|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | ||||
BAN stały
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Kasiu napiszę na pewno
![]() ![]() Zuzia nie taka mała 174cm i 65kg żywej wagi ![]() Iza ja to w ogóle do 22 dc nie wiedziałam co jest grane. Nigdy tak nie miałam. Zawsze najniższa temp to było 36,60. A teraz, aż się zastanawiałam czy termometr dobry, aż drugi kupiłam i zmierzyłam równocześnie tj. najpierw jednym i zaraz drugim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1204 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Zuzia dawaj numer. Nie mam Twojego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
BAN stały
|
Sprzątam dom bo jutro i niedziela zjazd na uczelni...całe 2 dni od rana do wieczora.
No ale w poniedziałek już wyjeżdżam...tylko trochę tęskno będzie mi do Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
No to jak już się dowiecie, to niech któraś napisze na wizażu, co? Bo przecież Olivka nie będzie do wszystkich smsów słać...
#1208 |
Rozeznanie
|
wreście w domu
![]() ubie małża.... wyjął swoją bardzo nie fajną kurtkę i mówi że w niej chodził będzie ![]() i że ja się nie znam bo to hit sezonu ![]() lece do lidla ![]()
#1209 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj caly czas szukam obraczek slubnych Tż sie zadne nie podobaja
![]() a dzisiaj znalazlam cudne zob co powie jak z pracy wroci ![]() Kobietki napiszcie pozniej co u Olivki mam dobre przeczucia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A obrączki to tak indywidualna sprawa że trudno doradzić. Mi te średnio się podobają, sa bardzo masywne i szerokie, ja mam wąskie z białego i żółtego złota, gładkie, polerowane, no nie matowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wróciłam od gin i wiecie co? Pierwszy raz od czasu moich starań, mogę na 100% powiedzieć, że miałam owulację
![]() ![]() ![]() Nie mogę doczekać się wyniku Oliwki ![]()
#1212 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Ala super bardzo sie ciesze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Aliszcze! Ja również się cieszę i trzymam mocno kciuki!
#1216 |
Zadomowienie
|
Hej Kochane!!
Mam dzisiaj same zle wiesci - napierw dla Toli - Slonce rozklada mnie coraz bardziej i mama mi powiedziala, zebym lepiej nie jechala do Ciebie bo Cie zaraze i co wtedy? Kto jak kto, ale musisz byc teraz okazem zdrowia! Takze przykro mi bardzo, przelozmy to moze na jakis inny dzien, jak ja wyzdrowieje?? ![]() a ogolnie to mam zle wiesci dotyczace studiow. Wscieklam sie dzisiaj jak nie wiem co! POszlam na dzienne, zeby robic 2 specjalnpsci, swoja nauczycielska i dodatkowo logopedyczna, Mialy byc rozbnice programowe itd ale stwiedzilam ze dam rade. A dzisiaj uslyszalalam w sekretariacie, ze nie planowali nawet umozliwic nam robienia logopedii!!!!! ![]() ![]() ![]() Mialam piekny skok temperatury w 25 dniu cyklu, 26 dnia cyklu tez wyraznie wyzsza a dzisiaj 36.4, nie wiem czy to wynika z tego ze jestem przezieiona i organizm jest oslabiony?? Czy po prostu nie bylo jednak w ogole owu? Zalamka totalna... Takze w tym miesiacu chyba znow nie zostane mama.... Aliszcze ciesze sie z owu, GRATULUJE! to teraz zostalo tylko trzymac mooocno kciuki! PROPONUJE KAZDEJ CIEZAROWCE PODESLANIE FLUIDKA SPECJLANIE DLA ALI!! Dziewczynki napiszcie na forum wiesci od Olivki! Blondynka obraczki bardzo ladne ![]() ![]() ![]()
#1217 |
Zadomowienie
|
i jeszcze jedno zdjecie obraczki
![]()
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do studiów, to co teraz zrobisz? Przeniesiesz się na zaoczne? Masz w ogole taką możliwość? Nie wiem, jak Cie pocieszyć... Ale nie podoba mi sie to, że ostatnio ciągle chodzisz smutna... ![]() Aliszcze! I wszystkie chętne! Łapać! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1219 |
Zadomowienie
|
Ja lapie tego 2 fluidka, 1 zostawiam dla Aliszcze
![]() Zostane na dziennych, bez sensu juz teraz sie przenosic. z reszta 3 tysiace piechota nie chodzi jak dla mnie ![]() Odwiedze Cie jak tylko sie wykuruje ![]() ![]() ![]() a co do smutania sie to dzieki za troske, jakos ostatnio uciekla ze mnie cala radosc zycia ![]()
#1220 |
BAN stały
|
Uwaga beta Olivki 6,68
![]() ![]() ![]() ![]() Olivko dbaj o siebie i fasolke aby wyrosła na piękną dzidzię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
o któej olivka bedzie z wynikami?? ale dzis tak??
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
o boże o boż o boże ale numer to ja pierwsza łapie pierwsza info łapie ;p;p;p hura pierwszy raz !!!! le sie ciesze
![]() ![]() ![]() ALE JAJA !!!!OLIVKA SCIĄGNIJ NAS ZE SOBA PROSZĘ!!! GRATULACJE !! TAK SIE CISZE SZCZĘŚLIWA 13 -STKA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
w końcu
![]() Olivko gratuluję, masz swojego Aniołka ![]()
#1224 |
Zadomowienie
|
OLIVKA!!!!!!!
GRATULUJE!!!!!! ![]() ![]() ![]()
#1225 |
Zakorzenienie
|
Oliwka, ale super
![]() ![]() ![]() ![]()
#1226 |
Zakorzenienie
|
Piwusia!!! Zapomniałam napisac wczoraj a ten utwó co mi podałąs "Zabiorę cię" Kancelariii to my na pierwszy taniec tanczyliusmy.. super piosenka
![]()
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
![]() Tak czytam i przegladam watek to widze, ze za mna nie tesknicie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to juz nas nie za duzo zostalo do zaciazenia, a ja musze powiedziec, ze wczoraj mialam chyba owu a przedwczoraj byly staranka, poprostu zapomnialam kiedy mogem iec dni plodne ![]() ![]() Z gory przepraszam za wszelkie bledy ![]() A jesli chodzi o mnie i co sie tu dzieje, to jesli kogos interesuje, to w przyszlym tygodniu przyjezza do naszej kitki jeszcze jedna para, nie wiem jak sie wszyscy pomyslimy, ja z Tz, 4 ruskich i para. Ten farmer jest smieszny. Sa dwa pokoje, w jednym mieszka czworka ruskich, w drugim my, a tamci jak beda chccieli sie wpiepszyc do nas to nie pozwolismy, a jak juz zajdzie taka koniecznosc to ja i moj Tz come back do Polski, juz strasznie chcialabym wrocic. Poza tym z moimi tymczasowymi wspolokatorami ostanio klotnie byly, nie gadamy z nimi, wczoraj w pracy nie wytrzymalam, poszlam i naskarzylam (oni tego nie widzieli) ze juz mamy ich dosc do takiego kolesia, ktory jest tam supervisierem. I dzis podchodzi do mnie i Tz kiero i mowi, ze wlasnie przyjada dwie osoby z Polski i firma, ta z ktroej przyjechalismy, jakis przedstawiciel, zeby zrobic porzadek z ruskimi. No to kolejny tydzien wrazen, a mam juz ich tutaj dosc ![]() Wiecie co, dostlalam dzis pierscionek ulepiny z gilny od Tz i sie spytal czy wyjde za niego ![]() Fruzienka na ktorym jestes roku???Ja jestem na 5tym roku, mam nadzieje, ze jak wroce w listopadzie to mnie nie wywala. Strasznie sie boje seminarium, bo mam malutko materialow do pracy ,a w grudniu prawdopodobnie promotorowi szkic pracy bedziemy oddawac ![]() ![]() Zuzia jak Ty sie poznalas ze swoim Tz i jak dlugo byslicie para??Bo nigdy o tym nie pisalas, a dzis w pracy myslalam o Tobie ![]() Mialam tyle rzeczy spytac i napisac a nic nie pamietam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Wtajemniczenie
|
oliwka - gratulacje!!! niech fasolka rosnie zdrowo....
a jak sie czujesz? juz tz poinformowany? domi-pamietamy,pamietamy..ale widze ze bywasz tutaj tak rzadko jak ja wiec chyba po prostu naszych postow nie widac w powodzi innych ![]() widze, ze u ciebie sie troche wyklarowalo w pracy i bardzo dobrze [chociaz mnie tez zastanawiaja ci nowi lokatorzy -moze maja swoje wyrka ze soba? ;P]..a pierscionka zareczynowego gratuluje-moj pierwszy byl zrobiony ze zdzbla trawy ![]() ![]()
#1229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
po 1. primo ![]() ![]() ![]() ![]() po 2. primo ![]() ![]() ![]() po 3. primo ![]() po 4. primo tez tak mam ze zawsze zapominam co mialam pisac ![]() ![]()
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Fruzineka kochana
![]() Zajecia mamy niby dwa dni w tygodniu ![]() A taka ciekawostke Wam powiem o ruskich. Przez ostatnie pare dni oni sie ze mnie i z mojego Tz wysmiewaja, bo cos uslyzeli z naszego pokoju (staranka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.