![]() |
#1201 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego nie chcemy miec dzieci?
Oo faktem jest że babeczki bez dzieci i partnera czy męża są atakowane przez te dzieciate.Ja jako zwolenniczka wolności mam doświadczenie w tej materii i to już spore.Kiedyś przymykałam oczy i na głupie pytania odpowiadałam spokojnie i łopatologicznie.Dziś mam już w pompie reakcje zasiedziałych w domu i piejących peany na temat swojego dobrostanu i super męża.Na pytanie dlaczego nie masz... odpowiadam "A co, masz jakieś plany związane ze mną w przyszłośći? Rodzinę chcesz ze mną założyć czy tylko bzyknąć że tak wypytujesz? Albo walę z grubej rury "A co cię to obchodzi, co mi tak włazisz w życie? Poczytaj National Geographic, może to ci pomoże w rozwiązaniu problemów ze mną itp."Według coponiektórych jesteśmy potencjalnym zagrożeniem ich związków.Tak od strony lasek możemy spodziewać się ataku jak i facetów.W końcu laska która rzadko pokazuje się z facetami i nie ma dzieci, może być lezbijką ale na pewno jest Feministką ooo trzeba na nią uważać inaczej.
![]() Bawię się też ciągnąć za jezyk na imprach wśród grona słuchaczy, znane mi małżeństwa które potrafią być masakrycznie upierdliwe, do tego ich dzieci, to rozwrzeszczane bachory.Wiem że coś im tam się sypie , że z kasą mają cienko itp.I pytam o wakacje, zakupy nowych rzeczy, bo w tej sukience to cię już widziałam chyba kilka razy pod rząd, fryzjera czy kosmetyczkę, bo coś moja koleżanka dzieciata, cienko wygląda i cera nie ta. ![]() A jak mi ktoś zaczyna wyjeżdżać z wiekiem, to zdradzam swoją tajemnicę o zamrożonych jajeczkach HIT!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Aj.. Bedzie jatka.
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie formalnego meza nie posiadam, no i jestesmy na etapie organizowania miejsca do wspolnego zamieszkania, wiec wymowek mi nie brak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Aj tam zaraz jatka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Neutrina Czas edycji: 2011-01-18 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
![]() Może koleżanka napisałaby więcej, ale jej dzieci nie miał kto przypilnować, więc napisała w skrócie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ad.1. no bo to jest egoizm, dzieci potrzebują pieniędzy i czasu, więc nie wiem co to za Ameryka miałaby być, nie każdy natomiast musi się wsłuchiwać w hormony ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2011-01-18 o 23:18 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do tego te twoje komentarz apropo biustu +30 i 16 latki Ekhym masz z tym problem? Czy ciągnie cię w drugą stronę? Bo wiesz co Ja sądzę o kolesiach którzy mają 30+ i ich ciałach/takie też mają już te 30+ lat i często babon zamiast brzucha,celulit ,rozstępy, potówki i ogólnie mało pociągające owłosienie dosłownie wszędzie.Taki koleś wręcz często śmierdzi , nie dba o stopy i dłonie, a do dentysty idzie w sytuacji skrajnej. Nie podmywa się po zrobieniu kupy, nie widzi potrzeby pozbywania się włosów z miejsc intymnych z przyczyn higienicznych i nie świeci intelektem!!A ich każdorazowe komentarze w tym i twój, to pobożne życzenie znalezienia następnej naiwniary która będzie tolerować ten ich czy twój, nie byt, choć by przez krótki czas ,bo innej opcji na darmowy sex nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Neutrina Czas edycji: 2011-01-19 o 02:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
to teraz Cię zaskoczę...Hultaj to kobieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mmie też zwisa los osób z trądzikiem i czy się je w towarzystwie prześladuje. Bo skórę - choć już starą, bo po 30tce, to jednak mam gładką jak pupcia dziecięcia, którego nigdy z trzewi nie wypuszczę. A nawet takiej 16 latki, co to podobno cycem bije mnie na głowę. Peace. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Z tego co wiem jest lesbijką. Ale ta wieść mogłaby zabić wszystkie ciotki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |||
BAN stały
|
he he, dżez po prostu.
![]() Ej sorry Neutrina jak na wyluzowanego pełnego radości z życia wolnego strzelca to strach się bać tego Twojego luzu. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2011-01-19 o 09:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Aj tam, aj tam. Jatka od razu.
Nie będzie, bo żal kopać leżącego. ![]() Cytat:
No ale nie przypuszczałam, że przyjdzie ktoś taki jak przyszedł, żeby aż tak pokazać, że miałam rację. ![]() I jakby co, to nie ja pod innym nickiem udowadniam swoje twierdzenia. ![]()
![]() |
![]() |
#1214 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Po to ma ten wątek żeby wypuścić świnię, jak mówią Niemcy ![]() Pamiętajmy o zasadzie dzustam ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-01-19 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Nie myślałam, że przyjdzie ktoś aż tak.
![]() Ciekawe czy to poskutkuje w grze w totka i jak będę liczyła na trójkę, to przyjdzie szóstka? ![]()
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
No i popsułaś wydźwięk takiej tyrady
![]() ![]() Cytat:
![]() Tjja. Wiekszośc jest zajęta, poszła po benzynę ![]() Popcorn mi został z wczoraj, zaraz wracam... ![]()
![]() |
![]() |
#1218 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co ja za nią będę coming out uskuteczniała tym samym osłabiając ciotunie ![]() ![]() Taka droga, że mi by było szkoda używać jaj inaczej niż do mojego ukochanego audiczka ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-01-19 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Hultaj - no nie wiem, czy zawsze mówimy o egoizmie. Chodzi o intencje - jeśli ja nie chcę, bo po prostu nie mam takiej potrzeby - a nie, że mi kasy żal, czasu, własnego ciała czy coś. NIE, chodzi po prostu o brak potrzeby - ZBĘDNE MI TO JEST (tak jak niektórzy nie czują potrzeby posiadania psa do szczęścia, tak ja nie czuję potrzeby posiadania dziecka do szczęścia - jaśniej się już nie da. Za to psy uwielbiam i przygarniam czasami różne bidy, słono za to płacąc - więc nie jestem taka żyła
![]() ![]()
![]() |
#1220 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Więc wiesz Deede, ten egoizm bezdzietnych to jedna tylko z teorii. A jak bywa ? Ano różnie. Ja tam i tak twierdzę (i to też jedna z teorii), że egoizm to dzieci płodzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Natomiast bez przesadyzmu też z tymi ciążami i dewastacją ciała - jak się zadba, tak się ma. No, to tyle w tej kwestii. Ad. ostatniego zdania - zaraz ktoś wyskoczy, że ZUS, że nie będzie komu na emerytury robić bla bla. A ja - naiwna - myślałam, że tyrając codziennie wyrabiam sobie prawo do emerytury. Teraz okazuje się, że ni ch.. - nie urodzę, to mogę spadać, nie przyłożyłam się ZUSowi. Co tam składki.. Ad. teorii - jest takie twierdzenie, że obecnie najbardziej ekologiczną rzeczą jaka człowiek może zrobić, to nie rozmnożyć się. Coś w tym jest. Pamiętajmy, że świat jako ŚWIAT jest przeludniony ![]()
![]() |
![]() |
#1222 | ||
BAN stały
|
Odnoszę się do teorii. Tylko tyle.
A i mam małe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-01-19 o 11:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Deede, żeby być ok w stosunku do ZUSu i dzieciatcyh, to trzebaby spłodzić przynajmniej dwójeczkę - żeby jedno zarabiało na mamusi emeryturkę, a drugie na tatusia emeryturkę...
Ty zarabiasz, tyrając na czyjąś inną emeryturkę. Ale mnie zastanawia jak to się ma do potencjalnej wysokości przyszłej emeryturki ![]()
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej chodzi mi o to, że często urodzenie dziecka jest wymówką dla zaniedbywania się. Z moich znajomych, które już są "po dzieciach" wszystkie wróciły do formy sprzed ciąży - z wyjątkiem jednej, która formy nie miała i przed dziećmi.. Hihi - nie moja wina, ze system jest do bani.
![]() |
![]() |
#1225 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Odnosiłam się do tego, że teorie są różne i z teoriami różnie bywa. Niby generalnie nastolatka ma "lepszy" biust niż 28 latka ![]() ![]() Cytat:
![]() Aha, to nie znaczy, ze koleżanka żałuje, że urodziła dziecko. Wszystkie swoje narzekania na brzydką skórę i mało jędrne ciało po ciąży (a jest i była szczupła) kwituje: ale przynajmniej mam swojego synusia. I OK. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-01-19 o 11:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
wiecie co, to zdanie o wbijaniu szpilek tym dzieciatym, i pytania o kosmetyczke i czego to ona sobie ostatnio nie mogla kupic, to mi jakims mega neidowartosciowaniem, zeby nie powiedziec sadyzmem zapachnialo.
no ale co ja tam wiem, ja stoje nizej spolecznie, bo chce miec dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#1228 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale nie mów, ze jak się o siebie zadba, to ciąża w ogóle w żaden sposób się na ciele nie "odciśnie". To nie jest takie proste, a i kremy nie na wszystko pomogą. Napisałaś natomiast bez przesadyzmu też z tymi ciążami i dewastacją ciała - jak się zadba, tak się ma, a ja się z tym nie do końca zgadzam pomijając kwestię tego, że to pierdoła w zderzeniu z autentyczną potrzebą urodzenia dziecka. Chociaż...jak sobie przypomnę wspomniany wcześniej brzuch, to nie wiem czy to taka pierdoła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() z resztą co mnie drażni, kilka razy jak tam zdarzyło mi się być na porodówce, przytoczę sytuację; siedzimy sobie oglądamy dziecko no fajne łyse czerwone i w ogóle, przyszła jakaś pani która właśnie urodziła. blondynka z makijażem. i zaczyna się "boooże, nienormalna, pysk maluje a ledwo urodziła" no ![]() ![]() ![]() może to ja mam spaczony tok rozumowania i kosmetyki wypaliły mi dziurę w mózgu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakaś taka przeginka w drugą stronę się odbywa. Może to przejściowe. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-01-19 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.