|
|
#1201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11838025]A kiedy pojawiają się w strefie lidera naliczenia i kampanijne raporty sprzedaży?[/quote]
Z kat 05 raport kampanijny pojawi sie w przyszła sobote. Naliczenia we wtorek po sobocie
|
|
|
|
#1202 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Rozeznanie
|
Kochane mam takie pytanko, teściowa
chce kupić jakiś fajny krem przeciwzmarszczkowy. Co byście poleciły w k06?i chciałam się Was zapytać o radę odnośnie brązowego tuszu do rzęs. Sama mam teraz uplifting, i mam wrażenie, że trochę skleja. dzięki wielkie za pomoc
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz w dobrej cenie jest ten krem na dzień Edytowane przez panna mrau Czas edycji: 2009-04-11 o 11:55 |
|
|
|
|
#1205 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
Mam prośbę... czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tymi okręgami prognozującymi?
Wiem, że są dwa katalogi do przodu i.... tyle. Chciałabym wiedzieć czy do takiego okręgu można się w jakiś sposób dostać, ewentualnie jakie są kryteria itp. Z góry dziękuję za odp.
|
|
|
|
#1207 |
|
Rozeznanie
|
Hej "Avonomaniaczki" kochane znowu święta ,więc wypadałoby złożyć Wam życzenia
![]() Wielkanocny zając już po trawce biega. Baran z krzyżem białym nawraca człowieka. Ludzie z wszystkich miast święconkę zajadają, I w Niedzielę Wielkanocną życzenia składają. Tak więc ja, jak i oni przesyłam życzenia Zdrowia, szczęścia i miłości, w pracy powodzenia. Niech Pańskie Zmartwychwstanie na ludziach się odbije. Niech Jezus Zmartwychwstały też w sercach naszych żyje. A przede wszystkim życzę Wam owocnych zakupów kosmetycznych i obyście nigdy nie skończyły z tym pięknym nałogiem ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- A przede wszystkim kupowania samych kosmetycznych KWC i dużo radości z uzywania! I żeby nic sie nigdy nie marnowało! Całuję ;* |
|
|
|
#1208 |
|
Rozeznanie
|
już wiem
Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-04-11 o 13:58 Powód: już wiem. |
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
madzya czy może chodzi Ci o torebkę Emilia?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1190925052 edit: spoźnilam sie ;D
|
#1210 |
|
Konto usunięte
|
s§$$§__________§$$§
___§§$$$$§_________§$$$§ __§$$$_$$$§_______§$$$$§ _§$$$$_$$$$§_____§$$$$§ _§$$$§_§$$$$§___§$$$$§ __§§§___§$$$§§_§§$$$§ ___$$____§$$$$_$$$$§___§§ _§§ ________§$_________$s_§§§ ♥§§§ _______§____@___@___§_§d§ §§ _______§______()______§__ $§§ _______§____\\\__///___§___§ ________§____§§§____§____ § _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§ §$§$§_____§_______§__§__§ $§$§ §$$$$§_____§_____§__§__§$ $$$§ _§$$$$§____§_____§_§__§$$ $$§ __§$$$$§§_§_______§§_§$$$ $§ ___§$$$$§___________§$$$$ § ____§$$$$§_§§$$$§§_§$$$$§ Mówi zając do baranka, jaka piękna ta pisanka, wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka, Teraz biega, głośno krzyczy, że WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY wam Kasia
|
|
|
|
#1211 |
|
Rozeznanie
|
czy któraś z was miała styczność z korektorem Anew(tym do makijażu w pędzelku)? czy on jest mocno kryjący i nadaje się pod cienie pod oczami? nie podkreśla zmarszczek? czy kolor medium będzie się nadawał do średniej karnacji? w ogóle wart jest czegoś?
|
|
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam paczkę w czwartek,przeglądam ją i przeglądam a tam brak prezentów z planet spa,we wszystkich poprzednich katalogach dostawałam pezenty z tej serii za zamówienia.Więc od razu do nich zadzwoniłam to wyjaśnić,a jakiś pan na lini mi powiedział,że te prezenty są dołączane za zamówienia w kat.5 najprędzej w drugim terminie.To ja mu mówie,że składałam na drugi termin,a on mi,że najprędzej więc może się zdarzyć,że wyślą dopiero w 3.A ja chciałam już zakończyć zamawianie na swoje konto z avonu na jakieś 2-3miesiące,a tu się okazuje,że muszę złożyć kolejne zamówienie po to,aby dostać prezenty.Jestem tym oburzona.Nie znalazłam żadnej informacji,że te kosmetyki będą wysyłać najprędzej w 2 terminie.
A przy okazji zamówiłam torebkę Mary-Beth kremową,jestem bardzo z niej zadowolona,jest śliczna.Puder idealny kolor mam w kwadratowym opakowaniu,jest całkiem fajny.Minibłyszczyk do ust jest naprawde w wersji mini,wielkość podobna do próbek,a woda 60glam mi się nie podoba,a 50,która mi się podoba niestety nie zamówiłam,jest ktoś w odwrotnej sytuacji,żeby się ewentualnie wymienić? |
|
|
|
#1213 |
|
Rozeznanie
|
ja też niestety nie dostałam prezentów z planet spa.
ale już nie dzwoniłam. Zresztą to zamówienie jakieś felerne było. zamiast 5 odżywek, 6 dostałam, zamiast 2 balsamów, 3 :/ zostawię dla siebie, a może ktoś później będzie chciał. |
|
|
|
#1214 |
|
Konto usunięte
|
wrzucam na watek ze zdj internetowa oferte do k06 moze sie komus przyda
|
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto inny by się cieszył na Twoim miejscu |
|
|
|
|
#1216 |
|
Przyczajenie
|
Hej !!
zastanawiam się czy zostać konsultantkom avon bo w sumie sporo kosmetyków zamawiam ale nigdy jeszcze nie byłam żadną konsultantkom czy mogłybyście opowiedzieć jak to jest i na czym to polega?? czy to jest uciążliwe ? zadarzają się kłopty??![]()
|
|
|
|
#1217 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1218 |
|
w krainie snu i marzeń
|
czyli nie dali Ci pomyłkowo zamiast 2 - 3 sztuki i ta trzecia była gratis - tylko doliczyli Ci po prostu do faktury?? jeśli tak to bez sensu
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
ale to nie dorzucili Ci jako 'gratisu' tego? tylko zafakturowali?
no tak to jeszcze nie słyszałam... w takim razie ja bym zadzwonila do nich i powiedziała, że 'helloł', coś nie tak jestMyślałam, że Ci to gratisem rzucili... przez pomyłkę
|
|
|
|
#1220 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli w takim mieszkasz to w nim jesteś ot co ![]() Cytat:
rozświetlający był.. nie była specjalnie zadowolona z zakupu, bo chciała zatuszować cienie pod oczami a on się wyróżniał i miała takie błyszczące smugi pod oczami.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1221 |
|
Rozeznanie
|
Dajcie na forum ofrte internetową do 5 katalogu, bo jakoś nie mogę jej znaleźć.
|
|
|
|
#1222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie stosowałam, więc dokładnie się nie wypowiem co do jakości
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Albo ja jestem jakaś niepełnosprytna albo nie wiem... Jak zakładacie ten turban?
Bo ja jakoś nie mogę go tak zapiąć, żeby przylegał mi go głowy i włosy z niego nie wypadały i/lub nie ściekała woda po szyi... Z 5 minut próbowałam i poległam Edytowane przez panna mrau Czas edycji: 2009-04-12 o 19:22 |
|
|
|
#1225 |
|
Konto usunięte
|
Ja się niestety zawiodłam na brylantowym błyszczyku - odcień Gleaming raisin w ogóle fioletu nie przypomina
Będzie dla jakieś konsultantki z najlepszą sprzedażą w kampanii
|
|
|
|
#1226 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy pojawiła się juz gdzies 8?
|
#1227 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie nie wiem, czemu nigdzie jej nie ma
|
||
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja glupiutka myślałam, że to nie może być tak proste ![]() W każdym razie dziękuję za pomoc |
|
|
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
nudzi mi sie nieco to zeskanuje 8
..chociaż część .
|
|
|
|
#1230 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

Teraz w dobrej cenie jest ten krem na dzień

kto inny by się cieszył na Twoim miejscu
no tak to jeszcze nie słyszałam... w takim razie ja bym zadzwonila do nich i powiedziała, że 'helloł', coś nie tak jest
Będzie dla jakieś konsultantki z najlepszą sprzedażą w kampanii