|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serialoholiczki!
|
|
|
|
#1202 |
|
BAN stały
|
nie otwiera mi sie to zdjecie...
|
|
|
|
#1203 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;27469298]Jeśli wierzyć wujkowi Google, to to "Elita" (w oryginale "The Clique") z 2008 roku. A powiedziała to niejaka Massie Block
[/QUOTE]Tak tak, też już znalazłam, ale dziękuję za pomoc .
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam dwa odcinki Teen Wolf. Znaczek MTV nie zachęca, sam film w sobie kiepski. Gra aktorska bohaterów mi się nie podoba, wygląd wilkołaków też nie, do "efektów" też mam zastrzeżenia, czyli więcej na pewno nie obejrzę
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
chcę się jeszcze w wakacje wziąć za Breaking Bad
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
90210 is the best
Ktoś wie kiedy będzie kolejna seria w USA? |
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
We wrześniu.
|
#1209 |
|
BAN stały
|
na serialeonline widziałam dużo nowych seriali powchodziło , dopiero po 1 / 2 odcinki
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo obejrzałam pierwszy odcinek "Switched at Birth" też średnio i chyba spodziewałam się czegoś innego, ale zobaczymy Widziałam kawałem polskiego "Klucza" (to podobno nasz odpowiednik Lostów) - jak dla mnie koszmar I widziałam kilka odcinków Criminald Minds: Suspect Behaviors - świetne
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kończę oglądać House'a i zostało mi Lie to me do nadrobienia.A potem nie wiem za co się zabrać tyle tego teraz jest
|
|
|
|
#1212 |
|
Miss Pudernica
|
Na bieżąco oglądam L Word i Gotowe na wszystko. Nadbrabiam 3 i 4 sezon Plokary. Z TŻ robimy sobie powtórkę z Przyjaciół, jesteśmy na 7 sezonie. A w wakacje planuję obejrzeć 4 sezony Ally McBeal i 3 ostatnie sezony SATC.
![]() Znacie jakiś fajny serial, ale z lektorem? Lubię się uczyć przy seialu, ale jak są napisy to odpada
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Wstyd przyznać,ale ja nigdy nie oglądałam SATC - może przyszła pora uzupełnić braki
i zrobię drugie podejście do L World
|
|
|
|
#1214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja teraz oglądam The Event i Fringe, czekam na Dextera i The Vampire Diaries, a w kolejce do obejrzenia już nawet nie pisze co mam
"Zanim nabałaganisz, sprawdź, czy dasz radę posprzątać." W.C. http://withmaniabaroko.blogspot.com/ Edytowane przez daggi69 Czas edycji: 2011-06-21 o 20:25 |
|
|
|
|
#1215 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1216 |
|
BAN stały
|
jakos sie nie moge wkrecic w l word .
ogladam nadal milosc w wielkim miescie i jest okej ![]() wstyd ale nie ogladalam housa , no moze pare odcinkow w tv chyba czas sie za to zabrac
|
|
|
|
#1217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1218 |
|
Wtajemniczenie
|
Na okrągło Ostry dyżur, chyba już 5 raz ale jeszcze mi się nie znudził
|
|
|
|
#1219 |
|
Przyczajenie
|
O, widzę że nie tylko ja daję pożerać serialom cenne godziny mojego życia!
Więc więc więc 1. Sześć stóp pod ziemią absolutnie ukochany serial! klimatyczny, może bez zbyt zawrotnej fabuły, ale doskonały pod względem psychologicznego portretowania bohaterów. cud i miód. wszystkie odcinki obejrzane ![]() 2. Breaking Bad za tym też szaleję, jednak kończę właśnie drugą serię, na trzy wydane. trochę akcji, trochę dramatu, trochę "Uwagi" w końcu każdy z nas lubi seriale o narkotykach i śmiertelnie chorych nauczycielach chemii owe narkotyki wytwarzających. (do obejrzenia na fox hd!)3. Dexter obejrzane trzy serie na pięć, przy czym dwie pierwsze to wspaniały, mroczny dreszczowiec, zaś trzeci trąci nieco typową dramatówką. w każdym bądź razie, kocham Michaela C. Halla, ale ciiii! 4. Miasteczko Twin Peaks i tak nie wiadomo, kto zabił Laurę Palmer sennie i mgliście, świetnie nakręcony. pochłania w całości.5. Skins cóż, nie oglądanie tego równa się wyklęciu ze środowiska rówieśniczego. żeby nie było, konformizm konformizmem, ale serial naprawdę wciąga. zwłaszcza pierwsze dwie serie, z bohaterami tzw. "pierwszej generacji". ci następni (trzecia, czwarta seria) zbyt mocno skupiają się na seksie ze znajomymi w szkole :P a piąta seria w ogóle jest zbyt przykra do oglądania. 6. House MD nie lubię i nie oglądam odkąd (SPOILER SPOILER) zaczął pracować w tym psychiatryku, już naprawdę mogliby zakończyć produkcję, bo jest, niestety, coraz mdlej. (/SPOILER SPOILER) 7. Gotowe na wszystko. przyznam się, pomijam niektóre odcinki, jednak staram się śledzić na bieżąco. ach, te amerykańskie przedmieścia... ![]() 8. Misfits totalny syf, strasznie głupie, naciągane, naiwne... obejrzałam wszystkie odcinki cudownie odmóżdża i relaksuje, polecam.
[eucerin][/eucerin] Cała literatura o miłości to, jak dotąd, tylko wspaniałe gówno. Cóż to ma wspólnego z miłością. Boże mój drogi. Chciałbym cokolwiek przeczytać o sobie i o swoich uczuciach, kiedy leżę dwudziestą noc bez snu i patrzę w sufit. |
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może dam mu drugą szansę razem z L World i tym razem ujrzę jego fenomen ![]() Skończyłam 7 sezon House'a i trochę mnie rozczarowało zakończenie Zostało mi jeszcze Lie to me do nadrobienia.
|
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ogladalam - Dexter How I met Your Mother Bing bang theory (zabieram sie za czwarty sezon, czekalam caly rok Glee - wiec jak widac niewiele tego, ale nadrabiam ![]() W trakcie - Vamipre Diaries Szykuja sie - The Tudors, Friday Night Lights i True Blood
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
My z TŻtem jesteśmy właśnie na etapie wakacyjnej posuchy i zaczęliśmy szukać czegoś nowego. Przetestowaliśmy kilka seriali, z każdego pierwszy odcinek i efekty są takie:
Gra o Tron - super, pochłonął nas do tego stopnia, że w dwa dni obejrzeliśmy cały sezon. Czekamy na kolejny ![]() Rzym - niestety, znudził nas w trakcie pierwszego odcinka. Jakoś mało było akcji, a więcej intrygi. Rodzina Borgiów - przebrnęliśmy przez chyba 1,5 odcinka, ale serial o księżach to nie dla nas. Vampire Diaries - doszliśmy do wniosku, że chyba jesteśmy na to za starzy. A poza tym, przy True Blood wypadał nieciekawie i młodzieżowo... W kolejce czeka jeszcze Spartakus:Krew i piach. Zobaczymy, może tam będzie więcej akcji. No i z niecierpliwością czekamy na nowy sezon True Blood, pewnie lada dzień będzie do obejrzenia pierwszy odcinek! |
|
|
|
#1223 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale jak już mówiłam, do pewnego momentu, im późniejszy odcinek tym dziwniej się robi.Cytat:
Achhh, właśnie ściągam, wieczorem powinnam odbezpieczyć, wtedy się przekonam na własnej skórze. ![]() I zapomniałam dodać do listy Seksu w wielkim mieście. Może dlatego, że trochę się wstydzę, z jakim zaangażowaniem to oglądam.
[eucerin][/eucerin] Cała literatura o miłości to, jak dotąd, tylko wspaniałe gówno. Cóż to ma wspólnego z miłością. Boże mój drogi. Chciałbym cokolwiek przeczytać o sobie i o swoich uczuciach, kiedy leżę dwudziestą noc bez snu i patrzę w sufit. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
A ogladacie Rodzine Borgias?
Obejrzalam jak narazie 4 odcinki i wedlug mnie super..
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Ja póki co pobieram wszystko z sieci.Oby do wtorku i obrony,potem zacznę wakacyjn sezon serialowy
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, "Klucz". Można go oglądać w internecie bez problemu, bo chyba tam miał swoją premierę. Opowiada o grupce młodych ludzi, którzy budzą się w nieznanym lesie i nie potrafią się z niego wydostać. W lesie jednak znajdują się drzwi, lecz jednak, aby przez nie przejść potrzebny jest tytułowy klucz, którego nie wiadomo gdzie szukać, ani jak wygląda. Pierwszy odcinek trwa ponad 15 minut, bohaterzy i język mnie do siebie zrazili, na pewno go nie będę oglądać, choć serialom/książkom/filmom daję zazwyczaj więcej niż jedną szansę
![]() Cytat:
![]() The Killing mi się bardzo podobało - film fajnie zrobiony. Zwykle jeden odcinek to jeden dzień ukazany z życia bohaterów. Detektywi to zwykli prości ludzi, nie w żadnych garniakach jak w CSI. Już cieszę się na kolejny sezon Zaczęłam oglądać Criminal Minds (ale to zwykłe) i to już nie jest to samo
|
|
#1228 |
|
Raczkowanie
|
Obecnie oglądam powtórki serialu Lokatorzy,Sąsiedzi i Rodzinka pl.
|
|
|
|
#1229 |
|
BAN stały
|
zaczęłam oglądać WEEDS jak dla mnie super
|
|
|
|
#1230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasami też oglądam te seriale, ale z nudów. Dla mnie "Lokatorzy" i "Sąsiedzi" to takie głupkowate filmy, w których wszystko jest oczywiste i zrobione na wyrost, wręcz sztucznie i baardzo przewidywalne. Co do "Rodzinki pl." to czasem fajne, czasem beznadziejne, jedyne co im się udało to teksty tego najmłodszego z braci. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

sennie i mgliście, świetnie nakręcony. pochłania w całości.
Może dam mu drugą szansę razem z L World i tym razem ujrzę jego fenomen