|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
No na pewno fryzura już na ślub będzie lepszej jakości i nie ma co się martwić,że loki się wyprostują Mnie się nawet i taka próbna podoba jak na próbną bardzo fajnie zrobiona.No i różyczka na prawo, Ja chciałam na lewo bo uważam że ucho mi odstaję i chciałam je jakoś zakryć, ale potem stwierdziłam że z włosów zrobię jakiś kamuflaż i na prawym boku będą różyczki.Ja uważam że ucho mi odstaję a fryzjerka że nie |
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
anika bardzo ladna ta fryzurka
i pasuje do Ciebieanula widze ze masz suknie z tego salonu co ja ![]() Wlasnie sie pakuje dzis po poludniu lecimy na dwa tygodnie do Hiszpanii Tak wiec odezwe sie za jakis czas![]() Wszystkim dzisiejszym i przyszlotygodniowym PM duzo słonka
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
ale masz w bikiecie białe róże?? bo jak kremowe to za uchem też kremowe bym dała
ja bede miala takie jaśniutko kremowe i florystki mi z tego samego rodzaju róż zawatują i zadrutują jedną chociaz cały czas sie zastanawiam czy wziąść za ucho tą kremową czy brudny róż wstawiam ci moj bukiet
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miały być kremowe ale będą biało z końcówkami zielonymi a te co kupilam to takie kolor gdzieś mają i listek zielony więc pasowałby idealnie. No właśnie a one mi daja jakieś różyczki białe z kamyczkami a dla mnie to tandetnie wygląda, nie chce ich. |
|
|
|
|
|
#1205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jedziemy zaraz na sale, ma być jakieś wesele z naszą obsługą, zmierzymy stoły, bo muszę zamówić organzę. |
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
ja zaczynam stresowac sie coraz bardziej
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1211 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1212 | |||
|
Rozeznanie
|
dziewczyny nadrabiam i nadrabiam
nie mam na nic czasu tak jak juz kiedys pisalam. pracuje, a po pracy rozwozimy z TZ zaproszenia. pracuje mi sie fajnie, poza tym pracuje z TZ, wiec widze jego "kawalek", bo siedzi w biurze na przeciwko Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to narazie tyle, nie nadrobilam wszytskiego:/ zostalo mi kilka strone ![]() dzisiejszym naszym PM zycze wszytskiego dobrego, pieknej pogody, usmiechu na twarzy i zycia pelnego radosci u boku meza.
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
wiem
ale ja juz jestem taka panikara stresuje sie tym ze bede sie bardzo stresować ![]() a u mnie pogoda sie psuje... zaczyna padac deszcz... a my mamy dzisiaj imprezkę panieńsko - kawalerską na powietrzu
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-07-25 o 13:54 |
|
|
|
|
#1214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() samba świetne obrączki ![]() Dziś moja znajoma ma ślub, za godzinę będzie w kościele kroczyć do ołtarza. Jestem taka podekscytowana, idę z Tż na ich ślub, pewnie się będę wczuwać Jejjj jak bym ja chciała być już dziś na jej miejscu....ech.... |
||
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja już tydzień po ![]() to był najpiękniejszy dzień mojego życia sesja się nie odbyła z powodu pogody zdjęcia za to zrobiliśmy sobie podczas podróży poślubnej naszym aparatem zdjęcia robiła nasza koleżanka, a na koniach trenerka
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2010-07-25 o 00:27 |
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
cuuuuuudnie
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
strippi, ale Ty pieknie wyglądałaś
|
|
#1218 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi, piękne zdjęcia, a gdzie dłuuuga relacja co??
Baju, dziękuję
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1220 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
oj na razie nie mam neta, a teraz jesteśmy u mojego męża rodzinki.
Neta będę miała niedługo to opiszę.
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć....
Anula jaka suuuknia wow trochę nie w moim stylu bo ja mam bardzo skromną i lejącą ale Ty w niej wyglądasz super. Strippi jak tam się czujesz? mam nadzieję , że dobrze i bobas jeszcze bardzo nie dokucza mamie ![]() Właśnie rozchadzam buty ślubne ale chyba muszę zanieść je na kopytko do szewca bo się chyba umęczę...
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a. BOSKIE zdjęcia. A brzusio jaki śliczny! Świetnie że Wasze dzidzi było z Wami w tym dniu Czekam na obszerniejszą relacje! |
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkim dzisiejszym PM życzę wszystkiego najlepszego
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() własnie was nadrobilam ![]() Od rana latam i sprzatam. Pomyslam okna, drzwi, wszystkie kurze poscierałam, wszystko pieknie posprzątałam. zostala mi tylko łazienka i narazie padam ze zmęczenia, wiec muszę troszke odpocząć ![]() TZ juz pewnie dojechał do warszawy na swój kawalerski. Rano do mnie dzwonił i jak mi powiedzial, ze mnie kocha to sie kurcze popłakałam bo za nim już zatęskniłam ![]() Dzis autentycznie zaczęlam sie stresowac tym slubem. ech... ![]() aha co do świadka, to TZ przyznał mi racje i ma poprosić dzis tego chlopaka, co ja chcialam na swiadka , wiec trzymajcie kciuki aby on sie zgodzil ![]() wczoraj byłam u kosmetyczki. połozyla mi maseczkę czekoladową , Tz połozyla algi![]() aha odebrałam wczoraj zdjęcia z mojej sesji niespodzianki wyszły rewelacyjnie Musze tylko je powklejac.
|
|
|
|
|
#1227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na konisiach super;D a sesja taka wlasciwa bedzie po powrocie?
|
|
|
|
#1228 | ||||
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane!!!! Nareszcie się rozpogodziło, mam nadzieję,że dzisiejsze PM-ki już ślubowały w tej przyjemniejszej aurze
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jutro ma być piękna pogoda i nie upalnie!!! Jutro świętujesz podwójnie prawda?? Cytat:
![]() Myszko jako stres??? Wszystko będzie dobrze!!! A ja totalny luzik, jakbym za tydzień nie miała ślubu. Tylko się zastanawiam czy mnie kolka znowu nie złapie, ale podobno na urologii jest kapliczka ![]() Strippi super, a najpiękniejsze zdjęcie jak dla mnie - nad potokiem (rzeczką?). Cudneeeeeeeeeeee!!!! |
||||
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Strippi przeslicznie wyglądałas
|
|
|
|
|
#1230 | |||
|
Rozeznanie
|
bardzo ladne obraczki
Cytat:
pewnie lataliscie z zalatwieniami jeszcze zycze Wam udanej pogody, malo stresu i duzo umiechuCytat:
![]() Cytat:
![]() anula jak zobaczylam Twoje zdjecie miniaturke w sukni, to myslalam, ze wklejasz na modelce , dopiero doczytalam i zobaczylam, ze to ty![]() mimo, ze jestem za innego typu sukniami to wygladasz pieknie w niej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

moje włosy nie należa do najszczesliwszych jest ich mało i wcalenei chcą się układać boje sie tylko ze sie te loki rozporostują ale fryzjerka mowi ze wczoraj nie nagrzała tak bardzo termowałków i nie dawała tak duzo wsuwek i lakieru ale mam sie nie martwic bo na slub to mi zabetonuje fryzurke wczoraj chciałam tylko zobaczyc jak to będzie wyglądało ogólnie

, Tz połozyla algi
Jutro ma być piękna pogoda i nie upalnie!!! Jutro świętujesz podwójnie prawda??