![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem z podglądem faktury.
Otóż: Na fakturze mam na końcu jednej strony Braki dołączone do zamówienia a na następnej stronie produkcja opóźniona. (w pliku widać o czym piszę ![]() I nie ma napisane co niby miało być dołączone a tylko same 0,00 ... Klientka zamawiały komplet biżuterii, który nie przyszedł w tamtym katalogu, więc to może to... I pewnie będzie zdenerwowana faktem, że znów nie przyjdzie... Więc jakbym poszła do COK i tam go dostała, bo w 16 nie ma tego kompletu biżuterii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziewczyny a ja mam takie male pytanko szczegolnie do kobietek"trendujacych" w formularzu zamowien do kat02 jest zestaw z woda aromadisiac tam jest napisane ze woda z niego zalicza sie do programu motywacyjnego na te wody czy moglybyscie przyblizyc co to za program????? i czy ten zestaw podlega wypracowanemu opustowi z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie. Jezeli w 16 zamowienie przekroczy mi 1000zl to dopiero w nastepnym zamowieniu moge wpisac ten kod na produkt za zamowienie pow. 1000zl ?
Wiem ze byla juz o tym mowa, ale nie potrafie znalesc, a pierwszy raz mam tak wysokie zamowienie i nie orientuje sie ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
paula600324 w COKu są produkty z tego katalogu, który obecnie obowiązuje czyli z 16, jeśli tej biżuterii nie ma w katalogu 16 to niestety nie będzie jej również w COKu.
Ale tak w ogóle to jest taka możliwość, żeby np. w sytuacji jak ci czegoś nie przyślą w paczce a kupisz to w COKu to Pani w kasie może ci ten brak od razu usunąć, żeby już go nie przysyłali. Cytat:
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-18 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Acha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co myslicie o tej biżuterii Diamondesque?
Widziałam ja w COKu i naprawdę cudnie wygląda. Kamienie błyszczą niesamowiecie, ładnie wyszlifowane.... Ale czy cena nie jest wg was za wysoka jak na produkt tylko posrebrzany? 60 zł za malutkie kolczyczki to chyba sporo... a jeśli ta posrebrzana powłoczka zejdzie? Ma może któraś z was, lub ktos zamawiał i nosił juz ją? Tak swoja drogą to mogliby takie exkluzywne rzeczy robić w srebrze.
#1209 |
Raczkowanie
|
pytanie do liderek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Raczkowanie
|
W moim sporym zamówieniu ZERO braków
![]() Ale nadal nie przychodzą szczotki z naturalnym włosiem które zamówiłam w 15.... ;(
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym kolczyki i wisiorek. Razem to całkiem sporo wyjdzie. Po opuscie i tak ponad 100 zł :/ No i nie wiem czy może poszukać w normalnych sklepach czegos podobnego i porównać ceny.. Takich prostych kolczyków z cyrkoniami jest sporo i nawet w srebrze są tańsze. Ale takich potrójnych wisiorków to już chyba tak łatwo nie znajdę. A chciałabym komplet. Pewnie jakbym kupiła to i tak raz kolczyki a potem wisiorek. Na raz to troche sporo... bo jeszcze inne rzeczy są potrzebne ![]() Bizuteria Noemi tez jest cudna i też ładnie zrobiona. Nie wygląda na tandetną i teraz ja napewno biorę. (Nawet kuzynke namówiłam ![]() Co do biżuterii jeszcze. Kolczyki Josephine w katalogu dużo ładniej wyglądają i długo na nie chorowała i dobrze, że nie kupiłam. Wzorek ładny ale takie jakies cienkie i nijakie... Widziałam w końcu Calla Lily i rzeczywiscie takie jakieś jasne ![]() Komplet Aqua jest ładny, delikatny - taki na codzień. Tez mnie trochę męczy ![]() Komplet Fanny mi się nie podoba . Trochę tandetny, mało błyszczący a dużo ma tych wypostek . Komplet Livia widziałam, że dużo zamówień na niego dziewczyny mają i dobrze, bo wygląda bardzo ładnie. Nie w moim stylu, ale jest elegancki, błyszczący i wygląda na dobrze zrobionego ![]() Kolczyki Fiorella malutkie są. Proste małe płaskie blaszki. Komplet Jenny tez ładny ![]() Kolczuki Ursula (których ostatnio nie było i jak teraz nie przyjdą to nie wiem co im napiszę) są ładne, dsyć spore. Ten metal naokoło kamyczków nie jest srebrny tylko taki ciemny jakby oksydowany. Ogólnie fajne. Na katalogowym były chyba zdjęcia już ![]() I to wszystko. Nic innego nie oglądałam bo sie spieszyłam. Pomaziałam sobie jeszcze paluchy cieniami ale jakos wrażenia na mnie nie zrobiły ![]()
Storczyki ![]() Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2009-11-18 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś widział lub zamawiał bransoletki Rita, te ze sztucznych pereł ze str. 195? Jakie są? Proszę o opinie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam. Hmmm. Próbowałam przeszukać teraz oba wątki, ale znalazłam coś tylko o naszyjniku, więc jak nikt się nie wypowie, albo będziecie chciały, to wstawię fotki, jak przyjdzie paczka w poniedziałek. Edytowane przez malbar Czas edycji: 2009-11-18 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałam w COKu - leciutkie, perełkowe, delikatne, nawet ładne, tez się nad nimi zastanawiam bo bardzo lubię perełki ![]() ![]() Ewlyn co do biżuterii to ja naprawdę chyba jak bym mogła to bym kupowała wszystko co mi się podoba ale niestety trzeba sie trochę pohamować ![]() ![]() ![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-18 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Rozeznanie
|
ja zamowilam Fanny po choinke dla mamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
andziat toż ja się hamuję jak moge
![]() ![]() McKayla tez mi sie podoba. Tylko kształt kolczyków jakos do mnie nie przemawia. Może sam wisiorek.... Do K2 jeszcze daleko :pMoże wyglam w totka i wszystko wykupię ![]()
#1218 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Malbar jak będziesz mogła w poniedzialek to jeszcze dopisz spostrzeżnia - poczekam. Mnie interesuje tylko bransoletka, a teraz jest chyba najatrakcyjniejsza cena jak jeszcze kupi się w komplecie z czymś ze stron obok. Ja też lubię perełki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a właśnie mi się nawet ten kształt podoba bo wszystkie inne jakieś takie podobne z tych wiszących a takiego jeszcze chyba w avonie nie widziałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Rozeznanie
|
a ja mam mały problem ,dziś dostarczyłam klientce tusz STYLIZUJĄCY KOŃCÓWKI SILVEr LUSTRE i własnie dostatałm wiadomość,że nie jest zadowolona, bo tam prawie nie ma tego brokatu co na zdjęciach, nigdy nie robiłam zwrotów, a teraz mam 2 te tusze, może któraś napisać czy jest to opłacalne i na jakich zasadach jest to dokładnie ? Zresztą nie wiem jakby to wyglądało z płatnością, pewnie teraz m,usiałabym zapłacić swój rachunek normalnie a później MOŻE by mi odliczyli, myślę. byłabym bardzo wdzięczna
#1222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: a jest w 16, już zauważyłam ![]() Cytat:
strefa konsultantki - nasze porady - zasady zwrotu produktów Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-18 o 15:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki, ale chcę też się dowiedzieć czy ktoraś z Was coś reklamowała i jak długo to trwa, bo to co tam napisali to mniej więcej wiem. ![]()
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
tam właśnie wszystko jest napisane, że pieniędzy ci nie zwracają tylko w następnej fakturze odliczają ci tą kwotę i dostaniesz jeszcze fakturę korygującą. Od momentu wysłania danej rzeczy uzależnione jest to tylko od poczty, nie wiem co więcej chcesz wiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak na komplet biżu za 25zł to jak najbardziej spoko. ![]() Udalo mi się uzbierać zamówienie na trochę ponad 1500zł. I zamówiłam dwa zegarki Eternal Love z myślą o odsprzedaniu ich potem - jak oglądałam je to wyglądały całkiem ładnie, może będzie chciał ktoś na prezent kupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja składam dzisiaj i czekam jeszcze do końca dnia może coś dojdzie ![]() a na ten zegarek to w sumie miałam tylko jedną klientkę, mimo, że inne też spełniły warunki to nie były zainteresowane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze mogłaby mu narobić problemów za podpis- bo tak jak mówisz raczej na pewno musiał podpisać odbiór tej paczki... piszę to z własnego doświadczenia.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
Witajcie,mam juz podgląd faktury z katalogu 16,z netto w brakach mam przywieszkę do komórki i mini błyszczyk też do kom. , choc spodziewałam się tego bo były przy nich czerwone kropy.Reszta przyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Mam podgląd faktury i w brakach komplet biżu Noemi.
Torebka Jessa z netto przychodzi i zestaw z rękawicą peelingującą też. |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.