Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-04, 12:43   #1201
tola3804
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!!

Cytat:
Napisane przez aniak2888 Pokaż wiadomość
a to skończone dzieło mojego męza jeszcze musze tylko pare ozdobek kupić
Ale śliczny!
Stary 2008-11-04, 12:52   #1202
LadyM
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Salomea1 Pokaż wiadomość
LadyM - fajnie ze się pojawiłas, dawno się nie odzywałas
dziękuję za miłe przywitanie

Cytat:
Napisane przez nelijka Pokaż wiadomość
No wlasnie a ja sie zastanawialam co sie dzieje z Kasiaeg i Lady M. A tu prosze jedna zaraz maluszka bedzie miala przy sobie, a druga pokoik blizniakom przygotowuje

Lady M - troche ciasno ale jak bedzie cudownie jak maluszki sie wprowadza
cieszę się, że o mnie pamiętałaś masz rację, maluszki napewno mi zrekompensują wszystkie niewygody

Cytat:
Napisane przez Salomea1 Pokaż wiadomość
LadyM pochwal sie pokoikiem. Na pewno nie jest az tak ciasno.
kurcze aparat zostawiłam u teściów i ciągle zapominam zabrać

Cytat:
Napisane przez Paula Szyszka Pokaż wiadomość
Lady M nelijka ma rację nie szkodzi że ciasno na pewno jest super a jak maluszki będą w pokoiku to będzie już cudowanie

Właśnie wróciłam ze szpitala, termin cesarki mam na 24.11, miała być 17, ale usg wykazało, ze chłopaki jeszcze muszą ciut podrosnąć. Pytałam też czy u nas wolno mężowi być przy cc, ale absolutnie to jest wykluczone. Szkoda, mój mąż bardzo chciał być obecny, albo chociaż wejść przeciąć pępowinę.. Dziwne, ze u nas jest to powazna operacja wykluczająca obecność postronnej osoby a np w Niemczech już nie Poza tym byliśmy dziś w firmie specjalizującej się w pobieraniu krwi pępowinowej i przygotowują nam już umowę. Koszt pobrania to 3150 zl, każdy rok przechowywania 700 zł. Oczywiście to są ceny podwójne przy bliźniakach, przy jednym bobasku wychodzi taniej.

aniak zazdroszczę kominka, zawsze o nim marzyłam

Kasiaeg już chyba po wszystkim, ciekawe jak im poszło
LadyM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:04   #1203
Sniezynka21
Zakorzenienie

Aniak naprawde Twoj TZet ma gormny talent Strasznie mi sie podoba

Ciekawe, jak nasza KasiaEG :)

Dziewczyny jesli moglabym prosic o pomoc Jakie imie jest najladniejsze z tych :

1. Hannah
2. Sarah
3. Lenna
4. Gloria
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:07   #1204
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sniezynka21 Pokaż wiadomość
Aniak naprawde Twoj TZet ma gormny talent Strasznie mi sie podoba

Ciekawe, jak nasza KasiaEG :)

Dziewczyny jesli moglabym prosic o pomoc Jakie imie jest najladniejsze z tych :

1. Hannah
2. Sarah
3. Lenna
4. Gloria
Ja bym wybrała Hannah.
Stary 2008-11-04, 13:11   #1205
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

sniezynka ja bym wybrala Sarah, ale ja lubie takie bardziej vintage imiona, swoja corke nazwe Amelia a synka Gabriel z braku opcji Patryk i Kacper, bo juz sa w bardzo bliskiej rodzince

Fasolinka
lisey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:12   #1206
Paula Szyszka
Zadomowienie

Sniezynka21 mi najbardziej podoba się sarah i lenna ( ale tak naprawdę wszystkie 4 są bardzo ładne)

LadyM super że masz już wyznaczony termin cesarki jak ja bym chciała wiedzieć kiedy wybije moja godzina 0 szkoda że mąż nie będzie mógł być przy cesarce ale na pewno będzie mógł być z maluszkami na badaniach ( mierzenie, warzenie)
Paula Szyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:17   #1207
Sniezynka21
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny Mnie sie strasznie podoba Sarah, ale TZetowi wogole i nie wiem czy dam rade Go namowic

To zdjecia z CTG i lozeczko malej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CTG.jpg (51,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CTG1.jpg (40,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CTG2.jpg (35,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Lozeczko.jpg (63,8 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Lozeczko1.jpg (38,0 KB, 48 załadowań)
Stary 2008-11-04, 13:18   #1208
molka86
Rozeznanie

snieżynka ja bym wybrała Hannah .

Aniak kominek śliczny. zazdroszczę bo też bym już chciała ale muszę jeszcze troszkę poczekać na taki luksus.

KasiaEG pewnie juz tuliła swojego Kacperka i jest przeszczęśliwa.

Kurcze ciekawe czemu w niektórych szpitalach pozwalają mężowi być przy cc a w niektórych nie. Mój ze mną będzie
molka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:37   #1209
aniak2888
Raczkowanie

dzięki dziewczynki w imieniu męża dodam tylko że nigdy wcześniej nie robił takich zeczy jest amatorem
śnieżynka mi sie wybrała lenna barzo mi się podoba a łóżeczko prześliczne
laydyM chłopaki niech rosną ale ja chyba nie chciała bym wiedzieć kiedy wybiije godz 0 miała bym s....kę tydzień przed
aniak2888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 14:00   #1210
drama
Raczkowanie

Aniak kominek super! Na zimę super sprawa

Śnieżynka łóżeczko bardzo ładne i widzę, że karuzela już czeka A co do imienia, to mi się najbardziej Lenna i Hannah podoba

LadyM fajnie, że znasz już termin cc. Możesz sie do tego spokojnie przygotować
drama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 14:43   #1211
Paula Szyszka
Zadomowienie

mamy już kolejną oficjalną mamusię

a o to wiadomość od kasiaeg

"Kacperek waży 3950 i urodził się o godzinie 13.20. Więcej na razie nie wiem bo leże na sali pooperacyjnej do jutra. pozdrawiam. Kasia"

garatulacje dla naszej Kasi i Kacperka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 14:48   #1212
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
mamy już kolejną oficjalną mamusię

a o to wiadomość od kasiaeg

"Kacperek waży 3950 i urodził się o godzinie 13.20. Więcej na razie nie wiem bo leże na sali pooperacyjnej do jutra. pozdrawiam. Kasia"

garatulacje dla naszej Kasi i Kacperka
Super, że mamy coraz więcej wątkowych dzieciaczków! Brawo! I gratulacje oczywiście dla kolejnej szczęśliwej mamusi!
Stary 2008-11-04, 15:05   #1213
anytsuj
Zadomowienie

Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje i miłe słowa. My już jesteśmy w domu, narazie próbuje się ogarnąć jak troszkę się zaklimatyzuje to opisze Wam co i jak.
Gratuluje nowym mamusiom!!!!
A za resztę mamuś trzymam kciuki
pozdrawiam Was
anytsuj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 15:52   #1214
anbar77
Raczkowanie

No to się dziewczyny zaczęły rozdwajać na całego Która następna w kolejce?

Gratulacje dla już rozpakowanych!

Ja jutro mam wizytę u gina i mam nadzieję że to już będzie ostatnia ,bo wg ostatniego usg termin jest na 8.11

Dziewczyny czy Wy też macie takie przeszywające bóle od pachwiny do wewnętrznej strony uda?Ja już nie mogę sobie z nimi poradzić ,wczoraj wieczorem były tak silne,że mój tz chciał siłą zawlec mnie do szpitala,ale położyłam się i po godzinie to ustąpiło.Dzisiaj też się pojawiły,ale są delikatniejsze chociaż też boląDo tego mam bardzo twardy brzuch i czuję jakby moje wnętrzności były udeptane gdzieś w jednym miejscu-to pewnie mały robi przemeblowanie bo mu ciasno...
anbar77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 15:53   #1215
LadyM
Rozeznanie

witaj Justynka, czekamy z niecierpliwością na opis

Kasia ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!
LadyM jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 16:04   #1216
xandra78
Zakorzenienie

kasiaeg, gratulujemy!!! Kolejny spory bobasek-u nas w wątku same dorodne okazy,czyż nie
anytsuj, oczywiście czekamy na relacje,ale na razie odpoczywaj Kochana ile się da i wracaj do sił.
Sniezynka, mnie się Hannah kojarzy tylko i wyłącznie z idolką mojej córki- z Hannah Montana, okropnie drażniąca nastolatka a fabryki Disney`a...

Właśnie wróciłam od lekarza. Wszystko w porządku,krew i mocz też. Jednak lekarz mnie uprzedził,że chciałby mnie położyc do szpitala tak gdzieś w 38 tyg.(czyli połowa grudnia), i na jakimś specjalnym usg zbadaja moją bliznę po cesarce-czy nie jest np. za cienka,bo może pęknąc podczas porodu.Jak się okaże,że za blizna nie wytrzyma, to od razu mi robia cesarkę, bo wtedy i tak ciąża będzie donoszona. Teraz będę tylko o tym myślała...Chociaż lekarz mi powiedział,żebym nastawiała sie raczej na poród sn-to już sama nie wiem.W sumie, to jak juz będę w szpitalu w połowie grudnia, to już mogłabym miec tą cesarkę(albo chociaz jakieś wywołanie), bo wtedy bym była na Święta już w domciu
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 16:07   #1217
edyta0131
Raczkowanie

Kasia ogromne gratulacje dla Ciebie i Kacperka

Śnieżynka mnie się podoba Lenna i Hannah, a łóżeczko bardzo ładne

Aniak kominek pierwsza klasa

Ja mam dziś jakiś mega śpiący dzień. Wczoraj wstałam o 12stej, a juz o 22.30 byłam w łóżku. Dziś niestety sąsiad mnie zbudził o 11stej no i chyba się nie wyspałam Chciałam się w dzień zdrzemnąć, ale jakoś mi nie wyszło. Mam nadzieję, że nie będę dziś miała problemu z zaśnięciem
edyta0131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 16:14   #1218
aniak2888
Raczkowanie

KASIAEG gratulacje synuś spory
anyustuj fajnie że już jesteście w domku
edyta śpij ile możesz niedługo to nie będzie możliwe
ciekawe co u an.ka.b i drobcia znowu sie nie odzywa ale ona jest nocnym markiem
Stary 2008-11-04, 17:01   #1219
poisone
Rozeznanie

Kasiaeg gratulacje

A ja mam mega doła Tyle miesięcy czekam za szafą, jak już miała byc to facet który miał robić miał wypadek, późnej zamówiłam innego i miała być do końca października, ale ten tez nie da rady zrobić bo ma duże opóźnienia.
xandra już dawno ma szafę zrobioną a ja nadal w planach Więc mój tż wpadł na pomysł, ze sam zrobi (a nigdy czegoś takiego nie robił). Łóżeczko nie uszykowane bo nastawiłam się, że wszystko zrobię jak już wysprzątamy po montażu, a tu jeszcze cos takiego. A ta szafa, to prosta nie jest, bo do tego szafki i pawlacze buuuuuuu ja nie o tym teraz powinnam myśleć

Przepraszam, że tu Wam smucę, ale mój tż jest tak zachwycony swoim pomysłem, żeby on to robił, a ja już siły nawet nie mam żeby o tym z nim rozmawiać.
Aniak - najwyżej sprezentuję Ci dużą liczbę desek do nowego kominka jak nam szafa nie wyjdzie
poisone jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 17:06   #1220
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

Cytat:
suuuper kasia, gratulacje: zarlok:

Cytat:
Napisane przez anytsuj Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje i miłe słowa. My już jesteśmy w domu, narazie próbuje się ogarnąć jak troszkę się zaklimatyzuje to opisze Wam co i jak.
Gratuluje nowym mamusiom!!!!
A za resztę mamuś trzymam kciuki
pozdrawiam Was
czekamy bardzo na Twoje posciki, fajnie ze juz w domku, teraz mozesz tulic malenstwo w domowych pieleszach, buziaczki dla was

Cytat:
Napisane przez xandra78 Pokaż wiadomość
Sniezynka, mnie się Hannah kojarzy tylko i wyłącznie z idolką mojej córki- z Hannah Montana, okropnie drażniąca nastolatka a fabryki Disney`a...

Właśnie wróciłam od lekarza. Wszystko w porządku,krew i mocz też. Jednak lekarz mnie uprzedził,że chciałby mnie położyc do szpitala tak gdzieś w 38 tyg.(czyli połowa grudnia), i na jakimś specjalnym usg zbadaja moją bliznę po cesarce-czy nie jest np. za cienka,bo może pęknąc podczas porodu.Jak się okaże,że za blizna nie wytrzyma, to od razu mi robia cesarkę, bo wtedy i tak ciąża będzie donoszona. Teraz będę tylko o tym myślała...Chociaż lekarz mi powiedział,żebym nastawiała sie raczej na poród sn-to już sama nie wiem.W sumie, to jak juz będę w szpitalu w połowie grudnia, to już mogłabym miec tą cesarkę(albo chociaz jakieś wywołanie), bo wtedy bym była na Święta już w domciu
mi tez sie kojarzy z ta dziewuszka z tv, kupe jej jest u nas, a i w polsce widze ze sie pojawila
nie mysl o tym bo osiwiejesz, bedzie dobrze zobaczysz

Fasolinka
lisey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:11   #1221
Paula Szyszka
Zadomowienie

tu znowu sekretarka

dostałam wiadomość os scorpioniec że jutro prawdopodobnie wracają z Iga do domku! mała jest boska a cała rodzina z dziadkami włącznie leży u jej stupek! pozdrawia wszytkie mamuski!!!!!!!

:jupi :
Stary 2008-11-04, 22:54   #1222
xandra78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poisone Pokaż wiadomość
Przepraszam, że tu Wam smucę, ale mój tż jest tak zachwycony swoim pomysłem, żeby on to robił, a ja już siły nawet nie mam żeby o tym z nim rozmawiać.
Aniak - najwyżej sprezentuję Ci dużą liczbę desek do nowego kominka jak nam szafa nie wyjdzie
Hmmm, nie wiem, czy to dobry pomysł. Niby pólki w środku nie jest trudno zrobic,ale te dzrzwi przesówne muszą byc idealnie wypoziomowane i wypionowane-inaczej szafa szybko sie zepsuje-no i nie będzie gwarancji na ten cały system(ktory nie jest tani).Nam już coś się zepsuło po 3 tyg., ale panowie przyszli i naprawili.Teraz jednak znów cos mi nie pasuje,bo niektóe drzwi same się przesówają na jedną stronę-jakby był spadek na podłodze. Chyba tez będziemy reklamowac, bo podłoga przeciez nagle nie siadła w jednym miejscu, a to oni przeciez powinni sobie wszystko wypoziomowac...Także nie taka prosta sprawa z ta szafą, zwłaszcza dla nowicjusza...Jedyny plus samodzielnej roboty,to zdecydowanie mniejsze koszty. Moje znajome kupiły samodzielnie ten system drzwi przesównych, zamówiły fronty drzwi(np. z lustrem) i wzięły jakiś fachowców z ogłoszenia w gazecie-wyszło o wiele taniej,niz w takich firmach jak Senator, Komandor, czy Indeco...
Cytat:
mi tez sie kojarzy z ta dziewuszka z tv, kupe jej jest u nas, a i w polsce widze ze sie pojawila
Rany, ja mam już dosyc tej gwiazdeczki i całego tego serialu
Cytat:
dostałam wiadomość os scorpioniec że jutro prawdopodobnie wracają z Iga do domku! mała jest boska a cała rodzina z dziadkami włącznie leży u jej stupek! pozdrawia wszytkie mamuski!!!!!!!
Super wiadomośc!!! Czyli że wszystko w porządku z mamą i córą. Ciekawe, jak scorpionec opisze swoje wrażenia.
A co tu życie nagle wieczorkiem zamarło??Pewnie się drobciaa tylko odezwie o jakieś 2.00 hehe.
Dobranoc Ciężarówki
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 06:23   #1223
"Magdalena"
Rozeznanie

GG do "Magdalena"

Cytat:
tu znowu sekretarka

:jupi :

No to super i jak szybciutko

Niemozliwe zebym ja byla pierwsza na wizazu, zawsze jestem ostatnia a nawet o tym nie wiecie, bo PC wlanczam o jakiejs 12 albo i pozniej, ale dzis wyjatkowo, o 6 przyszedl szwagier z bulkami do nas na sniadanie (prosto po nocce) no wiec na swieze buleczki z piekarni wstalam no i musze troche posprzatac, bo ostatnimi czasy nic nierobie bo sil mi brak, ale teraz przynajmniej wiem dlaczego, no a na 10 przychodzi polozna robic mi akupunkture, strasznie sie boje tych igielek no ale moga pomoc wiec chyba zaryzykuje
Sniezynko wiem ze tutaj w niemczech to normalne mialas juz???

No a tak wogole to bylismy wczoraj wieczorem zwiedzac porodowke i jestem zaskoczona, bardzo fajnie jest to przygotowane, wpierw wszystko wyjasniali ze zdjeciami na projektorze i poczestunkiem oczywiscie, a potem chodzilismy zwiedzac, no wiec porodowki super, a ta sala poporodowa, nawet DVD tam maja jakbys chciala sobie cos zobaczyc, ogolnie przyjemna atmosfera, dowcipny doktorek, a jak jeszcze uslyszalam od jednej mlodej jak mowila do swojego tz ze jej sie tu niepodoba to chcialam jej powiedziec zeby pojechala do polski a najlepiej do mojego miasta zobaczyc to pewnie inaczej by spiewala, mowili tez o nacinaniu krocza ze oni robia to talko wtedy jak widza ze trzeba bo peka w kilku miejscach, u nich srednia naciec wyglada jakies 25% kobiet, na temat znieczulenia tez byla debata bo kobiety zaczely pytac o skutki uboczne, na to doktorek ze to starodawne myslenie jest, ze to wcale nieszkodliwe i on poleca bo zdjae sobie sprawe jaki to jest bol a skoro mozna go wyeliminowac to dlaczego nie, ah moznaby dlugo opowiadac, jednym slowem podobalo mi sie mojemu tz tez i to jest najwazniejsze
chyba ide jeszcze do wyra
Stary 2008-11-05, 07:01   #1224
poisone
Rozeznanie

Hej, jestem druga a to dlatego, że już nie mogę na bioderkach wyleżeć.
Z niecierpliwością czekam na wiadomości od Scorpioniec, no i może któraś jeszcze się zdecyduje?
Pozdrawiam i na razie usuwam się z domku bo mąż nie daje za wygraną. Xandra - my się zdecydowaliśmy na drzwi otwierane (bo w blokach mało miejsca i każde 6 czy 10 cm w szafie na głębokość ważne), tak więc klamka chyba już zapadła
poisone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 07:58   #1225
Paula Szyszka
Zadomowienie

hehe to ja melduje się trzecia ale od razu zmykam do wanienki bo na 11 jadę na ktg i gina a muszę przejechać całe miasto pierwszy raz jadę na wizytę bez mężusia bo musi być w pracy ale za to jadę z rodzicami i mama ze mna na ktg idzie bo bardzo chce swojego wnuka posłuchać odezwe się jak wróce!
Stary 2008-11-05, 08:01   #1226
Sniezynka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez "Magdalena" Pokaż wiadomość

Sniezynko wiem ze tutaj w niemczech to normalne mialas juz???

Mialam w pierwszej ciazy Te igielki wcale nie bola, szybciutko powbija, poczujesz tylko lekkie uklucia. Nie wiem czy to wszyscy wbijaa w stopy czy jak ja w kazdym badz razie mialam wbijane wlasnie w nozki Bolu nie poczujesz bynajmniej ja nie czulam, choc mam bardzo niski prog bolu
Teraz sie nie zdecydowalam na akupunkture, bo ostatnim razem nic mi nie pomogla, miala zmniejszyc bol podobno, a mnie i tak bolalo, wiec stwierdzilam, ze nie ma sensu
To chyba dalej jest bezplatne, prawda ???

A ja zawsze myslalam, ze to ja ostatnia gasze kompa, czesto do 1-2 w nocy siedze. Chociaz wczoraj porobilam troche i wieczorem bylam juz zmeczona i wczesniej poszlam spac.

Scorpionec pewnie sie odezwie dzisiaj co i jak

Paula to pisz, pisz jak wrocisz
Stary 2008-11-05, 08:58   #1227
aniak2888
Raczkowanie

poisone dziękuję za deski ale może nie będzie tak żle mój mąż jest amatorem w budowlanc ale ze względu na oszczędności bardzo dużo przy budowie domku i pzy wykończeniówce robi sam i nawet mu to wychodzi więc może twój też ma ukryty talent
skorpioniec dawaj znać i czekamy na zdjęcia małej a raczej dużej Igi
a drobcia dalej się nie odzywa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-05, 09:10   #1228
edyta0131
Raczkowanie

No to i ja sie melduję

Dzień dobry wszystkim!

Ja od rana na nogach, bo musiałam do laboratorium jeździć i badania porobić. A teraz do teściowej przyjechaliśmy no i tak do 15stej będę się sama nudziła

Magdalena już sobie wyobrażam tą porodówkę po Twoim opisie Aż normalnie zazdroszczę

Paula trzymam za wizyte u gina i ktg. Daj znać jak wrócisz co i jak.

A ciekawe jak tam scorpionec Już nie mogę doczekać się opisu porodu no i oczywiście zdjęć dużej Igi
edyta0131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 09:29   #1229
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Kasia gratuluje suncia a scorpionec czekamy na relacje Fajnie ze wszystko w porzadku.
Zdjecia łóżeczka i reszty rzeczy porobie jak juz bedzie w szystko zlozone do kupy bo narazie mam taaaki bałagan ze głowa mała.

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 09:46   #1230
asiak1981
Rozeznanie

Cześć dziewczynki!

Aniak kominek prześliczny.

Kasiaeg i Scorpionec
gratulacje!!

Ja również czekam na sprawozdanie z porodówki! W niedzielę mam termin, jutro do gina, w piątek ktg. Jestem zła bo moj lekarz chce mi juz od piatku wystawić zwolnienie macierzyńskie. A co jak urodzę 2 tygodnie później, to będę o 2 tygodnie krócej w domku z maleństwem?? Wczoraj próbowaliśmy z małżem trochę przyśpieszyć poród, póki co, nie widać efektów. Może dziś powtórka z rozrywki..?
asiak1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości