![]() |
#1201 |
Zadomowienie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Cieżko mi było podac kto moim zdaniem powinien wyleciec, bardziej obstawiałam Kamila i Pauline.. no i Klaudie - małe sie dała poznac...
Karol ![]() ![]()
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się cieszę, że odleciał, ale jestem zaskoczona. Myślałam, że dociągnie do finałowej 10 albo 5 ![]() Wydawali się tacy mocni, pewni siebie, tymczasem od razu polecieli do odstrzału (mowa o Nieciku i Błażeju). Sądziłam, że jeden i drugi spodoba się, w końcu moda na takich stylowych chłopców. A tu psikus.
![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1205 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Edytowane przez Daria_P Czas edycji: 2008-10-23 o 17:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Zadomowienie
|
Fajny odcinek.
Taniec w deszczu oczywiście piękny. Wiola i Tomek - cudownie, uwielbiam ich. Mam nadzieję że zajdą daleko. Wiola jest dla mnie ideałem tancerki. I jej uroda... Cudo. Iza i Kuba - afro-dance rewelacyjny! Nie spodziewałam się tak dobrej choreografii. Maria Foryś jednak potrafi. To było fantastyczne. I coraz bardziej lubię Izę. Tango - mi się tam podobało, ładne. Ale ja się nie znam na szczegółach technicznych. Żałuję że Justyna była bezpieczna, moim zdaniem odstaje od reszty uczestników. Bardzo zaskoczyło mnie odpadnięcie Karola - szok. Przyznam, że trochę mnie wkurzał, ale jak odpadł, zrobiło mi się szkoda. A jego mina... Liczyłam że odpadnie Gabriel. Dla mnie jest on nieudaną kopią Roofiego, jego solówki są nudne, tańczy w głupkowatych, luźnych, jakby sportowych spodenkach. I ten głupkowaty uśmieszek przy ogłaszaniu wyników, nie wiem czy zauważyłyście... Chyba za bardzo pewny siebie. Gabryś, go home. PS. Ten wątek również stał się moim uzależnieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1209 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Klaudia - bez zaskoczenia denerwuje mnie Justyna ![]() faworytci - Wiola i hmm Kuba? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 | ||
Wtajemniczenie
|
Ja Wam powiem, że zauważyłam, że w tej edycji bardzo stawiają na wygląda tancerzy, żeby pasował do choreografii. Przykład super stylizacja na otwarcie, no i Iza z Kubą- wygladali tak dziko. W poprzednich edycjach stroje były trochę niedostosowywane do przekazu. Ale teraz jest super.
A o tańcach: Taniec otwarcia mi się podobał, może ze względu na stroje. Zauważyłyście, że jak na razie w każdym openingu Marcin jest z przodu?Salsa to ewidentnie pogromca białostoczan ![]() Wiola z Tomkiem ![]() Iza i Kuba: no nie spodizewałam się po nich tak dobrego tańca w afro jazzie. Kuba może rzeczywiśćie trochę sztywno zatańczył, ale jako całość na plus. Ale nadal nie mogę sie do nich przekonać, może z czasem... Justyna i Marcin ( ![]() Klaudia i Gabriel: hmm, zanim sie obejrzałam to juz skończyli, ja osobiście nie wyczuł klimatu tanga argetyńskiego. A spodizewałam sie po Gabrysiu czegoś lepszego, w koncu ma klasę B w tańcach, wiec jakiś tam dryg powinien mieć. Klaudia za bardzo chciała chyba w tym tańcu udowodnić, że potrafi i że umie. Anita i Michał: taniec w deszczu to trochę moim zdaniem niewypał, miałam wrażenie, że w głowie maja tylko myśl, żeby się nie poślizgnąć, że sobie nie ufają do końca, a już zwłaszcza Anita Michałowi. Aczkolwiek jako całość mi się podobało, ale nie żeby były jakieś achy i ochy. Ada i Kamil: miałam wrażenie, ze Kamil czuje się, jak w parodii i że potem Agustin powie mu "nie widzę w twoim tańcu radości" "lol" nie podobało mi się. Za każdym razem, jak Ada tańczy: z Błażejem, czy z Kamilem to daje z siebie więcej niż chłopak, widać że jej zależy na tym programie. Jest młoda i utalentowana, ale nie wygra tego programu. Jive mi się nie podobał, za cieżko i na siłę zatańczony. Co do solówek: to solo Ady widziałam jaieś 3h wcześniej na YT :P: i nie zrobiła na mnie wrażenia. Gabryś, fajnie, fajnie ![]() Pauliny i Klaudii solo widziałam na konferencji. Co do Kamila i Karola to przyznaje się, że nie widziałam, nie patrzyłam w TV wtedy ![]() Werdykt: Karol, fajnie że odpadł. Działał mi nerwy, jak w I edycji chcialam by był w 16 to teraz mi sie nie podobało to jego lansowanie sie i Białegostoku. Szkoda mi Klaudii bo dziewczyna ma potencjał, ale była chyba najsłabsza z tej trójki dziewczyn zagrozonych. Ciekawe co w następnym odcinku będą tańczyc i w jakich parach... ![]()
![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
mnie denerwuje jak wszyscy sie tam obciskują
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | ||
Wtajemniczenie
|
motylek, a dlaczego Cię to denerwuje?
![]()
![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
nie chodzi o zazdrosc
![]() ![]()
![]() |
#1214 |
BAN stały
|
thanks Daria, za disturbię, miałam zacząć szukać, co to było.
czy ktoś mógłby podpowiedzieć Adzie, aby do solówek zaczęła się ubierać bardziej kobieco? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Hultajuuu toż Ty nie słyszałaś wcześniej Ryjany?
![]() ![]() No moje typy się sprawdziły ![]() ![]() Darianno ![]() ![]()
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem Karol jak i wczesniej Błażej(?) odpadli dlatego bo mieli za duże mniemanie o sobie . To było widać, że sie cwaniaczą i takie są tego skutki . Nie jest mi ich szkoda, wrecz bardzo dobrze że wrócili do domu . Z dziewczyn to było do przewidzenia że Klaudia odpadnie, chociaż wolałabym Pauline ;// czekam aż pożegna sie z tym programem ..
![]() |
![]() |
#1218 |
BAN stały
|
![]() a Pierogowaty w tej stylistyce mnie się podobał. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to wdzianko było baaardzo interesujące, on ostatnio się musi czymś wybić
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1220 |
BAN stały
|
fajnie wyglądał. lubię go. a taniec w deszczu mnie powalił. bardzo to było potrzebne, jak dziura w moście. ale może i db, że mają ambicję
![]() ![]() ![]() ale ale <wali się w czoło>, ja pomyslałam, że wampirza stylistyka Michała związana z halołinem, a to za tydzień, no tak, nie ma to jak użyć mózgu. ![]() disturbiaaa! dicho, definitely. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
Hultaj, skoro tak wyglądał na tydzień przed halołin
![]() ![]() Czasem oglądałam So You Think Ypu Can Dance czyli YCD w USA ![]() ![]() Idę zarzucić farbę na włosy ![]() ![]()
![]() |
#1222 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() chciałam jeszcze nieśmiało dodac, że styliści w tym programie od czasu do czasu ![]() co to Ada miała na głowie? tą fryzurą w stylu Mimi z Allo Allo urody jej nie dodali. Karol. No, ten co odpadł. zaczesany na Antonia. To samo. Krzywdę tylko zrobili chłopakowi, to już Steven Segal przynajmniej ma lepsiejsze do oglądania zakola. ![]() Ada. Powinna miec dłuższą sukienkę, zrobiły jej się grube uda (dobra dobra, ale mogli dać cos dłuższego). A ta ślubna kieca Justyny, też piękna, taki gałgan majtający na biodrze. ekstra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1224 |
Zadomowienie
|
Jak zobaczyłam piróga to skojarzył mi się od razu z gwiezdnymi wojnami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
na drugie mam Irena
|
uważam że w tej edycji dziewczyny są lepsze od chłopaków,może w końcu wygra dziewczyna
wkurzają mnie te małolaty pod sceną piszczące na widok chłopaków już się zakochały czy co
![]() |
#1226 |
BAN stały
|
no z tą kiecą to przypuszczam miała byc luzacka wariacja - skrzyżowanie sukni beza z kreacją zywcem jak z lat 80tych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wydawało mi się że jak sie kończył program, i karol z klaudią stali koło kingi i zaczeła juz leciec końcowa muzyka to Karol podniósł ręce i pokazał środkowe palce
![]() ![]()
![]() |
#1228 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Kasiuniu chyyba nie miałaś okularów
![]() ![]() Byli w DDTVN i Prokop mówi do Karola: Nieźle się wkurzyłeś.. a on na to: Nie , wcale nie byłem przygotowany na to ze mogę wylecieć, a Egurolla do niego: Karol weź już nam nie opowiadaj bo sam widziałem że bardzo się zdenerwowałeś, nawet nie zdenerwowałeś tylko miałeś pretensje. Było to widać, ja to samo czułem, ale nie martw się, bedziemy razem współpracować bo jesteś kapitalnym tancerzem!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.