|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Cytat:
Z wielką przyjemnością zmieniam w pierwszym poście
|
|
#1202 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
i dużo wytrwałości przy sprzęcie, nie przemęcz się za pierwszym razem, bo potem straszne zakwasy
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Teresko za zmianę w tabeli
Złożenie tego sprzętu tylko tak groźnie wyglądało, więc nie napracowałam się za bardzo
|
|
|
|
#1204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja brałam tabletki prawie 15 lat.Krwawienia są dużo mniejsze,ale to kwestia przyzwyczajenia,brałabym je pewnie jeszcze,ale ze względu na moje ciśnienie lekarz kategorycznie zabronił Jedyna wada to, to że musisz je brać systematycznie,codziennie !!!! Mam dwie koleżanki które zaszły w ciąże przy tabletkach,ale zdarzyło się że zapomniały o dosłownie jednej,poprostu pech Ale nieznaczy to,że Tobie również się przydaży.Spoko.Chyba że dla spokojności Twojej psychiki można jeszcze pomyśleć o spirali Pozdrowionka dla wszystkich |
|
|
|
|
#1205 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
podpisuje sie pod Twoja i Kasi wypowiedzia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jutro sie waze boje sie ![]() a to link do nowego watku.. smutno mi sie zreobilam jak go czytam :/ http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329892 porusza problem otylosci i tego ze osoby z otyloscia musza wiecej placic za bilety i wizazankom to sie podoba
|
|||||
|
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
Przeraził mnie ten wątek z linku...
Gratuluje spadku wagi dziewczyny!! Mam nadzieje, że będę się tym mogła pochwalić po weekendzie ![]() Ja ostatnio mam jakieś ciężkie czasy, na uczleni kolokwia, w pracy jutro kolejny egzamin i do tego kasa mi się skończyła... ciężkie to życie mam nadzieję, że przynajmniej waga troszkę spadła...
|
#1207 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo ja cały czas trzymam i pewnie dlatego jestem taka the best!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() będzie dobrze!!!a ten pomysł to czysty absurd, mam nadzieje, że nie przejdzie!!!
jestem lżejsza o: 0 - 4 - 6 - 8 - 10 kilogramów Edytowane przez marled Czas edycji: 2009-04-22 o 19:01 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#1208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ten watek mnie zdenerwowal! ja waze 109 kg i jakos mieszcze sie w siedzenia i nikomu przestrzeni nie zajmuje! jak komus nieodpowiada to niech pierwsza klasa lata :/
|
||
|
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
najważniejsze żeby waga nie szła w górę, mnie nawet 0,5 kg cieszy a kiedy ostatnio się ważyłaś?
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio 2 tygodnie temu
|
|
|
|
|
#1211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, ten wątek spod tego linku co podałaś Madziu jest przerażający, mało tego - dyskryminujący
A jak ktoś jest chory i nie może schudnąć, albo kobieta jest w ciąży i waży ponad 100 kg, to co Żenada i prostota umysłu pomysłodawcy przechodzi wszelkie granice głupoty ![]() Cytat:
Może kochana napisałabyś tak w pigułce co Ci pomaga w schudnięciu? Czy stosujesz jakąś konkretną dietę, czy tylko MŻ? Jakie ćwiczenia, jakie jedzonko, co innego Ci pomaga? Gdybyś była tak dobra to chętnie poszerzyłabym pierwszy post o Twoje cenne wskazówki Cytat:
ale oczywiście niekoniecznie musi. Uspokoiłaś mnie, że również brałaś tabletki i wszystko było ok Co do spirali to trochę się boję, bo jeszcze nie rodziłam, a to ponoć może mieć wpływ na późniejszą ciążę (no chyba, że źle słyszałam). Także póki co, nie mam wyjścia - musze zaufać tym tabletkom, chociaż mój tż-et podszedł do moich schiz bardzo fajnie, powiedział, że jak mam się stresować to lepiej będzie jak przez kilka dni odpuścimy sobie seks Przepraszam za off-top, ale wśród Was czuję się jak wśród swoich, a gdzie jak gdzie, ale wśród swoich człowiek ma chęć się wyżalić Madziu, czekamy na wynik ważenia
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2009-04-22 o 22:38 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
No tak się zdenerwowałam tym wątkiem, że szok. Jak mnie to wkurza, gdy chuda szkapa zaczyna gadać, ze osoba otyła śmierdzi, nie myje się i w ogóle jest fuj. No ludzie. Ale mnie wkurzyli. Od dziś będę pamiętać, żeby nie siadać w autobusach, bo mogę komuś odebrać komfort jazdy. W ogóle przestanę z domu wychodzić, bo po co mam narażać innych na nieprzyjemności. Jak to młodzi teraz mówią żal.pl. porażka.com.
Idę spać kochane, bo jutro kolejny dzień walki BuziakiJuż Ci Teresko kochana piszę co ja robię ![]() Moje menu: - na śniadanie jem płatki owsiane, albo musli z kefirkiem + jakiś owoc jeśli mam ochotę (praktycznie moje śniadanie zawsze tak wygląda), czasem zjadam grahamkę z miodkiem, dżemem lub warzywami (zależy na co mam ochotę), - na II śniadanie zjadam jakieś owoce, albo jeżeli nie mam ochoty, to twarożek ze szczypiorkiem, albo ogórasem lub jajka na miękko, - kawka z mlekiem (ale nie zawsze piję), - obiad: pełno surówki i tu też w zależności na co mam ochotę: rybka, pierś z kurczaka, indyka lub risotto, makaron, ziemniaczki, - na podwieczorek zjadam kilka migdałów, - kolacja: serek wiejski z ogórkiem (też praktycznie codziennie, bo się w nim zakochałam ) Inne kwestie: - gotuję na parze, albo w piekarniku, praktycznie w ogóle nie używam tłuszczu, bo nie smażę, a jeśli mam ochotę na jajecznicę, to wlewam ciut oliwy z oliwek. Normalnie parowar to cudo. Mi bardzo podpasował, bo jedzenie mi bardzo smakuje i zaczęłam mniej solić. - ryż, makaron i pieczywo kupuję pełnoziarniste i nie jem już białego, ale w zasadzie to tego tez nie jem często, ograniczyłam węglowodany na rzecz białek i te pierwsze jadam na śniadanie i II śniadanie, na obiad już rzadko, ale zdarza mi się, a potem już na białku ciągnę, - do sałatek nie używam majonezu ani oleju, tylko kefir, albo jogurt naturalny, - staram się nie łączyć białek z węglowodanami, - ćwiczenia do tej pory, to były spacery z moim psem, ale teraz będę cisnąć na leg magic ![]() - jeśli chodzi o grzeszki, to sobie grzeszę raz na jakiś czas, ale staram się nie robić tego częściej niż raz w tygodniu (ale wiadomo, że różnie to bywa). Dzisiaj np. skusiłam się na ciastko u koleżanki, ale wzięłam tylko jedno, chociaż ona wyłożyła cały talerz. Byłam silna Najgorzej tęskni mi się za słodyczami i to w szczególności przed @, ale wtedy wezmę sobie kawałek czegoś i pociumkam ;P A i nie później grzeszek jak do 18, żebym miała jeszcze możliwość spalenia go),- jedzenie nakładam na mały talerz, albo do małej miski, żeby oszukać oczęta ![]() I to chyba wszystko, chociaż całkiem sporo tego wyszło. Jakaś ta pigułka, mało pigułkowata :P. Wydaje mi się, że najważniejsze jest zdiagnozowanie przyczyny. Ja mimo niedoczynności wcale rewelacyjnie nie jadłam. Nie były to tłuste potrawy, fast foody i masa słodyczy, ale chlebuś, makaron, ziemniaki i mleko. Jako dziecko wypijałam ok. 2 litrów mleka dziennie i mleczko najlepsze z ziemniaczkami albo ze swierzym chlebkiem. I tak się załatwiłam. Teraz robię na odwrót, mleko tylko do kawy i to ciupkę i jak najmniej chleba, ziemniaków, makaronu. Na mnie działa super i lepiej się czuję. Teraz wzdęcia mam tylko wtedy, kiedy wypiję piwko I oczywiście to co kiedyś już wspominałam, że moje wyniki (morfologia, cholesterol, itd) bardzo się poprawiły.Ale się rozpisałam. Sorki laski. Dajcie bana za zanudzanie ;P Edytowane przez Sylwoocha Czas edycji: 2009-04-22 o 23:46 |
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Sylwoocha im dala popalic brawo bez przesady kurde :/ w ogole wizazanki madre bo szczuple ggrrrr ![]() Sylwia ja tez bym sie doiwedziala jaka dietke stosujesz ![]() Teresko nam zawsze sie mozesz wyzalic!! ![]() no nie wiem czy bedzie co zmieniac ale coz raz sie zyje tak czy inaczej nie poddam sie!!
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-04-27 o 11:10 |
|
|
|
|
#1214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio miałam zabawną sytuację w autobusie U mnie w mieście jeżdżą autobusy przegubowe i patrzę przez szybę, przód zawalony, a tył puściutki, mówię sobie, tyle mniejsca to mogę zająć nawet dwa usiadłam i szybko zrozumiałam, że jedyny siedzący tam człowiek tak śmierdzał, że śniadanie miałam pod gardłem szybko dołączyłam do ludzi z przodu autobusu
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2009-04-27 o 12:28 |
||
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
Dopisałam Wam kochane co ja robię i trochę tego wyszło, więc przepraszam za tak długą lekturę
![]() Miałam iść spać, ale tak mnie zdrzaźnili, że teraz chyba nie zasnę Zero tolerancji w tym kraju. Wszystko co inne najlepiej zniszczyć i zgnoić. Wiecie co, a mi się nie podoba, że wsiadając do autobusu mogę usiąść lub stanąć (teraz to już siadać raczej nie będę, bo nie chcę stwarzać problemów i narażać innych na dyskomfort) obok chorej osoby i jak kichnie na mnie, to mnie zarazi. Powinni pasażerowie pokazywać kartę zdrowia i jak jest wszystko ok, to mogą wsiąść Powiem Wam, że jestem ciekawa co jeszcze ciekawego tam wyczytamy. |
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, no, ten wątek o dopłacie za kilogramy robi się coraz ciekawszy, wychodzi w nim coraz to większy brak tolerancji, żałosne. Ciekawe co jeszcze wymyślą
|
|
#1217 |
|
Raczkowanie
|
Teresko nie ma problemu. Możesz zrobić pigułkę, bo mi wyszła mega piguła
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1219 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Ja właśnie wróciłam z zakupków i przy okazji nabyłam czerwona bluzeczke koszulowa w groszki co prawda jest troche opięta;/ ale tak mi sie bardzo spodobala ze nie moglam sie jej oprzec przynajmniej bedzie motywacja zeby szybciej i wiecej zrzucic kg ![]() Sylwoocha normalnie zazdroszcze spadku az 22 kg w jaki okres czasu zrzucilas tyle? i pewnie po Tobie juz niezle musi byc widac roznice masz jakas fotke porownania? mnie zawsze takie motywujaJa o 18 spadam do gina ;/ eh jak ja nie lubie tam chodzic dobrze ze chociaz gin Polak i jaki przystojny Milego dzionka buziaki! |
|
|
|
#1220 |
|
Raczkowanie
|
Super Teresko, zwięźle i na temat
Ja to ostatnio jakaś rozlazła się zrobiłam w swoich wypowiedziach Mam nadzieję kochana, że Tobie tez waga zacznie ładnie spadać i nie będzie później przybywać, bo niestety musimy się pilnować już do końca życia.A i mam zakwasy od wczorajszych ćwiczeń. Normalnie teraz czuję, że moje uda żyją Nawet moje spacery nie uchroniły mnie od zakwasów, ale nie jest źle ![]() Kasiu za mną już 6 miesięcy i obiecałam sobie, że jak dobiję do setuni, to wtedy Wam fotki wrzucę Mam nadzieję, ze za 2 miesiące będę mogła się już pochwalić.
Edytowane przez Sylwoocha Czas edycji: 2009-04-23 o 12:31 |
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dałaś tym chudzielcom na wątku o dopłacaniu za dodatkowe kg
|
|
#1222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Madziu, a jak tam u Ciebie
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju ale mnie wkurzyl tamten watek
zla jestem na te szkapy wszystkie ![]() ja potem sie ide zwazyc i pozniej na silke... ![]() buziaki
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-04-27 o 11:11 |
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu Kochana, trzymam kciuki za ważenie, no i czekamy na wynik
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2009-04-27 o 12:30 |
|
|
|
|
#1225 |
|
Raczkowanie
|
Madziu nie martw się, na pewno będzie z wagą wszystko oki
A co do "przyjaciółki", to pogadaj z nią. Bo coś jest nie tak. To tak jak ja bym tępiła gejów sama mając znajomych z tego środowiska. Każdy ma prawo do godnego życia.Teresko też im tam nieźle napisałaś. Niech sobie nie myślą, że są lepsi, bo o połowę lżejsi Marled i co mówili o tym pomyśle? Mam nadzieję, że go nie popierali. |
|
|
|
#1226 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwoocha gratuluje jeszcze raz
super wynik tez bym chciala a u mnie dopiero 3 tyg minely czas sie tak wlecze.. ale dam radei czekam na obiecane foteczki Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2009-04-27 o 11:21 |
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi o to ze nigdy sie na niej nie zawiodlam etc. moge na niej polegac swietnie sie dogadujemy nie moge narzekac na moja przyjaciolke bo wiele przeszlysmy
ps. Kasia sliczny avek ok 15 sie zwaze, wiec trzymajcie kciuki!!! ![]() poki co pije kawke, nasmarowalam sie zelem antycelulitowym, nalozylam balsam na wlosy i zrobie spobie paznokietki u nog
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-04-27 o 11:13 |
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękna ta bluzunia kasiu
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2009-04-27 o 12:31 |
|
|
|
|
#1229 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia dzieki
![]() Wogole to chcialam ciebie zapytac czy znasz moze jakies dobre sprawdzone studia tatuazy w Lublinie? ![]() jak bede w Pl w lipcu to moj Tż chce sobie zrobic w Lbln, bo w mojej dziurze nie ma a Lublin jest najblizszym miastem wiec w tym czasie jesli bys akurat byla i miala czas to mozemy sie styknac na jakies piwko lub soczek co Ty na to?Tereska dziekuje dlatego nie moglam sie oprzec ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2009-04-27 o 11:23 |
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz "kolezanki" z wiadomego watku pewnie by powiedzialy ze i tak smierdze albo zebym o siebie nie dbala bo i tak jestem spisana na straty biczys ![]() Kasi bluzeczke rzeczywiscie lepiej na nk widac :d ale avek tez ladnie wyglada w ogole ladna bluzia ![]() edit Kasia super!!!!! z radoscia sie z Toba zobacze!! spytam Tzta o te tatuaze bo on sam ma i jego koledzy tez bo ja tam sie nie orientuje
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-04-23 o 14:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

Z wielką przyjemnością zmieniam w pierwszym poście 
zawsze to cos 

to wszystko przez moją wagę, przy której tabletki mogą być mniej skuteczne 
Jedyna wada to, to że musisz je brać systematycznie,codziennie !!!!
Ale nieznaczy to,że Tobie również się przydaży.Spoko.Chyba że dla spokojności Twojej psychiki można jeszcze pomyśleć o spirali
wazne zeby jesc te waniliowe bo te wszystkie dodatki (czekolada, bita smietana, orzechy etc.) to one tucza

bo ja cały czas trzymam i pewnie dlatego jestem taka the best!!! 

biczys