|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!!
Ale śliczny!
#1202 | ||
Rozeznanie
|
dziękuję za miłe przywitanie
![]() Cytat:
![]() kurcze aparat zostawiłam u teściów i ciągle zapominam zabrać ![]() Cytat:
![]() Właśnie wróciłam ze szpitala, termin cesarki mam na 24.11, miała być 17, ale usg wykazało, ze chłopaki jeszcze muszą ciut podrosnąć. Pytałam też czy u nas wolno mężowi być przy cc, ale absolutnie to jest wykluczone. Szkoda, mój mąż bardzo chciał być obecny, albo chociaż wejść przeciąć pępowinę.. Dziwne, ze u nas jest to powazna operacja wykluczająca obecność postronnej osoby a np w Niemczech już nie ![]() aniak zazdroszczę kominka, zawsze o nim marzyłam ![]() Kasiaeg już chyba po wszystkim, ciekawe jak im poszło |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Aniak naprawde Twoj TZet ma gormny talent
![]() ![]() Ciekawe, jak nasza KasiaEG :) Dziewczyny jesli moglabym prosic o pomoc ![]() 1. Hannah 2. Sarah 3. Lenna 4. Gloria |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wybrała Hannah.
#1205 |
Zadomowienie
|
sniezynka ja bym wybrala Sarah, ale ja lubie takie bardziej vintage imiona, swoja corke nazwe Amelia a synka Gabriel z braku opcji Patryk i Kacper, bo juz sa w bardzo bliskiej rodzince
#1206 |
Zadomowienie
|
Sniezynka21 mi najbardziej podoba się sarah i lenna ( ale tak naprawdę wszystkie 4 są bardzo ładne)
LadyM super że masz już wyznaczony termin cesarki jak ja bym chciała wiedzieć kiedy wybije moja godzina 0 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() ![]() To zdjecia z CTG i lozeczko malej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Rozeznanie
|
snieżynka ja bym wybrała Hannah
![]() Aniak kominek śliczny. zazdroszczę bo też bym już chciała ale muszę jeszcze troszkę poczekać na taki luksus. KasiaEG pewnie juz tuliła swojego Kacperka i jest przeszczęśliwa. Kurcze ciekawe czemu w niektórych szpitalach pozwalają mężowi być przy cc a w niektórych nie. Mój ze mną będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczynki w imieniu męża dodam tylko że nigdy wcześniej nie robił takich zeczy jest amatorem
śnieżynka mi sie wybrała lenna barzo mi się podoba a łóżeczko prześliczne laydyM chłopaki niech rosną ale ja chyba nie chciała bym wiedzieć kiedy wybiije godz 0 miała bym s....kę tydzień przed ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
Aniak kominek super! Na zimę super sprawa
![]() Śnieżynka łóżeczko bardzo ładne ![]() ![]() ![]() LadyM fajnie, że znasz już termin cc. Możesz sie do tego spokojnie przygotować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zadomowienie
|
mamy już kolejną oficjalną mamusię
![]() ![]() ![]() ![]() a o to wiadomość od kasiaeg "Kacperek waży 3950 i urodził się o godzinie 13.20. Więcej na razie nie wiem bo leże na sali pooperacyjnej do jutra. pozdrawiam. Kasia" garatulacje dla naszej Kasi i Kacperka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Super, że mamy coraz więcej wątkowych dzieciaczków! Brawo! I gratulacje oczywiście dla kolejnej szczęśliwej mamusi!
#1213 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje i miłe słowa. My już jesteśmy w domu, narazie próbuje się ogarnąć jak troszkę się zaklimatyzuje to opisze Wam co i jak.
Gratuluje nowym mamusiom!!!! A za resztę mamuś trzymam kciuki pozdrawiam Was |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
No to się dziewczyny zaczęły rozdwajać na całego
![]() Gratulacje dla już rozpakowanych! ![]() Ja jutro mam wizytę u gina i mam nadzieję że to już będzie ostatnia ,bo wg ostatniego usg termin jest na 8.11 ![]() Dziewczyny czy Wy też macie takie przeszywające bóle od pachwiny do wewnętrznej strony uda?Ja już nie mogę sobie z nimi poradzić ,wczoraj wieczorem były tak silne,że mój tz chciał siłą zawlec mnie do szpitala,ale położyłam się i po godzinie to ustąpiło.Dzisiaj też się pojawiły,ale są delikatniejsze chociaż też bolą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Rozeznanie
|
witaj Justynka, czekamy z niecierpliwością na opis
![]() Kasia ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
kasiaeg, gratulujemy!!!
![]() ![]() anytsuj, oczywiście czekamy na relacje,ale na razie odpoczywaj Kochana ile się da i wracaj do sił ![]() Sniezynka, mnie się Hannah kojarzy tylko i wyłącznie z idolką mojej córki- z Hannah Montana, okropnie drażniąca nastolatka a fabryki Disney`a ![]() Właśnie wróciłam od lekarza. Wszystko w porządku,krew i mocz też. Jednak lekarz mnie uprzedził,że chciałby mnie położyc do szpitala tak gdzieś w 38 tyg.(czyli połowa grudnia), i na jakimś specjalnym usg zbadaja moją bliznę po cesarce-czy nie jest np. za cienka,bo może pęknąc podczas porodu.Jak się okaże,że za blizna nie wytrzyma, to od razu mi robia cesarkę, bo wtedy i tak ciąża będzie donoszona. Teraz będę tylko o tym myślała...Chociaż lekarz mi powiedział,żebym nastawiała sie raczej na poród sn-to już sama nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
Kasia ogromne gratulacje dla Ciebie i Kacperka
![]() Śnieżynka mnie się podoba Lenna i Hannah, a łóżeczko bardzo ładne ![]() Aniak kominek pierwsza klasa ![]() Ja mam dziś jakiś mega śpiący dzień. Wczoraj wstałam o 12stej, a juz o 22.30 byłam w łóżku. Dziś niestety sąsiad mnie zbudził o 11stej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
KASIAEG gratulacje synuś spory
anyustuj fajnie że już jesteście w domku edyta śpij ile możesz niedługo to nie będzie możliwe ciekawe co u an.ka.b i drobcia znowu sie nie odzywa ale ona jest nocnym markiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Rozeznanie
|
Kasiaeg gratulacje
![]() ![]() A ja mam mega doła ![]() xandra już dawno ma szafę zrobioną a ja nadal w planach ![]() ![]() Przepraszam, że tu Wam smucę, ale mój tż jest tak zachwycony swoim pomysłem, żeby on to robił, a ja już siły nawet nie mam żeby o tym z nim rozmawiać. Aniak - najwyżej sprezentuję Ci dużą liczbę desek do nowego kominka jak nam szafa nie wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
nie mysl o tym bo osiwiejesz, bedzie dobrze zobaczysz
![]() |
#1221 |
Zadomowienie
|
tu znowu sekretarka
![]() dostałam wiadomość os scorpioniec że jutro prawdopodobnie wracają z Iga do domku! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co tu życie nagle wieczorkiem zamarło??Pewnie się drobciaa tylko odezwie o jakieś 2.00 hehe ![]() Dobranoc Ciężarówki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No to super i jak szybciutko ![]() Niemozliwe zebym ja byla pierwsza na wizazu ![]() ![]() Sniezynko wiem ze tutaj w niemczech to normalne mialas juz??? No a tak wogole to bylismy wczoraj wieczorem zwiedzac porodowke i jestem zaskoczona, bardzo fajnie jest to przygotowane, wpierw wszystko wyjasniali ze zdjeciami na projektorze i poczestunkiem oczywiscie ![]() ![]() ![]() ![]() chyba ide jeszcze do wyra ![]()
![]() |
#1224 |
Rozeznanie
|
Hej, jestem druga
![]() Z niecierpliwością czekam na wiadomości od Scorpioniec, no i może któraś jeszcze się zdecyduje? Pozdrawiam i na razie usuwam się z domku bo mąż nie daje za wygraną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zadomowienie
|
hehe to ja melduje się trzecia ale od razu zmykam do wanienki bo na 11 jadę na ktg i gina a muszę przejechać całe miasto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Mialam w pierwszej ciazy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz sie nie zdecydowalam na akupunkture, bo ostatnim razem nic mi nie pomogla, miala zmniejszyc bol podobno, a mnie i tak bolalo, wiec stwierdzilam, ze nie ma sensu ![]() To chyba dalej jest bezplatne, prawda ??? ![]() A ja zawsze myslalam, ze to ja ostatnia gasze kompa, czesto do 1-2 w nocy siedze. Chociaz wczoraj porobilam troche i wieczorem bylam juz zmeczona i wczesniej poszlam spac. Scorpionec pewnie sie odezwie dzisiaj co i jak ![]() Paula to pisz, pisz jak wrocisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Raczkowanie
|
poisone dziękuję za deski ale może nie będzie tak żle mój mąż jest amatorem w budowlanc ale ze względu na oszczędności bardzo dużo przy budowie domku i pzy wykończeniówce robi sam i nawet mu to wychodzi
![]() ![]() skorpioniec dawaj znać i czekamy na zdjęcia małej a raczej dużej Igi a drobcia dalej się nie odzywa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
No to i ja sie melduję
![]() Dzień dobry wszystkim! Ja od rana na nogach, bo musiałam do laboratorium jeździć i badania porobić. A teraz do teściowej przyjechaliśmy no i tak do 15stej będę się sama nudziła ![]() Magdalena już sobie wyobrażam tą porodówkę po Twoim opisie ![]() ![]() Paula trzymam ![]() A ciekawe jak tam scorpionec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Rozeznanie
|
Kasia gratuluje suncia a scorpionec czekamy na relacje
![]() Zdjecia łóżeczka i reszty rzeczy porobie jak juz bedzie w szystko zlozone do kupy bo narazie mam taaaki bałagan ze głowa mała. |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki!
Aniak kominek prześliczny. Kasiaeg i Scorpionec gratulacje!! Ja również czekam na sprawozdanie z porodówki! W niedzielę mam termin, jutro do gina, w piątek ktg. Jestem zła bo moj lekarz chce mi juz od piatku wystawić zwolnienie macierzyńskie. A co jak urodzę 2 tygodnie później, to będę o 2 tygodnie krócej w domku z maleństwem?? Wczoraj próbowaliśmy z małżem trochę przyśpieszyć poród, póki co, nie widać efektów. Może dziś powtórka z rozrywki..? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.