|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 457 | 84,91% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
259 | 15,09% |
Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Konto usunięte
|
Dot.: nasza-klasa.pl
koledzyzwojska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
po prostu Em :)
|
Jest też nasz-pobor.pl
![]()
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Już zaczynają pojawiać się kawały o NK
![]() Rozprawa w sądzie: - dlaczego pan myśli że oskarżony się ukrywał? - bo nie ma profilu na naszej klasie ![]() Pozmieniałam ustawienia w moim profilu - ogladać galerię, dodawać komentarze i widzieć "moje" szkoły mogą tylko znajomi ![]()
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
też tak zaraz zrobię
![]()
#1206 |
po prostu Em :)
|
Ja jednak zostawiam szkoły na widoku - inaczej nie będzie mnie w nich widać i wiele osób może mnie przez to nie znaleźć.
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio dostalam dziwne zaproszenie- od klubu sympatykow sasiedniego miasta!! Dziwne to dla mnie troche, bo nie jestem z tamtym miastem w ogole zwiazana!! Nie chodzilam tam do szkoly ani nic...
Kto takie cos rozsyla??I na jakiej zasadzie??
#1208 |
Konto usunięte
|
no ludzie znajduja ludzi z danych miejscowosci i wysylaja zaproszenia;\
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie.Ostatnio dostałam zaproszenie od chłopaka z Krk,którego nawet nie znam.Napisałam mu wiadom.pryw. ale nie odpisał
![]() tak samo jak osoby wysyłają innym zaproszenia,żeby mieć więcej znajomych - głupie ...
![]() |
#1210 |
Konto usunięte
|
dlatego ja na nasza klase bardzo rzadko sie loguje i z niej korzystam, bo mnie to nie kreci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6496490]no ludzie znajduja ludzi z danych miejscowosci i wysylaja zaproszenia;\[/quote]
Wlasnie o to chodzi, ze to nie jest klub sympatykow mojego miasta, tylko sąsiedniego!!! Z ktorym w ogole nie jestem zwiazana!!! Wiec nie wiem, jakim cudem dostalam to zaproszenie... Moim zdaniem moderatorzy n-k powinni uniemozliwic zakladanie tego typu kont, jak wlasnie klub jakiegos tam miasta czy nazwiska...Albo postaci fikcyjnych...Co to ma byc?! ![]()
#1212 |
Konto usunięte
|
przez przypadek pewnie, jak dla mnie te konta nazwisk, klany itp. zamulaja nader obciazony serwer naszej klasy. ;\
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6477564]nie no ja czytalam ze ludzie daja zdjecia domu, samochodu, dzieci 'dla szpanu' no bo po co inaczej ?
![]() ![]() A co w tym dziwnego,że dają zdjęcia swoich dzieci? Może nie dla szpanu,a dlatego że chcą się pochwalić swoimi pociechami...Gdybym miała dziecko,to też bym wstawiła jego/jej zdjęcie,żeby wszyscy wiedzieli jaki mam skarb ![]()
#1214 |
Zadomowienie
|
Ja widzialam profil dziewczyny ktora ma ponad 500 "znajomych"
Niedlugo norma bedzie miec 400/500 "znajomych", bo teraz 200 to przeciez tak malo ![]() I niech mi ktos powie ze to nie jest pogon za pseudoznajomymi ... Wogole uwzam za zly pomysl przy zdjeciu uzytkownika podanie liczby jego znajomych. To zaczyna byc chore ![]()
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co jest chore? Ze ktos ma 500 znajomych? A niech ma i 1500, na zdrowie ![]()
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
ja mam taka koleżankę własnie, która kolekcjonuje znajomych. Zna nie zna, widziała może choć raz w życiu, a może i wcale i dodaje jak pokręcona... mnie takie coś dziwi...
#1217 |
Konto usunięte
|
A słyszałyście o wystawianiu siebie na aukcji w n - k?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole moi znajomi z mojego miasta tez dostali od tomaszowa Maz.zaproszenie!!
![]() |
#1220 |
Wtajemniczenie
|
[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;6500932]A słyszałyście o wystawianiu siebie na aukcji w n - k?[/quote]
Chodzi o wystawianie siebie na allegro? Jeśli tak, to już ktoś o tym w wątku pisał. Podane nawet były linki do aukcji. Moim zdaniem żenada. ![]()
![]() |
#1221 |
BAN stały
|
w temacie zachowan zenujacych..
wczoraj na n-k wyslal do mnie zaproszenie do znajomych brat mojej kolezanki z klasy (podstawowki), ktory chodzil wtedy do pierwszej/drugiej klasy a ja jakos do siodmej, i nie znamy sie wcale, a ja z jego siostra sie nawet nie za bardzo lubilam ![]() ale to nie wszystko, ja mu sle wiec wiadomosc, ze "milo mi i takie tam ale my sie przeciez nie znamy" on mi na to: " a wlasnie ze sie znamy, chodzilismy kiedys przez miesiac do jednej grupy na treningi teak won do, i ty mi raz pokazalas jak sie robi mostek do tylu ze stania" aha, no to rzeczywiscie sie znamy ![]() ten chlopak ma teraz 19lat, wiec juz dzieckiem nie jest, i ze tez mu nie wstyd tak wysylac zaproszenia gdzie popadnie, no moim zdaniem to jest straszny wstyd tak wysylac do niby znajomych zaproszenia, a dla mnie az wstyd je odbierac, bo czuje juz ta desperacje takiego delikwenta, przykre to.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Wtajemniczenie
|
ja tam lubie nasza-klase znalazlam kilka osob ktorych nie widzialam od wielu lat . ale jedno mnie drazni. fajnie jak ludzie w galerii wstawiaja zdjecia np z narzeczonym, z dziecmi ze znajomymi z jakis wyjazdow lub imprez. wtedy mozna sie czegos o tej osobie dowiedziec, jak teraz zyje, co lubi. ale mam mnostwo kolezanek ktore zawalaja swoja galerie kilkunastoma zdjeciami z serii "ach....uuuu....oto ja" na stole, na lawce, na plazy, przed lustrem, usta w dziubek, na tle mebloscianki, przy choince, pod drzewkiem.na zdjeicach tylko jedna i ta sama osoba. szczegolnie robia tak dziewczyny ktore w szkole byly szarymi myszkami a teraz o siebie zadbaly. najczesciej maja pod zdjeciami pelno komentarzy w stylu "to ty?????" "jeju nie poznalem cie!!!!!!" czy zauwazylyscie cos takiego wsrod waszych znajomych??
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie możesz mieć tylu znajomych.
![]() ![]() A te panie z dziubkiem to ile mają lat ![]() ![]()
#1226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niedlugo taka moja pseudakoleznka wystapi nago aby tylko zwrocic na siebie uwage. Czy jak kogos zablokuje to ta osoba zostanie o tym poinformowana ?
![]() |
#1227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda, ze teraz nie ma opcji prywatnosci, typu: pokazuj nr gg tylko znajomym/osobom z klasy, ja usunelam numer z profilu ![]()
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozesz ustawiac, co chcesz zeby pokazywane bylo. Edyca profilu i po lewej str na gorze masz ustawienia prywatnosci.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
ja też zauważyłam, ale sobie myślę, że jak chce, to nawet niech nago sobie występuje. To jej sprawa i świadczy o niej. Nie irytuje mnie to i nie drażni, bo jeśli komuś się podoba, to niech ogląda, ja takie galerie omijam, zresztą... zdjęcia i tak zbyt długo się ładują.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Są tacy, którzy non stop pracują z ludźmi - choćby nauczyciele. I co z tego, ze ktoś ma 300-400 znajomych? Ani mnie to nie przyprawia o palpitacje serca z zazdrości, ani też nie powiem o nim pogardliwie, że to kolekcjoner, który szpanuje ilością znajomych. Sama mam dużo (ale nie jest to liczba 300) - ani nie należę do żadnych klanów, wielbicieli Misia Uszatka i innych tego typu bzdurnych list. Odrzuciłam też sporo zaproszeń - właśnie od osób których zwyczajnie nie znam - tzn. znam z WIDZENIA (czyli wcale) No ale wg teorii co poniektórych na tym wątku pewnie podbudowuję swoje ego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.