Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-18, 11:04   #1201
patusia22
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Jak to 3 razy z niego skorzystałaś w jednym katalogu???
chodziło mi o to, że 3 raz zamawiałam produkt-nowość
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 11:17   #1202
paula600324
Zakorzenienie

Dziewczyny mam problem z podglądem faktury.
Otóż:
Na fakturze mam na końcu jednej strony Braki dołączone do zamówienia a na następnej stronie produkcja opóźniona. (w pliku widać o czym piszę )
I nie ma napisane co niby miało być dołączone a tylko same 0,00 ...

Klientka zamawiały komplet biżuterii, który nie przyszedł w tamtym katalogu, więc to może to... I pewnie będzie zdenerwowana faktem, że znów nie przyjdzie...

Więc jakbym poszła do COK i tam go dostała, bo w 16 nie ma tego kompletu biżuterii Więc w ogóle zastanawiam się czy tam będą go mieli... To usunęliby mi bez problemu z zamówienia ten komplet, żeby później nie przyszedł ?
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 11:22   #1203
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

dziewczyny a ja mam takie male pytanko szczegolnie do kobietek"trendujacych" w formularzu zamowien do kat02 jest zestaw z woda aromadisiac tam jest napisane ze woda z niego zalicza sie do programu motywacyjnego na te wody czy moglybyscie przyblizyc co to za program????? i czy ten zestaw podlega wypracowanemu opustowi z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 11:24   #1204
UAE
Raczkowanie

Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie. Jezeli w 16 zamowienie przekroczy mi 1000zl to dopiero w nastepnym zamowieniu moge wpisac ten kod na produkt za zamowienie pow. 1000zl ?
Wiem ze byla juz o tym mowa, ale nie potrafie znalesc, a pierwszy raz mam tak wysokie zamowienie i nie orientuje sie ;/
UAE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 11:25   #1205
andziat
Zakorzenienie

paula600324 w COKu są produkty z tego katalogu, który obecnie obowiązuje czyli z 16, jeśli tej biżuterii nie ma w katalogu 16 to niestety nie będzie jej również w COKu.
Ale tak w ogóle to jest taka możliwość, żeby np. w sytuacji jak ci czegoś nie przyślą w paczce a kupisz to w COKu to Pani w kasie może ci ten brak od razu usunąć, żeby już go nie przysyłali.

Cytat:
Napisane przez UAE Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie. Jezeli w 16 zamowienie przekroczy mi 1000zl to dopiero w nastepnym zamowieniu moge wpisac ten kod na produkt za zamowienie pow. 1000zl ?
Wiem ze byla juz o tym mowa, ale nie potrafie znalesc, a pierwszy raz mam tak wysokie zamowienie i nie orientuje sie ;/
tak, dopiero w zamówieniu z 17 możesz ten kod wpisać i zamówić ten produkt

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-18 o 11:27
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 11:28   #1206
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem z podglądem faktury.
Otóż:
Na fakturze mam na końcu jednej strony Braki dołączone do zamówienia a na następnej stronie produkcja opóźniona. (w pliku widać o czym piszę )
I nie ma napisane co niby miało być dołączone a tylko same 0,00 ...

Klientka zamawiały komplet biżuterii, który nie przyszedł w tamtym katalogu, więc to może to... I pewnie będzie zdenerwowana faktem, że znów nie przyjdzie...

Więc jakbym poszła do COK i tam go dostała, bo w 16 nie ma tego kompletu biżuterii Więc w ogóle zastanawiam się czy tam będą go mieli... To usunęliby mi bez problemu z zamówienia ten komplet, żeby później nie przyszedł ?
ja mysle ze bez problemu ci to zrobia ja juz pare razy tak mialam ze jak cos nie przyszlo a klientka potrzebowala na juz i nie chciala pozniej to poprostu tam dzwonilam i odmawialam ta rzecz przy czym nie kupowalam tego w coku bo nie mam do takiego dostepu wiec tracili jeszcze wiecej w moim przypadku bo wogole tej rzeczy nie kupowalam a ty nabedziesz ja w coku wiec jak juz kupisz to szybko dzwon do nich zeby ci odpisali pozdrawiam
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 11:32   #1207
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
paula600324 w COKu są produkty z tego katalogu, który obecnie obowiązuje czyli z 16, jeśli tej biżuterii nie ma w katalogu 16 to niestety nie będzie jej również w COKu.
Ale tak w ogóle to jest taka możliwość, żeby np. w sytuacji jak ci czegoś nie przyślą w paczce a kupisz to w COKu to Pani w kasie może ci ten brak od razu usunąć, żeby już go nie przysyłali.

Acha Dziękuję za informacje
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-18, 11:35   #1208
Ewlyn
Zakorzenienie

Dziewczyny, co myslicie o tej biżuterii Diamondesque?
Widziałam ja w COKu i naprawdę cudnie wygląda. Kamienie błyszczą niesamowiecie, ładnie wyszlifowane.... Ale czy cena nie jest wg was za wysoka jak na produkt tylko posrebrzany? 60 zł za malutkie kolczyczki to chyba sporo... a jeśli ta posrebrzana powłoczka zejdzie?

Ma może któraś z was, lub ktos zamawiał i nosił juz ją?

Tak swoja drogą to mogliby takie exkluzywne rzeczy robić w srebrze.
Stary 2009-11-18, 11:43   #1209
red rose
Raczkowanie

pytanie do liderek wiecie coś na temat programów motywacyjnych dla liderów?
red rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 11:45   #1210
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co myslicie o tej biżuterii Diamondesque?
Widziałam ja w COKu i naprawdę cudnie wygląda. Kamienie błyszczą niesamowiecie, ładnie wyszlifowane.... Ale czy cena nie jest wg was za wysoka jak na produkt tylko posrebrzany? 60 zł za malutkie kolczyczki to chyba sporo... a jeśli ta posrebrzana powłoczka zejdzie?

Ma może któraś z was, lub ktos zamawiał i nosił juz ją?

Tak swoja drogą to mogliby takie exkluzywne rzeczy robić w srebrze.
To prawda, mogliby robić je w srebrze. Ja tez ją widziałam w COKu i tez bardzo mi się podoba, w sumie to po rabacie wyjdzie 48 zł za kolczyki a ja się zastanawiam tylko nad kolczykami, co prawda jest tylko posrebrzana, ale na prawdę jest piękna cała biżuteria wyglądała bardzo porządnie i czuć było wagę tych kolczyków i wisiorka, nie jakieś tam puste wisiorki, zresztą tak napisali "waga równoważna masie brylantów, 58-fasetowy brylantowy szlif, przejrzystość i barwa szlachetnych brylantów"
Stary 2009-11-18, 11:58   #1211
kasiamagda23
Raczkowanie

W moim sporym zamówieniu ZERO braków
Ale nadal nie przychodzą szczotki z naturalnym włosiem które zamówiłam w 15.... ;(
Stary 2009-11-18, 12:03   #1212
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda, mogliby robić je w srebrze. Ja tez ją widziałam w COKu i tez bardzo mi się podoba, w sumie to po rabacie wyjdzie 48 zł za kolczyki a ja się zastanawiam tylko nad kolczykami, co prawda jest tylko posrebrzana, ale na prawdę jest piękna cała biżuteria wyglądała bardzo porządnie i czuć było wagę tych kolczyków i wisiorka, nie jakieś tam puste wisiorki, zresztą tak napisali "waga równoważna masie brylantów, 58-fasetowy brylantowy szlif, przejrzystość i barwa szlachetnych brylantów"
Ja w ręce ich nie miałam - oglądałam tylko wystawione w gablocie.
Chciałabym kolczyki i wisiorek. Razem to całkiem sporo wyjdzie. Po opuscie i tak ponad 100 zł :/ No i nie wiem czy może poszukać w normalnych sklepach czegos podobnego i porównać ceny.. Takich prostych kolczyków z cyrkoniami jest sporo i nawet w srebrze są tańsze. Ale takich potrójnych wisiorków to już chyba tak łatwo nie znajdę. A chciałabym komplet.
Pewnie jakbym kupiła to i tak raz kolczyki a potem wisiorek. Na raz to troche sporo... bo jeszcze inne rzeczy są potrzebne
Bizuteria Noemi tez jest cudna i też ładnie zrobiona. Nie wygląda na tandetną i teraz ja napewno biorę. (Nawet kuzynke namówiłam )

Co do biżuterii jeszcze.
Kolczyki Josephine w katalogu dużo ładniej wyglądają i długo na nie chorowała i dobrze, że nie kupiłam. Wzorek ładny ale takie jakies cienkie i nijakie...
Widziałam w końcu Calla Lily i rzeczywiscie takie jakieś jasne
Komplet Aqua jest ładny, delikatny - taki na codzień. Tez mnie trochę męczy
Komplet Fanny mi się nie podoba . Trochę tandetny, mało błyszczący a dużo ma tych wypostek .
Komplet Livia widziałam, że dużo zamówień na niego dziewczyny mają i dobrze, bo wygląda bardzo ładnie. Nie w moim stylu, ale jest elegancki, błyszczący i wygląda na dobrze zrobionego . Ogólnie bym polecała jak ktos się waha.
Kolczyki Fiorella malutkie są. Proste małe płaskie blaszki.
Komplet Jenny tez ładny
Kolczuki Ursula (których ostatnio nie było i jak teraz nie przyjdą to nie wiem co im napiszę) są ładne, dsyć spore. Ten metal naokoło kamyczków nie jest srebrny tylko taki ciemny jakby oksydowany. Ogólnie fajne. Na katalogowym były chyba zdjęcia już

I to wszystko. Nic innego nie oglądałam bo sie spieszyłam. Pomaziałam sobie jeszcze paluchy cieniami ale jakos wrażenia na mnie nie zrobiły

Edytowane przez Ewlyn
Czas edycji: 2009-11-18 o 12:05
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 12:43   #1213
ankoro
Wtajemniczenie

Czy ktoś widział lub zamawiał bransoletki Rita, te ze sztucznych pereł ze str. 195? Jakie są? Proszę o opinie.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 13:23   #1214
malbar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Czy ktoś widział lub zamawiał bransoletki Rita, te ze sztucznych pereł ze str. 195? Jakie są? Proszę o opinie.
Ja miałam na nie zamówienie, ale będę je miała dopiero w poniedziałek, więc dopiero wtedy będę mogła się wypowiedzieć i ewentualnie zrobić zdjęcia, ale o ile mi się dobrze kojarzy, ktoś się o niej wypowiadał. Poszukaj w tym lub w poprzednim wątku.
Pozdrawiam.

Hmmm. Próbowałam przeszukać teraz oba wątki, ale znalazłam coś tylko o naszyjniku, więc jak nikt się nie wypowie, albo będziecie chciały, to wstawię fotki, jak przyjdzie paczka w poniedziałek.

Edytowane przez malbar
Czas edycji: 2009-11-18 o 13:27
malbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 13:33   #1215
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
ja się wcześniej wypowiadałam chyba nawet razem z ashivą
widziałam w COKu - leciutkie, perełkowe, delikatne, nawet ładne, tez się nad nimi zastanawiam bo bardzo lubię perełki w w następnym katalogu jest jeszcze do nich taki potrójny łańcuszek i kolczyki i nad tym też się zastanawiam

Ewlyn co do biżuterii to ja naprawdę chyba jak bym mogła to bym kupowała wszystko co mi się podoba ale niestety trzeba sie trochę pohamować powiem szczerze, że ten komplet Livia tez mi się podoba i widziałam go na żywo i strasznie fajnie wygląda połączenie koloru srebrnego z czarnym, w katalogu chyba 1 lub 2/2010 tez jest komplet z takim połączeniem i tez jest bardzo ciekawy. Niestety mi ten komplet Fanny i Calla Lily nie bardzo się podoba ze względu właśnie na ten strasznie jasny odcień srebra, tak to tandetnie wygląda Za to w 02/2010 jest zestaw McKayla, który bardzo mi się podoba i czekam z utęsknieniem jak go zobaczę w COKu

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-18 o 13:35
Stary 2009-11-18, 13:39   #1216
emza
Rozeznanie

ja zamowilam Fanny po choinke dla mamy jak przyjdzie to postaram sie zrobic foty jakby byl ktos zainteresowany
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 13:40   #1217
Ewlyn
Zakorzenienie

andziat toż ja się hamuję jak moge I chyba dłuzej nie wytrzymam
McKayla tez mi sie podoba. Tylko kształt kolczyków jakos do mnie nie przemawia. Może sam wisiorek.... Do K2 jeszcze daleko :pMoże wyglam w totka i wszystko wykupię
Stary 2009-11-18, 13:46   #1218
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
(...) Za to w 02/2010 jest zestaw McKayla, który bardzo mi się podoba i czekam z utęsknieniem jak go zobaczę w COKu
też mi się ten zestaw spodobał, także bardzo proszę o opinię, jak już będzie wystawiony na widok publiczny
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 14:00   #1219
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malbar Pokaż wiadomość
Ja miałam na nie zamówienie, ale będę je miała dopiero w poniedziałek, więc dopiero wtedy będę mogła się wypowiedzieć i ewentualnie zrobić zdjęcia, ale o ile mi się dobrze kojarzy, ktoś się o niej wypowiadał. Poszukaj w tym lub w poprzednim wątku.
Pozdrawiam.

Hmmm. Próbowałam przeszukać teraz oba wątki, ale znalazłam coś tylko o naszyjniku, więc jak nikt się nie wypowie, albo będziecie chciały, to wstawię fotki, jak przyjdzie paczka w poniedziałek.
Cytat:
ja się wcześniej wypowiadałam chyba nawet razem z ashivą
widziałam w COKu - leciutkie, perełkowe, delikatne, nawet ładne, tez się nad nimi zastanawiam bo bardzo lubię perełki w w następnym katalogu jest jeszcze do nich taki potrójny łańcuszek i kolczyki i nad tym też się zastanawiam

Ewlyn co do biżuterii to ja naprawdę chyba jak bym mogła to bym kupowała wszystko co mi się podoba ale niestety trzeba sie trochę pohamować powiem szczerze, że ten komplet Livia tez mi się podoba i widziałam go na żywo i strasznie fajnie wygląda połączenie koloru srebrnego z czarnym, w katalogu chyba 1 lub 2/2010 tez jest komplet z takim połączeniem i tez jest bardzo ciekawy. Niestety mi ten komplet Fanny i Calla Lily nie bardzo się podoba ze względu właśnie na ten strasznie jasny odcień srebra, tak to tandetnie wygląda Za to w 02/2010 jest zestaw McKayla, który bardzo mi się podoba i czekam z utęsknieniem jak go zobaczę w COKu
Dzięki za odpowiedzi.
Malbar jak będziesz mogła w poniedzialek to jeszcze dopisz spostrzeżnia - poczekam. Mnie interesuje tylko bransoletka, a teraz jest chyba najatrakcyjniejsza cena jak jeszcze kupi się w komplecie z czymś ze stron obok. Ja też lubię perełki.
Stary 2009-11-18, 14:01   #1220
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
andziat toż ja się hamuję jak moge I chyba dłuzej nie wytrzymam
McKayla tez mi sie podoba. Tylko kształt kolczyków jakos do mnie nie przemawia. Może sam wisiorek.... Do K2 jeszcze daleko :pMoże wyglam w totka i wszystko wykupię
ja tez się strasznie hamuję
a właśnie mi się nawet ten kształt podoba bo wszystkie inne jakieś takie podobne z tych wiszących a takiego jeszcze chyba w avonie nie widziałam

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
też mi się ten zestaw spodobał, także bardzo proszę o opinię, jak już będzie wystawiony na widok publiczny
na pewno dam znać, tylko ja niestety jestem z tego okręgu normalnego i będzie to dopiero za trzy katalogi chyba, że jakaś dziewczyna z prognozujących go zobaczy wcześniej to bardzo prosimy o opisanie wrażeń mam nadzieję, że te świecące kamyczki będą porządne, dobrze zamocowane, będą pięknie błyszczały i ten kolor będzie taki jak w katalogu, w sumie cena 69,9 za komplet sugeruje, że będą tej lepszej jakości
Stary 2009-11-18, 14:05   #1221
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

a ja mam mały problem ,dziś dostarczyłam klientce tusz STYLIZUJĄCY KOŃCÓWKI SILVEr LUSTRE i własnie dostatałm wiadomość,że nie jest zadowolona, bo tam prawie nie ma tego brokatu co na zdjęciach, nigdy nie robiłam zwrotów, a teraz mam 2 te tusze, może któraś napisać czy jest to opłacalne i na jakich zasadach jest to dokładnie ? Zresztą nie wiem jakby to wyglądało z płatnością, pewnie teraz m,usiałabym zapłacić swój rachunek normalnie a później MOŻE by mi odliczyli, myślę. byłabym bardzo wdzięczna
Stary 2009-11-18, 14:10   #1222
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi.
Malbar jak będziesz mogła w poniedzialek to jeszcze dopisz spostrzeżnia - poczekam. Mnie interesuje tylko bransoletka, a teraz jest chyba najatrakcyjniejsza cena jak jeszcze kupi się w komplecie z czymś ze stron obok. Ja też lubię perełki.
a gdzie jest taka promocja, bo ja w katalogu 16 ich nie widzę, w 17 jest cały zestaw za 54,90 lub same bransoletki za 24,90 ??

edit:
a jest w 16, już zauważyłam

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
a ja mam mały problem ,dziś dostarczyłam klientce tusz STYLIZUJĄCY KOŃCÓWKI SILVEr LUSTRE i własnie dostatałm wiadomość,że nie jest zadowolona, bo tam prawie nie ma tego brokatu co na zdjęciach, nigdy nie robiłam zwrotów, a teraz mam 2 te tusze, może któraś napisać czy jest to opłacalne i na jakich zasadach jest to dokładnie ? Zresztą nie wiem jakby to wyglądało z płatnością, pewnie teraz m,usiałabym zapłacić swój rachunek normalnie a później MOŻE by mi odliczyli, myślę. byłabym bardzo wdzięczna
informacje na ten temat znajdziesz tutaj
strefa konsultantki - nasze porady - zasady zwrotu produktów

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-18 o 15:04
Stary 2009-11-18, 14:18   #1223
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
a gdzie jest taka promocja, bo ja w katalogu 16 ich nie widzę, w 17 jest cały zestaw za 54,90 lub same bransoletki za 24,90 ??

informacje na ten temat znajdziesz tutaj
strefa konsultantki - nasze porady - zasady zwrotu produktów

dzięki, ale chcę też się dowiedzieć czy ktoraś z Was coś reklamowała i jak długo to trwa, bo to co tam napisali to mniej więcej wiem.
Stary 2009-11-18, 14:28   #1224
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
dzięki, ale chcę też się dowiedzieć czy ktoraś z Was coś reklamowała i jak długo to trwa, bo to co tam napisali to mniej więcej wiem.
tam właśnie wszystko jest napisane, że pieniędzy ci nie zwracają tylko w następnej fakturze odliczają ci tą kwotę i dostaniesz jeszcze fakturę korygującą. Od momentu wysłania danej rzeczy uzależnione jest to tylko od poczty, nie wiem co więcej chcesz wiedzieć.
Stary 2009-11-18, 14:31   #1225
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
ja zamowilam Fanny po choinke dla mamy jak przyjdzie to postaram sie zrobic foty jakby byl ktos zainteresowany
ja wzięłam sobie Fanny - łańcuszek jest tandetny trochę, ale jak się go zmieni to wygląda ok. Wzięłam do z myślą do zakładania do golfu np. czarnego, bo tylko takie jasne srebro by znośnie wyglądało i się odróżniało a czarnych golfów mam sporo. Dziś cały dzień nosiłam i usłyszałam kilka pozytywnych opinii na jego temat.
Jak na komplet biżu za 25zł to jak najbardziej spoko.

Udalo mi się uzbierać zamówienie na trochę ponad 1500zł. I zamówiłam dwa zegarki Eternal Love z myślą o odsprzedaniu ich potem - jak oglądałam je to wyglądały całkiem ładnie, może będzie chciał ktoś na prezent kupić
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 14:35   #1226
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Udalo mi się uzbierać zamówienie na trochę ponad 1500zł. I zamówiłam dwa zegarki Eternal Love z myślą o odsprzedaniu ich potem - jak oglądałam je to wyglądały całkiem ładnie, może będzie chciał ktoś na prezent kupić
gratuluję takiego zamówienia
ja składam dzisiaj i czekam jeszcze do końca dnia może coś dojdzie
a na ten zegarek to w sumie miałam tylko jedną klientkę, mimo, że inne też spełniły warunki to nie były zainteresowane.
Stary 2009-11-18, 14:42   #1227
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
to chore, a gdyby paczka zginęła to Ty musiałabyś płacić, bo on powiedziałby że paczkę zostawił- skoro ją zostawił to zapewne podpisał jej odbiór- gdyby u mnie coś takiego się przytrafiło wówczas napisałabym skargę na dostawę
jeśli udowodniłaby że nie było nikogo w domu to absolutnie nie musiałaby za tą paczkę ona płacić....zostałby obciążony kurier...
jeszcze mogłaby mu narobić problemów za podpis- bo tak jak mówisz raczej na pewno musiał podpisać odbiór tej paczki...
piszę to z własnego doświadczenia..
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 14:44   #1228
ella1980
Raczkowanie

GG do ella1980

Witajcie,mam juz podgląd faktury z katalogu 16,z netto w brakach mam przywieszkę do komórki i mini błyszczyk też do kom. , choc spodziewałam się tego bo były przy nich czerwone kropy.Reszta przyjdzie
ella1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 15:11   #1229
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Mam podgląd faktury i w brakach komplet biżu Noemi.
Torebka Jessa z netto przychodzi i zestaw z rękawicą peelingującą też.
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 15:13   #1230
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
a na ten zegarek to w sumie miałam tylko jedną klientkę, mimo, że inne też spełniły warunki to nie były zainteresowane.
Ja napisałam informację na katalogu, że zegarek może zamowić kazdy za 24,90, bez spełnienia jakichkolwiek warunkow. I wiecie co , nikt tego zegarka nie chce. A mogłabym zamowić ich sporo, przypuszczam,że ten pasek niezbyt się podoba.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości