|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
wczoraj strasznie pobolewało mnie na dole, jakby kuło...uczucie jakby mi ktoś szpilkę wbijał, nie mogłam przez to zasnąć? Co to mogło byc taki ból w brzuchu?Cytat:
mam sporo rodzinki i znajomych na Śląsku, a w poniedziałek jade do Rudy Śl i naprawdę nie słyszałam o czymś takim, jedynie przesiadywanie w piwialniach do nocy to norma. Ale żeby od rana pic..Cytat:
Cytat:
Olivka Ty wariatko mała!
|
||||
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu napiszę na pewno
Tobie Izuś też![]() Zuzia nie taka mała 174cm i 65kg żywej wagi Iza ja to w ogóle do 22 dc nie wiedziałam co jest grane. Nigdy tak nie miałam. Zawsze najniższa temp to było 36,60. A teraz, aż się zastanawiałam czy termometr dobry, aż drugi kupiłam i zmierzyłam równocześnie tj. najpierw jednym i zaraz drugim
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1204 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia dawaj numer. Nie mam Twojego.
|
|
|
|
#1206 |
|
BAN stały
|
Sprzątam dom bo jutro i niedziela zjazd na uczelni...całe 2 dni od rana do wieczora.
No ale w poniedziałek już wyjeżdżam...tylko trochę tęskno będzie mi do Was będę dawać Madzi smsy co u mnie.
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak już się dowiecie, to niech któraś napisze na wizażu, co? Bo przecież Olivka nie będzie do wszystkich smsów słać...
|
#1208 |
|
Rozeznanie
|
wreście w domu
ubie małża.... wyjął swoją bardzo nie fajną kurtkę i mówi że w niej chodził będzie i że ja się nie znam bo to hit sezonu ![]() lece do lidla
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj caly czas szukam obraczek slubnych Tż sie zadne nie podobaja
![]() a dzisiaj znalazlam cudne zob co powie jak z pracy wroci ![]() Kobietki napiszcie pozniej co u Olivki mam dobre przeczucia
|
|
|
|
#1210 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A obrączki to tak indywidualna sprawa że trudno doradzić. Mi te średnio się podobają, sa bardzo masywne i szerokie, ja mam wąskie z białego i żółtego złota, gładkie, polerowane, no nie matowe. |
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wróciłam od gin i wiecie co? Pierwszy raz od czasu moich starań, mogę na 100% powiedzieć, że miałam owulację
![]() Nie mogę doczekać się wyniku Oliwki
|
#1212 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Ala super bardzo sie ciesze
|
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam mocno za dwie kreseczki, tym razem muszą się pojawić
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Aliszcze! Ja również się cieszę i trzymam mocno kciuki!
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochane!!
Mam dzisiaj same zle wiesci - napierw dla Toli - Slonce rozklada mnie coraz bardziej i mama mi powiedziala, zebym lepiej nie jechala do Ciebie bo Cie zaraze i co wtedy? Kto jak kto, ale musisz byc teraz okazem zdrowia! Takze przykro mi bardzo, przelozmy to moze na jakis inny dzien, jak ja wyzdrowieje?? ![]() a ogolnie to mam zle wiesci dotyczace studiow. Wscieklam sie dzisiaj jak nie wiem co! POszlam na dzienne, zeby robic 2 specjalnpsci, swoja nauczycielska i dodatkowo logopedyczna, Mialy byc rozbnice programowe itd ale stwiedzilam ze dam rade. A dzisiaj uslyszalalam w sekretariacie, ze nie planowali nawet umozliwic nam robienia logopedii!!!!! No po prostu nic tylko postawic pod sciane wszystkich i tluc Poc o mi te dzienne skoro wraz robie nauczycielska? Mialam piekny skok temperatury w 25 dniu cyklu, 26 dnia cyklu tez wyraznie wyzsza a dzisiaj 36.4, nie wiem czy to wynika z tego ze jestem przezieiona i organizm jest oslabiony?? Czy po prostu nie bylo jednak w ogole owu? Zalamka totalna... Takze w tym miesiacu chyba znow nie zostane mama.... Aliszcze ciesze sie z owu, GRATULUJE! to teraz zostalo tylko trzymac mooocno kciuki! PROPONUJE KAZDEJ CIEZAROWCE PODESLANIE FLUIDKA SPECJLANIE DLA ALI!! Dziewczynki napiszcie na forum wiesci od Olivki! Blondynka obraczki bardzo ladne ALe zdecydowanie lepiej wygladaja na zywo niz w internecie
|
#1217 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze jedno zdjecie obraczki
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do studiów, to co teraz zrobisz? Przeniesiesz się na zaoczne? Masz w ogole taką możliwość? Nie wiem, jak Cie pocieszyć... Ale nie podoba mi sie to, że ostatnio ciągle chodzisz smutna... ![]() Aliszcze! I wszystkie chętne! Łapać!
|
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
Ja lapie tego 2 fluidka, 1 zostawiam dla Aliszcze
![]() Zostane na dziennych, bez sensu juz teraz sie przenosic. z reszta 3 tysiace piechota nie chodzi jak dla mnie Odwiedze Cie jak tylko sie wykuruje Kupilam sobie dzisiaj kurteczke i w koncu nie bede marznac Tylko ze jest czerwona i nie bedzie mi pasowal szalik od Mischoko Trudno, bedzie do starej kurtki a teraz kupie jakis czarny.a co do smutania sie to dzieki za troske, jakos ostatnio uciekla ze mnie cala radosc zycia Nie wiem czemu... Strasuje sie tym mierzeniem temperatury ze spadnie, e nie urosnie itd,. ze nie bede miala tego dziecka, ze jestem na dziennych i nie dam rady i w ogole wyszukuje tysiace powodow.
|
#1220 |
|
BAN stały
|
Uwaga beta Olivki 6,68
Olivko dbaj o siebie i fasolke aby wyrosła na piękną dzidzię |
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
o któej olivka bedzie z wynikami?? ale dzis tak??
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
o boże o boż o boże ale numer to ja pierwsza łapie pierwsza info łapie ;p;p;p hura pierwszy raz !!!! le sie ciesze
ALE JAJA !!!!OLIVKA SCIĄGNIJ NAS ZE SOBA PROSZĘ!!! GRATULACJE !! TAK SIE CISZE SZCZĘŚLIWA 13 -STKA
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu
Olivko gratuluję, masz swojego Aniołka
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
OLIVKA!!!!!!!
GRATULUJE!!!!!!
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka, ale super
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Piwusia!!! Zapomniałam napisac wczoraj a ten utwó co mi podałąs "Zabiorę cię" Kancelariii to my na pierwszy taniec tanczyliusmy.. super piosenka
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Tak czytam i przegladam watek to widze, ze za mna nie tesknicie no ale trudno...a kazdym razie u mnie bez zmian...ale ale co ja tu widze OLIVKA W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!wow:j upi:No to juz nas nie za duzo zostalo do zaciazenia, a ja musze powiedziec, ze wczoraj mialam chyba owu a przedwczoraj byly staranka, poprostu zapomnialam kiedy mogem iec dni plodne to bedzie niekontrolowana wpadka jakby co. A poznalam po tym, ze mnie brzuch bardzo bolal wczoraj. A ostania @ byla tydzien temu w niedziele, wiec myslicie, ze to moglo byc to?ja tu jestem tepa w tych sprawachZ gory przepraszam za wszelkie bledy A jesli chodzi o mnie i co sie tu dzieje, to jesli kogos interesuje, to w przyszlym tygodniu przyjezza do naszej kitki jeszcze jedna para, nie wiem jak sie wszyscy pomyslimy, ja z Tz, 4 ruskich i para. Ten farmer jest smieszny. Sa dwa pokoje, w jednym mieszka czworka ruskich, w drugim my, a tamci jak beda chccieli sie wpiepszyc do nas to nie pozwolismy, a jak juz zajdzie taka koniecznosc to ja i moj Tz come back do Polski, juz strasznie chcialabym wrocic. Poza tym z moimi tymczasowymi wspolokatorami ostanio klotnie byly, nie gadamy z nimi, wczoraj w pracy nie wytrzymalam, poszlam i naskarzylam (oni tego nie widzieli) ze juz mamy ich dosc do takiego kolesia, ktory jest tam supervisierem. I dzis podchodzi do mnie i Tz kiero i mowi, ze wlasnie przyjada dwie osoby z Polski i firma, ta z ktroej przyjechalismy, jakis przedstawiciel, zeby zrobic porzadek z ruskimi. No to kolejny tydzien wrazen, a mam juz ich tutaj dosc ![]() Wiecie co, dostlalam dzis pierscionek ulepiny z gilny od Tz i sie spytal czy wyjde za niego ![]() Fruzienka na ktorym jestes roku???Ja jestem na 5tym roku, mam nadzieje, ze jak wroce w listopadzie to mnie nie wywala. Strasznie sie boje seminarium, bo mam malutko materialow do pracy ,a w grudniu prawdopodobnie promotorowi szkic pracy bedziemy oddawac wiem, ze ryzykuje duzo siedzac tutaj i to jeszce studiujac dziennie![]() Zuzia jak Ty sie poznalas ze swoim Tz i jak dlugo byslicie para??Bo nigdy o tym nie pisalas, a dzis w pracy myslalam o Tobie ![]() Mialam tyle rzeczy spytac i napisac a nic nie pamietam
|
|
|
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
oliwka - gratulacje!!! niech fasolka rosnie zdrowo....
a jak sie czujesz? juz tz poinformowany? domi-pamietamy,pamietamy..ale widze ze bywasz tutaj tak rzadko jak ja wiec chyba po prostu naszych postow nie widac w powodzi innych ![]() widze, ze u ciebie sie troche wyklarowalo w pracy i bardzo dobrze [chociaz mnie tez zastanawiaja ci nowi lokatorzy -moze maja swoje wyrka ze soba? ;P]..a pierscionka zareczynowego gratuluje-moj pierwszy byl zrobiony ze zdzbla trawy ...zycze ci powodzenia w Anglii i po powrocie na studiach .studiami sie nia martw -5 rok zawsze jest najbardziej lightowy-a 1 rozdzial pracy z reguly mozna oddawac do konca sesji zimowej [nie pytaj skad to wiem ]...
|
#1229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po 1. primo oczywiscie ze CIe pamietami i chcemy zebys tu do nas zagladala jak najczescie (mowi Ci to ta, ktora ostatnio zaniedbuje forum ) co do ruskich to wspoczuje jak jasna cholera, co za ludzie... a co do kolejnej pary, to tez bym nie pozwolila zeby mi do pokoju wlezli ![]() po 2. primo TZ slodki romantycznie bardzo po 3. primo jestem na 1 roku uzupelniajacych czyli teoretycznie na 4. Mysle, ze nie powiesza Cie, dasz rade. Moze trzeba bylo sobie zalatwic indywidualny tryb? po 4. primo tez tak mam ze zawsze zapominam co mialam pisac ![]()
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Fruzineka kochana
Zajecia mamy niby dwa dni w tygodniu to jest plus, ale obawiam sie seminarium, bo nie mam prawie nic do pracy, zadnych kserowek:PA taka ciekawostke Wam powiem o ruskich. Przez ostatnie pare dni oni sie ze mnie i z mojego Tz wysmiewaja, bo cos uslyzeli z naszego pokoju (staranka jeszcze to podlotki praktycznie, jeden 20 lat, drugi 21 wiec maja radoche, a ten ich ojcicec 39 lat a jeszce glupszy niz oni. Patrza sie na nas i sie kolysza, robia cali czerwoni i mysla, ze nie wiemy o co biega. Wiec teraz psotanowilam , znei bedzie kulturalnie jak na poczatku, tylko skoro oni juz wiedza:P to bedziemy ich draznic. Zreszta oni sa tak beznadziejni az zal
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

.. oby juz przyszła jak ma byc i można zaczac mierzyc tempke znowu.. czuje sie jakbym powracała do świata zywych...
ale jam ze Slaska jest wiec u nas sie wode do obiadu pije albo po sniadaniu
mam sporo rodzinki i znajomych na Śląsku, a w poniedziałek jade do Rudy Śl i naprawdę nie słyszałam o czymś takim, jedynie przesiadywanie w piwialniach do nocy to norma. Ale żeby od rana pic..
czy rozowy moze byc? moja mama twierdzi ze czarna suknia nie pasuje.
Olivka Ty wariatko mała!

No po prostu nic tylko postawic pod sciane wszystkich i tluc 
wiem, ze ryzykuje duzo siedzac tutaj i to jeszce studiujac dziennie