|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zadomowienie
|
Dot.: FACEBOOK serwis społecznościowy
Czy można przywrócić powiadomienia o zawarciu znajomości na tablicy? Kliknęłam żeby ukryło wszystkie takie posty i nie wiem jak to zmienić. Chcę żeby na mojej tablicy było napisane z kim zawarłam znajomość ( X i Y są teraz znajomymi). Pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co jesli wchodze na swoja os czasu to tam wyswietla mi znajomych kilku - i czy to sa osoby aktualnie bedace na fb czy po prostu losowo ktokolwiek mi sie wyswietla?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Losowo
![]()
![]() |
#1204 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Zadomowienie
|
![]() |
#1206 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Ja mam fejsa, bo gram w kilka gierek tam. Nie publikuje zadnych zdjec, czasem podziele sie jakas mysla, bo jednak mam tam paru dobrych znajomych. Uwazam, ze takie portale sa fajne, tylko trzeba umiec rozsadnie z nich korzystac i potrafic sie zdystansowac do wielu rzeczy.
Ustawienia fejsa pozwalaja na to, co ma ci sie na tablicy wyswietlac, nie trzeba podawac swoich danych, numerow kart, telefonow czy Bog wie czego. Odrobina wyobrazni i mozna dzialac ![]()
![]() |
#1208 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,
od jakiegoś czasu nowo dodani znajomi nie widzą mojego albumu "Zdjęcia na tablicy". W tym albumie są zdjęcia z różnymi ustawieniami prywatności (dla znajomych i dla bliskich znajomych). Takie same ustawienia dotyczące tych zdjęć są na tablicy (czyli część dla znajomych i kilka dla bliskich znajomych). Jak to ustawić, żeby nowi znajomi też widzieli ten album "Zdjęcia na tablicy"? Bo teraz widzą te zdjęcia z poziomu tablicy, ale jak wejdą bezpośrednio w zdjęcia to takiego albumu nie ma. Ktoś wie jak to rozwiązać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Mam problem
![]() Chcę zmienić "O mnie", i jak wymazuję starą treść i wpisuję nową, po czym klikam Zapisz Ustawienia, to mi wyskakuje komunikat, że nie mam uprawnień żeby to zrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Zadomowienie
|
Jak wstawić w komentarzu linka do fanpage'a nie w formie linku tylko jego nazwy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
@nazwa
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wejdź w Albumy, jak ci się pokażą wszystkie to na górze masz taki paseczek pokaż wszystkie, pokaż wszystkie zdjęcia coś w tym stylu i jak ci się pokażą w nowym oknie to przy każdym albumie będziesz mieć kładkę to tam masz ustawienia, typu tylko ja, znajomi itp ![]() tam spróbuj jeżeli o to chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Przyczajenie
|
joyeuxe dzięki, ale nie chodzi o ustawienia prywatności albumów czy poszczególnych zdjęć, chodzi o to, że żaden znajomy dodany po 3 września w ogóle NIE widzi tego albumu, tak jakby go nie było. Widzą te zdjęcia dopiero jak przejrzą tablicę i na tablicy mogą je obejrzeć. Znajomi dodani wcześniej (przed tym 3 września) wchodząc w zdjęcia widzą normalnie album "zdjęcia na tablicy".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
Facebook- kod weryfikacyjny
Hej, moze ktos juz mial z tym problem. Chcialam wejsc na konto, napisac wazna wiadomosc do znajomego i nie moge. System weryfikacji sie uruchomil. Wpisalam swoj numer telefonu, wyslali mi jakis kod, ale nie mam zielonego pojecia gdzie go wpisac...poniewaz nie ma nigdzie zadnej tabelki, ktora kaze go wklepac. Dziewczyny..co mam robic, aby znowu konto uruchomilo sie..????
Nie rozumiem, jak moze ktos zablokowac mi konto...przeciez tam sa moje pryw.informacje..:rolleye s: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facebook- kod weryfikacyjny
Pewnie wchodziłaś z innego komputera niż wcześniej?
Mi kazali za którymś razem podać nr telefonu (w celu wysłania tego właśnie kodu), ale jako że nie mam zamiaru swojego tel. udostępniać, to postanowiłam porzucić fb... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Raczkowanie
|
no wlasnie nie... tzn generalnie czesto wchodze z laptopa mojego, czasem ze stacjonarnego kompa. Dzis nie moge wejsc ani z jednego ani z drugiego..ja podalam nr, dostalam kod, ale nie mam pojecia gdzie go wpisac... i tu mam problem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
ja przed chwila tez to mialam, wpisalam numer, dostalam sms i wklepalam kod
to juz druga podobna weryfikacja u mnie na fb w ciagu ostatnich trzech dni: w niedziele tez mi wyskoczylo cos podobnego, ale tam po zdjeciach swoich znajomych mialam poznac kto to jest ![]() nie wiem po co to, z fb korzystam na dwoch komputerach: w domu i w pracy sporadycznie nie podoba mi sie to ![]()
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
ja juz keidy mialam ze zdjeciami weryfikacje i bylo ok. Bylo to jakos 3 miesiace temu, ale teraz to ja juz nawet jak wpisuje numer kom. to jest napisane, ze za duzo razy prosilam o nr i ze jakby teraz musze poczekac... TYLKO ILE??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Przyczajenie
|
Dot.: Facebook - pytania
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, czy wiecie jak włączyć powiadomienia dla wiadomości od nieznajomych?
W skrzynce z wiadomościami jest dział 'inne' - myślałam, że gromadzą się tam jedynie zbiorowe wiadomości od właścicieli profili jakie polubiłam, a tu dzisiaj odkryłam tam cały stos wiadomości od nieznajomych ![]() ![]()
![]() |
#1221 | |
MUSEarka
|
Cytat:
![]() ![]() Jak grzebnę coś w ustawieniach i znajdę to napiszę!
![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie wiedziałam o istnieniu tej zakładki, teraz weszłam, a tu szok ![]() ![]() tyle romansów przeszło mi koło nosa ![]() ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-02-07 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
MUSEarka
|
Ale to dziwne, bo od niektórych nieznajomych dostaję wiadomości, a niektóe są tam kumulowane. WTF
![]()
![]() |
#1224 |
summer vibes;)
|
No właśnie. Ja od nieznajomych dostaję normalnie, ale jak teraz weszłam w inne, to również mam tam wiadomości od nieznajomych, ale na szczęście niewiele. Nie wiem od czego to zależy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem to nie da się w żaden sposób zmienić ustawień jeśli chodzi o te wiadomości. Nie wiem też na jakiej zasadzie niektóre są kwalifikowane do folderu "inne", ale też mi się to nie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Ja też dostawałam wiadomości od nieznajomych normalnie, ale nie wiem, czy nie były one od razu z zaproszeniami do znajomych...
![]() |
#1227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki dziewczyny !
![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze takie pytanie, jak ''odlubić'' pewne strony, by już nie wyświetlały mi się w profilu? bo nawet jeśli wejdę na niektóre (np. z tej popularnej kiedyś strony lu.bie to (czy jakoś tak ;p)), to nie ma tam żadnej opcji do odkliknięcia..
albo nie widzę ![]()
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Na tej stronie, którą wymieniłaś jak klikniesz na daną stronkę, którą polubiłas to tam pod jej nazwą pokaże Ci się prostokącik lekko przezroczysty z napisem "lubię to", musisz najechać na niego i po prawej w rogu będzie "X" aby anulować lubienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Zadomowienie
|
aby "odlubic" strone: po wejsciu na nia, w lewej kolumnie, pod wszystkimi danym itd., na samym dole jest kilka polecen, w tym "nie lubie"- klikasz i juz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.