![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Ja w sumie chyba za bardzo Tz nie bede sukienek pokazywac... chociaz mu raz pokazalam zdjecie 1 ale to dosc dawno temu i na pewno nie pamieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
jeszcze jedna mi sie bardzo podobala ale nie moge znalezc zdjecia i nie pamietam z jakiej firmy byla hehe
ale czesto mozna ja spotkac na slubnych watkach edit: znalazlam ![]() Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-06-14 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Raczkowanie
|
ależ mnie tu dawno nie było... wstyd!
Pofolgowałam sobie troszkę z tym wszystkim, odkąd nie pracuję, to automatycznie czasu brak na przesiadywanie na forum ![]() ![]() Tak więc ślub jednak 30.04. Zespół już wybraliśmy, ale w lipcu dopiero musimy się z nimi dogadać. Sal weselnych mamy kilka, ale to również w lipcu załatwimy. Lista gości ni cholery zmniejszyć się nie chce... ![]() ![]() no, na dziś wystarczy... ![]() dobranoc PM 2011 ![]()
#1205 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny... konckretnie Niunia i inne zainteresowane
![]() KIM NA 100000000000000000% to Kostuchna! ![]() ![]() ![]() wiec jak tam Niunia załatwianie spraw w KiMie? ja nadal nie wybrałam sie na zwiedzanie, ale musze sie chyba za to zabrac, bo jak czytam ze yw juz tu skunie wybieracie .. to szok w trampkach, bo jeszcze nie wybrałam sali ;P pozdrawiam ![]() ![]()
#1206 |
Zakorzenienie
|
jestem już
![]() było bardzo fajnie ![]() szkoda tylko że pogoda bardziej dopisala na poprawiny ![]() sporo było turkusowych kreacji - ja miałam czerwoną :P hihi pobawiłam się i w ogóle ![]() Feme w przyszłym miesiącu jedziemy rezerwować termin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Rozeznanie
|
a ja już zapłaciłam za kieckę i za tydzień pierwsza przymiarka
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
mes ale fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
Widzę, że nie tylko ja mam taką jazdę i oglądam suknie. Ulżyło mi
![]() ![]() Tygryska śliczne suknie, mamy podobny gust, ja też jestem zafascynowana podobnymi typami. A jak widzę te urocze kokardki pod biustem lub wiązane z tyłu o poprostu się rozpływam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet bym się skusiła kupić już, ale to za wcześnie, jeszcze mi się inna spodoba i co potem... a póki co moje faworyty to: http://www.antra.pl/kolekcja_2009/big_dalia-a1.jpg i http://www.antra.pl/kolekcja_2009/big_hiacynt-a.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
niunia32 fajne, że się wybawiłaś
![]() mes-bijoux myślę, że pokażesz nam się tutaj w swojej sukni?? Cassidy84 mnie czasami też korci. Na szczęście u mnie nie ma żadnych salonów z sukniami (gdyby był, to pewnie już bym mierzyła hehe).A my z TŻ dziś podpisaliśmy umowę z kamerzystą i fotografem. Dziewczyny, powiedzcie, macie już zaklepany termin w kościele?? Ja jutro będę u cioci w kancelarii ![]()
#1212 |
Zakorzenienie
|
U mnie najczesciej sluby sa chyba o 16, ale w niektorych regionach Polski sa o 12
![]() ja bym chyba chciala 17... ale dla mnie to jeszcze sporo czasu do zalatwiania takich rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
U mnie najczesciej sluby sa chyba o 16, ale w niektorych regionach Polski sa o 12
![]() ja bym chyba chciala 17... ale dla mnie to jeszcze sporo czasu do zalatwiania takich rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
ma.ko no właśnie za wsześnie na kupno
![]() a co do godzin ślubów my chcemy o 14. ale na weselu była taka parka on z Tychów ona z nie wiem. Wesele w Turku będę robić i dziewczyna mówiła, że u niej to o 20 się robi śluby... dla mnie to za późno |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Rozeznanie
|
Feme21 my myslelismy ze bedzie KIM ale jednak musimy szukac dalej bo TŻ uznal ze za ciasno a ja mu ufam mimo ze sali nie widzialam
![]() ehhh juz mam naprawde dosc tych poszukiwan, jak przez to przebrne bede szczesliwa ![]() musze przynzac ze ogladanie sukieniek mnie troche zrlaksowalo ![]() pozdrawiam
#1216 |
Rozeznanie
|
Feme21 my myslelismy ze bedzie KIM ale jednak musimy szukac dalej bo TŻ uznal ze za ciasno a ja mu ufam mimo ze sali nie widzialam
![]() ehhh juz mam naprawde dosc tych poszukiwan, jak przez to przebrne bede szczesliwa ![]() musze przynzac ze ogladanie sukieniek mnie troche zrlaksowalo ![]() pozdrawiam
#1217 |
Zakorzenienie
|
Jakieś 2 m-ce temu byliśmy w kościele to nam pow, że zapisy na 2011 będą dopiero pod koniec tego roku, a na pewno od stycznia/lutego 2010, więc na razie nic w tym kierunku nie załatwiamy. Ślub chciałabym o 12:00
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Rozeznanie
|
jasne, ale dopiero 22 lipca mam ostatnią przymiarkę
![]() ja ślubuję o 15, ale to sam ślub cywilny, myślę, że 16 jest dobrą godziną na większe ślubne przedsięwzięcia ![]()
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Jej nie było mnie przez weekend, a tu tyle pytań do mnie
![]() ![]() Kopikos masz zespół to www.zespolquatro.pl - są z Łopuszna więc mają blisko do Twojej sali chyba ![]() Honolinka nic nie robisz, bo już masz najważniejsze i ja niedługo też - została tylko kucharka do zalatwienia ![]() Hania207 u mnie wie cała rodzina ze strony Taty, bo ze strony mamy to nie wiem, ale pewnie moja babcia plotkara wszystko powiedziała, choć chyba nie zna daty ślubu, ale wie o zaręczynach. Wiedzą też znajomi, ale tylko część ![]() ![]() Moniuulka a może się pochwalisz jaka suknia Cię aż tak urzekła? kObra weselicho mam tak jak Honolinka na 200 - 250 os. ![]() ![]() Mes-bijoux gratuluję takiego tempa w załatwianiu ![]() ![]() ![]() ![]() Już z sukniami szalejecie :O Ma.ko mamy baaaaaaaaaaaardzo podobny gust ![]() ![]() Tygryska a ta suknia którą zamieściłaś można u nas kupić - siostra koleżanki miała taką na swoim ślubie. A najśmieszniejsze jest to, że suknie ogląda TŻ, a nie ja ![]() ![]() A teraz ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czyli mamy już salę, zespół, foto www.styczen-fotografia.pl, kamerzystę i auto ![]() ![]() Ale sie opisałam ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-06-16 o 10:01 Powód: dopiski :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
Honolinko samochód masz jeśli on kręci u Ciebie ślub i wesele, nie wiem czy wynajmuje sam samochód, ale podejrzewam, że nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Konto usunięte
|
U to kicha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
u mnie kościół zalatwia sie na ok rok przed ślubem
My narazie mamy tylko sale, ale za kamerzysta i zespolem też trzeba by sie rozejrzec..... wklejalyscie osatnio suknie ktore wam sie podobaja to ja tez dodam cos od siebie.... a o jakim myslicie kolorze? bialy, kośc słoniowa czyjeszcze jakis inny kremowy? ja chyba zostane przy tradycyjnej bialej.
![]() Edytowane przez hania207 Czas edycji: 2009-06-16 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Konto usunięte
|
hania207 mamy podobne gusta co do sukienek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zobacze w jaki najlepiej do mnie pasuje ![]() ale watpie by byla czysta biel |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Haniu mnie też podoba się przedostatnia. Wcześniej myślałam, że tylko biała, ale to sie okarze jak zacznę mierzyć.
Powiem Wam, że raczej nie oglądam sukni na necie, chyba, że strony salonów z mojego miasta. Oglądam te, które ktoś inny zamieszcza na forum. Nie chcę, żeby suknia, która mi się spodoba nie była dostępna u mnie w mieście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Ja tez raczej ogladam strony tych salonow co sa u mnie
![]() i staram sie zadna nie zachwycac za bardzo bo wiadomo ze na zdjeciu wyglada to inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
ja ogladam czasem na roznych stronkach, czy tutaj na forum, ale przy wyborze kroju bede kierowac sie przede wszystkim tym jak na mnie leży i czy pasuje do mojej figury.A na razie zalozylam sobie folder i wklejam te, ktore mi wpadly w oko.
#1230 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze wszystko i tak okaze sie dopiero jak bedziemy przymierzac
![]() moze okaze sie ze najlepiej wygladamy w takich krojach o ktorych nawet nie myslalysmy ![]() ale poogladac sobie sukienki jest fajnie wiec czemu nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.