|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]()
![]() |
#1202 | |
Wtajemniczenie
|
Mam sukienkę, biżuterię i torebkę chyba wezmę mamy, jeśli już nic nie znajde, a mi sie ona podoba i by mi pasowała
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
E tam ja Was na głowę biję :P Mam 13 lutego :P No ale przynajmniej może zdążę wszystko kupic bo narazie mam tylko sukienkę
![]() Cytat:
![]() Cały dzień przespałam ![]() Ale już teraz serio serio zabieram się do nauki ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]()
![]() |
#1204 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Da się? ![]() No, mam taką samą kolejność ![]() Cytat:
![]() U mnie to samo ![]() ![]() Cytat:
![]() Po prostu umieli podejść bez nerwów. Ja nie umiałam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | ||
Konto usunięte
|
też mam 30.01
![]() Cytat:
![]() a mnie się coś takiego nie podoba. rozumiem że dziewczyny nie powinny miec mega krótkich sukienek, ale uważam że kolor nie powinnien byc narzucony. ja to w ogóle nie lubię jak ktoś mi narzuca swoje zasady ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
vichy dermablend.
![]() jest czym, ale potem wy będzie miały ferie i ja będę stękała. ![]() Cytat:
![]() moje zaskoczenie jak otworzyłam kalendarz- 4.01 spr. biologia, możecie sobie wyobrazić. ![]() ![]() także siadam z ewolucjonizmem i antropogenezą. aa i podwiązki nie mam, zapomniałam.
![]() |
#1208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i na zdrowie ![]() a ja zauważyłam, że o wiele łatwiej i przyjemniej uczy mi się przedmiotów maturalnych, wtedy gdy nie muszę robić NIC innego. po prostu siadam, czytam, robię zadania, przepisuję... taki jakiś wewnętrzny spokój odczuwam. a właśnie teraz nie musiałam nic innego robić, to spokojnie czytam sobie Granicę, chemię. jeszcze tylko trochę przeraża mnie biologia ![]() a dziś i tak nic specjalnego nie zrobiłam, bÓ. Cytat:
![]() ![]() ![]() da się ![]() ej, ale ja jestem niższa ![]() a co z tą sukienką, nie mówiłaś, że masz jakaś, w której mogłabyś iśc jakby nic innego nie wpadło Ci w oko? ja też nie umiem ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16232392] a mnie się coś takiego nie podoba. rozumiem że dziewczyny nie powinny miec mega krótkich sukienek, ale uważam że kolor nie powinnien byc narzucony. ja to w ogóle nie lubię jak ktoś mi narzuca swoje zasady [/QUOTE] to mamy tak samo ![]() też nie lubię jak mi się cokolwiek narzuca... myślę, że jestem w stanie sama ocenić czy coś jest na miejscu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I właśnie zastanawiam się, czy 36, czy 38. ![]() Przytyło mi się ostatnio trochę. A ja mam studniówkę 23.01 i ferie od 25-tego. Tak tylko for while wpadłam, więc wybaczcie, że nie cytuję więcej. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-03 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
będziemy trzmac kciuki ! edit: na polskim też omawiamy literaturę współczesną. i niczego nie pomijamy ![]() ![]() tak sobie pomyślałam, że moja szkoła jakaś dziwna, bo dziewczyny pisały, że czytają Ferdydurke, Granice, Przedwiośnie, a ja już to omawiałam z 2 miesiące temu ![]() Cytat:
![]() a masz jakieś foto ich ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dlaczego dopiero na wiosnę?
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dziś mówiłam, że odpoczęłam sobie psychicznie... no, to się dowiedziałam właśnie, że sprawdzian ma być jutro z biologii. ale nie będę na niego szła, bo nie mam już tej lekcji w planie. może mi postawić 1, a nawet i sto jedynek. nie będę pisała tego samego sprawdzianu na poziomie R, skoro już raz pisałam na "pseudo poziomie P", który i tak był na poziomie olimpiady. znowu się w.k.u.r.w.i.ł.a.m. co mam zrobić, żeby mnie TA SZKOLA tak nie IRYTOWAŁA?! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
kasa
![]() ![]() dobra ejj muszę się uczyć. ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-03 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
podesłałam wam linka do tych butów, coby reklam nie szerzyć.
a fasonów jest bardzo dużo, więc wsadzanie zdjęć też byłoby kłopotliwe ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- ucz się ucz, jesteście już daleko z materiałem, nie? kończycie w sumie? my jesteśmy w du.pie czarnej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- a w ogóle to mi się wciełaś ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Olę widzę olę! :d |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [przepraszam, musiałam. ;*] U mnie zawyżony poziom trudności daje na fakultetach z polskiego. Prawie same pały ludzie od góry do dołu dostają... Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
gdzie ten link?
stwierdzam, że chyba się nie uczę bo po 1 do jutra jest wystawianie ocen, po 2 ocena miałaby być na drugi semestr, po 3 na pewno ktoś z klasy pójdzie przełożyć. ![]()
#1216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak chcesz wyślę Ci na PW ![]() (najpierw musze zgrać zdjęcie :P a przed tym znaleźć kabel ![]() ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-01-03 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko najbardziej mnie irytuje, że my mamy taki poziom sprawdzianów, nie dlatego, że pani nas tak dobrze uczy i chce nas lepiej do matury przygotować, ale dlatego, że ona nie wie co obowiązuje w ogóle na tej maturze, a nie nauczyła nas niczego ![]() no, tylko jej słynna mikoryza ![]() Cytat:
![]() też bym się nie uczyła ![]() ![]() a co wam jeszcze zostało? ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Pójdę już ![]() obejrzę cztery wesela i pogrzeb, poudaję, że czytam Granicę. i wypadałoby pójść spać, bo jak dziś nie mogłam wstać o 9:45, to co będzie jutro ![]() Martyny coś nie ma, odezwij się Żbiku, czy wróciłaś cała ![]() to paaaa ![]() kciukam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczesne przygotowania. ![]() Cytat:
![]() ------------- Wróciłam, siedzę z maseczką na twarzy. Idę ją zmyć i siądę do zoologii. ![]() Dobrej nocy. ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- aaaa, i Dorota, oczywiście mocno trzymam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z takich chcesz na studniówkę? Pewnie, jak masz się czuć lepiej (bo ty chyba szukasz na niskim obcasie). Ja też ma takie sandałkowate, siostra mi pożyczyła i grozi mi, że jak coś z nimi zrobię to ![]() a u nas głupia baba zapowiedziała. Przecież to logiczne, że nikt nie będzie się uczył. ![]() ![]() dobra żegnam się dzisiaj z komputerem. jutro nie wstanę ![]() dobranoc;*
![]() |
#1220 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() myślałam, że jeśli jutro nie zdam to wrócę do tego po maturach, może gdzieś wtedy będę pracowała na stałe ( testy i taki mi mijają 06.01) olej ją i zostań ninja ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie też już prawie wszyscy śmigają,a ci co jeszcze nie - robią kurs. Cytat:
pisałam już kiedyś, że ogółem ta książka jest dziwna i zboczona ![]() to wyślij ![]() ![]()
![]() |
#1222 |
Zadomowienie
|
pewnie
![]() ![]() Marta, dziękuję za linka ![]() Martyna żyjesz? dojechałaś do domu cała? uciekam, wezmę kąpiel, obejrzę jakiś odcinek House'a i będę próbowała zasnąć. brzuch mnie już boli, bÓ. ![]() brzoskwiniowych snów ;*
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-01-03 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |||||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16232392]a ja nie mam nic
![]() Zawsze możesz iść bez niczego jak mówią moi yntelygentni koledzy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Może to jedzenie takie dobre i nie wraca ![]() Oj, nie zgodzę się ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() U mnie na 22 osoby tylko jedna dziewczyna i dwóch chłopaków nie zrobili na razie. Reszta już wszyscy zdali ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
a pomyślec że pare lat temu kurs kosztował 900zl ![]() Ola chyba już na nie lubi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mam na 9 . no i referatu z historii nie zrobiłam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16236938]oj racja. prawko dosyc kosztuje.
a pomyślec że pare lat temu kurs kosztował 900zl ![]() mam na 9 .[/QUOTE] Pomyśleć, że Tż zdawał w styczniu, to w tym samym OSK płacił 1600, a ja 150 drożej ![]() Ja na 11 ![]() ----- Wpadłam tylko pochwalić się, że wreszcie wybrałam sobie temat maturalny ![]() Różne sposoby wykorzystywania motywu tańca. Omów zagadnienie, odwołując się do przykładów z literatury i sztuki plastycznej. ![]() Słodkich snów, Żbiczątka ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||||
Zakorzenienie
|
czegoś mi na samym wstępie nie zacytowało
![]() Cytat:
![]() miałam ochotę wstać, włączyć kompa i do was napisać ![]() dzban ![]() na wózek widłowy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 6pkt karnych, 1000zł mandatów (za kolizję i prędkości), w sylwestra po pijaku potrącił faceta ![]() ![]() żal. Ewa chyba ![]() ![]() Cytat:
![]() już po ferdydurke, poezji i opowiadaniach borowskiego. nie wiem co teraz ![]() spalić ją ! sprawdzałam waszą czujność, czy się będziecie martwić o mnie ![]() a tak serio to jakoś nie miałam czasu, UCZYŁAM SIĘ ![]() pociąg miałam spóźniony, na przesiadkę jedną minutę, a do pokonania 4 perony i tłum ludzi z walizami (co zaowocowało glebą na schodach na peron). a w pociągu brak ogrzewania i stopy mi odmarzły ![]() szyby od wewnątrz były pozamarzane ![]() spoko, nie ruszałam tych słoików ![]() nie idę chyba do szkoły dzisiaj.. boli mnie gardło, a na podwórku minus 11. ![]() poza tym ta praca ze stereometrii ![]() ![]() ![]() więc w sumie.. nie idę. ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- opis mojego brata na gadu : "szkoła... samo słowo boli jak solidny wpie.rdol ;/" ![]()
![]() |
#1227 |
Zadomowienie
|
a ja już jestem po lekcjach
![]() jakoś przeżyłam. teraz biorę się za angielski, bo na 17 korki ![]() a wy se siedźta w szkołach ![]() ![]()
Edytowane przez psiiikuska Czas edycji: 2010-01-04 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto w szkole ten w szkole ![]()
![]() |
#1229 |
Raczkowanie
|
JA też juz po szkole
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zadomowienie
|
ja miałam UI, matme i fizyke ![]() a jutro omawiamy Ferdydurke, którego jeszcze nie przeczytałam ![]() długie to ? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.