|
|
#1201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
Bo mój wie, że tu siedzę... Ba, pewnie nawet czyta ukradkiem...Cytat:
Ja już po egzaminie... A raczej po dwóch ustnych.. Przyszłam na uczelnie, miał być jeden egz a okazało się, że są dwa No i z tego co się uczyłam mam 5, a z tego co weszłam z biegu mam 4,5 Sesja za mną
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) z MaxFactora. Kiedys sprobuje z tym kamuflazem
|
|
|
|
|
#1203 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo ja używam flos leku (żel pod oczy), ale dupa... Cytat:
no ba tempo jestnie wszystkie się uczą. niektóre bardzo ciężko pracują ![]() Cytat:
może kiedyś spróbuję, tylko obecnie mam fa w kulce to chyba nie bardzo haha
|
|
|
#1204 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: skoro o oczach mowa.znacie jakis dobry krem ktory likwiduje duze opuchniecia pod oczami?tylko zeby dzialal
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-04 o 12:48 |
||
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
np. pracuja w domu sprzatajac i robiac inne domowe obowiazki zamiast sie uczyc
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh moje upatrzone cudo na allegro: http://allegro.pl/item541985252_nowy...lanty_bcm.html
za 4 h koniec aukcji... Tylko rozmiar ciut za duży ![]() edit: na egzaminie zdrapałam sobie paznokieć aż do krwi z tego stresu, nienawidzę ustnych...
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-04 o 12:51 |
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze krzywdy sobie nie zrobilas ![]() Moj TZ wie, ze siedze czesto na wizazu. Jak cos kupuje, czesto sie mnie pyta po co lub dlaczego akurat takie, po czy sam sobie odpowiada - "Tak, wiem, kolezanki ocenily, ze akurat ten jest najlepszy!" ![]() Tytul watku tez chyba widzial, ale nie skomentowal - chyba nawet lepiej, ze tego nie zrobil
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehh luffka zabije CIE! jest cuuudny i do tego moj rozmiar....ehhh |
|
|
|
|
#1209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie narzekam.przynajmniej dluzej mi sie cienie trzymaly nic mi sie nie stalo mam kulke adidasa,wzielam troche na palec i troche roztarlam na powieke i po klopocie |
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Jest idealnie przepiękny
Ja się zakochałam w nim, aukcje mam w ulubionych i patrzę za ile pójdzie... jak na razie cena jest niziutka...
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko za duzy o 2 rozmary ![]() Gratuluje sesji!
|
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję mądralo
|
|
|
#1214 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh marzenia
|
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
i mój
chociaż mówię jak byłam ostatnio u jubilera to w ogóle nie patrzyłam na białe złoto, tylko żółte, a na necie tylko białe złoto mi się podoba
|
|
#1218 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.estyl.pl/sklep/product_im...p?imageid=1448 dość ciężki, ale dla mnie jest super... pod oczy miałam kiedyś ten zielony garnier, i nawet dość działał. tylko jak się go za dużo dało to tak złaził nieładnie http://www.hipernet24.pl/sklep/img_i.../241/24185.jpg a teraz używam tego http://www.drolivia.pl/product/id/67...d168f527b5be7b jest ok ![]() moje cienie są na tyle pokaźne że chyba żaden krem ich nie zlikwiduje... pomaga mi tez czasem okład z herbaty (tzn z torebek, "wyparzonych" )
|
||
|
|
|
#1219 | ||
|
Zakorzenienie
|
luffka gratuluję
Cytat:
Cytat:
Ja dolnej powieki nie maluję na czarno, ewentualnie tylko po zewnętrznych kącikach brązową kredką. Słyszałam, że czarna kredka po całej długości zmniejsza optycznie oczy. Maluję za to eyelinerem w płynie na górnej powiece. Przymierzam się, zeby kupić sobie bazę artdeco pod cienie. A co do korektora to mam dermacol. Niby to jest podkład, ale dla mnie jak na podkład jest za bardzo kryjący i gęsty, więc mam go jako korektor i jest super i nie drogi. |
||
|
|
|
#1220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zwykłe okłady z herbat ekspresowych, np. minutki? właśnie taka gadatliwa baba ode mnie z pracy przyszła do jadalni. mam ją za ścianą i słyszę jak gada sama do siebie jest ***.nięta
|
|
|
#1221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja czarna kreske robie na dole bo mam spore patrzalki wiec moze mi pomniejszac |
|
|
|
|
#1222 |
|
Wtajemniczenie
|
barszczyk to ja "sama" robiłam
tzn wywar z warzyw i z udka, do tego koncentrat krakusa i kiszony barszcz mniam ![]() ja też słyszałam, że czarna kredka na dolnej pomniejsza. ale mam koleżankę, i jej nie pomniejsza ![]() no ale ja dolnej w ogóle nie maluję. tylko na jakieś wielkie wyjścia - co by nie było że makijaż nie skończony - ale to i tak delikatnie....uhhh nie chce mi się już nic czytać
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
To skoro o oczach mowa to może mi poradzicie tusz, który nie będzie mi się rozmazywał
Bo miałam już wiele i każdy po dosłownie 2 h mi się paćka i wygląda to strasznie... Dlatego min. się nie maluję bo poprawiać ciągle mi się nie chce...
|
#1224 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bez jaaaaaaaaaaaaaaaj... jak ja mam odpisywać, jak Wyście w ciągu 40 minut zrobiły 2 strony!?!?!?!
Jezu, ja nie dam rady na wszystko odpisać... No dobra, spróbuję No to tak, przede wszystkim chcę linki do nk wszystkich, które mi nie wysłały i chcę poznać tajemnicę Aelitki ![]() carmelova - Tobie przede wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Cytat:
Cytat:
No, i już od ładnych paru miesięcy, prawie roku, próbuję się wyzbyć tej tardości i nieczułości, bo obecnie mam z tego więcej złego niż dobrego.Co do sukni ślubnych, skrótem - piękne Ja na razie się wstrzymałam z oglądaniem, bo... nie mam na nic czasu.Cytat:
![]() Przepisy, mmm... wykorzystam po sesji jestem głodna i jak to czytam, to...Z gotowaniem to u mnie raczej gorzej niż lepiej, ale gdyby mi się zachciało, to bym coś ugotowała. TŻ kocha moją pizzę, kilka razy też się zebrałam do zrobienia jakichś ciast i placków. Ale najlepiej to wychodzi mi jajecznica i kanapki ![]() Mój TŻ wie, że się udzielam w takim wątku. Czy tu zerka? Bardzo możliwe, nawet ma konto na Wizażu ale jak zerka to nie daje po sobie poznać chyba, że napiszę coś złego na niego, to nie wytrzyma i w końcu to odczuję ![]() Grapefrutka - super, że przylatujesz do Polski! ![]() Rozmiar pierścionka ostatnio to dla mnie trauma, po kłótni z TŻem... no ja mam 10 jeśli jest grubszy, jak jes cieniutki to 9. Koleżanki się ze mnie chichrają, bo one mają 12, 13 i mój pierścionek z serdecznego palca im się ledwo mieści na najmniejszy ![]() Cytat:
![]() aaaneczkaaa - witam również w wątku ![]() Cytat:
Sushi nigdy nie jadłam, muszę się wybrać jak będę w Krk. Ssosu sojowego w domu też nigdy nie używałam, za to uwielbiam sos vinegret ![]() Ehh, nie mam pomysłu na prezenty. 10 lutego mój ma urodziny, 14 Walentynki... kuponów na całusy i masaże nie zrobię, bo kiedyś mu dałam taki karnet VIPa na masaże, całusy, wyznania, śniadania do łóżka, wychowanie dzieci itp. ![]() Tak bez składu trochę piszę, ale w kolejności, w jakiej wy pisałyście ;P mój mi powiedział, że mnie kocha... po 2 tygodniach związku. Byłam przerażona, bo dla mnie to było jasne, że nie mówi prawdy, bo tak szybko. Jednak potem codzienne zapewnienia i tyle uczuć upewniło mnie w tym. A seks... pół roku byliśmy razem Aelitka wcale nie pobiła rekordu, moja dobra koleżanka straciła dziewictwo po 6 latach związku i podziwiam ją, i zazdroszczę samozaparcia.A cycki mam w rozmiarze małego B, choć dla mnie to na zwykłe A wygląda chociaż jak pisałam bolą mnie strasznie ostatnio i wczoraj mnie TŻ pytał, co z nimi zrobiłam, bo są większe, to może w końcu coś ruszy ![]() Aelitka - olej kokosowy jest w Galerii, ja tam kupiłam sklep ze zdrową żywnością naprzeciw Sphinxa ![]() Hajja Hawwa - ja oglądałam House'a i Chirurgów. Ciężko stwierdzić, który lepszy. House wymaga od widza większej kocentracji (przynajmniej jeśli ogląda się bez napisów, bo z napisami czy lektorem to nie wiem). Prawko zdałam za 3 razem. Pierwszy raz oblałam na testach, tak byłam zestresowana. Drugi raz baba jakaś wyjechała zza mnie na zanikającym pasie, long story, trzeci raz ok. Przeżywałam długo, że nie zdałam za 1 razem, bo jestem z rodziny kierowców, wszyscy jeżdżą bardzo dobrze i bez przerwy z wyjątkiem mamy. Obecnie codziennie robię minimum 60 km Stłuczek kilka mam za sobą, głównie przy cofaniu i głównie z mojej winy ale zawsze kończyło się ok ![]() O rrrrany, ja też rzęs prawie nie mam i na dodatek króciutkie :/z malowaniem to różnie, ostatnio stawiam na sam tusz, kredki zostawiam na ważniejsze spotkania czy okazje... cóż, ale za to swoje tęczówki lubię i nogi w miarę, i ten paskudny nos, bo to moje dziedzictwo rodowe, a co! motylek - odrosną ja teraz też cierpię za błędy "fryzjera" ![]() Z tym włóczeniem nogą to dowaliłyście, powaga dobrze, że sama w domu jestem ![]() luffka - tytułu się nie da zmienić, to by się któryś moderator musiał tym zająć ![]() A ja co... egzamin mam najgorszy ze wszystkich, jakie miałam. W piątek. I czuję, że nie zdam w pierwszym terminie. Poza tym... a już zapomniałam, co poza tym do piątku muszę się odłączyć, rozładuję laptopa, kabel od peceta oddam mamie, bo zamiast się uczyć to siedzę na necie Trzymajcie kciuki, to moje być albo nie być na tych studiach, potem to już tylko obrona pracy. No i jeszcze jeden egzamin, ale to pestka przy tym Nie piszcie tak dużo do spisania za 2 dni
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2009-02-04 o 13:24 |
|||||
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1226 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też eyeliner stosuję na górą powiekę. Cytat:
kreski nie robię w środku oka tylko na zewnątrz. Nie mam też efektu "pani spod latarni"
|
|
|
#1227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1228 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Skoro tak mówisz, to jakoś sobie poradzimyCytat:
![]() Ej no laseczki, przystopujcie ciutkę, czeka mnie mnóstwo nauki, a tu czytać tyle stron nie sposób Jak któraś się zaręczy - PISAĆ NA CZERWONO! Ławiej będzie wyłapac![]() ![]()
|
|
|
#1229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba przesadzam z tym wizazem.wlaczylam wode na herbate i oczywiscie gotowala sie ponad pol godziny zanim odeszlam od kompa i sobie przypomnialam justyna super na wszytko odpisalas i skrócilas tylko mnie nie zarazajcie tym bolem piersi i rosnieciem )EDIT:co do nosa to nie przesadzaj.ja mam nie dosc ze dlugi to wykur...iście krzywy:/ efekt zlamania.. Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-04 o 13:35 |
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zakochalam w tym oto pierscionku Aparta....zobaczylam go kiedys w twoim stylu i powiedzialam TZtowi,ze chce ten i koniec!
![]() http://apart.pl/files/cbiz_img/img_prod701_0_o.jpg
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2009-02-04 o 14:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.

W nastepnej czesci zmieńmy tytuł
Tak, żeby nie zaczynał się od "zazdroszczę zaręczonym" :P
Bo mój wie, że tu siedzę... Ba, pewnie nawet czyta ukradkiem...

no normalnie troche antyperspirantu na palec i na powieke.ja glupia oczywiscie kazdy glupi pomysl musze podlapac i sprobowalam.nic mi sie z okiem nie stalo

jest ***.nięta 
ja teraz też cierpię za błędy "fryzjera"