![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
chyba sie spotkam z przyjaciolka ale na lody nie pojde.. musze schudnac i juz, moze chociaz to mi sie uda :P
co zzaaa okropna pogoda, chyba odzwierciedla moj humor :P aa i jak mi ta moja dieta nie pomaga to bede zyc na samej wodzie i gumach do zucia! o ![]() szkoda ze nie mam tego aparatu juz, bym porobila fotki w roznych strojach i byscie poradzily czy moge tak wyjsc do ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
u mnie też pochmurnie...
co do 'tego jedynego' opinie są podzielone, ja przez 1.5 roku wierzyłam w przeznaczenie, bo byłam z kimś wyjątkowym, a teraz..? może i są inni, ale to już nie 'to'. |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() właśnie wychodzę z mamą na miasto ![]() Cytat:
![]() Mój tż na szczęście po PŚ jest, więc w razie czego będę się nim podpierać ![]() Mi się wydawało jak szłam do LO na profil humanistyczny że lubię polski i historię, ale już w 2klasie wiedziałam że to był błąd i nic a nic nie uczyłam sie z tych przedmiotów. dwie jedyne tróje na świadectwie mialam wlaśnie z polaka i histy ![]() Myślę że w gimnazjum wpłynął na mnie nauczyciel polskiego, super facet i w ogóle, no ale to nie dla mnie chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Raczkowanie
|
Hej kochane
![]() Ja się pięknie bo o 13 z tżtem jestem umówiona, pewnie na piwko pojdziemy, jak zwykle na pizze(on to fan pizzy, zreszta cały czas je a nie tyje) i sobie nad zalew skoczymy polazić, po lasku tez, bo bliziutkooo ![]() ![]() Wczoraj bylam w hurtowni i nie bylo mojego mlecznego kallosa, ale kupilam litrowe mleczne dolce latte, dzis nalozylam, efekt cudowny poprostuu, czuje sie jak po kilku zabiegach fryzjerskich ![]() ![]()
#1205 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam ten zapach, był, jest i zawsze będzie moim nr. 1 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dualstar - pisałaś coś, że ja nie dodałam Cię, do znajomych, aleee przecież dodałam ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieję, że będzie cudownie z Tżtem ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
dolce latte to odżywka
![]() w rossmanie albo naturze dopadnę? |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
dolce latte to maska fryzjerska, dostaniesz w kazdej hurtowni fryzjerskiej raczej, ja dalam 20 zł za litr i jest cudna poprostu
![]()
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
hm ciekawe czy u mnie gdzies jest taka husrtownia, tzn na pewno gdzies jest, moze tez bym zakupila..
![]() mialam jesc sama gume a zjadlam 2 wafle ryzowe uhm ![]() ale Wam zazdroszcze tych wypadow z Tztaami (ale odmiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
ja mojego tżta widze tylko raz w tygodniu to jestem meeegaa stęksniona i go wyściskam dzis na zapas
![]() ![]()
#1210 |
Zakorzenienie
|
ckin2u lepiej zrób taką dietkę minimum 1000kcl.
ja różne stosowałam, czasami bardzo rygorystyczne [i głupie], schudłam, ale skończyło się to wielkim jo jo. teraz staram się odchudzać zgodnie z poradami z dietetyki wizażowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tej odżywki ... to znowu przez Was mam ochotę na kolejny kosmetyk :P Jak tu dłużej będę siedziała to chyba zbankrutuję :P Ja już posprzątałam pokoik i łazienkę a teraz zabieram się za ćwiczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i owszem schudlam bardzo isyzbko, ale teraz nie dosc ze mam efekt jo jo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już wrociłam, wstałam o 6 bo o 7 musiałam gdzies zawiezc siostre, czekac na nia i przywieźć z powrotem.. No i wlasnie zjadłam bułeczke i popijam pokrzywke ![]() SunOzon na ciało juz kilka razy miałam i go bardzo lubie, szczegolnie,że cena rewelacja ![]() Wczoraj nałożyłam na twarz (ten w tubce75ml) i ładnie opalona dzis jestem ![]() ![]() Messinka, ja bez odżywki tez nie wyobrażam sobie życia ![]() Lakier do paznokci chciałam kupić fioleowy- ale u mnie nie ma ![]() ckin2u nie smutaj sie ![]() ten film na Jedynce ył fajny, cholera czasami mnie to aż przeraża że nigdy d konca nie wiemy z kim mamy "do czynienia".. Potem obejrzałam jeszcze raz Kube W i znowu lałam ze śmiechu ![]() aaaale u mnie brzydka pogoda, chyba dzis siedze w domu, bo lało, teraz cały czas pada co chwile ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
U mnie też brzydko, tan ponuro i pochmurno
![]() zrobiłam właśnie dla Tż pracę o aminokwasach, u mnie jest mnóstwo lakierów fioletowych i w ogóle przeróżnych kolorów.
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Dlatego dziś zostaję w domku z TŻtem, zrobimy sobie maraton filmowy, poleżemy
![]() Pewnie masz nature albo rossmanna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Nice: chociaż do 1200 zejdź
![]() dobrze, że już się nauczyłam dużo na tych błędach, do wakacji schudniemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak wogule to dzień dobry ![]() ![]()
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Honey, ja
![]() Idę wziac kąpiel, musze siw wydepilowac i jak wroce tez zrobie sobie ale normalną mocną kawe, bo ta pogoda mnie przytłacza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Renatko Ty to non stop kawke pijesz
![]() Ogarnelam troche domek, lece sie szykowac i na spotkanie, mam nadzieje ze nie namowi mnie na te lody ![]() Milego Dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Wtajemniczenie
|
<kawa dla Renatki>
![]() też ide pod prysznic i biore się za porządki ![]()
#1222 |
Zakorzenienie
|
o matko ale ja jestem glupia.. to honey teraz pisala o kawie a ja przeczytalam ze to nasza Renatka.. ehhh.. dobijcie mnie :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() właśnie wstałam i zjadłam pyyyyszna surówkę mojej mamy ![]() u mnie pogoda okropna! ![]() aha, i dorwałam SunOzon (do jasnej karnacji wziełam) i może w koncu wrzucę jakieś zdjęcia, bo 'znalazłyśmy' z kolezanką świetne miejsce... ![]() gorzej jeżeli mnie złapie kierowniczka internatu xD bo tam nie można chodzić ![]()
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Renatka ja teraz piję pierwsza kawkę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jestem rozrzesiona. wrócilam z mama z zakupów i po drodze nadjechałyśmy do babci. A że tam mieszka brat mamy z zoną, to ta zona wyjechala na nas z ryjem zczego my tu chemy, ze to jej dom i nie mamy prawa tam przyebywać jak nie ma rodzicow! wiecie co ona jest strasznym babsztylem, moj fajny wujek w ciagu tych 6lat znią starsznie sei zmienil... juz nie jest taki jaki keidys ![]() nie cierpie jej, i wiem ze juz sie do niej nie odewze ale nie cierpie sie klocic, cala sie telepie teraz ![]() za chwile moja mama tam idzie, tez znia pojde co by sama nie byla zeby ta małpa nie naopowiadała babci jakiś bzdur o co poszlo bo wiadomo kazdy ma swoja wersje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Właśnie kawkę sobie zrobiłam
![]() inaczej chyba nic nie zrobię dzisiaj... oglądałyście może film 'za jakie grzechy' ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Również planuję z Tż wylegiwanie się dzisiaj w łóżeczku i oglądanie filmów ![]() Cytat:
![]() Coolasana - wydaje mi się, że troszkę przesadzasz, na moje głupie posty, kiedy wpadnę do domu od razu siadam do wizażu i piszę głupoty (najczęściej wyskoczę z postem, który w ogóle nie ma związku z poruszanym w danej chwili przez dziewczyny tematem) też dziewczyny nie odpowiadają. Może po prostu nie pisałaś na temat, który dziewczyny poruszały itd? Przecież jakoś zawsze odpisywałyśmy na Twoje posty, więc proszę niech opuści Cię to dziwne (złudne) wrażenie i wracaj do Nas ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Coolasana za dużo tematów na raz poruszamy, dużo nas,
robi się zamęt momentami ![]() na pewno nikt Cię świadomie nie ignorował ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry wszystkim
![]() ale się wczoraj wkur.....am, otóż dowiedziałam się od mojej najlepszej koleżanki z pracy która jest superwajzerką (nie wiem jak to napisać po polsku wiec napisałam jak się czyta) że inna superwajzerka litwinka obmyla mi dupę u menadżera że jej się moja praca nie podoba a On do niej że przecież ja jestem dobra a Ona do niego że wedlug niej nie jestem dobra, i tak się wpienilam że masakra , po pracy zadzwonilam do tej koleżanki która mi to powiedziala i opowiedziala mi calą historie jak to bylo dokladnie i na koniec powiedziala że Ona sądzi że jak dla niej jestem za mądra i ona czuje zagrożenie. mówię Wam czuję się okropnie bo nienawidzę jak mi ktoś dupę obmywa,nie wiem co mam teraz z tym zrobić bo koleżanka mi powiedziala żebym czasem się nie wygadala że to wiem ale chcę coś napomknąć do menadżera na ten temat tylko nie wiem jak a dziś sie obudzilam i cala lewa strona mnie boli od piersi tak w środku nie wiem czy to od serca czy co ale nawet rękę jak podnoszę to mam okropny ból, co to może być ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a lody takie same bez bitej smietany i jakis sosow czekoladowych ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już sobie poćwiczyłam. Kawkę to z samego rana już wypiłam, następna będzie po obiadku ![]() Też mykam się depilować i umyć włoski, potem muszę paznokietki pomalować ![]() Cholernie mi się nie chcę iść na te urodziny dzisiaj :/ w ogóle nie mam humoru ... od rana zła jestem do tego sprzątając zmyła mi się mydelniczka i to taka ładna ![]() Mam nadzieję, że jak troszkę się wypielęgnuję to mi się humorek poprawi, bo pogoda to na pewno nie sprzyja dobremu humorowi ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.