Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :) - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-30, 17:23   #1201
Judi21_84
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)

Wersta jak dla mnie tez drugi widziałam go keidys na żywo, wyglądał super

Cestia witaj super że wyjazd sie udał, no i pogoda...
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 18:49   #1202
Kasiulka22
Zakorzenienie

Olcia wykąpana i choć naprawdę dziś wyjątkowo ledwo żywa byla o jednej drzemce 45 minutowej to teraz mi tu fika. Mam nadzieję, że sen ją jednak w miarę szybko zmorzy.

Maluśna Perło Ty ma jak dobrze Cię widzieć całą i zdrową po tej dżamprezie. Kochana gratuluję cud zakupów i pozwól że zapytam jaka to parasola abc? i czemu nie mój boski saturn

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 19:01   #1203
jowisz
Zakorzenienie

Kasiu to ten wózek:
http://more4kids.pl/page,produkt,id,17974,kat,347.html
Mała kupuje pewnie coral pink

moje dziecię też usypia. była dziś 3 razy na spacerze
mąż popsułsobie kompa i biedny leży przed tv tu pustki weekendowe więc zaraz zmykam dotrzymać mu towarzystwa.

Mała wiesz, że nie wywiniesz się od pokazania fotek z dżamprezy ? zakładaj album kobieto
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 19:04   #1204
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

byłam z Piotrkiem na spacerze... ten moj maly Gad przeszedl na nogach sam pol miasta, trzymal sie tylko mojego palca i TZ... zasuwal jak wsciekly, a potem go chyba rozbolaly nogi, wiec po wlozeniu do wozka zaczal histeryzowac.. ale mialam to w nosie, bo jego tempem to bym do domu zaszla na 7 rano

Mała, super, ze imprezka udana pochwal sie pozniej jakimis fotami

Zdolowalam sie, bylam w Douglasie i mam na oku dwa zapachy, jeden kosztuje 400zl a drugi 500 (poj. 100ml) czy oni ocipieli???

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 19:14   #1205
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Kasiulka - ubolewam ogromnie, ze to nie bedzie saturn ale niestety jest za duzy jak na nasze oczekiwania, zbyt zabudowany po bokach. musimy miec cos lekkiego max. 7kg a ta parasola abc to taka:
http://www.bobowozki.com.pl/product_...668&&version=0
kolor oczywiscie coral pink
juz ja testowalismy w sklepie, podoba mi sie dlugi podnozek i ogolnie siedzisko, rozklada sie prawie na plasko dostep do kosza ok. tylko niestety bede czekac 2 tygodnie na zamowienie

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Jowiszowa - bo cie palne zaraz musialas mnie ubiec hehe i w dodatku wiesz jaki kolor zamawiam

a foty z dzamprezy nie wiem czy wyszly jakies bo nawet nie mialam kiedy obejrzec
Stary 2009-08-30, 19:19   #1206
Kasiulka22
Zakorzenienie

Anisiu looknij na All po ile są te zapachy. Mogę Ci poszukać oryginalnych chyba, że nie zaufasz All. Kochana a co Ci wpadło w nosek? Super, że Pituś tak zasuwał

Ola dalej fiksuje i nie poddaje się

Maluśna śliczna ta parasola ogromnie mi się podoba a i uważam, że kolor najładniejszy i wiesz co kółeczka identyczne jak w saturnie a te zabudowane boki jak dla mnie są git (w saturnie)

Stary 2009-08-30, 19:24   #1207
jowisz
Zakorzenienie

Mała u was w sklepie taniej niż w necie ? wózek git. ja swoją to uwielbiam, i jedyne co dotąd mnie tylko kłuje trochę to kolor widziałam czerwony lajf nie raz, też ciemny bardzo ale chyba i tak bym go wolała bo ta moja kawa z mlekiem taka bezpłciowa dla mnie a pomarańczu za mało u mnie z tego co widzę tylko buda niżej się kończy, ale w tego typu wózku to i tak ma niewielkie znaczenie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 19:30   #1208
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

no u mnie taniej niz w necie bo 490 i sklep mam pod nosem bo nowy salon otworzyli teraz, maja tam glownie wozki ABC na all widzialam po 510+przesylka

a trip ciagle nam chodzi po glowie, kolor vinaccia pisalas, ze w rzeczywistosci ciemniejszy niz w necie. coz, i tak nie zobacze bo w poznaniu nie ma tripa
Stary 2009-08-30, 19:32   #1209
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Kasiulka, to jak mozesz poszukaj mi Jadore L'absolu lub Ralp Lauren Romance i moja Estee Lauder Pleasures

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

na allegro of course

It is what it is

Stary 2009-08-30, 19:33   #1210
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

aha, Kasiu - gdybym miala miec 1 wozek to pewnie wzielabym saturna ale walker bedzie na jesien i zime a tam mam dobrze zabudowane boki, wiec taka parasola mi niepotrzebna. ona bedzie na wyjazdy i lato (tak mysle teraz )
Stary 2009-08-30, 19:34   #1211
jowisz
Zakorzenienie

no myślałam intensywnie o tym fiolecie szkoda, że już w swarzędzu do nie ma a obdzwoniłaś sklepy ze strony z ciekawości ? ja jeszcze brałam pod uwagę, proszę się nie nabijać kolor stelaża po uno została mi sympatia do całych czarnych boszz, powoli zaczynam żałować że to mój ostatni wózek
Stary 2009-08-30, 19:48   #1212
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Kasiulka, to jak mozesz poszukaj mi Jadore L'absolu lub Ralp Lauren Romance i moja Estee Lauder Pleasures

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

na allegro of course
Anisiu już się robi, mam J'adore L'absolu! Boskie!!!

Maluśna a w takim wypadku to uważam, że doskonała decyzja. Ja będę musiała zakupić śpiworek bo miałam identyczny jak Jowiszek ale sprzedałam bo był cały zielony więc opchnęłam go z toledo.

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

J'adore L'absolu

100% oryginalne już robiłam zakupy u tego sprzedawcy :

http://www.allegro.pl/item727659450_...dp_okazja.html

Ma też Romance ale w testerku:

http://www.allegro.pl/item717270391_...dp_okazja.html

Tu również kupowałam, jestem pewna :
http://www.allegro.pl/item719546433_..._warszawa.html

I za tego sprzedającego też ręczę :
http://www.allegro.pl/item724155504_..._oryginal.html

I tu jeszcze u pierwszego z podanych przeze mnie sprzedawców:
http://www.allegro.pl/item727333574_...dp_okazja.html

Stary 2009-08-30, 20:06   #1213
jowisz
Zakorzenienie

sprawdziłam z ciekawości cenę tych jadore u mojego dostawcy i za 75ml 295 zeta co to za luks skoro zamoje eternity (100ml) dałam 160. za 100ml jadore 375
Stary 2009-08-30, 20:22   #1214
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
sprawdziłam z ciekawości cenę tych jadore u mojego dostawcy i za 75ml 295 zeta co to za luks skoro zamoje eternity (100ml) dałam 160. za 100ml jadore 375
Ja J'adore uwielbiam!!! miałam już kilkakrotnie edp, teraz mam edt i L'absolu trzeba niuchać, na pewno nie każdemu podejdą, tak już chyba jest ze wszystkimi zapachami dla mnie piękne, bogate, zmysłowe i maksymalnie kobiece!

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Dobra kochane życzę Wam dobrej nocy, zamówienie machnięte to idę się umyć i może z małżem jakiś film obejrzymy jeszcze do jutra piękne Wy moje

Stary 2009-08-30, 20:27   #1215
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

L'abosolu to nowosc, stad cena kosmiczna...
mnie sie podoba, choc TZ nie bardzo, ale uwazam ze Abosolu bedzie git na zime.. wiec musze sie zaopatrzyc,

kasiulka dziekuje Ci bardzo slonce, zaraz kukam i bede rozwazac... mam dostep do strefy bezclowej wiec jutro wysle info o cenach i zobacze czy da sie wyrwac jeszcze taniej

It is what it is

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 23:12   #1216
marticia
Zakorzenienie

To sie Anisia napalilas na perfumki, ja z ciekawosci jutyro lukne w taim moim sklepiku, bo zawsze pol ceny za perfumki place i tak z Versace zaplacilam za 50 ml 30 eu (normlanie ponad 60 eu kosztuja) i balsam do cialka 20 eu.

Mala ciesze sie, ze impra spoko tez na foty czeam.

A Kasiulka to wygrywa..o zaszalejesz kobieto graulacje

U mnie amagedonu c.d. Caly dzien zero snu, zero zarcia i bek taki, ze nie wiedzialam, gdzie mam sie schowac, zeby choc na chwile miec spokoj. Niestety u nas zeby to istna tragedia.
I wsciekla jestem, bo moja siosra od wczoraj wraca ode mn do domui wrocic nei moze. Gdzies w okolicac Mlawy w sczerym polu autobus sie rozklekotal i tak ludzie (w tym i ona) czekali ponad 8h na zastepczy! powiedzialam, zeby skarge zlozyla..myslicie ze dostanie zwrot za bilet? mowila, ze jzu od Katowic ludzie jak zobaczyli ten atobus to panikowali, bo czuc bylo spalenizne. Boszz...zeby ona w koncu do chaty dojechala, bo z tego co wiem to jeszcze w drodze..juz ponad 40h!
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 23:22   #1217
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość

Kristi a ktora to rocznica slubu?
marticia 13 już

hej hej
nadrobiłam wsio
głowa mnie boli już od rana
jestem zawiedziona moim wyjazdem bo nie było tak jak sobie to wyobrażałam
tz cały czas bolał ząb do tego w sobotę cały dzień lało a jak się troszkę wypogodziło to tz poszedł na grzyby i przyniósł ich tyle że do północy z nimi robiliśmy ( ilościowo to taka wanienka do kąpania dzieci )
więc już miałam nerwa do tego dziś od rana wstaliśmy jakoś bez humorów parę razy zdążyliśmy się pokłócić w południe trzeba było jechać do domu po dzieciaki i musiałam jeszcze jechać do chrześniaka na urodziny

co do Karolka to on też umie być słodki cały czas się śmieje ale złościć to on się potrafi jak nikt
na zawołanie to się tak rozpłacze aż się zaniesie w momencie siny się robi i tak długo aż nie postawi na swoim jak nie zareaguję to on mi słabnie i sinieje coraz bardziej

z chodzeniem sobie radzi coraz lepiej
a dziś się nauczył pokazywać jednym palcem

a jeszcze wam napiszę jakie przeboje miałam z nim w piątek jak jechaliśmy do gór
zaraz na początki drogi nam zasnął w aucie i całą drogę spał ale jak przyjechaliśmy to się obudził i był wielce wyspany
a dodam że jechaliśmy już wieczorem więc nie było mi dziwne że spał w aucie, więc wyspany fikał skakał kulał się po łóżku i za chiny nie chciał spać więc stwierdziłam że jak się pomęczy i coś zje to będzie spał, ale figa z makiem zasnął dopiero po 2 w nocy
po ciemku skakał po łóżku i po naszych głowach

dobra nie smucę już wam idę w kimono do jutra babeczki

kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 08:35   #1218
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

hej baby!

ale dzis chlodno rano... bleee czuc juz jesien a ja chce nadal lato...
kibluje jak zwykle w pracy i zasuwam deko

czekam na foto relacje Cestii i Małej

Milego dnia baby, pozniej wejde

It is what it is

Stary 2009-08-31, 08:44   #1219
anka1900
Zakorzenienie

hejka
a mnie dzis dobil Miki , wstał o 4,30 i potem nie było mowy o spaniu dalej, znowu wrzaski po położeniu do łóżeczka, koszmar, siedzę teraz na rzęsach, a hrabia sobie w końcu dosypia, po półgodzinnym beczeniu w pokoiku, widziałam że zasmarkany w końcu zmiękł
Stary 2009-08-31, 09:51   #1220
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

o kurde, Anka moja dzis tez wczesnie wstala bo przed 7 a to ostatnio jej sie daaawno nie zdarzalo w zwiazku z powyzszym juz ja polozylam i licze, ze usnie jakos...

baby, ze zdjeciami u mnie to tak szybko nie bedzie...wiecie, u mnie musi minac urzedowy czas sprawy haha no mam lenia na to

a jak mi sie nie chce ubranek szukac dla Majki na wiosne to jakas wene mialam jeszcze, teraz ze wszystkiego wyrosla i na jesien mam moze ze 3 pary spodni buty only sandaly sa dobre jak sie wczoraj okazalo mierzylam jej w pati i maksie mrugaly ale za cholere nie moglam jej zalozyc jakos kostka wysoko, nie wiem...cos mi nie pasilo a rozmiar chyba wzielam dobry wiem, ze musze sie sprezac ale...niech mnie ktoras w zad kopnie i to porzadnie
Stary 2009-08-31, 10:20   #1221
wersta
Zakorzenienie

Maluśna mnie też bobaśne zakupy czekają także łączę się w bólu kilka par spodni (dżinsy lub sztruksy ), ze 2 pary butów zabudowanych, czapki i bluzki z długimi rękawami a jeszcze trochę i za kurtką trzeba będzie latać nie chce mi się

katar odpuszcza, dziś noc bez żadnej pobudki dziś już byłyśmy na spacerze, na placu zabaw; teraz drzemka
za to mnie gardło nawala to chyba przez lody
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 10:34   #1222
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Werstuchna - dzieki, ze mnie pozalowalas dobra kobieto jak juz wpadne w wir zakupowy to oki ale ruszyc zad to jest dla mnie wyzwanie
ciesze sie, ze kataros odpuscil i Sofija mogla spac spokojnie
a tobie gardelko przez lody nawala, hę

edit: mloda mi sie kokosila znow przed drzemka, w koncu zaczela mnie wolac-wlaze i malo w progu nie padlam smrod po sufit bo panna raczyla zakasztanic sie po plecy jak przebralam to w 5 minut grzecznie poszla w kime uffff

Edytowane przez Mała75
Czas edycji: 2009-08-31 o 10:35
Mała75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 10:50   #1223
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej babencje

My już po spacerze, Ola zbudziła się i zaczęła stękać w wózku, ale nie poszłam do niej i cisza jest więc chyba śpi. Kurde, nie będzie mi spała po 40 minut bo potem pada na twarz, zaśnie na 15 minut popołudniu i fika do późna, a takiego grzybolca!

Zrobiłam sobie porządki jeszcze jedna półka mi została.
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK przysięgam!!! Kupię wiatrówkę, ten pierdzielony kundel sąsiadów drze mordę! Jak ja nienawidzę tego psa, to sobie nie wyobrażacie

Co do zakupów to ja się zastanawiam czy ten śliczny płaszczyk z H&M będzie jeszcze na Olę dobry przez jesień? muszę zmierzyć

Stary 2009-08-31, 11:01   #1224
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Kasiu - wyobrazam sobie jak nienawidzisz kundla mam takiego samego pietro nizej najgorsze, ze on drze ryja na balkonie az echo idzie...albo na klatce schodowej-to juz masakra i tak kilkanascie razy dziennie

przerylam all i zadne spodenki nie wpadly mi w oko, albo badziew albo za uzywance kaza se placic jakas kosmiczna kase pogielo ich.
Stary 2009-08-31, 11:07   #1225
Kasiulka22
Zakorzenienie

Maluśna kochana Ty zawsze mnie zrozumiesz, wiesz ogólnie pies ma mily wygląd, ale jak rozedrze te japę to go słychać na całym osiedlu + jeszcze dzieciarnia sąsiadów drąca się "dżesi, dżesi zamknij się, bądź cicho itp" przy mojej śpiącej Oli sprawia że krew mi się burzy.

Maluśna popatrz, ja licytowałam płaszczyk - kożuszek ale też stwierdziłam że za 100 zł to kupię sobie coś nowego

http://www.allegro.pl/item722647961_..._niz_next.html

Niektórzy ceny mają kosmiczne, choć sama dałam prawie 100 zł za ten płaszczyk h&m i jakbym go sprzedawała też tanio nie oddam

Stary 2009-08-31, 11:17   #1226
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

no masz racje plaszczyk jest boski i widac stan idealny no ale za 100...faktycznie lepiej kupic nowy
jak nie odpalalas gg to zawiadamiam, ze kaska poleciala
Stary 2009-08-31, 11:28   #1227
Kasiulka22
Zakorzenienie

Of course że nie odpalałam, zaraz odpalę, dziękuję Maluśna bardzo

Jutro myślę, że będę wsio mieć a jak się tylko dotoczy gnam na pocztę z wysyłeczkami

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Babo jesteś boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! moja Ty Maluśna kasiora jest dziękować, dziękować

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Żegnajcie Matki Polki będę z doskoku, smoczyca rozwarła ślepia

Stary 2009-08-31, 11:30   #1228
wersta
Zakorzenienie

kurza twarz, nie było podanego nr konta od tego stoliczka zośkowego, napisałam maila z prośbą o podanie w sobotę i do dziś nie ma. chcę zapłacić i chcę stół

ciekawa jestem Waszego zamówienia dacie znać jak długo się utrzymują

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

[/COLOR]Żegnajcie Matki Polki będę z doskoku, smoczyca rozwarła ślepia
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:31   #1229
Cestia
Zakorzenienie

Hej babeczki

Właśnie straciłam ponad połowę drzemki mojego dziecka na robienie nowego albumu. Tak więc zapraszam do oglądania, żeby moja ciężka praca nie poszła na marne No!

Ogólnie mam radochę bo mojemu dziecku (jak na razie) została południowa drzemka znad morza (tak spała na plaży) czyli od ok 11.00 do 13.00/13.30 Bosko. Przed wyjazdem w dzień sypiała maksymalnie godzinę

Mała, a jednak ABC A powiedz mi kochana, ten model dużo bardziej się różni od tego który Ci się nie podobał w sklepie?
Cestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:42   #1230
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Kasiulka rżę jak koń, zaraz moja smoczyce zbudzę

Cestusia - wiec ta parasola ABC jest mniejsza, lżejsza i jakas taka zgrabniejsza tz byl ze mna ogladac w sklepie (bo tu u nas maja wszystkie ich wozki) i stwierdzil to samo dzis mam isc zamowic kolorek, choc nie powiem jeszcze usilnie mysle nad inglesina co z tego jak nie ma koloru, ceny w sklepie duzo wyzsze niz na all jeszcze musialabym dokupic pałąk wiec wogole mi sie nie oplaca

dobra lece szybciochem luknac na albumik ze tez ci sie chcialo kobito...

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości