|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Podróżniczka
|
Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)
Heloł
![]() Witam z pracki. Juz mnie zaatakowali od rana robotą.Troszke jej jest po tej tygodniowej przerwie. Buziak |
|
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
Witam seredecznie z samego rana
![]() Ja już po śniadanku ![]() Zaraz mykam na ćwiczenia a mam takie zakwasy w łapkach, że głowa boli. W ogóle coś mnie gardło boli po lewej stronie i mam karat też w lewej dziurce ;/ blee Jak obiecałam tak zrobiłam... wrzucam zdjęcia rozbierane. 3 sztuki i spadam pracować nad bebechem ![]() Miłego dnia Buziaki
Edytowane przez KahlanAmnel Czas edycji: 2009-06-05 o 21:43 |
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Capricek...mam nadzieję że każdy zauważy i cieszę się że nie tyjesz
![]() Mówiłam Ci ,że jak będziesz jadła racjonalnie to nic się nie stanie. Tylko na początku za dużo nie grzesz ![]() Moniczorek....oj biedna no ![]() Kahlan...o matko ty chudzielcu....mówiłam żeś chuda! W brzuchu to masz o tyle lepiej, że pod biustem masz płasko a ja mam wysunięte żebra po mamie....noi kurde....ciągle mi tam przeszkadza to sadełko. Moim zdaniem toś chudzina ....po prostu niska jesteś ![]() Jak dla mnie to super lasencja!! I wcale nie masz grubszych nóg ode mnie...jak już to mamy takie same Brzusio ci się wyrobi na tych ćwiczeniach zrzucaj tylko nóżki...razem ze mną ![]() Jak dla mnie to wyglądasz sexi ![]() Zakładaj strój i na plażę ![]() AAaa skoro ja mogę tylko 3 kilo to Ty możesz co najwyżej 1 kg bo inaczej będziesz anorexi ![]() |
|
|
|
#1204 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Ja bym co najwyżej umięśniła ciałko i tyle. Ale Ty jestes konsekwentna dziewczynka...latasz na ćwiczonka wiec stanie sie to szybciutko ![]() Blondasku.... |
|
|
|
|
#1205 |
|
Przyczajenie
|
Nie moge na Was patrzec
![]() Jedna chudsza od drugiej :P
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że @ dzisiaj nie przyjdzie, niech się jeszcze troszkę spóźni ![]() A tak nawiasem to czekamy na Twoje foto...teraźniejsze W bieliźnie ![]() To tylko Kahlan tutaj świeci koścmi...mówiłam jej to ona się sprzecza
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Przyczajenie
|
Tez sie zastanawiam z czego chce zrzucic
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
A ja się chyba wczoraj przećwiczyłam, bo boli mnie brzuch, po wczorajszej a6w i od braku magnezu kurcze mnie łapią na łydkach, do tego zakwasy po skakance i chodzę, jak jakaś stara baba...;/Oj dziewuchy! KahlanAmnel jak chcesz wyrzeźbić swoje ciałko, to możesz, ale gruba nie jesteś. Możesz zrzucić tę wagę do 59kg (lepiej będzie wyglądać... wskazówka na wadze, jak pokaże ta 5 na początku, ale lepiej więcej już nie chudnij)... z resztą, jak tyle ćwiczysz, to mięśnie też ważą, wiec tu niekoniecznie m\waga musi oznaczać, że ktoś jest jak sam mysli gruby.Mam nadzieje, że nic glupio nie napisałam... ![]() Wybaczcie dziewczyny, ale ja nie wrzucę tu swoich zdjęć w samej bieliźnie. Nie chcę żebyście monitor zapluły z wrażenia:P
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2009-06-03 o 10:57 |
|
|
|
#1209 |
|
Przyczajenie
|
Wrzucaj
![]() To ja tez wrzuce :P Tylko nie wiem czy to przezyjecie
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zapoczątkowałam serie
![]() No dawać dawać...ja się pokazałam...capricek....k ahlan....teraz reszta czekamy ![]() |
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
To może za jakiś czas, bo aparatu nie mam tutaj. TŻ swojej sis zawiózł do domu.
A w telefonie mam tragiczny;p
|
|
#1212 |
|
Przyczajenie
|
Wrzuce wieczorem jak bede w domu,bo nie mam aparatu
![]() A poza tym bylby problem z rozebraniem sie w pracy
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie, jak swoim zrobię, to może na chudszą wyjdę:P heheh
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjj....noi przyszła @...
![]() No to teraz przerąbane...ja mam takie boleści przez dwa dni że leżę i ryczę....nasztynkowana nospą... ![]() Noi termofor na brzuszku ....wtedy mi troszkę lepiej.... Ała! Zjadłam placuszka ziemniaczanego....nie wiem co ja mam z tymi plackami ostatnio ale miałam smaka i mimo innego obiadu zrobiłam sobie jednego placka ![]() A teraz pewnie będę leżeć i skomleć tak....cały dzień..ehhh |
|
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
KahlanAmnel ja taka chuda nie bylam nawet jak sie urodzilam
![]() Chyba co raz bardziej dołujecie mnie tymi fotkami Wy takie rybeczki malutkie a ja wieloryb Odkad urodzilam Czarusia minelo rok i 4m-ce stracilam ok12kg niby duzo ale dalej wygladam jak w czwarty m-cu ciazy.Widze ze blondi tez zmienila awantar moze ja tez cos nowego dam.OOo wkleje mojego malego winowajce mego brzucha heeeh A co do pokazania sie w bieliznie to ja odpadam,nie odwaze sie.To byl by dla Was za duzy szok.Jeszcze dzieci Wam sie odechce jak byscie zobaczyly co ciaza robi z cialkiem heheh ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Blondi Ty taka szczuplutka ze nawet placki Ci nie zaszkodza |
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja siostra jest rok po urodzeniu i zrzuciła 15kg, ale jest niska i waży 73 kg i nie może tego już zrzucić (wzrost 162cm). Brała M i nic nie zdziałała. Może dlatego, że mniejszą dawkę. W mojej rodzinie to normalne przytyć po ponad 20kg w trakcie ciąży, więc chyba przed zajściem będe musiała się wychudzic, żeby potem nie było dużo do zrzucania... buziol Jeśli nie chcesz wrzucać fotek, to nie rób tego... ja też nie wrzucę, bo: 1. glupio mi 2. nie chcę zeby ktoś dorwał moją fotę i potem na jakimś portalu znajdę siebie ;/. Kiedyś wyglądałam jak godzilla... i pamiętam, jak się ze mnie dzieciaki smiały, jak ćwiczyłam na wfie. To w psychice zostaje... dlatego chce jeszcze schudnac . No i mam jednak spore te wymiary nadal, pomimo, że moze to sie rozklada... ale jak mam kupic spodnie, to dalej te XL!![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym chudnięciu!
|
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
Same kości.. .hehe dobre sobie mnie kolce biodrowe nie wystają jak leże na plecach ;P
No mnie tam waga aż tak bardzo nie przeszkadza tylko nie chce zeby mi sie wałki zwijały na brzuchu i noga o nogę ocierała. Dlatego rano i wieczorem biegam na ćwiczenia, rano ogólnorozwojowe a wieczorem rowery. I jak zobacze, ze już mam ładnie wyrzeźbiony brzuszek przy 58 kg to nie będę się wygłupiać, żeby spaść do 54, bo nikt za mną z wagą nie łazi i nie będzie wiedział ile waże A ja chcę spalić jeszcze tłuszczyk z łydek tak ok 2cm z ud do 52 cm ;P a co chce mieć takie chudziutkie nózie jak Blondasek i jeszcze trochę nad łapkami popracować, żeby lekko mięśnie zarysować, no i brzusio, bo pod warstwą ok 1cm tłuszczyku chowają się już całkiem twarde i wyrobione mięśnie i wypada je pokazać światu ![]() Blondas widzę, żeś się uparła ma te 48 kg ;P
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
No ja wlasnie prztylam w ciazy ponad 20kg.Przed ciaza bylam na diecie schudlam 8kg wazylam 67kg.Nic mi tym razem to nie pomoglo,bo przed poprzednimi ciazami rowniez obnizałam wage i szybciutko wracałam do swojego rozmiaru,bo po 2-3m-cach.A teraz juz nie mam nadzieji ze w tym roku bedzie lepiej,bo niby mam juz 4kg mniej na M ale co to jest przy mojej wadze.Musze byc cierpliwa najwazniejsze ze wkoncu cos ruszylo i jutro moge podac kolejne 2kg mniej.
|
|
|
|
#1220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie fotki osobiście nie dołują tylko mobilizują Bo widzę że mogę schudnąć Z Wami zrzuciłam już 4 kilo! Nigdy sama tyle nie mogłam zrzucić... Jak dla mnie to ogromny sukces. Placki każdy z nas może...tylko wszystko z głową Nie dołuj się BuziolQ...wszystko spadnie ![]() Daj sobie czas Jak dla mnie wcale nie wyglądasz źle jak to mówisz Normalna kobitka Na dodatek śliczna twarzyczka i wszystko jasne Cytat:
Teraz tyle tego jest w necie, że na pewno nie będą szukać po portalach ![]() Co do ciąży....u mnie natomiast w rodzinie...mało się tyje w ciąży...po ciotce to nawet widać nie było że jest w ciąży...a mama tak troszkę nie całe 10 kilo utyła...noi po urodzeniu bardzo dużo schudła bo ważyła 48 kilo przy wzroście 163 cm ![]() Także powiedzmy ,że się pocieszam Co do rozmiarów....to rozmiar rozmiarowi nie jest równy. Też mnie przezywali kiedyś i przeżyłam....i mam chęć wszystkim pokazać ,że ja potrafię! To prawda takie doświadczenia niestety zostają w pamięci...ciągle tylko że będą mi poszerzać futryny...itd... A teraz akurat moja ciotka przestała palić i się rozrosła...a ja zmalałam...z chęcią się tam teraz wybiorę
|
||
|
|
|
#1221 |
|
Podróżniczka
|
haj haj grubasiątka
ja zapracowana. I znowu sie licytuja która grubsza....ehh...tylko lac na gole odchudzone pupki ![]() ja sobie w tej bieliznie zrobie jak mi siorka odda aprata, ale nie obiecuje ze umieszcze
|
|
|
|
#1222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to też bym tyle chciała i systematycznie, ale przez mój żołądek, który uważa się za najważniejszy nie zawsze mogę;/. Też mam problem z udami i rękami, w sumie ramionami... bo dłonie i do łokcia to mam bardzo szczupłe (dziwnie to trochę wygląda przy mojej budowie). Trzymam kciuki, mam nadzieję, że uda Ci się wyrzeźbić ciałko tak jak chcesz ![]() Cytat:
Przepraszam, że tak pytam, ale ile byś chciała jeszcze schudnąć? btw. ładny Synuś ![]() Cytat:
![]() I w ogóle boli mnie żołądek dziś... i muli mam dość wytnę go sobie i niech mnie karmą pozajelitowo. o!
|
|
#1223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jasne ,że nikt nie będzie chodził za Tobą z wagą ![]() Ja jestem tego samego zdania Jeśli schudnę do 50 i zobaczę,że jest ok to na siłę nie zamierzam się odchudzać do 48 ![]() To tylko taki powiedzmy cel, najwyższy i awaryjny gdyby 50 nie wystarczyło ![]() A z tą kolacją nie przesadzaj ![]() Ty dużo ćwiczysz więc potrzebujesz jedzenia, ja dupkę płaszczę więc nie mogę dużo zjeść bo od razu bym przytyła, taka moja natura. Muszę po prostu nie dojadać. ![]() Cytat:
znam wiele osób ,które nie wierzyły a dały radę, my jesteśmy razem, więc tym bardziej nie ma się co dołować Cytat:
![]() Najwyżej zrób starym aparatem mało wyraźnym i wyjdzie Ci tak jak mi...wyszczuplająco:hahah a: |
|||
|
|
|
#1224 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Tak poza tematem...moj kuzyn spadl z quada...wybił sobie 10 zebów , połamał cała szczeke. Teraz ma blachy, druty i je i pije przez rureczke podobno koszmarnie wyglada!---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do żołądka to ciężko Ci cokolwiek doradzić Pomaga cola...ale przy tej chorobie nie wolno gazowanego ![]() Mnie boli brzuch bo mam @....za chwilę się chyba skończę... |
|
|
|
|
#1226 |
|
Podróżniczka
|
Ooooo właśnie mi sie zauwazło, ze jestem na wyzszym poziomie wtajemniczenia
![]() 1000 postów za mna! Imprezka |
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj...biedny ![]() To będzie miał teraz niezły problem...a już nie wspomnę o kosztach...Kahlan tutaj jest najlepszą znawczyni w tej dziedzinie, ja wiem tylko o koronkach tyle o ile sama robiłam. Pewnie wkręty mu jakieś zrobią...ło masakra... ![]() Niech się trzyma chłopak ![]() W sumie to przynajmniej nikt Cię nie rozpozna Taaa...a mnie za pierona mój nie chciał zrobić tak żeby nie wyszło rozmazane... Mam se w880i i tylko 2 mega pixele....więc czego tu oczekiwać...ale...kurde jak robiłam w ruchu jadąc samochodem to super wychodziły...a jak trzymam nieruchomo to dziad rozmazuje ![]() następnym razem zrobie cyfrówką ![]() Ale to jak dojdę do wagi 50 kilo ![]() |
|
|
|
|
#1228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U współczuję. Kurcze, te kłady to ostatnio takie modne a niebezpieczene jak cholera! Cytat:
A najbardziej, jak się denerwuję, to potem odchorować muszę... Po sesji, to masakra zawsze No wiesz jestem w miarę wysoka, to wyglądam w miarę:P ale chcę z ud w jednym miejscu zrzucić, tam gdzie taki wałek jest... ;/ bo mnie on wkur .. ![]() Cytat:
Kapcie na nogi i jak w domu teraz na wizażu:P
|
|
#1229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I coś tam chyba zaczyna spadać Po spodniach widzę a po centymetrach nie bardzo ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() Ciekawe kto się za mnie nauczy farmakologii....w sumie Kahlan Ty masz same 5...idź za mnie...bo ja też mam 5 na koniec...ale....już nic nie pamiętam ![]() A antybiotyków to już w ogóle...powtórzenie tego "troszkę" mi zajmie... ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

3 sztuki i spadam pracować nad bebechem 

Możesz zrzucić tę wagę do 59kg (lepiej będzie wyglądać... wskazówka na wadze, jak pokaże ta 5 na początku, ale lepiej więcej już nie chudnij)... z resztą, jak tyle ćwiczysz, to mięśnie też ważą, wiec tu niekoniecznie m\waga musi oznaczać, że ktoś jest jak sam mysli gruby.