|
|
#1201 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Politechnika Śląska:)
Wiem, że zupełnie nie w temacie, ale kieruję ogłoszenie do osób najbliżej mnie otaczających
![]() Odstąpię karnet na siłownię Pure do wykorzystania w Katowicach, Gliwicach i Bytomiu. Karnet na siłownię i zajęcia fitness w tygodniu w godzinach 9.00-16.00, w weekendy 14.00-21.00 - 79 zł/miesiąc, możliwość przepisania na karnetu na całodobowy - 99zł/miesiąc. Wyjeżdżam z Gliwic na pół roku, a nie mogę zerwać umowy przed 12 miesiącami. Przekażę karnet na 3 ostatnie miesiące umowy, później można ją przedłużyć, bądź zrezygnować z miesięcznym wypowiedzeniem. Justyna - tel. 505751443 |
|
|
|
|
#1202 |
|
Przyczajenie
|
Witam , mam jedno pytanko :
Wiem , ze mozna wybrac tylko jeden kierunek na politechnice slaskiej , jednak czy moge wybrac GiG w Gliwicach i Rybniku ??? i jest za to osobna wplata , czy musze sie zdecydowac jedynie na jedno miasto ?? |
|
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
Tylko na jedno miasto i jeden kierunek.
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Mam pytanko. Jestem tegoroczną maturzystką i chciałabym się zarejestrować na kierunek budownictwa, jednak nigdzie nie potrafię znaleźć kryteriów dotyczących ile pkt trzeba mieć aby się dostać . Ja mniej więcej wiem ile ich mam i zanim się zarejestruje chciałabym wiedzieć czy wgl mam szansę na tym kierunku. Czy ktoś z tego wydziału mógłby mi napisać w którym roku zaczynał studia i ile miał pkt.? Byłabym bardzo wdzięczna
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Przyczajenie
|
Sylwia jestes pewna ze tak jest ?
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
Tak, jak się dostawałam była możliwość wybrania tylko jednego miasta i kierunku w I naborze. Zresztą nawet to pisało na stronie rekrutacyjnej polsl
![]() Jak się zarejestrujesz na stronie to będzie pytanie odnośnie kierunku,a potem miasta do wyboru, ale tylko jedno. Edytowane przez sylwia_1992 Czas edycji: 2012-05-25 o 12:59 |
|
|
|
|
#1207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Orientujecie się jaki był próg rok temu na logistykę stacjonarne I stopnia ;>
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Przyczajenie
|
hej Chciałabym się zapytać o rejestracje na Wydziale Górictwa i Geologi ( studia niestacjonarne stopnia II zaoczne ) Czy wszystkie osoby mogę się zarejestrować mimo że posiadają inżynieria z innego kierunku ponieważ w warunkach rekrutacji widnieje tylko takie info
Czas trwania studiów: 1,5 roku/3 semestry dla absolwentów kierunku górnictwo i geologia Początek zajęć: semestr zimowy oraz semestr letni Uzyskiwany tytuł: magister Kryteria przyjęć: przyjmowani są absolwenci studiów I stopnia z tytułem inżyniera na podstawie konkursu dyplomów studiów I stopnia Zaś na stronie wydziało pisze: Studia niestacjonarne (zaoczne) ralizowane Studia II stopnia (magisterskie), trwają 3 semestry (1,5 roku) dla Absolwentów Wydziału Górnictwa i Geologii i pokrewnych, 4 semestry (2 lata) dla Absolwentów innych kierunków technicznych.
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
A co studiowałaś wcześniej?
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
szukam wspollokoatorki w akademiku solaris
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Raczkowanie
|
wybiera się ktoś z Was może na socjologię ^^?
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Raczkowanie
|
Powiedz mi kochana jak jest na wydziale mechanicznym technologicznym bo od dzisiaj się tam kwalifikuję ;p
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na jaki kierunek się dostałaś? Jakbym miała wybierać jeszcze raz, to też bym wybrała MT
|
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
Hej !
![]() Są tu jakieś osoby, które zaczynają chemię w tym roku? Piszcie ![]() Ja już szukam mieszkania w Gliwicach
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
co do przyjęć w tym i zeszłym roku mogę się wypowiedzieć na temat kierunku inż biomedyczna. Rok temu po 1 naborze były jeszcze wolne miejsca i próg wcale nie był tak wysoki, a w tym roku do tego, że 277 osób się rzuciło to żeby się dostać po 1 naborze trzeba było mieć 70,2 pkt /100 . więc no.. dość sporo. a miejsc 145. a jakby ktoś się tam wybierał i jeszcze nie wiedział to otworzyli ten kierunek w Zabrzu. i np cały 1 sem będzie tam się odbywał, 2 sem to 1 dzień w Gliwicach, reszta w Zabrzu... itd. więc tak uprzedzam jakby ktoś nie wiedział jeszcze, a z tego co mi wiadomo dopiero niedawno umieścili tą fantastyczną wiadomość na stronie wydziału..
|
|
|
#1218 |
|
Przyczajenie
|
a jest tu jakaś dziewczyna wybierająca się na GiG do Gliwic?
mam wrażenie, że będę sama.
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baaardzo dużo dziewczyn jest na GiGu wbrew pozorom
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1220 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=8ql1x...1&feature=plcp
Filmik o Politechnice Śląskiej |
|
|
|
|
#1221 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, ja idę na makrokierunek inżynieria i tech. chemiczna, też szukam mieszkania : P
|
|
#1223 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Do_ Czas edycji: 2012-07-22 o 16:34 |
|
|
|
|
#1224 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Ina2931 Czas edycji: 2012-07-18 o 11:04 Powód: Długo dodawana wiadomość, nie potrzebuję już tych informacji. |
|
|
|
|
#1225 |
|
Przyczajenie
|
Wybiera się ktoś może na polibudę do Katowic na logistykę?
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Przyczajenie
|
wie ktoś może który akademik jest przydzielony dla wydziału Górnictwa i Geologii w Gliwicach??
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Przyczajenie
|
![]() szukam pokoju lub współlokatorki do pokoju w Gliwicach wybieram się na IŚ
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, możecie mnie oświecić jak się sprawa ma z przydziałem miejsca w akademiku? będę tez wdzięczna za adres strony gdzie mogę się w tej kwestii doinformować. na stronie politechniki nic konkretnego nie znalazłam
![]() a tak poza tym też szukam współlokatorki wybieram się na budownictwo.
|
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
Jest tu może ktoś z Zabrza?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.