Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 10:00   #1201
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Witam ja dziś pobiłam rekord wstawania.. jest lepiej u mnie z długim spaniem i leniuchowaniem.. bo mniej tego. hihi.

Iza kacyk przejdzie możesz pobić soku z kwaszonych ogórków albo inny specyfik
Sałatkę muszę przełożyć na później.. bo teraz będę okna myła...pogoda w miarę to się teraz przemęczę..bo jutro np. może znowu być deszcz

Avatarek.. sobie stworzyłam fajny, nie ?

No to ja idę porządkować.. chociaż bym sobie poleżała..
Wczoraj wysyłałam CV.. zobaczę czy ktoś się odezwie..
Lady Elisbeth, chyle czola przed avatarkiem
hihiihhi
ja tak zartuje z tym kacem, troche zmecozna jestem ale ja chyba nigdy prawdziwego kacorka to nie mialam, ani mnie nie suszylo jakos spelcjanie wczoraj, troche mnie glowa bolala i to wszystko ale to chyba nie kac jeszcze jednakowoz stwierdzam ze takie imprezowanie to juz nie na moje lata .... no i jeszcze jedno whisjacza to ja nie lubie...... za to tajemniczo brzmiacy Balsam Pomorski.... mmmmm jak balsam na dusze dziala cuda... tyle ze od srodka

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Brzuch już na szczęście boli mniej już leki wybrałam wszystkie.
Muszę ogarnąć dom trochę po remoncie, jest super teraz w salonie
może jakoś zrobię zdjęcia to się pochwalę, ale to już jak będzie czysto.

Teraz muszę zjeść śniadanie.... wrócę później...
samcznego Zuziu i czekamy na pochwalenie sie
Stary 2009-10-26, 10:05   #1202
201608251020
Konto usunięte

Randkowanie się udało Misia - szczegóły na GG
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 10:06   #1203
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
No no czekam z niecierpliwoscia! na te pikantne tez
Stary 2009-10-26, 10:11   #1204
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Aliszcze juz w Rzymie, prawda? ale jej fajnie

Ja dzis nocka w miare okej, tylko 3 wyjscia do kibelka i na szczescie brzuszek juz nie bolał

U mnie wczoraj kolejna mamusia urodzila przez cc i dzis nad ranem kolejna pojechala na porodówke, bo jej wody odeszly...szok...watek nazywa sie mamusie listopadowo- grudniowe a zrobil sie październikowy, tyle osob rodzi przed terminem Chrzanie...w przyszlym tygodniu pakuje torbe, jesli mam tez przed czasem urodzic, czyli mniej wiecej wypadaloby to za miesiac

Misia to super, ze weekend udany, a co pilas, jesli moge wiedziec?Moj Tz wczoraj zrobil sobie piwo grzane z miodem, wiec lykłam sobie. Jedna polozna polecila jednej mamusi osttanio na przeziebienie zrobic wlasnie piwo grzane

Oglądałyscie walke Goloty i Adamka? Ja własnie slucham tej muzy "Pamietaj synu"

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 10:22   #1205
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Oglądałysmy, ja tu się nastawiłam na chociaż 20 min walki...a tu tak szybko...

Ibisz dał d.... w ogóle nie umie zapowiadać

szoruje taborety w brodziku ...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 10:36   #1206
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Ibisz mnie tak wkurzal, ze szok, taka wioske zrobil...a jakim basem mówił:/

Zuzia to czekamy na fotki salonu

Stary 2009-10-26, 10:38   #1207
Zuziunia
BAN stały

Kochane w tym tygodniu, bo teraz jeszcze syf straszny. Podłoga jest siwa... nie wiem jak my z mamą domyjemy te panele

oooo 11 osób czyta wątek
Stary 2009-10-26, 10:41   #1208
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Misia to super, ze weekend udany, a co pilas, jesli moge wiedziec?Moj Tz wczoraj zrobil sobie piwo grzane z miodem, wiec lykłam sobie. Jedna polozna polecila jednej mamusi osttanio na przeziebienie zrobic wlasnie piwo grzane

Pilam piwko Strongbow'a Tyskie a potem ten Balsam Pomorski i Whisky - Jack Daniels tyle ze jaznam umiar kiedy juz dosc i nie moge w siebie wiecej wlac dlatego ja sie czulam ok juz wczoraj a moj D dopero dzis jako tako)

Cytat:

No dokladnie a jeszcze takie cos znalazlam nei wiem czy to prawda czy tylko tak pod publike takie informacje....

Jako pierwsi na świecie podajemy sensacyjną informację! Adamek nie wygrał, Gołota nie przegrał! Walka uznana zostanie za nierozstrzygniętą!!! Na naszym napisowym Forum, jeszcze dzisiaj przekażemy szczegóły tej sensacyjnej informacji, a w naszym internetowym kinie YourLiveCinema.TV pokażemy dowód, który tę sensacyjną informację w pełni uwiarygadnia. Prosimy śledzić nasze Forum, nasze internetowe kino YourLiveCinema.TV gdyż właśnie tam będą Państwu podane wszystkie detale. O tym czy Prokuratura Okręgowa w Łodzi wszcznie postępowanie karne m.in. przeciwko organizatorom przekonamy się wkrótce. Tak, to prawdziwa sensacja!!!

A co do Ibisza..... masakra co on sobie zrobil z ustami wyglada jak Doda..... okropnie!! do tego przylaczam sie i ja do znienawidzonej reklamy Pauli specjalnie czekalam na nia..... bylismy u znajomych na walce i widzialam ja oooookkkkkrrrrroooopppiii eeennnssstttwwwoooo !!!!

aa wczoraj widzialam The Orphant..... masakra - jakos odechcialo mi sie adpotowac dzieci <to horror> i zaczelam ogladac Deadgirl ale jeszcze nie wiem jak sie skonczy poki co jest makabrycznie nudny z momentami horroru.... jutro powiem czy warto

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2009-10-26 o 10:44 Powód: dopisek
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 10:44   #1209
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Pilam piwko Strongbow'a Tyskie a potem ten Balsam Pomorski i Whisky - Jack Daniels tyle ze jaznam umiar kiedy juz dosc i nie moge w siebie wiecej wlac dlatego ja sie czulam ok juz wczoraj a moj D dopero dzis jako tako)

No dokladnie a jeszcze takie cos znalazlam nei wiem czy to prawda czy tylko tak pod publike takie informacje....

Jako pierwsi na świecie podajemy sensacyjną informację! Adamek nie wygrał, Gołota nie przegrał! Walka uznana zostanie za nierozstrzygniętą!!! Na naszym napisowym Forum, jeszcze dzisiaj przekażemy szczegóły tej sensacyjnej informacji, a w naszym internetowym kinie YourLiveCinema.TV pokażemy dowód, który tę sensacyjną informację w pełni uwiarygadnia. Prosimy śledzić nasze Forum, nasze internetowe kino YourLiveCinema.TV gdyż właśnie tam będą Państwu podane wszystkie detale. O tym czy Prokuratura Okręgowa w Łodzi wszcznie postępowanie karne m.in. przeciwko organizatorom przekonamy się wkrótce. Tak, to prawdziwa sensacja!!!
eee, to ja sie na tym nie znam sporcie, ale kazdy glupi by stwierdzil, ze to Adamek wygrywa...
Chociaz w sobote stalam za Golota, ale zmienilam zdanie

Stary 2009-10-26, 10:48   #1210
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
oooo 11 osób czyta wątek
To sa chyba jakies ciche WIELBICIELKI BO TYLKO NAS CZYTAJA I NIC NIE PISZA mam nadizeje ze wkrotce sie przylacza

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
eee, to ja sie na tym nie znam sporcie, ale kazdy glupi by stwierdzil, ze to Adamek wygrywa...
Chociaz w sobote stalam za Golota, ale zmienilam zdanie
A mnie sie wydaje jakby Golotam ial wiecej czasu to by zlamal Adamka, bo choc szybszy to nie wytrzymalby tyle co Golota i choc ja tam boksu w ogole nie lubie i nikomu nie kibicowalam jakos straszie to wydaje mi sie ze jakby to potrwalo dluzej to Golota mozeby by sie przelamal.... on juz tyle dostal ze by wytrzymal mi sie wydaje... ale co tam gdybac bylo minelo jakos nie przejelam sie tym po prostu boks to nie to co Misia lubi najbardziej
Stary 2009-10-26, 10:56   #1211
Zuziunia
BAN stały

Ale numer rano odwaliłam, bo pisałam z mamy komórki do M. i z pamieci wpisywałam nr... rano M dzwonil wiedział że jeszcze leże więc napisał że by sobie ze mną poleżał itp.

Ja odpisuje mu z mamy kom że fajnie by było, no i wątpie abysmy spokojnie leżeli i że bardzo go kocham itp.

Za jakieś pół godz dzwoni... myślę hmm na mamy kom o co kaman
ale dobra mówię Hej.. a tu jakiś facet z tekstem "jestem ciekawy kto mnie tak bardzo kocha?" ale w szoku byłam
to ja szybko mu odpowiedziałam że to pomyłka i do widzenia.. a ten jeszcze dziękuję za tak miłego smsa jedną cyferkę na końcu pomyliłam
Stary 2009-10-26, 11:06   #1212
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Ale numer rano odwaliłam, bo pisałam z mamy komórki do M. i z pamieci wpisywałam nr... rano M dzwonil wiedział że jeszcze leże więc napisał że by sobie ze mną poleżał itp.

Ja odpisuje mu z mamy kom że fajnie by było, no i wątpie abysmy spokojnie leżeli i że bardzo go kocham itp.

ale dobra mówię Hej.. a tu jakiś facet z tekstem "jestem ciekawy kto mnie tak bardzo kocha?" ale w szoku byłam
to ja szybko mu odpowiedziałam że to pomyłka i do widzenia.. a ten jeszcze dziękuję za tak miłego smsa jedną cyferkę na końcu pomyliłam

dalas czadu Zuzia

Misia Ty tezn ie lubisz reklamy o Pauli???to nas duzo, a ja myslalam, ze tylko mnei drazni hahaha

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-10-26 o 11:08
Stary 2009-10-26, 11:19   #1213
Tadzieusz
Zadomowienie

Brym

Zuzia... no nieźle.... śmieszniej by było jakby ten facet zadzwonił, a Twoja Mama by odebrała.....

Ja się wyleczyłam, okresik też się kończy..... weekend generalnie koszmarny. Myślałąm że umrę tak mnie głowa bolała. Paw. 12 godzin poza domem, a ja bida nawet nie miałam siły żeby wstać zrobić sobie herbatę.

Ale już jest ok.
Dzisiaj kurcze nie mam tv. Awaria jakaś u operatora. Podobno w całej PL padły ich serwery czy cuś tam. Ma ktoś może Multimedię??? Net na szczęście chodzi.

Pamiętacie historie o nowym psie teściów? Że kupke na dywan robił??? No to pokarało mnie. A właściwie to chyba zemsta teściowej. Kupiła naszym muszki z mięsem i my im dawaliśmy. Wszystko było ok. A dzisiaj Paw. wyszedł z nimi rano, Klarcia zrobiła 2 razy kupcie. Nelcia też. On poszedł po bułeczki, ja sobie leżałam w łóżeczku. A tu nagle ......................... ......................... ......................... ......................... . jak mi zaśmierdziało............ ...................... Dżizas Klapa 2 kupy nawaliłą jeszcze. Na płytkach w przedpokoju i w małym na panelach. Myślałąm, że umrę od tego zapachu. Paw. sprzątał. Ja nie dałam rady.

heh... bywa. Żarcie kazałąm odwiźć na wieś. Niech jej tak robi a nie nasze.

BTW słyszałam od niego jak teściowa traktuje tego psa. Jak wyszła z nią na smyczy to ciągnęła ją na chamca spowrotem do domu. A jak mała piszczała pod drzwiami, i Paw. powiedział, że chyba chce iść na dwór, to teściowa stwierdziła, że z ojcem byłą rano i chyba się załatwiała. Co za babsko. Generalnie pies kilka dni się nie załatwiał, nie wiem czy do tej pory nic nie zrobiłą. Szkoda mi jej. Nie jej wina, że takie coś sie nią zajmuje.

Się rozpisałam. Ide sup gotować.
Tadzieusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 11:32   #1214
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:

No no gosciu sie na pewno ucieszyl, ale jajka

Cytat:

dalas czadu Zuzia

Misia Ty tezn ie lubisz reklamy o Pauli???to nas duzo, a ja myslalam, ze tylko mnei drazni hahaha
No dolaczylam w sobote do niechlubnej gromday uwielbijacych ta reklame hahha

Cytat:
Napisane przez Tadzieusz Pokaż wiadomość
Brym

Zuzia... no nieźle.... śmieszniej by było jakby ten facet zadzwonił, a Twoja Mama by odebrała.....

Ja się wyleczyłam, okresik też się kończy..... weekend generalnie koszmarny. Myślałąm że umrę tak mnie głowa bolała. Paw. 12 godzin poza domem, a ja bida nawet nie miałam siły żeby wstać zrobić sobie herbatę.

Ale już jest ok.
Dzisiaj kurcze nie mam tv. Awaria jakaś u operatora. Podobno w całej PL padły ich serwery czy cuś tam. Ma ktoś może Multimedię??? Net na szczęście chodzi.

Pamiętacie historie o nowym psie teściów? Że kupke na dywan robił??? No to pokarało mnie. A właściwie to chyba zemsta teściowej. Kupiła naszym muszki z mięsem i my im dawaliśmy. Wszystko było ok. A dzisiaj Paw. wyszedł z nimi rano, Klarcia zrobiła 2 razy kupcie. Nelcia też. On poszedł po bułeczki, ja sobie leżałam w łóżeczku. A tu nagle ......................... ......................... ......................... ......................... . jak mi zaśmierdziało............ ...................... Dżizas Klapa 2 kupy nawaliłą jeszcze. Na płytkach w przedpokoju i w małym na panelach. Myślałąm, że umrę od tego zapachu. Paw. sprzątał. Ja nie dałam rady.

heh... bywa. Żarcie kazałąm odwiźć na wieś. Niech jej tak robi a nie nasze.

BTW słyszałam od niego jak teściowa traktuje tego psa. Jak wyszła z nią na smyczy to ciągnęła ją na chamca spowrotem do domu. A jak mała piszczała pod drzwiami, i Paw. powiedział, że chyba chce iść na dwór, to teściowa stwierdziła, że z ojcem byłą rano i chyba się załatwiała. Co za babsko. Generalnie pies kilka dni się nie załatwiał, nie wiem czy do tej pory nic nie zrobiłą. Szkoda mi jej. Nie jej wina, że takie coś sie nią zajmuje.

Się rozpisałam. Ide sup gotować.
Jeeee ale sie smialam.... nie z teg oze psinki ci narobily w domu tylko z tego hasla ze nie Paw odwiezie to do niej niech u niej tak bedzie hahahaha jestes super git majonez laska <BTW tez bym tak zrobila hahahaha>
Stary 2009-10-26, 12:08   #1215
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Misia ... zamiast ukłonów to całowanie w pierścień haha odbiło mi.. z ta informacją o boxie to chyba ściema jakaś ktoś chciał sensację zrobić
Zuzia niezły numer.. teraz już numeru na pewno nie pomylisz
Tadzia.. to ten piesek się meczy u teściowej.. pies ma potrzeby..a niektórzy tego nie rozumieją.. ja za swoimi kotami latam żeby im nic nie było.. pieskiem się zajmuję ale rzadziej..bo to duża bestia i w klatce.. więc czasem daję mu pobiegać bo wiadomo..
A na tą kupkę w domu byłabym zła.
TŻ ma psa w domu.. Kacper taki jak lisek trochę.. i roznosi kości po domu i ścierki. nie narobił nigdy.. ale ja nie chcę mieć nigdy psa w domu.. jakoś atk ze względu na tą sierść i inne sprawy. Jak dla mnie kot w domu ok..ale piesek niekoniecznie.. a chcę mieć labradora
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...etriever-1.jpg
kiedyś albo owczarka kaukaskiego..a teraz mam owczarka niemieckiego..tzn. tato ma

Właśnie umyłam okno w swoim pokoju i zrobiłam obiadzik.. szykuję się na 2 okno.. a potem robię zakupy na tą sałatkę i jadę na cmentarz trochę ogarnąć pomniki. Coś mnie dziś głowa boli.. tak dziwnie..jakby mi prąd chodził koło skroni..

p.s.: ja też nie lubię tej reklamy pauli.. 'bo paula to jest krowa na maxa odjazdowa' phii

http://www.youtube.com/watch?v=LOq9K...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=YA1GxJ3N4-c <------------------------ padaka

a jeśli mówimy o reklamach to tu mam dobrą http://www.youtube.com/watch?v=ffVL0Li16mw

http://www.youtube.com/watch?v=jIQ1tUFIlnI

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2009-10-26 o 12:15
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 12:18   #1216
garfieldek
Zakorzenienie

Hejka

Ja juz jestem po ciezkim weekendzie, w sobote bylam u TZ-ta, no i jakos doszlismy do porozumienia ehh... postanowilam, ze juz nie bede sie czepiac, bo to wszystko psuje A chyba tego nie chce.... Od rana czytam ta ksiazke o zołzach i przepisuje najciekawsze fragmenty jest świetna

Pogoda nie za fajna, u mnie pada... Dobrze, ze z domu nie musze wychodzic

zuzia
ale akcja haha xD

mischka
ja wczoraj warke pilam, ale tak ogolenie to za pifffkiem nie przepadam

Boks ogladalam, ale jak dla mnie to nic ciekawego tam nie bylo.. Tyle kasy zgarneli (po 300.00 $ Kazdy) no szok....

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 12:20   #1217
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Misia ... zamiast ukłonów to całowanie w pierścień haha odbiło mi.. z ta informacją o boxie to chyba ściema jakaś ktoś chciał sensację zrobić
Zuzia niezły numer.. teraz już numeru na pewno nie pomylisz
Tadzia.. to ten piesek się meczy u teściowej.. pies ma potrzeby..a niektórzy tego nie rozumieją.. ja za swoimi kotami latam żeby im nic nie było.. pieskiem się zajmuję ale rzadziej..bo to duża bestia i w klatce.. więc czasem daję mu pobiegać bo wiadomo..
A na tą kupkę w domu byłabym zła.
TŻ ma psa w domu.. Kacper taki jak lisek trochę.. i roznosi kości po domu i ścierki. nie narobił nigdy.. ale ja nie chcę mieć nigdy psa w domu.. jakoś atk ze względu na tą sierść i inne sprawy. Jak dla mnie kot w domu ok..ale piesek niekoniecznie.. a chcę mieć labradora
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...etriever-1.jpg
kiedyś albo owczarka kaukaskiego..a teraz mam owczarka niemieckiego..tzn. tato ma

Właśnie umyłam okno w swoim pokoju i zrobiłam obiadzik.. szykuję się na 2 okno.. a potem robię zakupy na tą sałatkę i jadę na cmentarz trochę ogarnąć pomniki. Coś mnie dziś głowa boli.. tak dziwnie..jakby mi prąd chodził koło skroni..

p.s.: ja też nie lubię tej reklamy pauli.. 'bo paula to jest krowa na maxa odjazdowa' phii

http://www.youtube.com/watch?v=LOq9K...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=YA1GxJ3N4-c <------------------------ padaka

a jeśli mówimy o reklamach to tu mam dobrą http://www.youtube.com/watch?v=ffVL0Li16mw

http://www.youtube.com/watch?v=jIQ1tUFIlnI
no z tym calowanie to juz pojechalas hahahahahahah jak papiezyca )) papiezowa??? hahahah zartuje skladam poklony Lady Mackbet... eee Elisabeth hahaha

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Hejka

Ja juz jestem po ciezkim weekendzie, w sobote bylam u TZ-ta, no i jakos doszlismy do porozumienia ehh... postanowilam, ze juz nie bede sie czepiac, bo to wszystko psuje A chyba tego nie chce.... Od rana czytam ta ksiazke o zołzach i przepisuje najciekawsze fragmenty jest świetna

Pogoda nie za fajna, u mnie pada... Dobrze, ze z domu nie musze wychodzic

zuzia
ale akcja haha xD

mischka
ja wczoraj warke pilam, ale tak ogolenie to za pifffkiem nie przepadam

Boks ogladalam, ale jak dla mnie to nic ciekawego tam nie bylo.. Tyle kasy zgarneli (po 300.00 $ Kazdy) no szok....
ja nie pije czest oale jak juz to piwko musi byc... kiedys lubilam zywiec ale tu ten importowany jest bleeeee wiec zostaje Tyskie ponad wszystkie niezmienne od lat ) Warke tez lubie a z brytyskich to tylko Stella Artois albo wlasnie Strong Bow tylko to nie sa piwa tylko cider'y oni to nazywaja piwo a na nasze piwo mowia lager bo to dla nich nie pojete jak piwo moze byc takie mocne..... te ich sie pije jak oranzade)
Stary 2009-10-26, 12:25   #1218
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

) to taki joke był haha.. lady makbet ołłł yeah nadaję się

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Ibisz mnie tak wkurzal, ze szok, taka wioske zrobil...a jakim basem mówił:/

Zuzia to czekamy na fotki salonu

Domi a Ibisz na walce od razu przed oczami mi stanął jak prowadził Miss Polski.. i myślałam, że padnę.. ten głos ta postawa ... on dla kasy zrobi wszystko.. i tak udaje.. że aż się go oglądać nie chce.. kiedyś go nawet lubiłam a teraz nie... woda sodowa mu do głowy za bardzo uderza..moje takie zdanie skromne..ja wiem, że chce się wczuć w sytuację ale przesadza z udawaniem..

Jak się czują dziś panie ? Dzidzia daje wycisk czy jest ok.
Stary 2009-10-26, 12:35   #1219
garfieldek
Zakorzenienie

Ibisz wg mnie to totalna porazka, a szczegolnie te jego operacje plastyczne

musimy byc naprawde zakompleksiony, skoro tyle w sobie poprawia

Wymianka
Stary 2009-10-26, 12:41   #1220
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Garfi, dokładnie tak samo myślę...

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=15510

OoOOo New avatar :P łaaadny!
I super, że z tż ok..

ok.. zmykam do okna.. potem wpadnę..

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2009-10-26 o 12:49
Stary 2009-10-26, 12:49   #1221
garfieldek
Zakorzenienie

elus ja to na pudelku przeczytalam

ano znudzil mi sie tamten avek, dlatego eksperymentuje

Wymianka
Stary 2009-10-26, 12:59   #1222
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
) to taki joke był haha.. lady makbet ołłł yeah nadaję się.
wiem Lusiu....

Cytat:
Ibisz wg mnie to totalna porazka, a szczegolnie te jego operacje plastyczne

musimy byc naprawde zakompleksiony, skoro tyle w sobie poprawia
to samo wlasnie pomyslalm ze ktos musi siebie bardzo nienawidziec ze tak strsznie chce sie zmienic.... rozumiem ze wiecie.... ujedrnic sobie cosale wstrzykiwac sobie cos i stylizowac sie na kogos co sie nie jest....

mam wlasnie schrznianiony humor..... kolezanka z pracy co wam pisalam ze jest w ciazy znow a dopiero co sie pozbierala po poronieniu sprzed kilku tygodni, zaczela plamic....... dzwonilam wlasnie do niej i mowi ze czuje ze to koniec..... jesoooo jaki ten swiat jest niesprawiedliwy a najgorsze ze czuje sie winna bo jeszcze nawet pisalam ze sie ciesze ale zazdroszcze kurde!!! jak moglam chocby tak pomyslec
Stary 2009-10-26, 13:03   #1223
garfieldek
Zakorzenienie

mischoko
przeciez to nie twoja wina.... Nie obwiniaj sie za to

Wymianka
Stary 2009-10-26, 13:13   #1224
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

mishoko - przecież to nie Twoja wina...swoją drogą biedna dziewczyna...

Domi
- w końcu mamy koniec października już więc to w sumie normalne jest, że zaczynacie wypakowywanie....u nas pamiętam też wcześnie poszło...2 tygodnie wcześniej lub później (w stosunku do t.p) to można powiedzieć, że poród "o czasie"

ciekawe jak tam Olivka

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 13:18   #1225
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
mischoko
przeciez to nie twoja wina.... Nie obwiniaj sie za to
No niby wiem ale mam tak zlosc w sobie ze szok..... ze moglam tak pomyslec.... myslalam tak!!! BOSHE nie zyczylam jej zle alezazdroscilam jak cholera...... i teraz mam ...... no normalnie dol i jeszcze raz dol..... kurde wyje

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
mischoko - przecież to nie Twoja wina...swoją drogą biedna dziewczyna...

Domi - w końcu mamy koniec października już więc to w sumie normalne jest, że zaczynacie wypakowywanie....u nas pamiętam też wcześnie poszło...2 tygodnie wcześniej lub później (w stosunku do t.p) to można powiedzieć, że poród "o czasie"

ciekawe jak tam Olivka
wiem ze nie moja tylko mi tak glupio teraz......
Garfi masz boski podpis o kotach.. .taki jak dla mnie prawdziwy
Stary 2009-10-26, 13:53   #1226
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Hej, ja po weekendzie i po dzisiejszym dniu w pracy nie mam siły na nic, dlatego wybaczcie że się nie odnoszę do Waszych postów, ale nadrobiłam i wiem co u Was. Pocieszające jest jedynie to że mam zatwierdzony ten fragment pracy który napisałam i promotorka dała mi materiały.
Misia
Stary 2009-10-26, 13:55   #1227
2018070520180950
Konto usunięte

A ja wracam z zajęć właśnie, rozmawiam przez tel z TŻ , głodna jestem strasznie
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 13:57   #1228
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Hej, ja po weekendzie i po dzisiejszym dniu w pracy nie mam siły na nic, dlatego wybaczcie że się nie odnoszę do Waszych postów, ale nadrobiłam i wiem co u Was. Pocieszające jest jedynie to że mam zatwierdzony ten fragment pracy który napisałam i promotorka dała mi materiały.
Misia
wie dziekuje ale zla jestem jak nie wiem co na siebie.....

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
A ja wracam z zajęć właśnie, rozmawiam przez tel z TŻ , głodna jestem strasznie
To on juz jest TZ? definitywnie cieszymy sie
Stary 2009-10-26, 14:01   #1229
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
A nam to juz nie napisze....jak bylo A ja ciekawa jestem....

Cytat:

NOO niezle...... Ja kiedys naszciescie wyslam normalnego smska pomylilam sie...i do jakies starszej kobitki poszedl i ta zadzownila czy my sie znamy....eheh

Witajcie

a mojego avatorka to nikt nie zauwazyl

Ja wstalam dzisaj o 6 rano.... musialam jechac do urzedu a pozniej do Piortrka...maly juz grzeczniejszy fajna pogoda cieplo sloneczko nie pada to bylismy w parku...cale 2h.....

Co do P. to wczoraj wieczorem z nim nie pisalam bo poszled gdzies z kumpelm a pozniej okazalo sie ze na piwo....bo napisal smska o1 w nocy malo sensownego....

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
A ja wracam z zajęć właśnie, rozmawiam przez tel z , głodna jestem strasznie

klask i: ALe FAJNIE!!!!!!: D
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 14:03   #1230
2018070520180950
Konto usunięte

Znaczy wiesz nie wiem co do niego czuje,on to wie, nie chciałam być nie fair, stwierdziłam że nie mam w sumie nic do stracenia, próbujemy więc a co z tego wyjdzie się okaże. trzeba próbować
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości