![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Serialoholiczki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
BAN stały
|
nie otwiera mi sie to zdjecie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;27469298]Jeśli wierzyć wujkowi Google, to to "Elita" (w oryginale "The Clique") z 2008 roku. A powiedziała to niejaka Massie Block
![]() Tak tak, też już znalazłam, ale dziękuję za pomoc ![]()
#1205 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam dwa odcinki Teen Wolf. Znaczek MTV nie zachęca, sam film w sobie kiepski. Gra aktorska bohaterów mi się nie podoba, wygląd wilkołaków też nie, do "efektów" też mam zastrzeżenia, czyli więcej na pewno nie obejrzę
![]()
#1206 |
Zadomowienie
|
chcę się jeszcze w wakacje wziąć za Breaking Bad
![]()
#1207 |
Raczkowanie
|
90210 is the best
![]() Ktoś wie kiedy będzie kolejna seria w USA? |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
We wrześniu.
#1209 |
BAN stały
|
na serialeonline widziałam dużo nowych seriali powchodziło , dopiero po 1 / 2 odcinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I widziałam kilka odcinków Criminald Minds: Suspect Behaviors - świetne ![]()
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Ja kończę oglądać House'a i zostało mi Lie to me do nadrobienia.A potem nie wiem za co się zabrać tyle tego teraz jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Miss Pudernica
|
Na bieżąco oglądam L Word i Gotowe na wszystko. Nadbrabiam 3 i 4 sezon Plokary. Z TŻ robimy sobie powtórkę z Przyjaciół, jesteśmy na 7 sezonie. A w wakacje planuję obejrzeć 4 sezony Ally McBeal i 3 ostatnie sezony SATC.
![]() Znacie jakiś fajny serial, ale z lektorem? Lubię się uczyć przy seialu, ale jak są napisy to odpada ![]()
#1213 |
Zakorzenienie
|
Wstyd przyznać,ale ja nigdy nie oglądałam SATC - może przyszła pora uzupełnić braki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja teraz oglądam The Event i Fringe, czekam na Dextera i The Vampire Diaries, a w kolejce do obejrzenia już nawet nie pisze co mam ![]()
"Zanim nabałaganisz, sprawdź, czy dasz radę posprzątać." W.C. http://withmaniabaroko.blogspot.com/ Edytowane przez daggi69 Czas edycji: 2011-06-21 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
BAN stały
|
jakos sie nie moge wkrecic w l word .
ogladam nadal milosc w wielkim miescie i jest okej ![]() wstyd ale nie ogladalam housa , no moze pare odcinkow w tv ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1218 |
Wtajemniczenie
|
Na okrągło Ostry dyżur, chyba już 5 raz ale jeszcze mi się nie znudził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Przyczajenie
|
O, widzę że nie tylko ja daję pożerać serialom cenne godziny mojego życia!
![]() Więc więc więc 1. Sześć stóp pod ziemią absolutnie ukochany serial! klimatyczny, może bez zbyt zawrotnej fabuły, ale doskonały pod względem psychologicznego portretowania bohaterów. cud i miód. wszystkie odcinki obejrzane ![]() 2. Breaking Bad za tym też szaleję, jednak kończę właśnie drugą serię, na trzy wydane. trochę akcji, trochę dramatu, trochę "Uwagi" ![]() 3. Dexter obejrzane trzy serie na pięć, przy czym dwie pierwsze to wspaniały, mroczny dreszczowiec, zaś trzeci trąci nieco typową dramatówką. w każdym bądź razie, kocham Michaela C. Halla, ale ciiii! 4. Miasteczko Twin Peaks i tak nie wiadomo, kto zabił Laurę Palmer ![]() 5. Skins cóż, nie oglądanie tego równa się wyklęciu ze środowiska rówieśniczego. żeby nie było, konformizm konformizmem, ale serial naprawdę wciąga. zwłaszcza pierwsze dwie serie, z bohaterami tzw. "pierwszej generacji". ci następni (trzecia, czwarta seria) zbyt mocno skupiają się na seksie ze znajomymi w szkole :P a piąta seria w ogóle jest zbyt przykra do oglądania. 6. House MD nie lubię i nie oglądam odkąd (SPOILER SPOILER) zaczął pracować w tym psychiatryku, już naprawdę mogliby zakończyć produkcję, bo jest, niestety, coraz mdlej. (/SPOILER SPOILER) 7. Gotowe na wszystko. przyznam się, pomijam niektóre odcinki, jednak staram się śledzić na bieżąco. ach, te amerykańskie przedmieścia... ![]() 8. Misfits totalny syf, strasznie głupie, naciągane, naiwne... obejrzałam wszystkie odcinki ![]()
[eucerin][/eucerin] Cała literatura o miłości to, jak dotąd, tylko wspaniałe gówno. Cóż to ma wspólnego z miłością. Boże mój drogi. Chciałbym cokolwiek przeczytać o sobie i o swoich uczuciach, kiedy leżę dwudziestą noc bez snu i patrzę w sufit. |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skończyłam 7 sezon House'a i trochę mnie rozczarowało zakończenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ogladalam - Dexter How I met Your Mother Bing bang theory (zabieram sie za czwarty sezon, czekalam caly rok ![]() Glee - wiec jak widac niewiele tego, ale nadrabiam ![]() W trakcie - Vamipre Diaries Szykuja sie - The Tudors, Friday Night Lights i True Blood
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
My z TŻtem jesteśmy właśnie na etapie wakacyjnej posuchy i zaczęliśmy szukać czegoś nowego. Przetestowaliśmy kilka seriali, z każdego pierwszy odcinek i efekty są takie:
Gra o Tron - super, pochłonął nas do tego stopnia, że w dwa dni obejrzeliśmy cały sezon. Czekamy na kolejny ![]() Rzym - niestety, znudził nas w trakcie pierwszego odcinka. Jakoś mało było akcji, a więcej intrygi. Rodzina Borgiów - przebrnęliśmy przez chyba 1,5 odcinka, ale serial o księżach to nie dla nas. Vampire Diaries - doszliśmy do wniosku, że chyba jesteśmy na to za starzy. A poza tym, przy True Blood wypadał nieciekawie i młodzieżowo... W kolejce czeka jeszcze Spartakus:Krew i piach. Zobaczymy, może tam będzie więcej akcji. ![]() No i z niecierpliwością czekamy na nowy sezon True Blood, pewnie lada dzień będzie do obejrzenia pierwszy odcinek! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Achhh, właśnie ściągam, wieczorem powinnam odbezpieczyć, wtedy się przekonam na własnej skórze. ![]() I zapomniałam dodać do listy Seksu w wielkim mieście. Może dlatego, że trochę się wstydzę, z jakim zaangażowaniem to oglądam.
[eucerin][/eucerin] Cała literatura o miłości to, jak dotąd, tylko wspaniałe gówno. Cóż to ma wspólnego z miłością. Boże mój drogi. Chciałbym cokolwiek przeczytać o sobie i o swoich uczuciach, kiedy leżę dwudziestą noc bez snu i patrzę w sufit. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zadomowienie
|
A ogladacie Rodzine Borgias?
Obejrzalam jak narazie 4 odcinki i wedlug mnie super..
#1225 |
Zakorzenienie
|
Ja póki co pobieram wszystko z sieci.Oby do wtorku i obrony,potem zacznę wakacyjn sezon serialowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Tak, "Klucz". Można go oglądać w internecie bez problemu, bo chyba tam miał swoją premierę. Opowiada o grupce młodych ludzi, którzy budzą się w nieznanym lesie i nie potrafią się z niego wydostać. W lesie jednak znajdują się drzwi, lecz jednak, aby przez nie przejść potrzebny jest tytułowy klucz, którego nie wiadomo gdzie szukać, ani jak wygląda. Pierwszy odcinek trwa ponad 15 minut, bohaterzy i język mnie do siebie zrazili, na pewno go nie będę oglądać, choć serialom/książkom/filmom daję zazwyczaj więcej niż jedną szansę
![]() Cytat:
![]() The Killing mi się bardzo podobało - film fajnie zrobiony. Zwykle jeden odcinek to jeden dzień ukazany z życia bohaterów. Detektywi to zwykli prości ludzi, nie w żadnych garniakach jak w CSI. Już cieszę się na kolejny sezon ![]() Zaczęłam oglądać Criminal Minds (ale to zwykłe) i to już nie jest to samo ![]() ![]()
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
Obecnie oglądam powtórki serialu Lokatorzy,Sąsiedzi i Rodzinka pl.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
BAN stały
|
zaczęłam oglądać WEEDS jak dla mnie super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasami też oglądam te seriale, ale z nudów. Dla mnie "Lokatorzy" i "Sąsiedzi" to takie głupkowate filmy, w których wszystko jest oczywiste i zrobione na wyrost, wręcz sztucznie i baardzo przewidywalne. Co do "Rodzinki pl." to czasem fajne, czasem beznadziejne, jedyne co im się udało to teksty tego najmłodszego z braci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.