. Bo ona ma takie podejście: "a co sobie będę chorób szukać, jak nic nie boli to jest dobrze"
, co on skomentował: "Córko, nastał ten czas, kiedy będziesz miała przechlapane co mięsiąc przez długi czas" i później: "Ło Boże to teraz wydatki na baby x 2. No tak, mam w domu dwie kobiety. A mogłem mieć syna " .
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się pewne zdarzenie z poprzedniego sylwestra i śmieję się jak głupia
. Zaraz pewnie dostanę czkawki ![]() EDIT. Napiłam się wody i kryzys chyba zażegnany
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko jak tak? malo piszesz
u mnie juz koncowa bieganina przed wyjazdem. o 23 TZa brat po nas przyjezdza.jeszcze nie jestem zmeczona ale pewnie w pociagu padne
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z lodowiska
TŻ tylko 2 razy dotknął lodu . Jestem wykończona, niesamowicie mi się ręcę trzęsą .
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
jejku jak ja bym sie przeszła na lodowisko... juz wieki mnie tam nie było
nawet jeździx nie umiem hehe chciałam z TZ ale o kulach bryka
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie jeździłam tak z 6 lat i chociaż wcześniej brałam udział w zawodach itp. to dzisiaj moje pierwsze kroki były dość niepewne
. Niebawem kupię sobie nowe łyżwy, bo te mnie gniotą w kostkę, i dopiero wtedy będę czerpać pełną przyjemność . Nie mogę się już doczekać
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżdzę od 5 roku życia Moja mama była zakochana w łyżwach i nauczyła mnie bardzo szybko smigac po lodzie Obie śmigałyśmy sobie potem często i chętnie, zaraziła mnie tym Mój mąz niestety ma kłopot się nauczyć..
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na czas mówisz, uwielbiam szybką jazdę, ale ja nie jeżdze w sposób zawodowy ![]() Umiem przekładanki, jazdę do tyłu, w kucki i takie małe obroty-skoki, nie wiem jak je nazwać ale to wymysły własne pod wpływem długiej jazdy musiałam coś wymyślec
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc każdej zimy jeździliśmy na wylewane lodowiska razem. Ostatnio byłam na lodowisku, jak byłam jeszcze w Lo, z TŻem poszliśmy do Multikina i obok było w takim wielkim namiocie lodowisko TŻ miał pierwszy raz łyżwy na nogach i skończyło się tak, ze hamował na mnie... a ja plecami na lód upadłam.... od tamtej pory nie byłam już na łyżwach, ale Poemi narobiłaś mi "smaku"![]() A tak w ogóle więcej dziś śniło mi się, ze byłam na jakiejś ulicznej paradzie... nagle patrzę a ja jestem w sukni ślubnej, obok TŻ na galowo okazało się, że to było takie nasze wesele. Wszyscy wyszli na ulicę i świętowali i cieszyli się z nami, z naszego szczęścia![]() Co do sukni ślubnej widziałam moją wymarzoną w drodze na uczelnie zastanawiałam się jakbym w niej wyglądała...
|
|
#1214 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tylko łyżwy-hokejki. Ja od daaawna na rolkach jeżdzę, i mimo że przygodę z łyżwamu zaczynałam od figurówek, to przez te rolki już nie potrafię jeździć w inny sposób, niż jak na "hokejówkach".
Ostatnio byliśmy na lodowisku, i był taki dziadzio, który tak śmigał. Widać było, że kiedyś był zawodowym łyżwiażem figurowym. Kilka zdjęć z lodowiska (m. in. dziadzio):
|
#1215 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
chyba ANITKA sie nie obrazi jak napisze w jej imieniu, ze u niej pozytywnie i prawdopodobnie wszystko idzie w dobtym kierunku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a we wtorek poznamy sie z ANITKA osobiscie ![]() ![]()
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz Rav w tym czasie gdy jeździłam na rolkach jeździłam też na łyżwach i zawsze wybierałam figurówki i nie miałam żadnego problemu z jazdą w nich...
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
O, dużo osób jeździ jak widzę
. Możecie mi polecić jakieś dobre figurówki? Bo ja mam takie obciachowe plastikowe tostery (gdzie ja miałam oczy gdy je kupowałam?). Dla równowagi chcę teraz coś skórzanego ![]() Ps. Ponoć podczas porannej rozmowy TŻ mówił, że mam się przyznać, że śpię i że się nie zdenerwuje, ale ja twardo obstawałam przy twierdzeniu, że robię ikonę .
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wtedy zawsze wypożyczałam skórzane figurówki. Nigdy się swoich nie doczekałam łyżew i przyznam szczerze, że nie znam się tak, zeby Ci doradzać w wyborze łyżew
|
|
#1219 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja tez uwielbiam jezdzic na lyzwach - kiedys chodzilam codziennie
planujemy sie wybrac z TZ na dniach na lodogryf tylko ze musze sobie lyzwy kupic, TZ dostal na gwiazdke tylko ze nigdy nie jezdzil hehe ale bede miala ubaw
|
|
#1220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Cytat:
.Ja mam rolki Bauera, i na łyżwach też zawsze Bauerach jeżdzę, choć swoich nie posiadam. Nie wiem czy Bauer ma figurówki, jeśli ma, to z czystym sumieniem polecam, mimo że nigdy takowych nie próbowałam. EDIT: Tu są jakieś dziecięce, ale wygląda na to że i dla dorosłych powinny być: http://www.allegro.pl/item290450795_...e_rozm_33.html
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do. [Walter Bagehot] Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-01-12 o 00:25 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja jezdzę tylko na figurówkach, takich klasycznnych, skórzanych, jak się jezdzi na pokazach jazdy fugurowej
Mam od late te same, kupione juz dawnooo temu z moja mamą, sprawdzone i moje![]() Tak więc trudno mi teraz coś polecić.. Cytat:
![]() A zdardzisz nam jaka to suknia??? Cytat:
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak znajdę takie w jakimś sklepie to kupię, bo na allegro nie zaryzykuję. Ostatnio widzę tylko jakieś graślawce ze sztucznej skóry i jeśli sobie do ręki nie wezmę i nie zczaję dokładnie to nie kupię
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Zdradzę
na grubych ramiaczkach albo lepiej bez rękawów, z dekoldemw szpic, dopasowana w talii a potem do dołu już cała prosta... materiał (widziałam z tramwaju ) wyglądał na gładki gdzieniegdzie tylko jakby naszyty jakiś wzór ( wyglądał jak kwiaty) i nie była biała tylko taka ni capuccino ni taki przybrudzony biały trochę w szary wpadający. Przepiękna. Zaraz poszukam w necie czy nie ma tego salonu to może pokażę fotkę
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę zejdę z tematu... Wiecie co to jest szelak? Ja się dowiedziałam po tym jak to wzięłam do ręki
.
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Salon jest na Targowej, jak jedziesz od Wileńskiego w stronę Zielenieckiej to bodajże pierwszy salon sukien ślubnych za pocztą ( suknia na wystawie była, bodajże pierwsza z prawej) a necie nie mogę ich znaleźć
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-12 o 18:07 Powód: proszę edytować swoje posty, to nie boli naprawdę! |
|
|
|
|
#1227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a po przeciwnej stronie też są dwa salony ale nie bezposrednio przy targowej, ale w ulicy odchodzacej od targowej
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-12 o 18:08 Powód: proszę edytować swoje posty! |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wchodząc w szczegóły jest to odpowiednie przygotowana wydzielina owadów w formie małych płateczków. Używa się tego między innymi przy robieniu złoceń w ikonach. W woreczku wyglądało tak niewinnie... Opuściła jedna zajęcia i nie wiedziałam, że to takie świństwo
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
To ta "moja" suknia miała górę taką jak ta ze zdjęcia nr 1 a dół bardzo podobny do tej ze zdjęcia nr 2. Kolor zdecydowanie zdjęcie nr 2.
|
#1230 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tych samych robaczków robiony jest barwnik do czerwonego Frugo. Znajdziesz to nawet na etykietce ze składem
. Sprawdzałam.Ja zdjęć nie widzę !!!
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

. Ogólnie nie było ciekawie, ale z perspektywy czasu się z tego śmieję 

.
oczywiście czekał w poczekalni, ale był gotowy po badaniu wejść jakbym chciała
. Mamusia zrobiła nam małe piekło, ale po pewnym czasie jej przeszło

.