|
|
#1201 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
![]() Normalnie, teraz wypatzryłam, że misi post edytowała, i grzecznie, jak to misi powód napisała ",szmineczki" ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
a co? nie podobna?
|
|||
|
|
|
#1202 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
. Od czasu do czasu![]() ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Cytat:
Se wyhoduj waćpanna
|
|
|
#1203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież to jak próbka prawie poza tym kto by chciał oddawać 60 ml za 45, to jak zamienił stryjek siekierkę na kijek. dlatego wydawało mi sie, że taka próbka jest w sam raz ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1204 |
|
Rozeznanie
|
Negatyw, ktory otrzymalam zostal usuniety, zarowno jak i neutral, ktory ja wystawilam, moge teraz oficjalnie ostrzec przed wizazanka Phantomette.
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
To super,że usunęli Twoj negatyw
Tylko dlaczego zotal usuniety neutral
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo smok, a właściwie smoczysko cudne ![]()
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-06-22 o 18:54 |
|
|
|
|
#1207 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() No, smoczunia malutkiego choćby , mogłabyś waćpani sobie go drapać codziennie
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
pisz do Virtual. Niepodjęte zwroty przychodzą w okolicach 3 tyg., a zwroty np. źle zaadresowane przychodzą od razu w tydzień. uszkodzona paczka raczej nie powinna być zwrócona,t ylko powinna dotrzeć do Ciebie. coś tu jest nie tak. poproś Moderatora o wsparcie.
|
|
|
|
#1211 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
a co tu tak cicho i niezabawnie?
|
|
#1212 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o wizażankę ImpudentDolly, napisała mi w środę 23 czerwca, że ponownie wysłała paczkę, a w jutrzejszy piątek ma mi przesłać dowód nadania.
Poczekam do jutra i dam znać jak to się wyjaśni.
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2010-06-24 o 20:13 |
|
|
|
#1214 |
|
Raczkowanie
|
Ostrzegam przed użytkowniczką Ruksaną, oszukała mnie, nie wysłała swojej paczki. Aż mnie trzęsie na samą myśl o takich ludziach, niechże się nie zadławi swym zmysłem i sprytem
!W sumie to mi żal takich ludzi, którzy dane słowo mają za nic, a honor i godność mają schowane głęboko w kieszeni! Świetny sposób na wesołe życie! Uważajcie na nią!
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1217 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie napisalas ani jednego szczegolu, nikt nie wie o co chodzi. Oczernilas jedynie wizazanke. Ja sie wymienialam z Ruksana. Na domiar tego pierwsza wyslalam jej paczke, bo tak mi akurat czasowo pasowalo a wymian mam za soba 20 razy wiecej niz Ty . Swoja paczke od Ruksany oczywiscie dostalam. Zadnych problemow nie bylo. Zanim zatem zaczniesz kogos oczerniac warto podac kilka konkretnych informacji. |
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
To mnie pocieszyłaś
![]() A jak się to skończyło wysłała w końcu paczki, czy nie?
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
w ogóle nie jestem na 100% pewna czy o nią chodzi, bo tam co chwilę jakaś rozpuszczona gówniara lub znudzona życiem mamusia numery robi...najlepiej będzie jak zapytasz na ciuszkowym
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
co prawda pisałam na czarnej liście już ale tutaj chyba będzie lepsze miejsce:
"dziewczyny przyszłam się poradzić. Umówiłam się z wizazanką na wymiankę, dogadałyśmy się, ze wysyłamy równocześnie, poleconym. Ja swoją paczkę wysłałam tak jak się umówiłyśmy, pisze jej nr nadania, a on mi pisze, że jej paczka poszła listem zwykłym, bo wysłała na pocztę siostrę i ona wysłała ekonomicznym zwykłym zamiast poleconym. Co mam w takiej sytuacji wystawić, jezeli nawet paczuszka dojdzie bez zarzutu?"
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przekupka to kwestia tego, czy jej wierzysz czy nie. Teoretycznie możesz dać neutrala, bo wysłała niezgodnie z ustaleniami.
|
|
#1223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zobaczymy czy paczka dojdzie, ale niestety umowa to umowa i to jest ewidentne jej nie dotrzymanie. Nie dopilnowała, żeby siostra wysłała tak jak trzeba.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
Proszę bardzo oto konkrety(jestem daleka od oczerniania niewinnych osób): wysłałam swoją przesyłkę(to było chyba dwa miesiące temu) i do dziś nie doczekałam się przesyłki od Ruksany. To że Ty (jamestown) miałaś z nią dobrą wymianę niezmiernie mnie cieszy, ale ja się bardzo zawiodłam. Wysłałam Ruksanie maila, bo tutaj na forum na prywatną wiadomość wcale nie reagowała, ale każdego dnia była tu zalogowana, jednakże uparcie milczała. Kiedy się wreszcie odezwała na mailu, przepraszała, biła się w piersi i obiecywała, że lada dzień pośle mi obiecane kosmetyki priorytetem. Czekam do dziś. Wciąż do niej wypisuję, jednak moje listy pozostają bez odpowiedzi.
Czy to za mało by ją tutaj wpisać? Mam nadzieję, że wystarczająco konkretne są te konkrety?
[https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=430184] Kosmetyki na wymianę! Edytowane przez Dusiak21 Czas edycji: 2010-06-28 o 09:23 |
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście, już ją wpisuję na Czarną Listę! Zasłużyła sobie na to, stokrotnie!
|
#1227 |
|
Wtajemniczenie
|
Jamestown chodziło o to,ze w pierszwym poscie moze i napisałas dużo,ale żadnych konkretów dlaczego zgłaszasz daną osobę na czarną listę.
Wiesz ja też mogę napoisac ,ze XYZ wo wogole powinien się znaleśc na liscie-ale potrzebne sa konkrety jak już kogos zgłaszasz.
|
|
#1228 |
|
Raczkowanie
|
Ok, rozumiem! Teraz dopisałam wszystkie szczegóły!
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Doradźcie, poradźcie, bo ja już sama nie wiem.........
![]() Jak guma w PRL-owskich gatkach ciągnie się sprawa mojej zaginionej w UK przesyłki. Pisałam już w tym wątku, że złożyłam reklamacje i dostałam odpowiedź, że paczka została doręczona. Wizażnka twierdzi, że paczka prawdopodobnie została doręczona, ale ........... pod inny adres. Uwierzyłam, ale........... Wizażnka ma na koncie kilkadziesiąt wymianek, więc listonosz był u niej kilkadziesiąt razy. Jak myślicie, czy po takim częstym wydeptaniu ścieżki do panny X, nagle zapomniał by gdzie mieszka??? Ja tu gdzie mieszkam aktualnie, a mieszkam całkiem niedawno, już listonosz na ulicy mi mów Dzień Dobry, i przynosząc paczkę , przciętnie 1 w tygodzniu, coś tam wspomni, jak mnie często odwiedza ![]() A tu, tyle przesyłe doszło i bach , listonosz nagle zapomniał gdzie mieszka panna, u której był -dziesią razy. Po drugie, tak myśle, jakby zalezało dziewczynie na wyjaśnieniu sprawy, czy nie spyatła by się listonosza, gdzie przesyłkę zaniósł??? przecież od momentu wymiany za mną był u niej ...... ![]() I na koniec. W dziale reklamcji doradzono mi żeby się zrzec roszczen do odszkodowania na rzecz adresta. Poinformowałam o tym wizażankę i poprosiłam o adres mail, żebym mogła wysłac to zrzeczenie. I od tamtej pory cisza, dziewczyna się nawet nie loguje. Co mam o tym mysleć ?? chciałam jej wierzyć, ale to wszytko coraz bardziej zalatuje mi siarkowodorem
|
|
|
|
#1230 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na czym polega zrzeczenie sie roszczen do odszkodowania na rzecz adresata? Jaki jest tego skutek? Wybacz, ale pierwsze slysze o czyms takim .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-06-29 o 14:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

) nie znudzi
), szczególnie że w ramach łakomstwa/nerwowości podjadam cosik cały dzień, więc używam błyszczyka, bo ubytek mniej widać

Tylko dlaczego zotal usuniety neutral