Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-18, 12:58   #1201
etherna83
Raczkowanie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

dobra Kobitki ja zmykam na zakupy i po ta farbę przy okazji
nie wiem czy dziś zdąże sie odezwać bo dzis wieczorkiem mam ten pierwszy dzień starań w nowym cyklu...ale zobaczymy hi hi
buzki i miłego popołudnia wam życzę
Stary 2009-09-18, 13:03   #1202
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez etherna83 Pokaż wiadomość
dobra Kobitki ja zmykam na zakupy i po ta farbę przy okazji
nie wiem czy dziś zdąże sie odezwać bo dzis wieczorkiem mam ten pierwszy dzień starań w nowym cyklu...ale zobaczymy hi hi
buzki i miłego popołudnia wam życzę
POWODZENIAAAAAA !!!!!!

A ja biore sie za swoje wlosidla Wlasnie dostalam nowa dostawe szamponu i odzywki z Brocato i mam zamiar wloski wypiescic No i pakowanie mnie czeka dzisiaj .... Bo juz jutro mykamy

Edytowane przez Cosmaaaaaaa
Czas edycji: 2009-09-18 o 13:04
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 13:35   #1203
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez etherna83 Pokaż wiadomość

Lorealiki sa świetne! Moja mama też nimi farbuje i tez super zadowolona jest. A kolory blond z tej serii wychodzą bardzo ładnie. Ja teraz miałam exellance 10.21 czy coś takiego. I jak widzisz efekt bardzo ładny. Teraz chce spróbować tych szmponów koloryzujących bez amoniaku. zobaczymy jak będą kolorki wychodziły.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość

LoL pare razy w życiu byłam u fryzjera i sie skusiłam ...ale od paru lat nie chodze bo po prostu zadowolona nie jestem a przetestowałam wszystkich fryzjerów w promieniu 10 km! sama sie czeszę (na slub tez sama) sama sie obcinam (męża też) i sama farbuje włosy. Pielęgnuje je i odżywiam a tez mam bardzo grube i geste. Odkąd zajęłam sie sama ich pielęgnacja i odkryłam co dla nich dobre a co nie to mam włoski w bardzo dobrej kondycji i nie potrzebuje wydawać 200zł na fryzjera bo to dla mnie marnowanie pieniędzy
Sama nie obcinam, ale dbam o nie i raz na jakiś czas nakładam maseczki na włosy na 30 minut i trzymam w cieple - taka robię od miesiąca w soboty A poza tym wcieram w końcówki serum - tylko w końcówki, bo mam cienkie włosy i jak nawalę na całość to robią się kluski.
Ponad miesiąc temu zaszalałam i pofarbowałam włoski na brąz (miałam blond ciemny swój,ale już mnie znudził) i jestem zadowolona z tego koloru. Oczywiście był to z L'oreal excell10 fajnie się nakłada, ale wychodzi dużo ciemniejszy na moich włosach niż to było na próbce. Przyznam , że odżywki mają cudowne nawet dla cienkich włosów

Edytowane przez Pepus
Czas edycji: 2009-09-18 o 13:36
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 13:47   #1204
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość

Sama nie obcinam, ale dbam o nie i raz na jakiś czas nakładam maseczki na włosy na 30 minut i trzymam w cieple - taka robię od miesiąca w soboty A poza tym wcieram w końcówki serum - tylko w końcówki, bo mam cienkie włosy i jak nawalę na całość to robią się kluski.
Ponad miesiąc temu zaszalałam i pofarbowałam włoski na brąz (miałam blond ciemny swój,ale już mnie znudził) i jestem zadowolona z tego koloru. Oczywiście był to z L'oreal excell10 fajnie się nakłada, ale wychodzi dużo ciemniejszy na moich włosach niż to było na próbce. Przyznam , że odżywki mają cudowne nawet dla cienkich włosów
hmmm no wlasnie wypadaloby zakamuflowac moje siwuski
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 13:57   #1205
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Aj, czuje sie jak jakas modelka choc nie wygladam czasem jednak fajnie zrobic ze soba porzadek
Melduje sie odklaczona, nawilzona, oczyszczona i pachnaca Cosma hihi

jest juz 14 A ja jeszcze nic prawie nie zrobilam
A musze poprasowac, popakowac, pozakupowac jeszcze kilka rzeczy i o 17 jestem umowiona do kumpeli i jej synusia na kawke
Musze Was opuscic kochane, ale wieczorem napewno sie odezwe
Miluskiego dzionka, powodzenia i dobrej zabawy podczas staranek
Stary 2009-09-18, 14:01   #1206
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Trzy lata już prawie próbuję... A perfumki : Ultraviolet - paco rabanne

Wybacz za stwierdzenie, ale w go mam ! Do Gdyni na festiwal sobie pojechał... A pozatym nie będę marnować moich cudnych perfum na kogoś kto nie wie czy chce dzieci !

Bunt koleżanki ogłaszam i koniec

A dziecko sama sobie zrobię ! Położę się... skupię... zawezmę w sobie... nadmę... I będę w ciąży !!!
niezle tez tak chce sie skupic w sobie i nadmac i zajsc

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
Maggie nie placz prosze nie zawsze owulka wystepuje w 12 czy 14 dniu cyklu....uwierz mi!!!! u mnie np jak mierzylam temp to zaobserwowalam ze owulka jest dopiero ok 30 dnia cyklu takze u ciebie moze sie przesunac o pare dni a co do sluzu typowo plodnego to ja tez nie mam a owulka jest,takze mi sie wydaje ze nawet "wilgotny" sluz tez oznacza plodny.
no to ładne masz cykle bralas tabletki anty?? ja ostatnio mialam @ w 22 dc cos dziwnego jak dla mnie

W brzuszku mamy rozmawiają ze sobą bliźnięta.
Jeden z nich pyta drugiego:
- Wierzysz w życie po porodzie?
- Jasne. Coś musi tam być. Mi się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to, co będzie potem.
- To głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jakby miało wyglądać?
- No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, jeść buzią...
- To przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywimy się przez pępowinę.
- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę, a ona będzie się o nas troszczyć.
- Mamę? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest?
- No przecież jest wszędzie wokół nas ... . Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
- Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem, czyli jej nie ma.
- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja myślę, że prawdziwe życie zaczyna się później.[/QUOTE]

śliczne... az sie serio plakac chce

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 14:16   #1207
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
POWODZENIAAAAAA !!!!!!

A ja biore sie za swoje wlosidla Wlasnie dostalam nowa dostawe szamponu i odzywki z Brocato i mam zamiar wloski wypiescic No i pakowanie mnie czeka dzisiaj .... Bo juz jutro mykamy
To Cosma wypocznij tam za nas wszystkie.
Ja to dziś ledwo na oczy patrzę, nic mi się nie chce, leń że szok
Na szczęście słoneczko świeci i się zmobilizuję (dla mojej małej) i po pracy po obiadku polecę na łono natury Może się jakos zregeneruję
Był temat o włosach. Ja to moje olewałam, szampon i nic więcej, aż do pewnego momentu jak poszłam do fryzjera się obciąć i bardzo miła Pani mi powiedziała, że jakieś takie przyniszczone mam te moje włosy normalnie aż wstyd mi było, przynajmiej choćby mi powiedziała że wszy mam
A dziś odżywka, jedwabie itp no a teraz mam na głowie odrost po pasemkach i muszę się zmobilizować i ruszyć cztery litery i odrościk zrobić
Stary 2009-09-18, 14:54   #1208
Carol77
Zakorzenienie

Kochane kobietki jestem z powrotem, kurde katar mnie bierze i w gardle drapie jak ja nienawidze byc choraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! !!!!!!Mała musiał mi sprzedac wirusisko;(

Ja dzisiaj też bede robila z sobą porzadek, depilacja, peeling itp

Mnie też sie nic nie chce Marlenko, najchętniej bym się walnęła spać...ale nie ma szans.
Miłych staranek i owocnych co najważniejsze Basiu i wklej fotkę z nowym kolorkiem włosów.
Miłego kawkowania Cosma

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 15:22   #1209
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
niezle tez tak chce sie skupic w sobie i nadmac i zajsc

No to na co czekasz !!! Połóż się i nadmaj... !!! Tylko bardzo, bardzo mocno musisz !!! Każdy może tak sam się nadmać !!!
Stary 2009-09-18, 15:39   #1210
Linka24
Wtajemniczenie

o rany laski już na łeb dostają!!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 15:53   #1211
koglus
Rozeznanie

Witam was dziewczyny,
Bardzo duzo pisałyscie, wcale nie mam czasu zeby pisac.Zaczełam szukac rzeczy potrzebnych mi dla dzidziusia, dopóki sie dobrze czuje, jezdze troszke po sklepach i szukam co mi bedzie potrzebne , porownuje ceny. Wczoraj bylam w ikea po komode , bo nie mam miejsca na dzieciece rzeczy. Dzis robie z mezem male przemeblowanko . Ogladałam tez łóżeczka i wózki tak z ciekawosci , wiem ze jeszcze za wczesnie ale tak mnie naszło. Mam pytanie czy ktos moze mi polecic jakis dobry wózek narazie spodobał mi sie jeden z firmy Graco. pozdrawiam was serdecznie

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 15:59   #1212
hanjah
Zakorzenienie

Czy istnieje choć minimalna szansa na to, żeby mieć @ i być w ciąży? Bo jeśli nie, to jednak nie jestem w ciąży Jest mi tak smutno i źle...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 16:02   #1213
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Czy istnieje choć minimalna szansa na to, żeby mieć @ i być w ciąży? Bo jeśli nie, to jednak nie jestem w ciąży Jest mi tak smutno i źle...
Istnieje ... Tyle ze to nie est normalna @ a plamienie ja przypominajace. Jedna z dziewczyn tu pisala o swojej mamie, ktora miala takie plamienia jak @ przez 4 miesiace ciazy ... A robilas test, bete? Wybierasz sie do lekarza? Masz jakies objawy?
Stary 2009-09-18, 16:14   #1214
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Istnieje ... Tyle ze to nie est normalna @ a plamienie ja przypominajace. Jedna z dziewczyn tu pisala o swojej mamie, ktora miala takie plamienia jak @ przez 4 miesiace ciazy ... A robilas test, bete? Wybierasz sie do lekarza? Masz jakies objawy?
Objawów mam mnóstwo (mdłości, ból jajnika, powiększone piersi). Test miałam zrobić w ponieziałek dopiero... ale dziś dostałam ten okres... choć nie wiem czy to nie plamienie, bo nie sprawdzałam jeszcze jak bardzo jest obfite, w każdym razie boli jak przy normlanej @... Bety w UK raczej nie zrobię, miałam ją zrobić w Polsce w przyszłym miesiącu...
Czyli że gdyby to było tylko plamienie, to jeszcze jest szansa i mogę zrobić test?
Stary 2009-09-18, 16:29   #1215
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Objawów mam mnóstwo (mdłości, ból jajnika, powiększone piersi). Test miałam zrobić w ponieziałek dopiero... ale dziś dostałam ten okres... choć nie wiem czy to nie plamienie, bo nie sprawdzałam jeszcze jak bardzo jest obfite, w każdym razie boli jak przy normlanej @... Bety w UK raczej nie zrobię, miałam ją zrobić w Polsce w przyszłym miesiącu...
Czyli że gdyby to było tylko plamienie, to jeszcze jest szansa i mogę zrobić test?
Generalnie jest tak, ze kiedy kobieta jest w ciazy moze dostac plamienia w terminie @, dlatego wiele kobiet pozno dowiaduje sie ze sa w ciazy (jesli jest to ciaza nieplanowana, bo oczywiscie staraczki sie bardzo obserwuja i wczesniej sprawdzaja). Ta niby @ podczas ciazy to skape plamienie, krotkie (2-3 dni gora). Jednak jak wczesniej kolezanka pisala o swojej mamie, ktora normalne @ miala przez 4 miesiace to juz nie wiem :p widac jakzda kobieta jest wyjatkowa i ineczej u niej sie dzieje...
Stary 2009-09-18, 17:03   #1216
hanjah
Zakorzenienie

Ustaliliśmy z TŻ, że poczekamy do niedzieli (akurat mam wolne) i jeśli to jest rzeczywiście tylko plamienie, to zrobimy test.
Stary 2009-09-18, 20:08   #1217
Carol77
Zakorzenienie

Kobietki, na rozweselenie:

http://www.broenink-art.nl/maukie2.swf

ruszajcie myszką
i jeszcze coś

http://www.online.prezentacje.org/sm..._mezczyzny.htm

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-09-18 o 20:18
Stary 2009-09-18, 20:29   #1218
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Kochane kobietki jestem z powrotem, kurde katar mnie bierze i w gardle drapie jak ja nienawidze byc choraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! !!!!!!Mała musiał mi sprzedac wirusisko;(

Ja dzisiaj też bede robila z sobą porzadek, depilacja, peeling itp

Mnie też sie nic nie chce Marlenko, najchętniej bym się walnęła spać...ale nie ma szans.
Miłych staranek i owocnych co najważniejsze Basiu i wklej fotkę z nowym kolorkiem włosów.
Miłego kawkowania Cosma
świńska grypa ?????

Cytat:
Ja tu już kiedyś pisałam. Mam koleżankę, która 3 miesiace miała okres, ostatni był trochę słabszy i poszłą do gina a on do niej że ona w ciąży - laska mało z fotela z szoku nie spadła. Więc wszystko jest możliwe. Ja właśnie też mam teraz @ tylko ona taka jakaś słabsza i sama się zastanawiam czy po @ nie zrobić testu, a z drugiej strony tak jak napisała Carol nie chcę znowu zobaczyć tej 1 kreseczki.

A ja dziś kochane mam labe córka wkręciła się na nockę do babci. Mogę jutro spać do oporu

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Carol ten pierwsyz link nie chce mi sie otworyz no i mi sie cos pryestawilo i mam popsute literki. mam klawiature jak na masyznie to pisania
Stary 2009-09-18, 20:29   #1219
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
świńska grypa ?????

Ja tu już kiedyś pisałam. Mam koleżankę, która 3 miesiace miała okres, ostatni był trochę słabszy i poszłą do gina a on do niej że ona w ciąży - laska mało z fotela z szoku nie spadła. Więc wszystko jest możliwe. Ja właśnie też mam teraz @ tylko ona taka jakaś słabsza i sama się zastanawiam czy po @ nie zrobić testu, a z drugiej strony tak jak napisała Carol nie chcę znowu zobaczyć tej 1 kreseczki.

A ja dziś kochane mam labe córka wkręciła się na nockę do babci. Mogę jutro spać do oporu
No ja już nic sama nie wiem... ten okres to jak nie okres, jakiś taki słaby, jasnoróżowy... Tak to ja mam trzeciego a nie pierwszego dnia...
Na wszelki wypadek kupiliśmy test i zrobię go w niedzielę albo poniedziałek.

Edytowane przez hanjah
Czas edycji: 2009-09-18 o 20:32
Stary 2009-09-18, 20:37   #1220
marlenka0505
Zakorzenienie

ja właśnie mam mieszane uczucia co do testu. W zeszłym miesiącu tak świrowałam, że po @ zrobiłam test, tak dla pewności, a teraz to sama nie wiem czy robić czy nie. Chyba się zdyscyplinuję i zacznę mierzyć tempkę żeby mieć jakiś obraz swojego cyklu, w razie potrzeby dla lekarza. Zobaczę jak to będzie wszystko wyglądało: temperatura, śluzy itp, jak mi się pojawi śluz płodny to na bank w ciąży nie jestem . Nie palę, nie piję, zdrowo się odżywiam i kwasik łykam, więc w razie czego dzidzi nie zaszkodzę
Stary 2009-09-18, 20:39   #1221
Carol77
Zakorzenienie

Kurcze, nei wiem czemu nie chce się otworzyć, mnie bez problemu się otwiera. Marlenka, nei strasz świńską grypą a tak powaznie, to na powikłania po normalnej więcej ludzi umiera niż na tą, ja mam katarek i drapie mnie w gardelku troszkę,od Oli złapałam, jej już przeszłoale czuje sie dobrze.
Co do testu to moja@tez była taka słaba, ja tam czekam do nastepnej jak nie przyjdzie to test kupię nie stresuje się objawy mam dziwne, ale co tam, spałam znowu po skończonej pracy, normalnie jak dziecko

A właśnie, ten śluz kurzy heheh to chyba mi się wydawało, teraz mam gęsty i nic nie wskazuje na owulkę.

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-09-18 o 20:40
Stary 2009-09-18, 20:43   #1222
marlenka0505
Zakorzenienie

włąśnie twój spokój i twoje nastawienie do tematu mnie przekonują żeby nie robić tego testu żeby się nie nakręcać.
A co do świnskiej grypy to sobie żartuję, ja mam podobne zdanie do twojego, że to to znowu kolejna medialna nagonka. Były wściekłe krowy, ptasia grypa, a teraz jest świńska.
My odpukać na razie zdrowe jesteśmy, ja zaczęłam Oliwii tran dawać i marsjanki (bo akurat mam je w domu - daję też rutinacea i tym podobne - oczywiście nie wszystko na raz
Stary 2009-09-18, 20:47   #1223
Carol77
Zakorzenienie

Ja rutinoscorbin wcinam z Olą i witaminki, czuję, ze ten katarek to taki mikro, organizm się broni Olcia też miała 2 dni tylko, a przewaznie ma 7-10, więc nie jest z nami źle. A ta cala nagonka do szału mnie doprowadza, te szczepienia i nabijanie kieszeni koncernom.
Ja ostatnio 3 testy zrobiłam, bete i cała w nerwach byłam, teraz na odwrót, co ma być to i tak będzie a kwas też jem super, ze udzielił Ci się mój spokój

Olusia
Filipek

Adaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 20:48   #1224
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, nei wiem czemu nie chce się otworzyć, mnie bez problemu się otwiera. Marlenka, nei strasz świńską grypą a tak powaznie, to na powikłania po normalnej więcej ludzi umiera niż na tą, ja mam katarek i drapie mnie w gardelku troszkę,od Oli złapałam, jej już przeszłoale czuje sie dobrze.
Co do testu to moja@tez była taka słaba, ja tam czekam do nastepnej jak nie przyjdzie to test kupię nie stresuje się objawy mam dziwne, ale co tam, spałam znowu po skończonej pracy, normalnie jak dziecko

A właśnie, ten śluz kurzy heheh to chyba mi się wydawało, teraz mam gęsty i nic nie wskazuje na owulkę.
oooo to może jednak???? pożyjemy zobaczymy
Stary 2009-09-18, 20:50   #1225
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
oooo to może jednak???? pożyjemy zobaczymy
Ta sennośc mnie zastanawia, ja zawsze bylam śpiochem, ale teraz jakoś inaczej chce mi się spać heheh, wiesz to byłby cud, po 2 testach i negatywnej becie...poczekamy, mnie się nigdzie nie spieszy

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-18, 20:52   #1226
dawcia
Raczkowanie

hejka dziewczyny ja dzis mam termin @ ale jeszcze nie przyszla (cale szczescie) nie wiem ile poczekac zeby zrobic tescik
dawcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 20:56   #1227
marlenka0505
Zakorzenienie

ja mam taki sprawdzony lek ziołowy Sinupret, nie należy on do tanich, ale z tej racji ze jest ziołowy i na prawde skuteczny to używam. Oliwia chodzi do przedszkola i jak ma początki jakiegoś kataru to jej dam z dwa razy po 1 tabletce i zazwyczaj jej to przgoni. A jak ma już taki zielony - ropny to trochę dłuzej daję i też obejdzie się bez antybiotyku. Już dawno (odpukać) nie była chora - nie licząc drobnych przeziębień.
Powiem Wam szczerze, że ja jakoś zmieniłam nastawienie, schizuję przed @ fakt, bo objawy się widzi (czy one są czy ich nei ma) ale jak dostanę @ to nie mam takiego strasznego zawodu. Może jestem pewna, że wkońcu będzie bejbik i ta pewność to powoduje że cieszę się z kolejnego miesiąca spokoju. Bez dolegliwości i miesiąc dłużej bez nocnego wstawania hehe gadam od rzeczy ale jakoś sobie trzeba tłumaczyć że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Ta sennośc mnie zastanawia, ja zawsze bylam śpiochem, ale teraz jakoś inaczej chce mi się spać heheh, wiesz to byłby cud, po 2 testach i negatywnej becie...poczekamy, mnie się nigdzie nie spieszy
musisz wziąść pod uwagę, że nie wiesz dokłądnie kiedy miałaś owulkę i jakbyś teraz zrobiła test to on by ci prawdę powiedział, bo jakby owulka była wiele późneij niż Ty podejrzewałaś to na testy mogło być za wcześnie.

Cytat:
Napisane przez dawcia Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny ja dzis mam termin @ ale jeszcze nie przyszla (cale szczescie) nie wiem ile poczekac zeby zrobic tescik
test już możesz zrobić, ale najlepiej jest robić z porannego siku - większe stężenie hormonu. Dziś piątek tydzień miał się skończyć tak jak sie zaczął - więć może dasz nam wieści o II kreseczkach
Stary 2009-09-18, 20:59   #1228
Carol77
Zakorzenienie

Musze sobei kupić ten lek, dzięki Ola ostatnio była chora rok temu, ale wtedy 3 tygodnie z zastrzykami szpitalnymi, pielęgniarka przychodziła i robiła, biedna wyła z bólu, takie bolesne były. To było gorsze od całej świńskiej grypy, na szczęście wyszła bez szwanku z tego,ale było źle, nawet miała rtg płuc, krew badaną, ehh najadłam się strachu, a wszystko przez basen na który ze szkoły jeżdzili, nikt dzieciaków nie pilnował, mokre włosy w zimie itp. teraz nie jeździ i mniej choruje. Ja tam nei bedę jej zdrowia narażać.
Dawcia to trzymam kciuki zeby nie przylazla!!!!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-18, 21:07   #1229
marlenka0505
Zakorzenienie

Ja mam ogromne szczęście bo trafił mi się mały "rusek" moja od 15 miesiaca chodziła do żłobka - więc jej odporność byłą wystawiona na próbę, no i dała młoda radę nie chorowała częściej niż dzieci które "siedzą w domu"
Zastanawiam się jak to będzie z drugim. Trochę boję się tego wywrócenia życia do góry nogami

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

tak mnie te gadanie o włosach nakręciło, że zrobiłam krok do przodu - poprosiłam teściową żeby mnie umówiła na sobotę na pasemka zobaczymy na którą sobotę uda się jej mnie wcisnąć
Stary 2009-09-18, 21:07   #1230
Linka24
Wtajemniczenie

Qrczę laski ale co wy tu robicie? sobota wiczór i na wiazżu?? ja na chwilkę wpadłam zobaczyc co się dzieje i zaraz lecę odciągnąć Tż od tv bo zapomnial o calym swiecie....
DAwcia! trzymamy kciuki!!!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości