|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Cytat:
![]() ![]() Cwiczonka przerwalam przez kiepskie samopoczucie. Cos mnie ostatnio straszne bole glowy lapia a cwiczenia tylko pogarszaja sprawe. Wczoraj doszedl jeszcze bol miesni ( taki jak przy grypie) Obstawiam ze to skutki uboczne tabletek anty lub brak witamin przez zmiane diety. Dzisiaj zaczynam lykac witaminy- moze pomoze Cytat:
)Weekend nawet mija mi dobrze wczoraj kumpel tz wpadl i zostawil nam drugi kontroler do konsoli wiec tz namowil mnie na granie z nim i sie wsciekal ze mu skopalam tylek I dowiedzieli sie jak sie wymawia prawidlowo ´Lech Walesa´ Taki sympatyczny wieczor![]() Eskadia- ja tez oddam troche ciepla w Aveiro zawsze jest chlodniej z powodu oceanicznego wiatru... A rodzice tz mieszkaja w miasteczku polozonym w dolinie i otoczonym przez gory- po prostu patelnia.
|
||
|
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
heh, teraz akurat jest pogoda ok, więc dzięki emanko i amoura za propozycję, ale zostanę przy fajnych 25 stopniach, bo upały też mi się dały ostatnio we znaki...
JossStone - we wrześniu minie 4 lata odkąd jesteśmy razem i pierwszy raz w ciągu naszego związku nie jestem pewna, czy on przetrwa coś się chyba zaczyna wypalać....
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do sytuacji w zwiazku to....jedynie moge... my jestesmy ze soba 3 lata a znamy sie 4...we wrzesniu mamy rocznice
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Zadomowienie
|
Widze ze wrzesien to miesiac idealny do zakochiwania sie
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Joss nam minelo 23go 4 lata razem. w drugiej polowie sierpnia bedzie 3 lata jak razem mieszkamy
|
#1207 |
|
Wtajemniczenie
|
tak
![]() szczeglnie jak ktos sie powinien uczyc na poprawke egzaminu z ekonomii matematycznej a nie rozmawiac z nieznajomymi ![]() no ale coz....i sie uczylo i sie zakochalo i ...na szczescie zdalo poprawke
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja tutaj jestem jeszcze młoda stażem xD i chyba jestem ogólnie najmłodszym Mieszadełkiem
( dzieciak ze mnie ) wogóle mam za dobre serce i za bardzo panikuję xD szwagier teżeta poprosił go, żeby ten go gdzieś zawiózł ( bagatela 150 km) poczekał, a potem zabrał spowrotem ( czyli, że powrót 2, 3 w nocy)... no i teżet powiedział mi o tym ( gadaliśmy przez msn) a ja mu powiedziałam, że nie chcę żeby jechał bo dzisiaj nie mieliśmy szansy rozmawiać dług o a jutro on do pracy etc.... teżet powiedział, że zostanie dla mnie i wtedy.. bum! internet mi padł ja mam po prostu magiczne ręce co zepsuję to naprawię) no ale teraz to EDIT : hahahha xD teżet nie pojechał , bo jego mama wzieła samochód xD haha!
Edytowane przez JossStone Czas edycji: 2009-07-26 o 19:55 |
|
|
|
#1209 |
|
Rozeznanie
|
aaach, marzę o wakacjach
a to głównie dlatego, że chciałabym się porządnie wyspać - tęsknie za czasami szkolnymi, gdzie w miesiącach letnich mogłam spać do której chcę, czyli do 10.00-11.00....a tak jutro pobudka o 5:30 i cały dzień do Amoura - widzisz, może myliłaś się co do mamy tezeta,może potrzebuje czasu, aby się do Ciebie przyzwyczaić?ale poprawa jest, więc tak trzymać Joss - miłej pogawędki ![]() emanko - kombinuj ten net i wracaj do nas! |
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam doła
![]() dzis z tz-tem zapakowalismy juz czesc moich rzeczy ktore do niego pojechaly. za dwa tygodnie opuszczem amsterdam. SZIEN - k*wa boje sie, nie balam sie ale taraz sie boje i mam dola. bedziemy razem ale ja wszytsko ti zostawiam. wszytsko co znam. a tam nawet jezyka nie. znajomych, miejsca, kanjpy. źle mi i prosze nie mówcie ze bedzie lepiej bo bedzie, moze za rok, albo za pol ale na teraz i w najblizszej przyszlosci bedzie kiepsko. on to wie. wspiera. ale mi jest smutno bardzo
|
|
|
|
#1211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bedziesz miala przy sobie tz...pomoze ci...bedziesz miala sie komu wyzalic albo na kogo nawrzeszczec jak cie jakies nowe sytuacje przerosna....z kazdym dniem bedzie lepiej i latwiej...az w koncu idealnie...a jak szybko bedzie idealnie zalezy w wieeeeelkim stopniu od ciebie.... troche cie rozumiem....tez swego czasu zostawilam wszystko i z 2 torbami przyjechalam do grecji...tez zero znajomych...znanych miejsc...katastrofa z jezykiem...inna kultura...i nie powiem, ze nigdy nie dostalam dola z tych powodow...ale jest coraz lepiej....ty tez sobie poradzisz moze nawet szybciej niz myslisz...pamietaj ze strach ma wielkie oczy wiec przywdziej sie w piekny usmiech i ruszaj na podboj nowch miejsc
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1212 |
|
Wtajemniczenie
|
Eskadia posiadanie neta nie zalezy ode mnie. Chcialabym miec caly czas dostep do neta -ale niestety. Net bezprzewodowy z ktorego korzystalismy zostal zabezpiecony a internet kabelkowy nie posiadamy.Moze cos we wrzesniu sie wykluje w tej kwestii. Niestety nic wiecej nie wiem w tej sprawie
![]() Buziaki wysylam
|
|
|
|
#1213 | |
|
Lena
|
Cytat:
|
|
|
#1214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ja Ci napiszę, że nie będzie dobrze będziesz się czuła samotna i zagubiona u mnie minął rok od momentu zamieszkania z Tż'a i ja nadal się tak czuję najbardziej brakuje mi przyjaciół nie mam z kim wyjść na kawę, czsami mam ochotę spakować się i wrócić do pl albo do fin ale jak patrzę na tego mojego kermita to wiem, że pomimo wszystko, było wartoi tak jak dziewczyny pisały, dostaniesz od niego wiele wsparcia ja wiem, że to nie to samo ale przecież jak przyjechałaś do Amsterdamu to też byłaś na nowym, prawda? poza tym odkryjesz swoje ulubione miejsca i w Belgii, chociaż to zajmie Ci trochę czasu uważam, że do wszystkiego można się przyzwyczaić, tym bardziej jak ma się kogoś ukochanego u boku ---------------------------------------------------- muszę znaleźć drugą pracę, bo inaczej nie zdążę odłożyć wystarczającej ilości pieniędzy na Azję wtedy to se pojeżdżę tylko palcem na mapie ![]() ejjj... mój eks się hajtnął byliśmy ze sobą prawie szcześć lat i byliśmy zaręczeni nic do niego nie czuję, żadnej mięty, ani słabości a jakoś tak mi dziwnie było jak się dowiedziałam zero zazdrości, tylko... sama nie wiem chyba myślałam, że to ja będę tą pierwszą, która uczyni ten krok
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z czasem będzie coraz lepiej
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za wsparcie Piekne...
|
|
|
|
#1217 |
|
Rozeznanie
|
Opiumalfa - ja mam ten sam dylemat a im bliżej ustalonej daty wyjazdu to zawsze odkładam ją na potem...teraz niby mam w pażdzierniku wyjechać,ale dzisiaj znowu myślałam o tym, czy nie przedłużyć mój wyjazd o nowe 3 miesiące i wyjechać w Nowy Rok....mi tutaj wszyscy odradzają wyjazd, nawet najlepsze przyjaciółki pytają, czy nie mogę raczej teżeta sciągnąć tutaj, do polski.
dlatego cięzko jest mi powiedzieć, ze będzie super, ale jeśli jesteś pewna, że Twój teżet to ten jedyny to jedż i się nie zastanawiaj |
|
|
|
#1218 |
|
Rozeznanie
|
hej mieszadelka ja juz "po".. Francja jest piekna .. ps. foty na fb
|
|
|
|
#1219 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra Mieszadelka....ktora chetna na wypad ze mna na plaze???
Bo mi sie nie chce samej isc z tz ![]() Wyjazd za kilka minut wiec...spieszyc sie ![]() papa |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1220 |
|
Wtajemniczenie
|
ale leje
![]() a Tż poszedł z psem na spacer 20 min temu... dobrze mu tak śmiał się ze mnie tydzień temu, że burza mnie złapała, w drodze do domu jak wracałam ze spaceru z psem nawte stanik miałam mokry bosze... kiedy ja znajdę tą drugą pracę kiedy ta recesja się skończy jak przeglądam ogłoszenia to takie pustki, że masakra...
|
#1221 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dasz i teraz. No i bedziesz z tz, a to chyba najwazniejsze. Trzymam kciuki za jak najszybsze zadomowienie sie Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1222 |
|
Rozeznanie
|
bylo super! tylko jedzenie a dokladnie sery byly wstretne! ps. jak mozna jesc ser kozi z miodem..? fu!
|
|
|
|
#1223 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie zastanawiam jak mozna jesc arbuza z serem....
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wam powiem, ze da się zjeść nawet parówki z dżemem truskawkowym ( doświadczenie własne) tylko jest jeden problem - czy to będzie nam smakowało
![]() ale osobiście jestem otwarta na próbowanie wszystkiego nawet jakiegoś smażonego pająka czy żabie udka bym spróbowała Szien - trzymam kciuki, żebyś coś znalazła Eskadia - o ile dobrze pamiętam to swojego tż nie widziałaś jakoś rok... to może przez to masz te wątpliwości ? |
|
|
|
#1225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Eskadia sie znim widziala kilka tygodni temu ![]() Hmm ja tez jestem otwarta na probowanie nowych rzeczy ale....czesc mi z nich nie smakuje i nic na to nie poradze, ze proba sie konczy tylko na malutkim kesie ![]() Szien - znajdziesz dodatkowa prace szybciej niz myslisz wrocilam wlasnie po pobycie na plazy.juz dawno sie tak nie wypluskalam
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zadomowienie
|
Opium ja nic nowego ni napisze, raczej to co dziewczyny, na poczatku napewno bedzie trudno. ale tak jest zawsze jak sie cos zmienia. ja dla TZ poswiecilam wszystkich znajomych juz tu w Anglii. niby blisko mieszkamy ale to juz nie to samo. duzo zaryzykowalm i bylo warto. nic nie zastapi uczucia, kiedy zasypiam kolo niego.
Co do dziwnych przysmakow, nie potrafie zaakceptowac tej ich kanapki z frytkami. ale najdziwniejsze co widzialam, to batonik mars smazony w ciescie nalesikowym polewany ketchupem, ble (podaja go napewno w Szkocji)
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
oppsss
przepraszam za pomyłkę ^^ no ale cóż, chyba każdy ma jakieś wątpliwości ehhh ja też bym sobie poszła na plażę.. szkoda, że nie mam bliżej do morza :P chociaż i tak wolę góry ale latem bym mogła pomieszkać miesiąc nad jakimś ciepłym morzem ktoś mnie przygarnie? :P w sumie możecie mnie jeszcze zaadoptować xD macie czas do lutego
|
|
|
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
A co tu od wczoraj takie pustki??? ![]() Wszystkie Mieszadelka wybyly na wakacje beznetowe czy co??? ![]() U mnie slonecznie aczkolwiek silny wiaterek wieje...przez kilka godzin bede chyba siedziec sama w domu tz musi pojechac na lotnisko odstawic wuja z rodzina. Ze tez zawsze jego robia za taksowkarza :/A potem....znow pluskanie i moze robienie marmolady ![]() Buziaki |
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahhh ja też chcę na pluskanie xD miłej zabawy ^^ |
|
|
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
Emanko zazdroszcze pluskania...ja w domu...jakos sie nie mozemy wybrac nad morze...mam nadzieje ze chociaz tak sie da ustawic robote ze pojedziemy na jakies wakacje...mielismy jechac na moje ukochane samothraki a tu
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

jak długo jesteście ze swoimi teżetami ? bo w sumie nie jestem w tym topiku od początku i trochę się nie łapię
)
I dowiedzieli sie jak sie wymawia prawidlowo ´Lech Walesa´ 
coś się chyba zaczyna wypalać....

Bo mi sie nie chce samej isc z tz