Wielbicielki Piękna część 3 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-16, 08:16   #1201
ckin2u
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

chyba sie spotkam z przyjaciolka ale na lody nie pojde.. musze schudnac i juz, moze chociaz to mi sie uda :P

co zzaaa okropna pogoda, chyba odzwierciedla moj humor :P

aa i jak mi ta moja dieta nie pomaga to bede zyc na samej wodzie i gumach do zucia! o

szkoda ze nie mam tego aparatu juz, bym porobila fotki w roznych strojach i byscie poradzily czy moge tak wyjsc do ludzi
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 08:25   #1202
Soph
Zakorzenienie

u mnie też pochmurnie...

co do 'tego jedynego' opinie są podzielone,
ja przez 1.5 roku wierzyłam w przeznaczenie, bo byłam z kimś wyjątkowym, a teraz..? może i są inni, ale to już nie 'to'.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 08:44   #1203
RedApple
Zakorzenienie

Dzieńdoberek
właśnie wychodzę z mamą na miasto

Cytat:
Napisane przez cashmere20 Pokaż wiadomość
w Krakowie, wydaje mi się, że w żadnym innym mieście nie ma AGH
możliwe, że agh z krk po prostu prowadzi zajęcia też w innych miastach, ale akurat w tym się nie orientuję, bo jestem z Krakowa.

ja to powiem Ci, że na początku liceum miałam 3 z majcy z fizyki w ostatniej klasie miałam 2 w drugiej klasie jakoś mnie pociągnęło w stronę majcy i później wymiatałam, ale sporo się uczyłam jej. ale polak i inne języki tez nigdy nie sprawiały mi problemów, tylko mnie humanistyczne przedmioty bardziej męczyły. z fizyki zawsze byłam zielona nie martw się na zapas, że nie umiesz fizyki czy czegoś innego albo coś w tym stylu ja jak czegoś nie rozumiem to się zwracam np. do mądrych kolegów, żeby mi wytłumaczyli a poza tym to na studiach trzeba umieć kombinować
uff to mnie pocieszyłaś, myślałam już że nici z myślenia o tym kierunku bo też z maty miedzy 3 a 4 zawsze było, fiza niżej - 2-3
Mój tż na szczęście po PŚ jest, więc w razie czego będę się nim podpierać

Mi się wydawało jak szłam do LO na profil humanistyczny że lubię polski i historię, ale już w 2klasie wiedziałam że to był błąd i nic a nic nie uczyłam sie z tych przedmiotów. dwie jedyne tróje na świadectwie mialam wlaśnie z polaka i histy
Myślę że w gimnazjum wpłynął na mnie nauczyciel polskiego, super facet i w ogóle, no ale to nie dla mnie chyba
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 08:51   #1204
Nice Sprite
Raczkowanie

Hej kochane
Ja się pięknie bo o 13 z tżtem jestem umówiona, pewnie na piwko pojdziemy, jak zwykle na pizze(on to fan pizzy, zreszta cały czas je a nie tyje) i sobie nad zalew skoczymy polazić, po lasku tez, bo bliziutkooo u mnie cieplutko 23 stopnie, ale pochmurno, pewnie potem popada
Wczoraj bylam w hurtowni i nie bylo mojego mlecznego kallosa, ale kupilam litrowe mleczne dolce latte, dzis nalozylam, efekt cudowny poprostuu, czuje sie jak po kilku zabiegach fryzjerskich i tak ładnie sie włosy układają w delikatne fale wiec dzis nie wyprostuje
jego miejsce zajmie noc...
Nice Sprite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 08:54   #1205
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
AAle to troche tak jak z cerą: nienawidzę jak ktoś mówi,że wszystkie kosmetyki do twarzy ktore teraz stosujemy są zbedne, bo nasze babcie stosowały tylko krem nivea i miały cały czas ładna cere.. ale nikt nie spojrzy na jakos produktow ktore spozywamy my, a ktore spozywaly One, przeciez One jadły wszystko naturalne, a my samą chemie własciwie.
Nikt nie spojrzy na stan środowiska: od tony spalin samochodowych, po mnostwo fabryk itd.
Takich przykładów jest wiecej.

Przykład: gdy miałam operacje, miałam 17lat, lezałam na sali z 3babciami, każda z nas miała pociety brzuch.
Dwa dni po operacji przyszedł do nas rehabilitant,żeby pomoc nam wstac, pospacerowac z nami.. one wstały same, bez problemu, powoli, ale chodziły, ja nie potrafiłam-lekarz powiedział jedno: im młodsi ludzie, tym w gorszym stanie, wlasnie przez środowisko, jedzenie, tą całą chemie.. i mowi,ze nie dziwi sie ze nie mam siły, skoro pewnie nawet nigdy nie zjadłam całkiem zdrowego jabłka. Nie to co one
Troche poemat mi z tego wyszedł, ale co tam

W sumie ja tez przez rok nie uzywalam wlasciwie odzywek, włosy myłam zwykłym, tanim szamponem, kładłam na to jedwam Joanny tylko,zeby je rozsczesac bo ianczej sie nie dało i suszyłam, piankowałam, lakierowałam i czesto tapirowałam. A nigdy nie rozdwoiła mi sie koncowka, czy nie wysuszyły włosy.
Jedynie czasem mi wypadaja-ale to w momentach naprawde duzego stresu, przechodzi samo w sumie najczesciej.

Naprawde wg.mnie geny maja tu duze znaczenie
Ja nie wyobrażam sobie np. żeby nie użyć jakiejś odżywki itd. Miałabym okropne siano i w dodatku przesuszone włosy. Dlatego odżywka, balsam czy cokolwiek innego do moich włosów jest konieczne

Cytat:
Napisane przez Nice Sprite Pokaż wiadomość
kupiłam pume flowing o zapachu: mandarynki, malinki i frezje
Uwielbiam ten zapach, był, jest i zawsze będzie moim nr. 1
Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
ja kocham adidasa różowego
i tż mówił że super ten zapach jest, kojarzy mu się jak bylismy na pierwszym wspólnym wypadzie który nas zbliżył...zawsze będę do nich wracać
Adidas różowy, wg. mnie również jest cudowny i to on właśnie jest moim nr. 3 pomiędzy znajduje się Puma Jamaica

Cytat:
A to ja pije dopiero drugą dziś kawke, to jestem usprawiedliwiona
Herbatke tez sie napije, niedługo
A pokrzywke juz tak przywykłam,że pije z samego rana i tuż przed snem.. musze w tych porach, w innych to nie to samo

Wiem wiem,że pobijam tu rekordy, ale to przez tę nude, mowie Wam, 6tygodni w domu i jeszcze 2 przede mną to mordęga, nie przywykłam, wczesniej w ogole nie mialam czasu, a teraz tyyylko nuda
Spoko, wróce do pracy to sie ode mnie uwolnicie

znowu mam ochote na zakupy kosmetyczne, chocby 1 rzecz, to już nałóg
Też mam ochotkę na jakiś mały zakup, dlatego zawsze kiedy najdzie mnie taka ochota kupuję lakier do paznokci, zawsze to coś nowego, a aktualnie żadnych balsamów, kosmetyków do twarzy etc. nie potrzebuję, bo wszystkiego mam full.

Cytat:
Boze dziewczyny wkrecil mi sie depilator we wlosy na glowie!! myslalam ze na zawal padne. Depilowalam nogi i kabel mi sie zakrecil i sie schylilam razem z tym depilatorem i lup wsadzilam we wlosy, zakrecil sie i zaczal buczec, odlaczylam go od pradu i sie z pol godizny meczylam zeby go wyciagnac z wlosow, wyrwalo sie takie pasmo, ale na sczescie nie za duzo, ale strachu sie najadlam jak nic!
jakie szczęście, że nic poważnego się nie stało
Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
chyba sie spotkam z przyjaciolka ale na lody nie pojde.. musze schudnac i juz, moze chociaz to mi sie uda :P

co zzaaa okropna pogoda, chyba odzwierciedla moj humor :P

aa i jak mi ta moja dieta nie pomaga to bede zyc na samej wodzie i gumach do zucia! o

szkoda ze nie mam tego aparatu juz, bym porobila fotki w roznych strojach i byscie poradzily czy moge tak wyjsc do ludzi
woda i gumy do żucia oj Ty jo

Dualstar - pisałaś coś, że ja nie dodałam Cię, do znajomych, aleee przecież dodałam

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Hej kochane
Ja się pięknie bo o 13 z tżtem jestem umówiona, pewnie na piwko pojdziemy, jak zwykle na pizze(on to fan pizzy, zreszta cały czas je a nie tyje) i sobie nad zalew skoczymy polazić, po lasku tez, bo bliziutkooo u mnie cieplutko 23 stopnie, ale pochmurno, pewnie potem popada
Wczoraj bylam w hurtowni i nie bylo mojego mlecznego kallosa, ale kupilam litrowe mleczne dolce latte, dzis nalozylam, efekt cudowny poprostuu, czuje sie jak po kilku zabiegach fryzjerskich i tak ładnie sie włosy układają w delikatne fale wiec dzis nie wyprostuje
Ja też zaczęłam się pięknić
mam nadzieję, że będzie cudownie z Tżtem

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 08:59   #1206
Soph
Zakorzenienie

dolce latte to odżywka ?
w rossmanie albo naturze dopadnę?
Stary 2009-05-16, 09:23   #1207
Nice Sprite
Raczkowanie

dolce latte to maska fryzjerska, dostaniesz w kazdej hurtowni fryzjerskiej raczej, ja dalam 20 zł za litr i jest cudna poprostu
Stary 2009-05-16, 09:30   #1208
ckin2u
Zakorzenienie

hm ciekawe czy u mnie gdzies jest taka husrtownia, tzn na pewno gdzies jest, moze tez bym zakupila..

mialam jesc sama gume a zjadlam 2 wafle ryzowe uhm :P

ale Wam zazdroszcze tych wypadow z Tztaami (ale odmiana )
Stary 2009-05-16, 09:32   #1209
Nice Sprite
Raczkowanie

ja mojego tżta widze tylko raz w tygodniu to jestem meeegaa stęksniona i go wyściskam dzis na zapas ajć już chce wakacje szczegolnie sierpien(bo lipiec do jakiejs pracki) bo bedziemy sie widziec prawie codziennie i mamy zaplanowany wypad na moje ukochane kajaki, ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2009-05-16, 09:36   #1210
Soph
Zakorzenienie

ckin2u lepiej zrób taką dietkę minimum 1000kcl.
ja różne stosowałam, czasami bardzo rygorystyczne [i głupie], schudłam, ale skończyło się to wielkim jo jo.
teraz staram się odchudzać zgodnie z poradami z dietetyki wizażowej
Stary 2009-05-16, 09:46   #1211
Nice Sprite
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ckin2u lepiej zrób taką dietkę minimum 1000kcl.
ja różne stosowałam, czasami bardzo rygorystyczne [i głupie], schudłam, ale skończyło się to wielkim jo jo.
teraz staram się odchudzać zgodnie z poradami z dietetyki wizażowej
ja się odchudzałam własnie na 1000 i schudłam, a teraz jem około 1600 i jest zastój, nie chudne ani grama, wiec znow musze uciac te 600, ale tak trudno powstrzymac mi sie od cieplych buleczek bo ze slodyczami nie mam jako tako problemu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-16, 09:47   #1212
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane
No to zazdroszczę Na pewno będziesz się dzisiaj świetnie bawiła
A co do tej odżywki ... to znowu przez Was mam ochotę na kolejny kosmetyk :P Jak tu dłużej będę siedziała to chyba zbankrutuję :P

Ja już posprzątałam pokoik i łazienkę a teraz zabieram się za ćwiczenia Trzeba troszkę się poruszać bo już nie czuję się za dobrze z tak długą przerwą od sportu.
Stary 2009-05-16, 09:55   #1213
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
ja się odchudzałam własnie na 1000 i schudłam, a teraz jem około 1600 i jest zastój, nie chudne ani grama, wiec znow musze uciac te 600, ale tak trudno powstrzymac mi sie od cieplych buleczek bo ze slodyczami nie mam jako tako problemu
wlasnie ja robilam to samo..
i owszem schudlam bardzo isyzbko, ale teraz nie dosc ze mam efekt jo jo to jeszcze trudno mi schudnac.. czlowiek uczy sie na bledach, szkoda ze na swoich :P
Stary 2009-05-16, 09:56   #1214
Renatka89
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja już wrociłam, wstałam o 6 bo o 7 musiałam gdzies zawiezc siostre, czekac na nia i przywieźć z powrotem.. No i wlasnie zjadłam bułeczke i popijam pokrzywke

SunOzon na ciało juz kilka razy miałam i go bardzo lubie, szczegolnie,że cena rewelacja
Wczoraj nałożyłam na twarz (ten w tubce75ml) i ładnie opalona dzis jestem polecam

Messinka, ja bez odżywki tez nie wyobrażam sobie życia
Lakier do paznokci chciałam kupić fioleowy- ale u mnie nie ma

ckin2u nie smutaj sie

ten film na Jedynce ył fajny, cholera czasami mnie to aż przeraża że nigdy d konca nie wiemy z kim mamy "do czynienia"..
Potem obejrzałam jeszcze raz Kube W i znowu lałam ze śmiechu

aaaale u mnie brzydka pogoda, chyba dzis siedze w domu, bo lało, teraz cały czas pada co chwile
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 10:00   #1215
messinka
Zakorzenienie

U mnie też brzydko, tan ponuro i pochmurno
zrobiłam właśnie dla Tż pracę o aminokwasach, u mnie jest mnóstwo lakierów fioletowych i w ogóle przeróżnych kolorów.

walczę o marzenia

Stary 2009-05-16, 10:02   #1216
Renatka89
Zakorzenienie

Dlatego dziś zostaję w domku z TŻtem, zrobimy sobie maraton filmowy, poleżemy

Pewnie masz nature albo rossmanna a ja niestety nic
Stary 2009-05-16, 10:07   #1217
Soph
Zakorzenienie

Nice: chociaż do 1200 zejdź

dobrze, że już się nauczyłam dużo na tych błędach,
do wakacji schudniemy
Stary 2009-05-16, 10:16   #1218
honey1012
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez coolasana Pokaż wiadomość
witam
ja wiem jedno, ostatnio czuję się tutaj ignorowana, nawet jak coś napisze, to nikt na to nie odpowiada itd.

przestaje mieć ochotę na wchodzenie tutaj jakoś
Kochana co Ty opowiadasz przeciez czasem poprostu niezauwazy sie czyjegos postu czy cos przeciez na moj kazdy czy kogos innego tez sie nieraz nie odp no nikt Cie nieignoruje zostań z nami

Tak wogule to dzień dobry własnie pije sobie mrozona kawke z reala boska jest mmm chce ktos ?

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 10:19   #1219
Renatka89
Zakorzenienie

Honey, ja

Idę wziac kąpiel, musze siw wydepilowac i jak wroce tez zrobie sobie ale normalną mocną kawe, bo ta pogoda mnie przytłacza
Stary 2009-05-16, 10:20   #1220
ckin2u
Zakorzenienie

Renatko Ty to non stop kawke pijesz

Ogarnelam troche domek, lece sie szykowac i na spotkanie, mam nadzieje ze nie namowi mnie na te lody boo to bedzie meega duzo kalorii :p

Milego Dnia
Stary 2009-05-16, 10:21   #1221
honey1012
Wtajemniczenie

<kawa dla Renatki>

też ide pod prysznic i biore się za porządki

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 10:22   #1222
ckin2u
Zakorzenienie

o matko ale ja jestem glupia.. to honey teraz pisala o kawie a ja przeczytalam ze to nasza Renatka.. ehhh.. dobijcie mnie :p
Stary 2009-05-16, 10:34   #1223
chitty
Rozeznanie

dzień dobry
właśnie wstałam i zjadłam pyyyyszna surówkę mojej mamy
u mnie pogoda okropna! a chciałam się opalać, bo wczoraj słonko mi ładnie złapało dekolt i rączki...
aha, i dorwałam SunOzon (do jasnej karnacji wziełam)

i może w koncu wrzucę jakieś zdjęcia, bo 'znalazłyśmy' z kolezanką świetne miejsce...
gorzej jeżeli mnie złapie kierowniczka internatu xD bo tam nie można chodzić

wymianka.

tylko w weekendy.

chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 10:50   #1224
RedApple
Zakorzenienie

Renatka ja teraz piję pierwsza kawkę
Cytat:
ja mojego tżta widze tylko raz w tygodniu to jestem meeegaa stęksniona i go wyściskam dzis na zapas ajć już chce wakacje szczegolnie sierpien(bo lipiec do jakiejs pracki) bo bedziemy sie widziec prawie codziennie i mamy zaplanowany wypad na moje ukochane kajaki, ale zobaczymy co z tego wyjdzie
ja z moim tez tylko raz na tydzień, a teraz nie zobacze go 2tyg niestety

Ale jestem rozrzesiona. wrócilam z mama z zakupów i po drodze nadjechałyśmy do babci. A że tam mieszka brat mamy z zoną, to ta zona wyjechala na nas z ryjem zczego my tu chemy, ze to jej dom i nie mamy prawa tam przyebywać jak nie ma rodzicow!
wiecie co ona jest strasznym babsztylem, moj fajny wujek w ciagu tych 6lat znią starsznie sei zmienil... juz nie jest taki jaki keidys

nie cierpie jej, i wiem ze juz sie do niej nie odewze ale nie cierpie sie klocic, cala sie telepie teraz

za chwile moja mama tam idzie, tez znia pojde co by sama nie byla zeby ta małpa nie naopowiadała babci jakiś bzdur o co poszlo bo wiadomo kazdy ma swoja wersje
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 10:52   #1225
Soph
Zakorzenienie

Właśnie kawkę sobie zrobiłam
inaczej chyba nic nie zrobię dzisiaj...

oglądałyście może film 'za jakie grzechy' ?
Stary 2009-05-16, 10:52   #1226
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego dziś zostaję w domku z TŻtem, zrobimy sobie maraton filmowy, poleżemy

Pewnie masz nature albo rossmanna a ja niestety nic
Tak mam Rossmanna i Naturę W Rossmannie jest ogromny wybór lakierów, z chęcią pożyczyłabym Ci mój hehe
Również planuję z Tż wylegiwanie się dzisiaj w łóżeczku i oglądanie filmów

Cytat:
Napisane przez chitty Pokaż wiadomość
dzień dobry
właśnie wstałam i zjadłam pyyyyszna surówkę mojej mamy
u mnie pogoda okropna! a chciałam się opalać, bo wczoraj słonko mi ładnie złapało dekolt i rączki...
aha, i dorwałam SunOzon (do jasnej karnacji wziełam)

i może w koncu wrzucę jakieś zdjęcia, bo 'znalazłyśmy' z kolezanką świetne miejsce...
gorzej jeżeli mnie złapie kierowniczka internatu xD bo tam nie można chodzić
też zjadłabym sobie suróweczkę

Coolasana - wydaje mi się, że troszkę przesadzasz, na moje głupie posty, kiedy wpadnę do domu od razu siadam do wizażu i piszę głupoty (najczęściej wyskoczę z postem, który w ogóle nie ma związku z poruszanym w danej chwili przez dziewczyny tematem) też dziewczyny nie odpowiadają. Może po prostu nie pisałaś na temat, który dziewczyny poruszały itd?
Przecież jakoś zawsze odpisywałyśmy na Twoje posty, więc proszę niech opuści Cię to dziwne (złudne) wrażenie i wracaj do Nas

walczę o marzenia

Stary 2009-05-16, 10:58   #1227
Soph
Zakorzenienie

Coolasana za dużo tematów na raz poruszamy, dużo nas,
robi się zamęt momentami
na pewno nikt Cię świadomie nie ignorował

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-16, 10:58   #1228
edyta29
Wtajemniczenie

dzień dobry wszystkim
ale się wczoraj wkur.....am, otóż dowiedziałam się od mojej najlepszej koleżanki z pracy która jest superwajzerką (nie wiem jak to napisać po polsku wiec napisałam jak się czyta) że inna superwajzerka litwinka obmyla mi dupę u menadżera że jej się moja praca nie podoba a On do niej że przecież ja jestem dobra a Ona do niego że wedlug niej nie jestem dobra, i tak się wpienilam że masakra , po pracy zadzwonilam do tej koleżanki która mi to powiedziala i opowiedziala mi calą historie jak to bylo dokladnie i na koniec powiedziala że Ona sądzi że jak dla niej jestem za mądra i ona czuje zagrożenie. mówię Wam czuję się okropnie bo nienawidzę jak mi ktoś dupę obmywa,nie wiem co mam teraz z tym zrobić bo koleżanka mi powiedziala żebym czasem się nie wygadala że to wiem ale chcę coś napomknąć do menadżera na ten temat tylko nie wiem jak a dziś sie obudzilam i cala lewa strona mnie boli od piersi tak w środku nie wiem czy to od serca czy co ale nawet rękę jak podnoszę to mam okropny ból, co to może być jeszcze idę znów dziś na caly dzień do pracy

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 11:00   #1229
Tygrryska
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Ja nie wyobrażam sobie np. żeby nie użyć jakiejś odżywki itd. Miałabym okropne siano i w dodatku przesuszone włosy. Dlatego odżywka, balsam czy cokolwiek innego do moich włosów jest konieczne
ja potrzebuje odzywki zeby moc rozczesac wlosy bez ich wyrywania

Cytat:
SunOzon na ciało juz kilka razy miałam i go bardzo lubie, szczegolnie,że cena rewelacja
Wczoraj nałożyłam na twarz (ten w tubce75ml) i ładnie opalona dzis jestem polecam
to jest taki tylko do twarzy? bo nie widze na kwc takiego. U mnie ostatnio cos nie ma tej serii w rossmannach

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
Renatko Ty to non stop kawke pijesz
Ogarnelam troche domek, lece sie szykowac i na spotkanie, mam nadzieje ze nie namowi mnie na te lody boo to bedzie meega duzo kalorii :p
tez sobie wlasnie kawke pije

a lody takie same bez bitej smietany i jakis sosow czekoladowych to chyba takie zle nie sa?
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 11:03   #1230
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

No to już wiem jakie samoopalacze zakupię w poniedziałek

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość

Ale jestem rozrzesiona. wrócilam z mama z zakupów i po drodze nadjechałyśmy do babci. A że tam mieszka brat mamy z zoną, to ta zona wyjechala na nas z ryjem zczego my tu chemy, ze to jej dom i nie mamy prawa tam przyebywać jak nie ma rodzicow!
wiecie co ona jest strasznym babsztylem, moj fajny wujek w ciagu tych 6lat znią starsznie sei zmienil... juz nie jest taki jaki keidys

nie cierpie jej, i wiem ze juz sie do niej nie odewze ale nie cierpie sie klocic, cala sie telepie teraz

za chwile moja mama tam idzie, tez znia pojde co by sama nie byla zeby ta małpa nie naopowiadała babci jakiś bzdur o co poszlo bo wiadomo kazdy ma swoja wersje
Jak to mówią z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu

Ja już sobie poćwiczyłam.
Kawkę to z samego rana już wypiłam, następna będzie po obiadku
Też mykam się depilować i umyć włoski, potem muszę paznokietki pomalować

Cholernie mi się nie chcę iść na te urodziny dzisiaj :/ w ogóle nie mam humoru ... od rana zła jestem do tego sprzątając zmyła mi się mydelniczka i to taka ładna
Mam nadzieję, że jak troszkę się wypielęgnuję to mi się humorek poprawi, bo pogoda to na pewno nie sprzyja dobremu humorowi ...

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości