|
|
#1201 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1202 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1203 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jeśli macie jakiekolwiek wątpliwości co do osób prowadzących biura regionalne, piszcie do Oriflame. W Kodeksie Etycznym BR i umowie podpisywanej między Ori a BR jest wyraźnie napisane, że wszyscy konsultanci mają być obsługiwani uprzejmie, niezależnie od tego, czy należą do grupy osoby, która biuro prowadzi, czy też nie. Z Waszych postów wynika, że niekiedy z powodu 'nienależenia' do czyjejś struktury jesteście dyskryminowane albo po prostu właściciele biur są nieuprzejmi. Myślę, że spokojnie można to zgłosić
|
#1204 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
mam problem i prosze o pomoc. 11.12 złożyłem zamówienie na 107 pkt (w tym 4 pkt z nadpłaty) a więc 103 pkt. Teraz patrzę i 17.12 zostala wystawiona korekta -16,90 (4pkt) Czyli ogólnie jest teraz 99 pkt, czy to znaczy ze przez nich wypadłem z programu witamy?? To jest już masakra z nimi, zawodzą na każdym kroku! Prosze o pomoc napiszcie mi czy musze coś zamówic i wtedy bedzie ok,czy mam co innego zrobić |
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
Nie o to chodzi,
miałem 103 pkt i oni odjęli 4 pkt. Wogóle to żeby byc w programie witamy trzeba miec jednorazowo 100 pkt a nie na raty co? Poza tym żeby wziąć mydełko muszę wziąc produkt na biuro lub jak do domu dopłacić 10 zł. |
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
nie musi byc jednorazowo 100.
Poza tym jak nie zamowisz do domu tylko w biurze to jzu ebdziesz mial 100 pkt i nie musisz brac 2 produkty na biuro.Tylko przy tej pierwszej paczce przy ktorej jest 99.
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
a moze to bedzie tak ze nic mi sie nie zmieni mimo tych 99 pkt?
W koncu przyznano mi 50 zł , hologram na katalog.To nie moja wina że korektę zrobili. |
|
|
|
#1210 |
|
Wtajemniczenie
|
A dziewczyny... Takie pytanie:
Czy jak zamówiłam np. na 100pp, a potem zwróciłam coś i wyszło mi np. 90pp to doliczą mi jakieś opłaty (przesyłka, opłata detal.) za tą paczkę? I jeszcze drugie pytanie: Czy jak np w kat. 16 zakupiłam produkt, który zwróciłam w kat. 17, to oni odejmą mi pp z kat. 16 czy już z 17? I co w przypadku jeśli odejmą z 16? Czy wtedy przepada program lojalnościowy? Bo mam takie wątpliwości... Jeśli komuś brakuje do 100pp to może dobrać np wodę toaletową, którą potem zwróci i nie ma konsekwencji... Z drugiej zaś strony, jeśli np. klientkę produkt uczulił, albo nie pasował kolor itp, to nie jest wina konsultanta, że klientka zrezygnowała. W takim przypadku z jakiej racji ma ponosić konsekwencje, skoro ori z własnej woli daje gwarancję satysfakcji? |
|
|
|
#1211 |
|
Pani Buka
|
dziewczyny, widziała któraś na żywo ten zegar za 29,90?
jak on jest duży? podoba się?
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie w katalogu 17 złożyłam 3 zamówienia o łącznej ilości pkt 209 , czy łapię się do tej biznes klasy ??( nie wiem czy to liczy się jednorazowo czy trzeba mieć co katalog 200 pkt) jeśli łapie sie do tego to jak to wygląda z tą zniżką 40 % na najdroższy produkt??? to musi być produkt w cenie regularnej bez promocji czy to moze być produkt w promocji ale najdroższy z całego zamówienia ??? np zamawiam same duperele szampony , odżywki a najdroższy produkt to perfumy za 45 zł a cena regularna to 80 zł , jak to w praktyce wygląda??
a i jeszcze jedno 3 próbki dostaje sie gratis , katalogi za 6 zł to wyczytałam, a jak z tymi próbkami po 0,50 zł, można zamawiać ile sie chce?? Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2009-12-22 o 07:35 |
|
|
|
#1214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2. Nie trzeba mieć co katalog. Przykładowo w 17 zrobiłaś 200 pkt zatem w 1 będziesz należała do Biznes Klasy. Jeżeli w 1 nie uzyskasz ponownie 200 pkt w 2 będziesz już z BK wyłączona. 3. Zniżka przysługuje na najdroższy produkt z asortymentu Ori, który nie znajduje się w Promocji. Zatem na wodę o której wspomniałaś nie będzie Ci przysługiwać zniżka w przypadku, gdy jest ona w promocji katalogowej. 4. Próbek możesz zamawiać ile chcesz, ich cena zredukuje się do 50 gr za sztuke w ostatnim etapie zamówienia. |
|
|
|
|
#1215 |
|
Rozeznanie
|
Napisałam do br i Pani z wielkim zdziwieniem mi odpisała, że ona nie wie gdzie ja znalazłam taką informację odn. godzin otwarcia biura
A znalazłam na jedym z lokalizatorów, bo strona po wpisaniu w googlach nie wyskakuje.To widzę, że większość br jest otwarta 3 dni w tygodniu... |
|
|
|
#1216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz już Ci żadnych opłat nie doliczą za tamtą paczkę. Cytat:
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- dziewczyny jak to jest z zamawianiem próbek??? wpisujemy ten kod po prawej stronie (kpp) ?? wpisuje kod próbki kremu to w koszyku dodaje sie krem a nie próbka jak wpisuje kod próbki perfum to dodają mi sie do koszyka perfumy itd ?? o co w tym chodzi ??
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2009-12-22 o 13:33 |
|
|
|
|
#1218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wpisujemy kod po lewej stronie, ten kpp oznacza kod pelnowymiarowego produktu a jest to w cenniku napisane bo ja to wlasnie przepisalam z cennika
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
U mnie straszliwe zamieszanie, dzwoniła co chwile Pani z warszawy i przepraszała takie swinstwo jak teraz zrobili to juz przesada i niesmak!
Koncze program witamy i rezygnuje z ori, chetnie u was czasem cos zamowie. |
|
|
|
#1220 |
|
Zadomowienie
|
A cóż takiego Ci zrobili???
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
Miałem 103 pkt zabrali mi 4 bo okazało sie ze portfela nie ma, wiec zostalo 99 i po programie witamy,napisalem do nich i dodali produkt który byl w brakach za 5 pkt, i poinformowała mnie babka że jestem nadal w programie i jest ok, ale za balsam musze zaplacic i za portfel którego nie ma też,podała mi kwotę wraz z ceną portfela.
Przez czyjeś niedbalstwo ktos musi cierpieć! |
|
|
|
#1223 |
|
Rozeznanie
|
Za portfel nie będziesz płacił. Jeżeli fizycznie go nie dostaniesz, a do faktury będzie doliczony należy skorzystać z gwarancji satysfakcji
.
|
|
|
|
#1224 |
|
Konto usunięte
|
A ja mam pytanko odnośnie tej oferty wiązanej z tuszem, kremem Milk&Honey i potem kremem pod prysznic gratis. W cenniku na katalog 1 nie widnieje ani cena dla konsultanta ani ilość punktów za krem Milk&Honey. Orientuje sie któraś ile wynoszą?
|
|
|
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
[1=53a79fa446cdfb8869bfead 901fb105f1bedb9e1_5f7ba57 211d4f;15999147]A ja mam pytanko odnośnie tej oferty wiązanej z tuszem, kremem Milk&Honey i potem kremem pod prysznic gratis. W cenniku na katalog 1 nie widnieje ani cena dla konsultanta ani ilość punktów za krem Milk&Honey. Orientuje sie któraś ile wynoszą?[/QUOTE]
Wszystko napisane jest w cenniku na 2 str, tam gdzie zawsze opisane są wszystkie oferty z bieżącego katalogu |
|
|
|
#1226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie nie BTW Strona Ori jest jak dla mnie bardzo mało czytelna |
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz moje pytanie z serii "odjęli mi punkty" :P Nie przyszedł mi w paczce Wonder. Zawartość sprawdziłam bezpośrednio po odebraniu, jeszcze w biurze i od razu reklamowałam "brak ilościowy". Dzisiaj przyszła mi korekta faktury i po prostu odjęli te 6pp i mam nadpłatę 13 zł - a ja chciałam ten tusz dostać! Myślałam, że odejmują jak się zwraca na gwarancję satysfakcji a w sytuacji takiej jak moja dorzucają do następnego zamówienia. Teraz ten Wonder jest w brakach... Zrobiłam specjalnie "puste" zamówienie żeby sobie zaklepać jedną sztukę w cenie promocyjnej - ale czy jak nie uzupełnią braków do końca katalogu i zamówię go dopiero w 1 to będę mogła skorzystać z promocji z Milk&Honey...? ehh. Proszę o jakieś informacje, jeśli ktoś posiada
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2009-12-22 o 22:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

jak on jest duży? podoba się?

A znalazłam na jedym z lokalizatorów, bo strona po wpisaniu w googlach nie wyskakuje.