|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
przed avatarkiem![]() hihiihhi ja tak zartuje z tym kacem, troche zmecozna jestem ale ja chyba nigdy prawdziwego kacorka to nie mialam, ani mnie nie suszylo jakos spelcjanie wczoraj, troche mnie glowa bolala i to wszystko ale to chyba nie kac jeszcze jednakowoz stwierdzam ze takie imprezowanie to juz nie na moje lata .... no i jeszcze jedno whisjacza to ja nie lubie...... za to tajemniczo brzmiacy Balsam Pomorski.... mmmmm jak balsam na dusze dziala cuda... tyle ze od srodka ![]() Cytat:
|
|
|
#1202 |
|
Konto usunięte
|
Randkowanie się udało
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
No no
czekam z niecierpliwoscia!
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Aliszcze juz w Rzymie, prawda? ale jej fajnie ![]() Ja dzis nocka w miare okej, tylko 3 wyjscia do kibelka i na szczescie brzuszek juz nie bolał ![]() U mnie wczoraj kolejna mamusia urodzila przez cc i dzis nad ranem kolejna pojechala na porodówke, bo jej wody odeszly...szok...watek nazywa sie mamusie listopadowo- grudniowe a zrobil sie październikowy, tyle osob rodzi przed terminem Chrzanie...w przyszlym tygodniu pakuje torbe, jesli mam tez przed czasem urodzic, czyli mniej wiecej wypadaloby to za miesiac![]() Misia to super, ze weekend udany, a co pilas, jesli moge wiedziec? Moj Tz wczoraj zrobil sobie piwo grzane z miodem, wiec lykłam sobie. Jedna polozna polecila jednej mamusi osttanio na przeziebienie zrobic wlasnie piwo grzane Oglądałyscie walke Goloty i Adamka? Ja własnie slucham tej muzy "Pamietaj synu" |
|
|
|
#1205 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ibisz mnie tak wkurzal, ze szok, taka wioske zrobil...a jakim basem mówił:/ Zuzia to czekamy na fotki salonu |
|
|
|
|
#1207 |
|
BAN stały
|
Kochane w tym tygodniu, bo teraz jeszcze syf straszny. Podłoga jest siwa... nie wiem jak my z mamą domyjemy te panele
![]() oooo 11 osób czyta wątek
|
|
|
|
#1208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Cytat:
Jako pierwsi na świecie podajemy sensacyjną informację! Adamek nie wygrał, Gołota nie przegrał! Walka uznana zostanie za nierozstrzygniętą!!! Na naszym napisowym Forum, jeszcze dzisiaj przekażemy szczegóły tej sensacyjnej informacji, a w naszym internetowym kinie YourLiveCinema.TV pokażemy dowód, który tę sensacyjną informację w pełni uwiarygadnia. Prosimy śledzić nasze Forum, nasze internetowe kino YourLiveCinema.TV gdyż właśnie tam będą Państwu podane wszystkie detale. O tym czy Prokuratura Okręgowa w Łodzi wszcznie postępowanie karne m.in. przeciwko organizatorom przekonamy się wkrótce. Tak, to prawdziwa sensacja!!! A co do Ibisza..... masakra co on sobie zrobil z ustami wyglada jak Doda..... okropnie!! do tego przylaczam sie i ja do znienawidzonej reklamy Pauli specjalnie czekalam na nia..... bylismy u znajomych na walce i widzialam ja oooookkkkkrrrrroooopppiii eeennnssstttwwwoooo !!!! aa wczoraj widzialam The Orphant..... masakra - jakos odechcialo mi sie adpotowac dzieci <to horror> i zaczelam ogladac Deadgirl ale jeszcze nie wiem jak sie skonczy poki co jest makabrycznie nudny z momentami horroru.... jutro powiem czy warto
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-10-26 o 10:44 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz w sobote stalam za Golota, ale zmienilam zdanie |
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
To sa chyba jakies ciche WIELBICIELKI BO TYLKO NAS CZYTAJA I NIC NIE PISZA
mam nadizeje ze wkrotce sie przylacza![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
jakos nie przejelam sie tym po prostu boks to nie to co Misia lubi najbardziej
|
|
|
#1211 |
|
BAN stały
|
Ale numer rano odwaliłam, bo pisałam z mamy komórki do M. i z pamieci wpisywałam nr... rano M dzwonil wiedział że jeszcze leże więc napisał że by sobie ze mną poleżał itp.
Ja odpisuje mu z mamy kom że fajnie by było, no i wątpie abysmy spokojnie leżeli i że bardzo go kocham itp.Za jakieś pół godz dzwoni... myślę hmm na mamy kom o co kaman ![]() ale dobra mówię Hej.. a tu jakiś facet z tekstem "jestem ciekawy kto mnie tak bardzo kocha?" ale w szoku byłam ![]() to ja szybko mu odpowiedziałam że to pomyłka i do widzenia.. a ten jeszcze dziękuję za tak miłego smsa
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalas czadu Zuzia Misia Ty tezn ie lubisz reklamy o Pauli???to nas duzo, a ja myslalam, ze tylko mnei drazni hahaha Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-26 o 11:08 |
|
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
Brym
Zuzia... no nieźle.... śmieszniej by było jakby ten facet zadzwonił, a Twoja Mama by odebrała..... Ja się wyleczyłam, okresik też się kończy..... weekend generalnie koszmarny. Myślałąm że umrę tak mnie głowa bolała. Paw. 12 godzin poza domem, a ja bida nawet nie miałam siły żeby wstać zrobić sobie herbatę. Ale już jest ok. Dzisiaj kurcze nie mam tv. Awaria jakaś u operatora. Podobno w całej PL padły ich serwery czy cuś tam. Ma ktoś może Multimedię??? Net na szczęście chodzi. Pamiętacie historie o nowym psie teściów? Że kupke na dywan robił??? No to pokarało mnie. A właściwie to chyba zemsta teściowej. heh... bywa. Żarcie kazałąm odwiźć na wieś. Niech jej tak robi a nie nasze. BTW słyszałam od niego jak teściowa traktuje tego psa. Jak wyszła z nią na smyczy to ciągnęła ją na chamca spowrotem do domu. A jak mała piszczała pod drzwiami, i Paw. powiedział, że chyba chce iść na dwór, to teściowa stwierdziła, że z ojcem byłą rano i chyba się załatwiała. Co za babsko. Generalnie pies kilka dni się nie załatwiał, nie wiem czy do tej pory nic nie zrobiłą. Szkoda mi jej. Nie jej wina, że takie coś sie nią zajmuje. Się rozpisałam. Ide sup gotować. |
|
|
|
#1214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Misia ... zamiast ukłonów to całowanie w pierścień haha
odbiło mi.. z ta informacją o boxie to chyba ściema jakaś ktoś chciał sensację zrobić![]() Zuzia niezły numer.. teraz już numeru na pewno nie pomylisz ![]() Tadzia.. to ten piesek się meczy u teściowej.. pies ma potrzeby..a niektórzy tego nie rozumieją.. ja za swoimi kotami latam żeby im nic nie było.. pieskiem się zajmuję ale rzadziej..bo to duża bestia i w klatce.. więc czasem daję mu pobiegać bo wiadomo.. A na tą kupkę w domu byłabym zła. TŻ ma psa w domu.. Kacper taki jak lisek trochę.. i roznosi kości po domu i ścierki. nie narobił nigdy.. ale ja nie chcę mieć nigdy psa w domu.. jakoś atk ze względu na tą sierść i inne sprawy. Jak dla mnie kot w domu ok..ale piesek niekoniecznie.. a chcę mieć labradora http://upload.wikimedia.org/wikipedi...etriever-1.jpg kiedyś albo owczarka kaukaskiego..a teraz mam owczarka niemieckiego..tzn. tato ma ![]() Właśnie umyłam okno w swoim pokoju i zrobiłam obiadzik.. szykuję się na 2 okno.. a potem robię zakupy na tą sałatkę i jadę na cmentarz trochę ogarnąć pomniki. Coś mnie dziś głowa boli.. tak dziwnie..jakby mi prąd chodził koło skroni.. ![]() p.s.: ja też nie lubię tej reklamy pauli.. 'bo paula to jest krowa na maxa odjazdowa' phiihttp://www.youtube.com/watch?v=LOq9K...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=YA1GxJ3N4-c <------------------------ padaka a jeśli mówimy o reklamach to tu mam dobrą http://www.youtube.com/watch?v=ffVL0Li16mwhttp://www.youtube.com/watch?v=jIQ1tUFIlnI
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-26 o 12:15 |
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ja juz jestem po ciezkim weekendzie, w sobote bylam u TZ-ta, no i jakos doszlismy do porozumienia ehh... postanowilam, ze juz nie bede sie czepiac, bo to wszystko psuje jest świetna ![]() Pogoda nie za fajna, u mnie pada... Dobrze, ze z domu nie musze wychodzic ![]() zuzia ale akcja haha xD mischka ja wczoraj warke pilam, ale tak ogolenie to za pifffkiem nie przepadam ![]() Boks ogladalam, ale jak dla mnie to nic ciekawego tam nie bylo.. Tyle kasy zgarneli (po 300.00 $ Kazdy) no szok.... |
|
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahahahahah jak papiezyca )) papiezowa??? hahahah zartuje skladam poklony Lady Mackbet... eee Elisabeth hahaha![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
) Warke tez lubie a z brytyskich to tylko Stella Artois albo wlasnie Strong Bow tylko to nie sa piwa tylko cider'y oni to nazywaja piwo a na nasze piwo mowia lager bo to dla nich nie pojete jak piwo moze byc takie mocne..... te ich sie pije jak oranzade )
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
) to taki joke był ![]() nadaję się---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Domi a Ibisz na walce od razu przed oczami mi stanął jak prowadził Miss Polski.. i myślałam, że padnę.. ten głos ta postawa ... on dla kasy zrobi wszystko.. i tak udaje.. że aż się go oglądać nie chce.. kiedyś go nawet lubiłam a teraz nie... woda sodowa mu do głowy za bardzo uderza..moje takie zdanie skromne..ja wiem, że chce się wczuć w sytuację ale przesadza z udawaniem..Jak się czują dziś panie ![]()
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Ibisz wg mnie to totalna porazka, a szczegolnie te jego operacje plastyczne
musimy byc naprawde zakompleksiony, skoro tyle w sobie poprawia
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Garfi, dokładnie tak samo myślę...
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=15510 OoOOo New avatar :P łaaadny!I super, że z tż ok.. ![]() ok.. zmykam do okna.. potem wpadnę..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-26 o 12:49 |
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem Lusiu....
Cytat:
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
mishoko - przecież to nie Twoja wina...swoją drogą biedna dziewczyna...
Domi - w końcu mamy koniec października już więc to w sumie normalne jest, że zaczynacie wypakowywanie....u nas pamiętam też wcześnie poszło...2 tygodnie wcześniej lub później (w stosunku do t.p) to można powiedzieć, że poród "o czasie" ciekawe jak tam Olivka
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
No niby wiem ale mam tak zlosc w sobie ze szok..... ze moglam tak pomyslec.... myslalam tak!!! BOSHE nie zyczylam jej zle alezazdroscilam jak cholera...... i teraz mam ...... no normalnie dol i jeszcze raz dol..... kurde wyje
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Garfi masz boski podpis o kotach.. .taki jak dla mnie prawdziwy
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja po weekendzie i po dzisiejszym dniu w pracy nie mam siły na nic, dlatego wybaczcie że się nie odnoszę do Waszych postów, ale nadrobiłam i wiem co u Was. Pocieszające jest jedynie to że mam zatwierdzony ten fragment pracy który napisałam i promotorka dała mi materiały.
Misia
|
#1227 |
|
Konto usunięte
|
A ja wracam z zajęć właśnie, rozmawiam przez tel z TŻ
, głodna jestem strasznie
|
|
|
|
#1228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cieszymy sie ![]()
|
|
|
#1229 | ||
|
BAN stały
|
A nam to juz nie napisze....jak bylo
![]() A ja ciekawa jestem....![]() Cytat:
Witajcie ![]() a mojego avatorka to nikt nie zauwazyl ![]() Ja wstalam dzisaj o 6 rano.... Co do P. to wczoraj wieczorem z nim nie pisalam bo poszled gdzies z kumpelm a pozniej okazalo sie ze na piwo....bo napisal smska o1 w nocy malo sensownego.... ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() klask i: ALe FAJNIE!!!!!! |
||
|
|
|
#1230 |
|
Konto usunięte
|
Znaczy wiesz nie wiem co do niego czuje,on to wie, nie chciałam być nie fair, stwierdziłam że nie mam w sumie nic do stracenia, próbujemy więc a co z tego wyjdzie się okaże.
trzeba próbować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

jest lepiej u mnie z długim spaniem i leniuchowaniem.. bo mniej tego. hihi.
albo inny specyfik
?
czekam z niecierpliwoscia! 
Chrzanie...w przyszlym tygodniu pakuje torbe, jesli mam tez przed czasem urodzic, czyli mniej wiecej wypadaloby to za miesiac

i że bardzo go kocham itp.

klask i: