|
|
#1201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
Cytat:
U mnie było tak,że 12dc miałam jeszcze śluz z rana,a potem susza do kilku dni przed terminem @.Miałam ciągle wrażenie jakbym @ dostała,takie uczucie mokrości. Ale wyczytałam gdzieś na necie o metodzie termicznej,że szczyt czyli moment ewentualnego spotkania plemnika z jajem przypada na 3 dzień po śluzie kleistym.A ja wtedy miałam już sucho.Dziwne to dla mnie było,ale tam tez było napisane,że wtedy już jest sucho. Poza tym wg Wójcika to od zmiany śluzy z niepłodnego na płodny to za 6 dni powinien być szczyt i w moim przypadku tak było ![]() Ja to chyba książkowa jestem jakaś ![]() Miałam 4 w jednym,bo szyjka też była miękka i otwarta Także jak dla mnie to idealna sytuacja,bo sama nie wiedziałam kiedy miałoby być ostatnie przytulanko na dziewczynkę.Więc tak czy siak bym 12dc skończyła całą akcję.Najwyżej ciąży by z tego cyklu nie było.
|
|
#1202 |
|
Raczkowanie
|
Pisałam do Was wczoraj, ale chyba nikt mnie nie zauważył
![]() Wczoraj: "no i się nacieszyłam ku....! Brzuch mnie rwie na @ ;( Niech to szlag! ;(;(;(", Dzisiaj: Brzuch przestał boleć, @ nie ma, ale jajnik rwie potwornie. Pamiętam, że któraś z Was miała też noc nie przespaną przez ból jajnika. Tylko nie mogę znależć tego wpisu. 3 dzień spóźnienia @. Jak to rozumieć? Jutro test, jeśli @ nie przyjdzie. Buziaczki.
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KOchana ja Ci napisze tak: moja bratowa jak byla w ciazy to brzuch ja strasznie bolal bo pamietam jak sie skarzyla ze wlasnie okres jej sie spoznia.. jak sie potem okazalo byla w ciazy takze wszytsko jest mozliwe ja bym juz testowala:P:P
|
|
|
|
|
#1204 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
miejmy nadzieje,ze to na fasoline Cie tak bolalo jak nie przyjdzie to rob tesciora i oczywiscie mam nadzieje,ze wyjda upragnione 2 grube krechy powodzonka---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Tak wogole to witam wszystkie laseczki ale bynajmniej mialam co nadrabiac i poczytac od rana a ja wyczekuje tej przekletej @ i jak na razie zamiast niej dalej chyba plodny sluz cos czuje,ze mi sie juz wszystko poprzestawialo
|
|
|
|
|
#1205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to rewelacja!!!!! Życzę Ci aby @ nie przyszła i jutro już zrób rano teścik.Oczywiście się pochwal Trzymam kciuki za II
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
Sensuel, Asiulka, Joasiu - dziękuję za słowa otuchy ;* Czekam już na jutrzejszy poranek, martwi mnie trochę ten ból jajnika lewego. Strasznie ciągnie i rwie. Podejrzewam, że się troszkę podziębiłam w niedzielę. Ale @ wciąż nie ma. Tfu tfu, żeby nie zapeszyć. Jak się okaże, że jutro ujrzę II kreseczki to chyba podskoczę pod sufit
![]() Buźka!
|
#1207 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() my wszystkie bedziemy trzymaly kciukasy za Ciebie i pamietaj daj nam znac ![]() Buziaki |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymajcie mocno kciuczki.
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
ja trzymam
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
witam laseczki u mnie dzisiaj pogoda cudna
![]() kajulecka mnie tez bolal jajnik strasznie w dzien okresu i do 3 dni po okresu nie bylo i okazalo sie ze jestesm w ciazy wiec trzymam kciuki zeby u ciebie to byl ten sam objaw co u mnie ![]() faktycznie od rana sie rozpisalyscie ja wstalam o 11,50 mojego czasu zjadlam sniadanko i poczytuje co tam naskrobalyscie
|
|
|
|
#1211 |
|
BAN stały
|
Ale tu dzis pusto
![]() chyba wszedzie tak goraco ,ze kazdy pouciekal korzystac z urokow sloneczka i dziewczyny nie maja ochoty dzis na ja musialam uciekac z ogrodu bo tak goraco ,ze sie wysiedziec dzis sie nie da chyba musze sobie drzemke uskutecznic bo juz mnie ten upal zmeczyl
|
|
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
Skarby Wy moje drogie! Skaczę pod sufit! Nie doczekałam do rana z testem w ręku i zrobiłam go dzisiaj, zaraz jak wróciłam z pracy. DWIE TŁUSTE GRUBE WIELKIE KRECHY OD RAZU PO PRÓBKOWANIU !
łaaaaaaaaaaaaaaa jak się cieszę!!!! ehhh sprawdziło się, że do terminu okresu nie wolno o tym myśleć i doszukiwać się objawów! Kocham Was wszystkie i dziękuję za wsparcie!!! Jutro zapisuję sie do lekarza. A brzuch i jajniki ciągną dalej... (mam obawy przed pozamaciczną..., macie z tym jakieś doświadczenie co do objawów??) BUZIOLE !!!
|
#1213 | |
|
Wtajemniczenie
|
kajulecka.....no to czekamy z niecierpliwością.Mam nadzieję,że wcześnie wstajesz.Ja robiłam test o 5:50 bo jakoś spać nie mogłam.A jak jajniki bolą i podbrzusze po terminie @ to raczej dobry znak
![]() Mnie właśnie pobolewa podbrzusze.Coś tam się rozciąga. A masz jakieś inne objawy oprócz spóźniającego się okresu i bóli jajnika?? A mierzysz sobie tempkę?? W Danii pogoda piękna ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
No Ty to jesteś ![]() GRATULUJĘ !!!!! Bardzo się cieszę Nie myśl o żadnych ciążach pozamacicznych!!!Wszystko będzie dobrze i tego się trzymaj.Urodzisz pięknego,zdrowego dzidziusia Jeszcze raz bardzo gratuluję i strasznie się cieszę,że kolejna mamusia jest na wątku
|
|
#1214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
kajulecka widzisz moiwlam ci ze tez tak milam i byla dzidzia
GRATULUJE z calego serca a a co do ciazy pozamacicznej tez sie tego balam nawet jak poszlam do gina to sie pytalam o to to mnie w sumie wysmial ze to sie rzadko zdarza i nie ma co sie stresowac i mam o takich rzaczach nie myslec jeszcze raz gratuluje
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale radość teraz większa niż stres. Kiedy tu powiedzieć mojemu TŻ?! hmmm hmmm
|
|
#1217 |
|
BAN stały
|
GRATULUJE KAJULECKA
superancko udalo Ci sie kochana
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze cie to pocieszy ale mnie w pierwszych dniach strasznie rwal prawy jajnik i czasem tak ze nie mogalsm wytrzyma powiedzilam to mojemu ginowi i on powiedzial ze sie zagniezdza i ma prawo bolec jedne kobiety boli bardzo a drugie tego nie czuja nawet wiec podejzewam ze to nic zlego u cieebie kochana |
|
|
|
|
#1219 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), że nie bolało mnie nic, w ogóle nie miałam kompletnie żadnych podejrzeń. Może właśnie się nie zagnieździło maleństwo?!?! Jak poszłam na usg to już było niziuteńko i nie dało się uratować. Może może.DZIEWCZYNKI dziękuję za gratulacje. Cieszę się potwornie i życzę Wam tej radości jak najszybciej!
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie tez myslam jak powiem mojemu TZowi ze kupie buciki malusie zrobie kolacje itp i nic z tego nie wyszlo bo sam mi chodzil i mowil ze mam zrobic test bo nie moze sie doczekac i siedzila pod wc poki nie wyszlam
wiec nie bylo tak jak sobie zaplanowalam
|
|
|
|
#1222 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam 2 poronienia chemiczne,ale mnie to bolało okropnie.Prawie jak poród ,a ciebie nic?Ale w ogóle o czym ty myślisz kobieto??Nie przywołuj złych myśli,bo mogą cię dopaść i co wtedy? Wszystko jest i będzie dobrze i tego się trzymaj Żadnych złych myśli bo po gołej będę lała.
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie
![]() chodzil dwa dnia za mna i w koncu uleglam i zrobilam niektorzy faceci sa bardziej niecierpliwi od nas moj np bardziej to przezywa niz ja a zawsze myslam ze on jest taki a rob jak uwazasz wiesz co dla ciebie dobre ja sie nie wtracam w kwesti ciazy tak nie jest czyta wiecej niz ja o dizeciach i chyba nawet wie juz wiecej niz ja
|
|
|
|
#1225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1226 |
|
Wtajemniczenie
|
Kajulecka gratulacje i proszę myśleć pozytywnie! Bo inaczej będzie lańsko i czerwone dupsko!
Za kogo teraz mam trzymać kciuki? bo się jakoś tu pogubiłam? A gdzie się ukrywają Ziaaa, Kicia i Stara Panna? Edytowane przez Pepus Czas edycji: 2009-06-24 o 19:48 |
|
|
|
#1227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mezulek sie pewnie ucieszy a mojemu to niespodzianki ja raczej nie zrobie bo on to zemna razem tescik robi i jak sroki w gnat patrzymy sie w niego no i ostatnio kicha ale moze teraz a ty napewno cos fajnego wymyslisz moze nie koniecznie buciki ale cos orginalnego bo te buciki i tescik to takie troche przereklamowane ja ostatnio jak bylam w ciazy to dziadkom dalam w prezencie pierwsze usg w 7tc a mezowi nie zdazylam zrobic niespodzianki bo on wiedzial wczesniej niz ja tzn mowil ze jestem w ciazy i jak wrocilam od gina to nie byl wcale zaskoczony tylko po=wiedzial a nie mowilem
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
Hejka Kochaniutkie
![]() ![]() ![]() Ehh 2 dni bez neta,a Wy znowy tak nagryzmolilyscie ze nie wiem co komu napisac hehehe Nawet jeszcze nie przeczytalam wszystkiego,jedynie koncowke Heh nie ma to jak czytac od konca ![]() Kajulecka ogromniaste GRATULACJE !!!!! Buziaki dziewczynki lece doczytac
|
#1229 |
|
Wtajemniczenie
|
Raz na tydzień zaciążona to nawet nieźle jest
|
|
|
|
#1230 |
|
Zadomowienie
|
Hi hi no ciekawe ktora bedzie nastepna?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

a temp teraz mam 36.5 a przedwvczoraj byla 36,7 to moze moze ...

cos czuje,ze mi sie juz wszystko poprzestawialo 

chyba musze sobie drzemke uskutecznic bo juz mnie ten upal zmeczyl

będę lała.