Październikowe PM :) - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-10, 08:41   #1201
iwciag
Wtajemniczenie

Dot.: Październikowe PM

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
świetna piosenka, ale u nas z sentymentu coś de mono będzie, ewentualnie coś S.Krajewskiego
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 08:43   #1202
bianeczkaa
Zakorzenienie

Kurcze a ja będę musiała sama ulepić te babeczki i orzeszki i inne pysznosci no ale już mi się babcie zaoferowały

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 13:28   #1203
addda
Raczkowanie

bianeczkaa jak samopoczucie dzisiaj?? Czy ta Twoja Cholera dala znak zycia???
addda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 13:42   #1204
hipka80
Raczkowanie

Cytat:
Mam strasznego doła Nie wiem w ogóle co się dzieje. Mój Tż mnie olewa Ma prawie cały czas wyłączony telefon albo nie odbie, a jak już odbierze to jakby na siłe rozmawiał ze mną, ostatnio nawet zapytał czy "już" bo chciał skończyćrozmowę. Przypominam że jest w Danii NApisałam dzisiaj do koleżanki która tam była ale ona też milczy, jakby o czymś wiedziała ale nie chciała powiedzieć, moje stosunki z nią trochę się oziebiły ale jeszcze przed wyjazdem ze mnąrozmawiała Mam wrażenie że tylko mnie zależy na tym ślubie Nawet nie zapytał jak z pracą a wie ze miałam w sobotę próbny dzień Prosiłam żeby zadzwonił...nic A ja mam już po prostu dość

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Nie wiem, ale czuje że z tego ślubu nic nie będzie NApisałam do niego ostatnią wiadomość na nk żeby dał znać co się dzieje i że jeśli coś mu leży to niech mi to po prostu powie i że chyba na tyle sobie po 10 latach zasłużyłam

bianeczka nie uprawiaj czarnowidztwa!!!
moim zdaniem jest malo facetów, którzy interesują sie organizacją wesela!moim zdaniem mój TZ ma wyjątkowo luźne podejście do tego tematu. Ja załatwiam, konsultuje z nim, a on tylko wyraża łaskawie swoje zdanie (nie zebym nie lubila orgazniować)) aż kiedyś sie na niego wściekłam i zaopytałam czy on aby napewno chce tego ślubu, a on, jak to on - z rozbrajająca szczerością: oczywiście, że chce inaczej bym Ci sie nie oświadczał. było mi trudno ale pogodziłam sie z tym, ze mój kochany nie przywiązuje uwagi do szczegółów i dla niego najwazniejsze jest ciepłe jedzenie, zimna wódka i dobra muzyka.
Bianeczkaa, głowa do góry coś mi sie zdaje że "charakterna " z Ciebie babeczka - na 100000% bedzie dobrze, jeszcze sam bedzie błagał o kontakt a co do kolezanek - ja sie nie wypowiadam - juz nie raz sie przejechałam
Stary 2009-08-10, 19:16   #1205
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Czesc Dziewczyny!!

BIANECZKA bedzie dobrze,glowa do gory!!!mysl pozytywnie!!!!

Jezeli chodzi o piosenke na pierwszy taniec to my wybralismy Seweryna Krajewskiego "wielka miłość" Jest wolna i tekst tez ma fajny

Dziewczyny ja tez mam problem z tortem nie wiem który wybrac najlepiej to wszystkie ale kto to zjezdjecia dolaczam na dole.

Przyszla do mnie sukienka slubna.i powiem wam ze zupelnie inaczej lezy na mnie niz na tej pani...moze jakos w przyszlym tygodniu wkleje wam zdjecie bo ja od srody nie mam kompaCo do tej sukienki to bede miala zmienione buty poniewaz jak doszyje do niej kilka rozyczek czeronych lub bordowych to ja oszpece dlatego wole zalozyc biale buty niz mam wygladac okropnie a najwazniejsze dla mnie jest to ze dodatki do tej sukienki mi pasuja.Kamien z serca mi spadl.

Ale powiem wam jeszcze jedna nowine
Bedziemy mieli dzidziusia I z jednej strony sie ciesze a z drugiej nie,Chociaz mi babcia mowila zebym uwazala bo przy kuracji hormonalnej tak bywa.(A bo nie pisalam wam co i jak.
Od grudnia tamtego roku do kwietnia przytylam az 25 kg i nie wiadomo z jakiej przyczyny bo jem bardzo malo mam duzo ruchu.Robili mi wszelkiego rodzaju badania pod katem moich chorob ale wszystkie byly w miare dobre ale jak poszlam do ginekologa to sie wszystko wydalo no i od maja schudlam 13 kg i dla mnie to jest duzo) Tylko z tej drugiej strony nie bede miala zadnego wychowawczego bo dopiero od wrzesnia mam zamiar isc do pracy.ale to maly drobiazg

Co do kolezanek to ja tez sie przejechalam na swojej wlasnej przyjaciolce z ktora przyjaznilam sie od 9 lat.Zaczela dobierac sie do mojego mezczyzny.Jak mi o tym wszystkim powiedzial to myslalam ze ja zabije,powiedzialam co o niej mysle to ta jeszcze mi moje dziecko od bachorow wyzwala no i nie mialam wyjscia i dostala w morde
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7206.jpg (32,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg machu.jpg (40,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mlodzi.jpg (61,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg okol1.jpg (44,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg okol10.jpg (45,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg okol11.jpg (44,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg okol12.jpg (45,2 KB, 10 załadowań)

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub

Edytowane przez gabryna
Czas edycji: 2009-08-10 o 19:19
gabryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 19:28   #1206
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Gratuluje dzidziusia....Ch oć mam 9 miesiecznego szkraba to i tak Ci zazdroszcze.
A co do tortu to mi sie podoba ten czwarty....

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
niunka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 20:00   #1207
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabryna Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!!

BIANECZKA bedzie dobrze,glowa do gory!!!mysl pozytywnie!!!!

Jezeli chodzi o piosenke na pierwszy taniec to my wybralismy Seweryna Krajewskiego "wielka miłość" Jest wolna i tekst tez ma fajny

Dziewczyny ja tez mam problem z tortem nie wiem który wybrac najlepiej to wszystkie ale kto to zjezdjecia dolaczam na dole.

Przyszla do mnie sukienka slubna.i powiem wam ze zupelnie inaczej lezy na mnie niz na tej pani...moze jakos w przyszlym tygodniu wkleje wam zdjecie bo ja od srody nie mam kompaCo do tej sukienki to bede miala zmienione buty poniewaz jak doszyje do niej kilka rozyczek czeronych lub bordowych to ja oszpece dlatego wole zalozyc biale buty niz mam wygladac okropnie a najwazniejsze dla mnie jest to ze dodatki do tej sukienki mi pasuja.Kamien z serca mi spadl.

Ale powiem wam jeszcze jedna nowine
Bedziemy mieli dzidziusia I z jednej strony sie ciesze a z drugiej nie,Chociaz mi babcia mowila zebym uwazala bo przy kuracji hormonalnej tak bywa.(A bo nie pisalam wam co i jak.
Od grudnia tamtego roku do kwietnia przytylam az 25 kg i nie wiadomo z jakiej przyczyny bo jem bardzo malo mam duzo ruchu.Robili mi wszelkiego rodzaju badania pod katem moich chorob ale wszystkie byly w miare dobre ale jak poszlam do ginekologa to sie wszystko wydalo no i od maja schudlam 13 kg i dla mnie to jest duzo) Tylko z tej drugiej strony nie bede miala zadnego wychowawczego bo dopiero od wrzesnia mam zamiar isc do pracy.ale to maly drobiazg

Co do kolezanek to ja tez sie przejechalam na swojej wlasnej przyjaciolce z ktora przyjaznilam sie od 9 lat.Zaczela dobierac sie do mojego mezczyzny.Jak mi o tym wszystkim powiedzial to myslalam ze ja zabije,powiedzialam co o niej mysle to ta jeszcze mi moje dziecko od bachorow wyzwala no i nie mialam wyjscia i dostala w morde
moje gratulacje, całkiem niedawno też spacerowałam z brzusiem A tort1 dla mnie naj..ponieważ ja będę taki miała tylko z płatkami róż
Stary 2009-08-10, 20:30   #1208
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Wiecie co.... wogóle to na smierć zapomniałam o tym poradnictwie rodzinnym. Mielismy iść jutro do ksiedza a dopiero mi sie przypomnialo ze jeszcze nie mamy tego poradnictwa. a już myślałam że mamy wszystkie potrzebne dokumenty

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-10, 20:38   #1209
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunka22 Pokaż wiadomość
Wiecie co.... wogóle to na smierć zapomniałam o tym poradnictwie rodzinnym. Mielismy iść jutro do ksiedza a dopiero mi sie przypomnialo ze jeszcze nie mamy tego poradnictwa. a już myślałam że mamy wszystkie potrzebne dokumenty
kurde my jeśli chodzi o sprawy "święte" to nic nie mamy, nawet ostatnio zdałam sobie sprawę, że gdzieś zgubiłam skierowanie na nauki przed małżeńskie:/
Stary 2009-08-10, 20:50   #1210
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

A wam też ksiądz kazał przynieść świadectwo ukończenia szkoły z oceną i zachowaniem z religi???

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-10, 20:58   #1211
bianeczkaa
Zakorzenienie

DOSTAŁAM PRACE WYMARZONĄ

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-10, 20:59   #1212
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

bianeczkaa - gratuluje... pochwal sie jaka????

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-10, 21:05   #1213
judith8
Rozeznanie

Cytat:
A wam też ksiądz kazał przynieść świadectwo ukończenia szkoły z oceną i zachowaniem z religi???
nasz ksiadz to taki starszy luzak co to ma juz wszystkiego dosc, jak przynieslismy dokumenty to spojrzal i powiedzial oooooooooo strasznie duzo tego, przygotowani jestescie, spojrzal na swiadectwa nie ogladajac nawet, kazal schowac i powiedzial zebysmy nie przesadzali
kolega tz byl siwadkiem na slubie gdzie ten ksiadz udzielal slubu i jak poszedl z drugim swiadkiem zapytac co maja robic, to ksiadz powiedzial zmykac mi stad i jak to co nie oddzywac sie niepytani i nie przeszkadzac

gabryna GRATULACJE!!!
tort drugi i czwarty, drugi to tort gdzie masz gotowe porcje dla kazdego z gosci, moim zdqaniem super pomysl, mi sie jeszcze podoba opcja babeczek na ksztal tortu

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-08-10 o 21:19
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 21:10   #1214
bianeczkaa
Zakorzenienie

Gratuluje dzidziusia!!!! Super też by mchciała Mój nastrój jest jak widać wyżej

Tort podoba mi się nr 1 i 4

Oj tak jestem bardzo charakterna

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-10, 21:13   #1215
judith8
Rozeznanie

Cytat:
DOSTAŁAM PRACE WYMARZONĄ
gratulacje, dolaczam do grona zainteresowanych szczegolami
Stary 2009-08-10, 21:14   #1216
bianeczkaa
Zakorzenienie

Kosmetyczki Dokłądnie robienie pazurków, manicure, pedicure, regulacja brwi, henna, ale tam dziewczyny robią takie pazury że głowa mała , ogólnie to bardzo dobry i drogi salon A właściciele znani sąw świecie i teraz otworzyli sieć salonów w Stanach A najlepsze jest to że nie muszę wszystkiego umieć, w wolnych chwilach mam ćwiczyć A oni mi pokażą wszystkie stosowane techniki

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-08-10 o 21:15
Stary 2009-08-10, 21:20   #1217
judith8
Rozeznanie

totalna ignorantka ze mnie w tym temacie bo nosze soczewki (plus krotkie paznokcie aby sie oka nie pozbyc ) i jedyne czego uzywam to bezbarwny lakier ale gratuluje, co mi przypomina ze musze sie okreslic czy cos robic na slub czy nie z paznokciami
Stary 2009-08-10, 21:25   #1218
bianeczkaa
Zakorzenienie

judith no pewnie że robić! wyobrażasz sobie że większość pań na twoim weselu będzie miało ładniejsze paznocie niż ty? Poza tym to pięknie wyglada na zdjeciach, no i to taka okazja że się powinno wyglądać pięknie pod każdym względem

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-10, 21:54   #1219
zlotko855
Rozeznanie

SSR dzis bylam na badaniach - jutro beda wyniki i pojde do reumatologa, bo przeciez wesele na karku, wiec musze byc sprawna na parkiecie
gratuluje spadniecia z ambony ja tez bylam wtedy taka szczesliwa

iwciag zaproszenia super, nasze sa jeszcze prostsze. wiesz, ze elegancja tkwi w prostocie

bardzo ladna bizu judith
mmmm a torcik wyglada smakowicie
co do zdjec to super, ze TZ byl tak zachwycony i koledzy - w sumie trudno, zeby nie i gratuluje odwagi.
podpytywalam TZ co sadzi o takiej sesji, bo przyznam tez mnie taka korcila, ale powiedzial, ze nie chce by ktos mnie inny ogladal, wiec odpada
a Tobie kto robil zdjecia? kobieta, czy mezczyzna?

jesli chodzi o nasz tort to my tylko wybieramy smak i ksztalt - jest on w prezencie od kierownika sali dla nas, ale koncepcji jeszcze nie mamy

BEAMI kochana mam nadzieje, ze w koncu u Ciebie wszytsko sie ulozy. trzeba byc dobrej mysli, zobaczysz wszytsko bedzie dobrze. lekarze mowia, bo musza cos mowic

dziewczyny zmykam spac.
nie doczytalam Was do konca ale moze jutro nadrobie

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 06:48   #1220
judith8
Rozeznanie

zlotko u mnie kobieta, ostatnio tz cos tam wspominal i powiedzialam mu ze kacper nasz fotograf moze mi jakies zdjecia zrobic w czasie naszej sesji po slubie - tego calodniowego pleneru i co powiedzial tz, ze woli nie bo on kacpra zna podejrzewam ze inaczej to odbieraja jak dostaja gotowy produkt i jeszcze info ze to byla kobieta
Stary 2009-08-11, 07:16   #1221
BEAMI
Raczkowanie

Witajcie

gabryna GRATULUJE

bianeczkaa Tobie również wielkie gratulacje dostania pracy, mam nadzieje ze mnie sie tez uda tak jak tobie. Niech ci sie miło pracuje

zlotko855 a ty widze ze zapracowana, ale mam nadzieje ze pamietasz ze masz nam sie pochwalic zaproszonkiem
Stary 2009-08-11, 07:46   #1222
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
SSR dzis bylam na badaniach - jutro beda wyniki i pojde do reumatologa, bo przeciez wesele na karku, wiec musze byc sprawna na parkiecie
gratuluje spadniecia z ambony ja tez bylam wtedy taka szczesliwa

iwciag zaproszenia super, nasze sa jeszcze prostsze. wiesz, ze elegancja tkwi w prostocie

bardzo ladna bizu judith
mmmm a torcik wyglada smakowicie
co do zdjec to super, ze TZ byl tak zachwycony i koledzy - w sumie trudno, zeby nie i gratuluje odwagi.
podpytywalam TZ co sadzi o takiej sesji, bo przyznam tez mnie taka korcila, ale powiedzial, ze nie chce by ktos mnie inny ogladal, wiec odpada
a Tobie kto robil zdjecia? kobieta, czy mezczyzna?

jesli chodzi o nasz tort to my tylko wybieramy smak i ksztalt - jest on w prezencie od kierownika sali dla nas, ale koncepcji jeszcze nie mamy

BEAMI kochana mam nadzieje, ze w koncu u Ciebie wszytsko sie ulozy. trzeba byc dobrej mysli, zobaczysz wszytsko bedzie dobrze. lekarze mowia, bo musza cos mowic

dziewczyny zmykam spac.
nie doczytalam Was do konca ale moze jutro nadrobie
dziękuje wychodzę z tego samego założenia, elegancja tkwi w prostocie
Chętnie zobaczę i Twoje zaproszenia.

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-08-11 o 15:46
Stary 2009-08-11, 08:21   #1223
hipka80
Raczkowanie

gabryna - gratulacje , a tort - moim zdaniem 2

Bianeczkaa - gratulacje, grunt to robić co sie lubi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-11, 09:26   #1224
pilaa
Raczkowanie

GG do pilaa

Czesc
gabryna rowniez 4 tor najbardziej mi sie podoba i gratuluje dzidziusia tez bym chciala malego szkraba, tylko u mnie moze byc ciezko bo bardzo malo waze
a co do tej twojej kolezaki to dobrze zrobilam :p
niunka22 tak ja przynosilam swiadectko ostatniej klasy gdzoie byla religia, zobaczyl tylko i oddal
bianeczkaa gratulacje ja tez kurcze chce w koncu isc do pracy bo oszaleje w domu:/

a co do 1 piosenki to mi sie podoba Tomasza Żółtko,, Kochaj mnie" http://www.youtube.com/watch?v=xnIl-IE8sLE ale nie wiem czy na wesele moze byc taka:p

Edytowane przez pilaa
Czas edycji: 2009-08-11 o 09:28
pilaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 11:17   #1225
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pilaa Pokaż wiadomość
Czesc
gabryna rowniez 4 tor najbardziej mi sie podoba i gratuluje dzidziusia tez bym chciala malego szkraba, tylko u mnie moze byc ciezko bo bardzo malo waze
a co do tej twojej kolezaki to dobrze zrobilam :p
niunka22 tak ja przynosilam swiadectko ostatniej klasy gdzoie byla religia, zobaczyl tylko i oddal
bianeczkaa gratulacje ja tez kurcze chce w koncu isc do pracy bo oszaleje w domu:/

a co do 1 piosenki to mi sie podoba Tomasza Żółtko,, Kochaj mnie" http://www.youtube.com/watch?v=xnIl-IE8sLE ale nie wiem czy na wesele moze byc taka:p
a ja już wybrałam, zostanie jak miało być od samego początku-nie potrzebnie kombinowałam
http://www.youtube.com/watch?v=Ikt2kHZUS0M
Stary 2009-08-11, 13:15   #1226
Aneczka78
Raczkowanie

cześć Dziewczyny! Rety, widzę że wątek nam się rozwija, a ja tak cichutko siedzę.
Mam sporo rzeczy na głowie, bo ślub zaczęlismy organizować dopiero miesiąc temu, a do tego czeka nas teraz przeprowadzka do nowego mieszkania. Póki co trwa remont. No i w pracy mam urwanie głowy.
Ale.. Mam już sukienkę:
http://www.sinceritybridal.com/cs_en...sc=&curimage=2
buty, sukienkę na drugi dzień, mamy obrączki, no i zaproszenia już w większości rozdane :
http://www.zaproszeniaslubne.net/ind...?details=D3801

Postaram się nadrobić zaległości i przeglądnać cały wątek

bianeczkaa trzymam kciuki za Twojego TZ co by zmądrzał i więcej się tak nie zachowywał. Ja akurat trafiłam na taki 'model' co wszystko chciałby mieć pod kontrolą. Z jednej strony fajnie, bo razem się tym weselem zajmujemy, a z drugiej gorzej bo wszystko muszę z nim konsultować i na wszystko ma swoją teorię

Nasza Hanusia - 07.28.2010
Aneczka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 13:24   #1227
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

A ja dziś dostałam bielizne wyszczuplajaco-korygującą)) i powiem wam ze kupiłam rozmiar 2 razy mniejszy od tego co nosze, rozmiar M i załuje że nie wziełam rozmiaru S. Powinna być troche ciaśniejsza.
iwciag - ładna piosenka
Aneczka78 -śliczna suknia i zaproszenia też bardzo ładne

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-11, 14:19   #1228
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aneczka78 Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny! Rety, widzę że wątek nam się rozwija, a ja tak cichutko siedzę.
Mam sporo rzeczy na głowie, bo ślub zaczęlismy organizować dopiero miesiąc temu, a do tego czeka nas teraz przeprowadzka do nowego mieszkania. Póki co trwa remont. No i w pracy mam urwanie głowy.
Ale.. Mam już sukienkę:
http://www.sinceritybridal.com/cs_en...sc=&curimage=2
buty, sukienkę na drugi dzień, mamy obrączki, no i zaproszenia już w większości rozdane :
http://www.zaproszeniaslubne.net/ind...?details=D3801

Postaram się nadrobić zaległości i przeglądnać cały wątek

bianeczkaa trzymam kciuki za Twojego TZ co by zmądrzał i więcej się tak nie zachowywał. Ja akurat trafiłam na taki 'model' co wszystko chciałby mieć pod kontrolą. Z jednej strony fajnie, bo razem się tym weselem zajmujemy, a z drugiej gorzej bo wszystko muszę z nim konsultować i na wszystko ma swoją teorię
suknia bardzo ładna-taka z moich marzeń kiedy byłam młodsza i dużo szczuplejsza
a "drugodniowej" sukni dlaczego foto nie ma?? Chętnie zobaczę, może coś podpatrze, bo jeszcze nie posiadam

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
A ja dziś dostałam bielizne wyszczuplajaco-korygującą)) i powiem wam ze kupiłam rozmiar 2 razy mniejszy od tego co nosze, rozmiar M i załuje że nie wziełam rozmiaru S. Powinna być troche ciaśniejsza.
iwciag - ładna piosenka
Aneczka78 -śliczna suknia i zaproszenia też bardzo ładne
a bieliznę gdzie zakupiłaś?podaj linka jeśli na necie

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-08-11 o 14:18
Stary 2009-08-11, 14:24   #1229
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

iwciag - tutaj masz link tylko ja rozmiar M zamawiałam a żałuje że nie S
http://www.allegro.pl/item654518906_...lite_iv_l.html

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-11, 15:16   #1230
Aneczka78
Raczkowanie

[QUOTE=iwciag;13684736]suknia bardzo ładna-taka z moich marzeń kiedy byłam młodsza i dużo szczuplejsza
a "drugodniowej" sukni dlaczego foto nie ma?? Chętnie zobaczę, może coś podpatrze, bo jeszcze nie posiadam

Nie mam zdjęcia drugodniowej sukni, postaram się w tym tygodniu cyknąć. Ale jest w miarę klasyczna (kupiona w sklepie Solar), bo zdecydowaliśmy, że bedziemy mieli tylko obiad dla najbliższej rodziny, więc nie musze mieć nic balowego. Kolor czerwony

Nasza Hanusia - 07.28.2010
Aneczka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości