![]() |
#1201 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2010
Cytat:
![]() babcia P. właśnie miała różne przeżycia ze studentami ![]() oj, my jesteśmy ![]() będę korki dawać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
![]() i też mam mieszane odczucia do wina domowej roboty ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-13 o 23:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja mam jedną siostrę na studiach i również nie narzekam z tego powodu ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba ze wygram kilka milionow w totka ![]() pojde do Krakowa nawet jakby to mialy byc zaoczne studia ![]() i kupie sobe mieszkanko ^^ ehh te marzenia ![]() ![]()
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
I ja mam podobnie. Tylko, że uwielbiam ciszę i nie potrafię uczyć się przy muzyce, więc przeszkadzałoby mi mieszkanie z kimś w jednym pokoju
![]() peggy sue proszę mi opowiedzieć ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-13 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie, ja całe życie sama w pokoju, nie potrafiłabym z kimś mieszkać ![]() to samo z łazienką, od zawsze łazienkę dzielę tylko z rodzicami, od 6 lat mam swoją. Nie umiałabym dzielić łazienki z więcej niż jedną osobą. ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
czasami się piwa napiję. a ja nie mam szans na akademik ze względu dochodu na os. w rodzinie.. aczkolwiek, życie w akademiku jest fajne, tylko na dłuższą metę męczące ![]() jednak nie potrafiłabym tam funkcjonowac, wolałabym stancję zdecydowanie. ![]() peggy, czasami lepiej zamieszkać z kimś nieznajomym, np. wyłapując go na forum internetowym bądź na jakiejś stronie (typu wspollokator.pl).. bo często przez wspolne mieszkanie traci się znajomych (bo przeszkadza Ci to czy tamto, jemu to samo.. i niepotrzebne kłótnie. a z osobą nieznajomą okreslasz jasno reguly od początku.. i w sumie albo się polubicie albo nie ;p )
![]() |
#1206 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mtynai właśnie to jest minus, bo można sobie zepsuć z kimś relacje, ale z drugiej strony lepiej mieszkać z kimś kogo znasz, komu ufasz i wiesz czego się można po nim spodziewać, tak więc wszystko ma plusy i minusy zależy jak na to spojrzeć ![]() Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-13 o 23:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nieźle ![]() ![]() a co się miało zmarnować ? ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-13 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my w tym roku na wycieczce szkolnej wpadliśmy z alkoholem ![]() babka od religii (byla jedna z opiekunek), powiedziała,ze w Zakopcu, jak będzie czas wolny to mamy wszyscy z nią iść do spowiedzi bo ona z alkoholikami w jednym pociagu jechać nie bedzie ![]() została wyśmiana ![]() w sumie.. tak nas złapała, że wszyscy byli trzeźwi, nawet nie zdążyliśmy się napić :P dopiero dwie osoby otworzyły piwo (dwie, a w pokoju było nas ogólnie 10..). Stały dwie zamknięte puszki na stole, dwie otwarte i tyle... ja wtedy piłam swoją cytrynówkę ![]()
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja babcia dostala od znajomej naleweczke domowej roboty i na Wielkanoc postawila butelke na stole ![]() jak sie rodzinka rozeszla po innych pokojach, ja siedzialam przy stole i tak lecial kieliszek za kieliszkiem i chyba z 6 czy 7 poszlo.. pozniej brat jeszcze przyszedl i mi nalal xD ale mnie zwalilo z nog xP spalam ze dwie godziny ;] a ogolnie to niezbyt mi alko podchodzi, tzn. niezbyt lubie ;] wodka odpada (po jednym kieliszku...nie posmakowala mi :P) wina w sumie probowalam ze 3 razy... najbardziej to piwko :P
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() peggy sue ![]() ![]() a co to jest ta cytrynówka? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Konto usunięte
|
jedna nauczycielka trochę, ale nic nam nie powiedziała więc wtopy nie było
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-13 o 23:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasia, też nieżle ![]() A o mnie Tż mówi, że jestem ekonomiczna... tylko pod tym względem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znajomi śmieją się ze mnie, że piję wódkę jak soczek xD Bo ja takimi małymi łyczkami piję i dopiero jak skończę kieliszek to popijam sokiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
a taki studencki przysmak :P chyba wszędzie to piją :P
przywiozłam przepis z akademika :P spirytus, sprite i cytryna, duuuużo cytryny ![]() smaczne, nie czuć spirytusu, a ogólnie ma to około 4o%, tak jak wódka. jak się pije to ani w smaku ani w zapachu nie przypomina wódki. jest całkiem slodkie, i tylko przyjemnie rozgrzewa :P w dodatku jeszcze w głowę daje ;P haha
#1215 |
Konto usunięte
|
o nie żadnego bicia mnie
![]() i przyznawać mi się tu do swoich alkoholowych 'przygód' szybciutko ![]() Kasia ty też niezła jesteś ![]() a cytrynówki muszę spróbować Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-13 o 23:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
no i dodam, że ja wódki też nie lubię ;P
a jak już piję to i tak nie zapijam. ale cytrynówka.. mmm ![]()
#1217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moi kumple powtarzają: Dlaczego tanie wino jest dobre? Bo jest dobre i tanie ![]() Cytat:
![]() na 18 ![]() ![]() ja z wszystkiego wybieram wódkę, najmniej kalorii ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-13 o 23:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam jedną, którą mi wszyscy do dzisiaj wypominają ![]() raz w życiu, pierwszy i ostatni, nigdy więcej się tak nie upiję. ale wtedy to jeszcze nie znałam swoich możliwości, chciałam dotrzymać tempa facetom :P no i dotrzymałam :P haha. ja cytrynówkę robiłam wg przepisu znajomych. ćwiartka spirytusu + 0,3l sprite'a + dużo cytryny. jak za mocne to dolewać sprite'a aż będzie ok. schłodzić ![]() ![]() to taki przepis, jak widać na pół litra ![]() moim kolegom z klasy posmakowało, obiecałam zrobić na biwak klasowy w wakacje ![]()
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Wychodzi na to, że jesteśmy alkoholiczkami
![]() parodia wódka wcale nie ma najmniej kalorii. Czytałam, że jeden kieliszek ma nawet 100 ![]()
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy takie tanie.. hmm.. ćwiartka spirytusu około 12zł + sprite.. +cytryna.. coś pod 20zł za pół litra ![]() ![]() aaa co do "tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie"... to byłam w tym roku w kwietniu na wymianie polsko-łotewskiej.. byli tam wolontariusze z całej Europy. I była taka dziewczyna z Francji, nauczyliśmy ją właśnie tego pwoiedzenia ![]() ![]() ona nas uczyła odpowiadać po fr :"z Tobą wypiję", ale za nic w świecie nie pamiętam ![]()
![]() |
#1221 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a pzrzepis sobię zapiszę i na następnej imprezie próbuję ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | ||
Zakorzenienie
|
Martyna, opowiadaj
![]() a przepis na pewno wypróbuję ![]() Cytat:
![]() czystej? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
![]() dobra, baby, idę się myć, tylko mi w tym czasie nie pouciekać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() upiłam się, że mnie Tż musiał ciągać, a później wymiotowałam dalej niż widziałam :P nic przyjemnego ;P a był to w ogóle bal wolontariusza, haha. ale wracałam do domu około 3.00 w nocy..i byłam już trzeźwa ![]() za to jakiego stracha napędziłam Tżetowi i koledze.. myśleli, ze krwią wymiotuję ![]() masakra.. ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
![]() i nie uciekne raczej ![]()
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym przypadkiem nigdy sie nie upilam ![]() w ogole nie przepadam za alko. nie to co moje kolezanki :P jedna teraz ma radoche, bo jej chlopak nie pije jak chodza na imprezy, bo musi (sam sobie tak ubzdural) ją do domu odwiesc, wiec ona jak to mowie pije za dwoje ![]()
![]() |
#1225 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ej ale się dzisiaj napisałyśmy ![]() ![]() a ja chyba idę spać, bo mnie łóżko woła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, jaki punkt honoru ![]() ![]() że sobie odbije za te dwa lata bycia moim szoferem ;P
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie takich historii pijackich dużo nie było ![]() Pierwszy raz piłam w 1 gimnazjum w sylwestra. Wypiłam chyba 3 kieliszki wódki. Zaczęło kręcić mi się w głowie, więc na tym był koniec ![]() Drugi raz piłam 2 dni przed moją 18. Z koleżanką raczyłyśmy się Jackiem Danielsem z colą. Nawet dobre było ![]() ![]() Trzeci raz w ferie w tym roku. Impreza dziewczyńska. Spiłyśmy się nieźle. Było śmiesznie. Dom był trochę zdemolowany, ale rano się posprzątało ![]() Trzeci raz 18 koleżanki. Wtedy to się nieźle spiłam ![]() ![]() Czwarty raz 18 drugiej koleżanki. Troszkę kręciło mi się w głowie i cały czas się śmiałam ![]() Piąty raz w ten wtorek z koleżanką mocnym winem domowej roboty. Ale znowu bez akcji ![]() No to by było na tyle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wcale nie jestem ziółkiem ! ![]() po prostu.. z tym kolegą pić nie mogę.. bo jak z nim piję to zawsze się upijam :p a jeszcze mamy urodziny dzień po dniu, on 15 lipca, ja 16. w tym roku już mi zapowiedział, ze wpada do mnie z wódką na wspominki :P bo już kilka ładnych lat się znamy ![]()
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta z tego co wiem, to kolezanka narazie tez nie planuje, wiec jej chlopak musi troche sie pomeczyc :P
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za tydzień we wtorek mam egzamin ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.