|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
A duuużo tańsze ![]() Dziękuję ![]() Wróciłam z pracy, tydzień się leniłam i dzisiaj zasypiałam gadając do klientów Odzwyczaiłam się już.
|
|
|
|
|
#1203 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() To, co opisujesz, to koszmar i wiem o tym doskonale. Nie wyrabiam przy takich tekstach. Twarda nińdzia z Ciebie. ![]() Cytat:
Cytat:
Jesteś bardzo mądrą i zdolną Papugą z bardzo dobrym gustem. Cytat:
Najlepsze prezenty to właśnie takie... dostosowane do obdarowywanego. Ja ostatnio dostałam stojak na tarczę: wielkie, drewniane drągi. ![]() Czy muszę mówić, jak bardzo się cieszyłam (i cieszę)? ![]() Mam przyjaciela, któremu ex dziewczyna powtarzała zwykle, że jemu "to nie ma co kupić". On martwił się: "Czy ja naprawdę jestem aż tak nieciekawym człowiekiem, że poza standardowym portfelem czy wodą kolońską nie ma niczego, czym można by mnie obdarować?" Nie, nie jest. Ale ludzi z pasją milej się obdarowuje. Przyznaję, że chciałabym zobaczyć Twoje mieszkanie. Uwielbiam wnętrza z duszą. Z pomysłem. Nietuzinkowe. I ludzi takich też... Cytat:
Jest. Ale tym razem niestety tego nie wykorzystał. To jest trochę taka blokada, jakiś wewnętrzny, wynikający z głębokich potrzeb lęk przed zszarganiem świętości. Zetknęłam się z tym przy okazji dyskusji "Pasją" Gibsona. Mnie akurat oba te filmy bardzo poruszyły. Uważam, że są dobre. Nieporównywalne z "Katyniem". Choć "Matkę Królów" widziałam tylko raz i nie przyszła mi do głowy powtórka. Na "Przesłuchaniu" byłam dwa razy. Tez raz ze szkołą. Drugi raz musiałam obejrzeć na spokojnie.
|
|
#1204 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeno uzywasz tego zalaczonego pedzelka Nadaje sie do czegos innego niz mily dodatek do puderniczki Co do testowania w dziennym swietle to tak robie
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Ale za to Oscara dostał Javier Bardem
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1208 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
A poza tym nie kuście już tymi różami, bop dziś resztką rozsądku powstrzymałam się przed wejściem do Sephory
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, Burn - podpisuje sie pod tym co powiedzialyscie o filmie wszystkimi konczynami.
![]() Nat
|
#1210 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Coś, co nie przychodzi do głowy, kiedy ktoś pyta o wymarzony prezent, a okazuje się strzałem w dziesiątkę.Jeszcze tego by brakowało ![]() Może nasz drogi prezydent ufunduje taką nagrodę? Czasem mam wrażenie, że nikt nie wie lepiej, co jest jedynie słuszne... Chociaż mogłabym wskazać jeszcze kilka osób "odpowiednich" do jury. Cytat:
![]() Ale i jakoś... z dreszczykiem. Jeśli pasja dotyczy dziedziny na której się nie znam, to nie mam pewności, że trafię. I decyduję się na coś bardziej neutralnego. Zuziuniu, dobrze, że wszystko dobrze
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#1211 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie jest trochę szkoda, że Oscar za pierwszoplanową rolę męską ominął Viggo Mortensena. Był rewelacyjny w "Eastern Promises" u Cronenberga. Mam nadzieję, że szanowna Akademia w przyszłości nadrobi to ewidentne faux pas
![]() Bardem - owszem niezły był u Coenów, ale pozostali aktorzy w tym filmie wcale mu nie ustępowali, że wspomnę tylko o panu Woodym Harrelsonie, który stworzył malutką aktorską perełeczkę ![]() Jeśli chodzi o Katyń, to nie wiem, gdyż nie obejrzałam jeszcze ![]() Zresztą...to tylko konkurs i jak każdy konkurs ma tę przypadłość, że nie zawsze wyłania jak trzeba Myślę, że dużo sprawiedliwsze byłoby poprzestanie na nominacjach. Po prostu - pięć najlepszych filmów, aktorów, aktorek, itd. Ale wtedy nie byłoby show...
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Udało nam się wywalczyć nowe podforum o pracy i biznesie na wizażu ![]() Jest teraz miejsce, gdzie można poruszać wszelkie tematy związane z pracą ![]() Businesswoman
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajnie
|
|
#1214 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne podforum- w moim przypadku może być cennym żródłem informacji
![]() Mam do was pytanie- czy Poison Diora i Tendre Poison są podobne według was? Tzn. Czy są bardzo podobne? Mają identyczne nuty początkowe? Czy Poison są raczej świeże czy to jakiś słodki kiler. Usiłuję rozgryźć co mam w próbce Znam Tendre i datego moje pytanie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Irakx, gratuluje
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetnie Asiu Cytat:
![]() Nie obyło się bez pomocy CzarnejZuzi
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
To była trzecia nominacja, a ponieważ "do trzech razy sztuka", mam wielką nadzieję, że czwarta przyniesie mu zwycięstwo !
Widziałam i oczywiście gratuluję
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jestem ciekawa a propos Oscarów tej roli Day-Lewisa. Oczywiście Deppa lubię, Vigo też, ale to Daniel jest dla mnie Oczywiście podzielam zdanie Akademii i Wasze do Katynia i Fałszerzy |
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie- to co mam jest lekkie, mydlane z nutą cytrusa
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie125 została moderatorem
Tutaj też gratuluję Aggie
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Bylismy na chwile w sklepie chwile temu, jednym z marketow, ktorego nie lubie. Ale blisko to po chleb podjechalismy.
Na stoisku chlebowym trafilam na ciastka (w zalaczniku) i od razu pzrypomniala mi sie historia )Kupilam kiedys sobie je bo slicznie wygladaly, okazalo sie, ze jest to typ ciastek jakich nie lubie. Zjadlam wiec jedno, drugie - akurat w ksztalcie swini zostalo. Mieszkalismy wtedy z kims. Mowie do dziewczyny jednej, ze jak cos to w lodowce jest ciastko, ja nie zjem a on jak chce to prosze. Moj tz naprawde nie przepadal na nia. Ona tam sobie to ciacho zjadla a moj Tz podchodzi do mnie i rzecze do ucha: Tera bedzie chamsko, osoby wrazliwe w sumie moga zaprzestac czytania, zeby potem nie bylo, ze 'olaboga' ![]() 'Dobra swinia wszystko zje... nawet swojego' Ja do tej pory sie smieje na wspomnienie ![]() Zmeczona jestem, nawet nie mam sil powtorzyc i przegladnac notatek. |
|
|
|
#1223 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Aggie, gratuluję zazielenienia
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie125- GRATULACJE
![]() ![]() Aggie została moderatorem całego forum, czy konkretnie podforum "Perfumy"? Bo nie wiem jakie są stopnie wtajemniczenia
|
|
|
#1225 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dla mnie Tendre też jest lekkie, natomiast klasyczne Poison bo dosłowna, mocna śliwka - suszona przewija się przez świeżą. Jeden psik i starczy, bo inaczej można paść trupem. Lubię ten zapach wąchać, ale na sobie... nie wchodzi.
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście też
![]() Aggie
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie gratuluje
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Zapewne tego nowego podforum (zapomniałam nazwy - Businesswoman), o zmianach na Perfumach nic mi nie wiadomo. Na górze, pod Regulaminem i Upomnieniami jest lista moderatorów, widać zawsze kto gdzie moderuje.
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

A oprawki rewelacyjne! Bardzo podobne do tych Prady, które obśliniałam w Vision Express... 
A duuużo tańsze
Odzwyczaiłam się już.

Nadaje sie do czegos innego niz mily dodatek do puderniczki