![]() |
#1201 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() Cytat:
Ja już po egzaminie... A raczej po dwóch ustnych.. Przyszłam na uczelnie, miał być jeden egz a okazało się, że są dwa ![]() ![]() Sesja za mną ![]() ![]()
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo ja używam flos leku (żel pod oczy), ale dupa... Cytat:
![]() ![]() nie wszystkie się uczą. niektóre bardzo ciężko pracują ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() EDIT: skoro o oczach mowa.znacie jakis dobry krem ktory likwiduje duze opuchniecia pod oczami?tylko zeby dzialal ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-04 o 11:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
np. pracuja w domu sprzatajac i robiac inne domowe obowiazki zamiast sie uczyc
![]()
#1206 |
Zakorzenienie
|
Ehhh moje upatrzone cudo na allegro: http://allegro.pl/item541985252_nowy...lanty_bcm.html
za 4 h koniec aukcji... Tylko rozmiar ciut za duży ![]() edit: na egzaminie zdrapałam sobie paznokieć aż do krwi z tego stresu, nienawidzę ustnych...
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-04 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moj TZ wie, ze siedze czesto na wizazu. Jak cos kupuje, czesto sie mnie pyta po co lub dlaczego akurat takie, po czy sam sobie odpowiada - "Tak, wiem, kolezanki ocenily, ze akurat ten jest najlepszy!" ![]() Tytul watku tez chyba widzial, ale nie skomentowal - chyba nawet lepiej, ze tego nie zrobil ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehh luffka zabije CIE! jest cuuudny i do tego moj rozmiar....ehhh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Jest idealnie przepiękny
![]()
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko za duzy o 2 rozmary ![]() Gratuluje sesji! ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję mądralo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1216 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Wtajemniczenie
|
i mój
![]() chociaż mówię jak byłam ostatnio u jubilera to w ogóle nie patrzyłam na białe złoto, tylko żółte, a na necie tylko białe złoto mi się podoba ![]()
![]() |
#1218 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.estyl.pl/sklep/product_im...p?imageid=1448 dość ciężki, ale dla mnie jest super... pod oczy miałam kiedyś ten zielony garnier, i nawet dość działał. tylko jak się go za dużo dało to tak złaził nieładnie http://www.hipernet24.pl/sklep/img_i.../241/24185.jpg a teraz używam tego http://www.drolivia.pl/product/id/67...d168f527b5be7b jest ok ![]() moje cienie są na tyle pokaźne że chyba żaden krem ich nie zlikwiduje... pomaga mi tez czasem okład z herbaty (tzn z torebek, "wyparzonych" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | ||
Zakorzenienie
|
luffka gratuluję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja dolnej powieki nie maluję na czarno, ewentualnie tylko po zewnętrznych kącikach brązową kredką. Słyszałam, że czarna kredka po całej długości zmniejsza optycznie oczy. Maluję za to eyelinerem w płynie na górnej powiece. Przymierzam się, zeby kupić sobie bazę artdeco pod cienie. A co do korektora to mam dermacol. Niby to jest podkład, ale dla mnie jak na podkład jest za bardzo kryjący i gęsty, więc mam go jako korektor i jest super i nie drogi. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zwykłe okłady z herbat ekspresowych, np. minutki? ![]() właśnie taka gadatliwa baba ode mnie z pracy przyszła do jadalni. mam ją za ścianą i słyszę jak gada sama do siebie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja czarna kreske robie na dole bo mam spore patrzalki wiec moze mi pomniejszac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Wtajemniczenie
|
barszczyk to ja "sama" robiłam
![]() ![]() ![]() ja też słyszałam, że czarna kredka na dolnej pomniejsza. ale mam koleżankę, i jej nie pomniejsza ![]() no ale ja dolnej w ogóle nie maluję. tylko na jakieś wielkie wyjścia - co by nie było że makijaż nie skończony ![]() uhhh nie chce mi się już nic czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
To skoro o oczach mowa to może mi poradzicie tusz, który nie będzie mi się rozmazywał
![]()
#1224 | |||||
Zakorzenienie
|
Bez jaaaaaaaaaaaaaaaj... jak ja mam odpisywać, jak Wyście w ciągu 40 minut zrobiły 2 strony!?!?!?!
![]() Jezu, ja nie dam rady na wszystko odpisać... ![]() ![]() ![]() carmelova - Tobie przede wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do sukni ślubnych, skrótem - piękne ![]() Cytat:
![]() Przepisy, mmm... wykorzystam po sesji ![]() Z gotowaniem to u mnie raczej gorzej niż lepiej, ale gdyby mi się zachciało, to bym coś ugotowała. TŻ kocha moją pizzę, kilka razy też się zebrałam do zrobienia jakichś ciast i placków. Ale najlepiej to wychodzi mi jajecznica i kanapki ![]() Mój TŻ wie, że się udzielam w takim wątku. Czy tu zerka? Bardzo możliwe, nawet ma konto na Wizażu ![]() ![]() Grapefrutka - super, że przylatujesz do Polski! ![]() ![]() Rozmiar pierścionka ostatnio to dla mnie trauma, po kłótni z TŻem... no ja mam 10 jeśli jest grubszy, jak jes cieniutki to 9. Koleżanki się ze mnie chichrają, bo one mają 12, 13 i mój pierścionek z serdecznego palca im się ledwo mieści na najmniejszy ![]() Cytat:
![]() aaaneczkaaa - witam również w wątku ![]() Cytat:
Sushi nigdy nie jadłam, muszę się wybrać jak będę w Krk. Ssosu sojowego w domu też nigdy nie używałam, za to uwielbiam sos vinegret ![]() Ehh, nie mam pomysłu na prezenty. 10 lutego mój ma urodziny, 14 Walentynki... kuponów na całusy i masaże nie zrobię, bo kiedyś mu dałam taki karnet VIPa na masaże, całusy, wyznania, śniadania do łóżka, wychowanie dzieci itp. ![]() Tak bez składu trochę piszę, ale w kolejności, w jakiej wy pisałyście ;P mój mi powiedział, że mnie kocha... po 2 tygodniach związku. Byłam przerażona, bo dla mnie to było jasne, że nie mówi prawdy, bo tak szybko. Jednak potem codzienne zapewnienia i tyle uczuć upewniło mnie w tym. A seks... pół roku byliśmy razem ![]() A cycki mam w rozmiarze małego B, choć dla mnie to na zwykłe A wygląda ![]() ![]() Aelitka - olej kokosowy jest w Galerii, ja tam kupiłam sklep ze zdrową żywnością naprzeciw Sphinxa ![]() Hajja Hawwa - ja oglądałam House'a i Chirurgów. Ciężko stwierdzić, który lepszy. House wymaga od widza większej kocentracji (przynajmniej jeśli ogląda się bez napisów, bo z napisami czy lektorem to nie wiem). Prawko zdałam za 3 razem. Pierwszy raz oblałam na testach, tak byłam zestresowana. Drugi raz baba jakaś wyjechała zza mnie na zanikającym pasie, long story, trzeci raz ok. Przeżywałam długo, że nie zdałam za 1 razem, bo jestem z rodziny kierowców, wszyscy jeżdżą bardzo dobrze i bez przerwy z wyjątkiem mamy. Obecnie codziennie robię minimum 60 km ![]() ![]() ![]() O rrrrany, ja też rzęs prawie nie mam i na dodatek króciutkie :/z malowaniem to różnie, ostatnio stawiam na sam tusz, kredki zostawiam na ważniejsze spotkania czy okazje... cóż, ale za to swoje tęczówki lubię i nogi w miarę, i ten paskudny nos, bo to moje dziedzictwo rodowe, a co! motylek - odrosną ![]() ![]() Z tym włóczeniem nogą to dowaliłyście, powaga ![]() ![]() luffka - tytułu się nie da zmienić, to by się któryś moderator musiał tym zająć ![]() A ja co... egzamin mam najgorszy ze wszystkich, jakie miałam. W piątek. I czuję, że nie zdam w pierwszym terminie. Poza tym... a już zapomniałam, co poza tym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2009-02-04 o 12:24 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też eyeliner stosuję na górą powiekę. Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ej no laseczki, przystopujcie ciutkę, czeka mnie mnóstwo nauki, a tu czytać tyle stron nie sposób ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba przesadzam z tym wizazem.wlaczylam wode na herbate i oczywiscie gotowala sie ponad pol godziny zanim odeszlam od kompa i sobie przypomnialam ![]() justyna super na wszytko odpisalas i skrócilas ![]() ![]() ![]() EDIT:co do nosa to nie przesadzaj.ja mam nie dosc ze dlugi to wykur...iście krzywy:/ efekt zlamania.. Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-04 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
a ja sie zakochalam w tym oto pierscionku Aparta....zobaczylam go kiedys w twoim stylu i powiedzialam TZtowi,ze chce ten i koniec!
![]() http://apart.pl/files/cbiz_img/img_prod701_0_o.jpg
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2009-02-04 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.