![]() |
#1201 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Tity zgrabna jesteś
![]() ![]() Kretencjo to oby szybko to uczulenie zeszło ![]() Męża wysłałam, żeby po pracy zajechł, zapytać o wyniki toxo i są... Taki sam wynik jak ostatnio, czyli brak zakażenia ![]() ![]()
![]() |
#1202 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A powiedz mi jeszcze, jak się można zarazić na cyto?? EDIT: dobra już poczytałam.... eh i jak tu się nie bać... jak tu się cieszyć kiedy same lęki... Dużą córunię już masz ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-11-06 o 16:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
lenko to trzymam kciuki za testowanko
![]() zgadnij super ze wyniki sa dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
tity figura modelki , jak Ty to robisz
![]() a ja kupiłam sobie dzisiaj torbę brązową , taka delikatna nie taka jak poprzednio miałam czyli lakierowana z lusterkami ![]() ![]() a wizyte u gina mam na 28 kwietnia ![]() elcia , pomidorkaa jak to jest z dwuczesciowymi , góra jest podpinana jakos specjalnie pod dol ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Elcia
![]() Kakusiu taniocha z toxo... U mnie 48zł i to najtaniej jak znalazłam ![]() ![]() Swoją drogą też jadałam, np jabłka przetarte tylko ręką ![]() ![]()
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
oliwko spodnica jest przewaznie na guzik wiec zakladasz jak zwykla spodnice a gorset na spodnice i nie sa one do siebie doczepiane sa osobno ale to w niczym nie przeszkadza bo przewaznie gorset ladnie przylega do ciala
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
elcia thx
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1208 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś sobie pospacerowałam w pracy. W tę i z powrotem. Ciągle coś do załatwienia w terenie było, na szczęście ładna pogoda i ciepło dziś to się dotleniałam zamiast siedzieć na D... Jutro jedziemy do rodzinki na weekend i przy okazji poodwiedzam groby moich dziadków. No i powiemy wszystkim o dzidku ![]()
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Jak was tak czytam o tych badaniach, usg, co, kiedy to stwierdzam, ze nie mam o tym pojecia
![]() Jutro jade na rynek, nie planuje nic kupic, bo zawsze jak zaplanuje to wracam z niczym, a potrzebuje buty, kurtke, staniki, rajstopy, moze jakiś sweter, szalik, w sumie nowe rękawiczki tez....
#1210 |
Zakorzenienie
|
Zgadnij toxo nie jest takie straszne w ciazy, spokojnie mozna leczyc.Gorzej jakby sie cyto przyplatala.
Tez jadalam tak jak Ty, mam kota i niestety tez nie przechodzilam toxo. Na szczescie cyto mam za soba, a to gorsze cholerstwo... Tity wtgladasz ![]() Kakusia tak to jest nieobowiazkowe.Ale co raz wiecej lekarzy ma swietny sprzet i jest przeszkolonych z tego zakresu i robi je swoim pacjentkom.Moj np. jest specjalista od tego i to gdzie ja prowadze ciaze to jest Centrum Diagnostyki i Terapii Prenatalnej. Jesli chodzi o badania na toxo i cyto, to trzeba zrobic IgG i IgM (jedno swiadczy o przebytym zakazeniu, a 2 o swiezym) Nom Lu juz co raz wieksza ![]() Ollliwko pochwal sie torba. Na 28 kwietnia ??????? Abz ja Ci wtedy bardzo chetnie napisze co i jak w miare swojej wiedzy i doswiadczen ![]() Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-11-06 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Już wróciłam od dentysty, mam nadzieję, że to był ostatni raz na długi, długi czas ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
U mnie prócz rodziców jeszcze nikt nie wie o ciąży
![]() ![]() Jakoś nie czuje chęci to mówienia o ciąży rodzince, może dlatego, że żyjemy na obojętnych stosunkach i widzimy się raz do roku ![]() Pokaże Wam opis do zdj i 2 foty ![]() ![]() ABZ wdrążysz się, spokojnie ![]() Aldii, ja w sumie z moczem, kałem, kriwą nie miała do czynienia, jedynei co to z osobąmi kichającymi ![]() ![]()
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-11-06 o 17:56 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Lenka kiedy testujesz - kciukasy
![]() Zgadnij najlatwiej cyto zarazic sie od tych wlasnie zasmarkanych, bo to cos podobnego do grypy jest. Dzidzia piekna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | ||
Zakorzenienie
|
Dziekuję za komplementy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zgadnij no przystojniacha jak sie masz ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Anesska odezwij się co u Ciebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ulala, Aldii to masz sporo opisu
![]() ![]() Tity, mąż spojrzał na zdj z USG z pomiarem CRL i mówi, to oznacza płeć, będzie chłopak ![]() Dziewczynkę mówisz, a u mnie tata coś tam kiedyś bąknął, że chłopak będzie, przyszły kierowca zawodowy ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-11-06 o 18:10 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Rozeznanie
|
witajcie po długiej przerwie
przyznaje sie bez bicia że nie jestem w stanie nadrobić tych wszystkich postów ![]() napisze w skrócie co u nas dzisiaj dopiero podłączyłam neta remont bloku doprowadza mnie do szału ![]() ![]() młody zdrowy a ja jak zwykle kicham prycham (ale świńskiej grypki to raczej nie mam ![]() z moim tz narazie ok a problemy o których wam wspominałam powoli się normują pozdrawiam was cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zgadnij ja mam ochotę powiedzieć wszystkim. Tz mnie ograniczał ale nawet po mojej namowie sam w pracy u siebie powiedział. Jedna z dziewczyn tak mnie wyściskała... Cieszyła się jak nikt ![]() Witaj Awenturyn ![]()
![]() |
#1218 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Lindsley, u mnie są zbyt yyyyyyyyy sztucznie się cieszący ludzie w rodzinie.. Bardziej się cieszą, jak coś Ci się nie uda, jak uda, więc darowałam sobie wszelkie rozmowy... A okazja była choćby 1 listopada, zlot u babci
![]() Spora dzidzia ![]() ![]() ![]() Awenturko dobrze , ze u Was powoli wszystko wraca do normy, a Ty kochana kuruj się!
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-11-06 o 18:34 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
aldii tak na 28 kwietnia , chodze do poradni K w szpitalu panstwowo i takie kolejki , ale lekarze sa fajni i cieszą sie dobrą opinią
![]() ![]() Zdjecia nie wstawie poki co kabelek TZ ma i nie zgram na kom. zgadnij to ulga ,ze wyniki bardzo dobre ![]() ![]() awenturko ![]() zgadnij okazja byla , ale brzuszka nie widac Ci chyba jeszcze skoro rodzinka nic nie dopytywała ? Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2009-11-06 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Olliwko ja też zawsze chodzę prywatnie i takich kolejek nie ma. Teraz czekałam miesiąc ale do tego samego gina można się dostać tego samego dnia kiedy pójdziesz tyle, że wcześnie rano i w innej przychodni (tam gdzie kiedyś jeździłam do innego miasta)
Zmykam po Tz-a i się będziemy już pakować na wyjazd...
#1221 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Zgadnij 1 strona to same pomiary i wykresy w tabelkach, a 2 szczegolowy opis
Awenturyn bardzo sie ciesze, ze twoje sprawy sie powli normuja.Mam nadzieje, ze rozwiazania beda pomyslne dla Ciebie ![]() Ollliwko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
lenko a na którą masz do pracy?
aldii oj nie ,nie mdlej Nam tu ![]() lindsley poki co prywatnie nie bylam jeszcze nigdy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Twój test jutrzejszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zadomowienie
|
Na 9 do 17, ale nie wiem czy zdążę rano napisać.
Cytat:
A do tego dentysty możę się wybiorę, jak taki przystojny ![]() ![]() ![]()
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-11-06 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Aldii no to gin Ci wszystko pięknie, ładnie przedstawił
![]() Olliwko dziękuje ![]() ![]() ![]() Okazja była, żeby ktoś coś dojrzał ![]() ![]() Lenko ![]() Spacer zaliczony ![]()
![]() |
#1227 |
Zadomowienie
|
zgadnij_MS, dziękuję
![]() zmykam już spać, muszę odespać ten ciężki dzień... a jeszcze przed chwilą rosołek ugotowałam ![]() ![]() Dobrej nocki, dziewczynki ![]() PS. Fajnie, że jesteście...
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Tak gonicie dziewczyny z tymi postami że nie wyrabiam ![]() Po krótce co u mnie i wracam do "lektury" Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test..wynik-niegatywny ![]() Myślę że gdyby była ciąża to już by wyszedł a tymczasem pozostaje mi czekać na @ ![]() Poza tym ok,dzieciaczki zdrowe,tylko autko mi się nieco pochorowało i stoi na warsztacie ![]()
![]() |
#1229 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Agness
![]() A ktory dc masz?? Lenko wzajemnie ![]()
![]() |
#1230 |
Wtajemniczenie
|
Witaj kochana Tity
![]() Wreszcie udalo mi sie przebrnac przez II i ta III czesc, choc i tak tylko pobierznie ![]() Heloł kobitki, tu Marnotrawna Załozycielka i Dezerterka ![]() Niestety troche sie pogmatwało w moim zyciu i w koncu przestalam pisac, bo lekka zalamka mnie dopadła... Przez miesiac bylam w Polsce, zyby na spokojnie moje rozterki rozwiac i podjac ostateczna decyzje, co dalej ze mna i z moim Makaronikiem. I zdecydowalam,ze chocby nie wiem co, jestesmy razem, na dobre i na zle. Nawet jesli oznacza to, ze byc moze nigdy mama nie zostane. On nie jest na to gotowy, a presja jaka na niego wywieralam (ksiazki, czasopisma, strony w internecie, ktore przegladalam i czeste pytania na temat dzidzi) poglebily jego decyzje i zamknal sie w sobie bardzo. Bylo mi bardzo ciezko i brakowalo naprawde niewiele, aby NAS juz nie bylo. Ale juz po wszystkim. Jestesmy razem, bardzo szczesliwi musze przyznac, kupujemy teraz nasz domek w UK, wiec i z tym sporo spraw do zalatwienia mamy, slub planujemy prawdopodobnie na przyszly rok, pewnie po mojej mamie ![]() ![]() Rozmowy o dzieciach miedzy nami nie istnieja - jesli on cos napomknie typu : "gdybysmy mieli dziecko to chcialbym, zeby studiowalo w Cambrydge" ucinam szybko i spokojnie. Nie ma checi na dzieci, nie ma tematu. Za ponad 2 miesiace mam 30te urodziny. Przebolalam, ze mama w tym czasie nie zostane. Byc moze w ogole - tego nie przeboleje ale decyzje podjelam swiadomie. Mimo wszystko tli sie we mnie mala iskierka nadziei, ze jesli nie za rok to moze za 2 lub 3? Kto wie? Wole aby dziecko, ktrore - jesli - sie pojawi w naszym zyciu, bylo oczekiwane, chciane i kochane przez oboje rodzicow, bez przymusu i klotni. Decyzja byla trudna i nie powiem, ze bezbolesna. Ale w zyciu nic nie jest tylko piekne i wspaniale wiec przyzwyczajam sie powoli. Moze kiedys nie bedzie tak smutno kiedy pomysle o maluszku? Wszystkim dziewczynom, ktrorym sie udalo GRATULUJE Z CALEGO SERCA i zycze wspanialych 9 miesiecy radosci i oczekiwania!! ![]() Tym, ktore nadal probuja - WIARY I NADZIEI I MILOSCI, przezwycieza wszystkie trudnosci ![]() Jesli uwazacie, ze mimo wszystko moge czasem do was zajrzec, bedzie mi bardzo milo ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.