![]() |
#1201 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XII
o, to super! a spaliście na kwaterach czy jak?
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiedziałam, że jestem przerażająca ![]()
![]() |
#1203 |
To ja :)
|
![]() ![]()
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Duze sa takie mieciutkie, jak poduszeczki (te naturalne).
(ale ja osobiscie mam spaczony przez media gust i podobaja mi sie idealnie rowne silikonowe cyce) Cytat:
Biedna... Moze nie jest tak zle? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
To ja :)
|
Cytat:
![]() ![]() Ale pieczarka psuje wszystko ![]()
![]() |
#1206 |
Nindżopesz
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
![]() Znowu mam to, co męczyło mnie od maja do sierpnia... Cztery miesiące spokoju i od nowa... Czuję się doprowadzona do ostateczności. Najpierw wybuchy gorąca, niepokój, osłabienie, trzęsawki, potem łzs, włosy mi się jakieś szorstkie i suche zrobiły i znowu zaczęły wypadać... ![]() Dokładnie tak samo było w zeszłoroczne wakacje. Myślałam że to od żołądka, bo wtedy mnie bolał i w ogóle, ale teraz ze strony żołądka mam spokój, tylko reszta dolegliwości ta sama... Szlag by to trafił. Niezłe rozpoczęcie roku... |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pin up nie wiem co Ci doradzić może faktycznie masz jakieś niedobory ( nie wiem jak się odżywiasz) jako licencjonowany dietetyk na uzupełnienie witamin i mikroelementów polecam preparat BODYMAX oraz Olekardin cyt.To jedyny preparat bogaty w Niezbędne Nienasycone Kwasy Tłuszczowe Omega 3, Omega 6, Omega 9 pochodzące z oleju rybiego, oliwy z oliwek oraz witaminę E. duzo ludzi ma niedobory NNKT a objawy niedoborów są rózne!! Od kłopotów skórnych po kłopoty z sercem poprzez objawy neurologiczne bo NNKT wchodzą w skład osłonek mielinowych, które otaczają nerwy!! i szybka wizyta u lekarza to Ci polecam!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | ||
Zakorzenienie
|
No co Ty, duże piersi są super. Mój TŻ namawia mnie żebym przytyła, bo myśli ze mi biust wtedy się powiększy.. ( a najmniejszy nie jest, no taki przeciętny ale zgrabny...) Nie mówi wprost tego, ale po łbie mu to łazi...Akurat będę tyła bo facet by chciał
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale mam dziś obrzydliwy dzień....znowu mój mroczny charakter bierze górę nad rozsądkiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |||
Zakorzenienie
|
w kwaterach gównie
![]() ![]() ![]() ![]() nie całokształt, najwyżej przednia środkowa część ![]() Cytat:
![]() odrosną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe - lepszy cyc niz nic ![]() Wiec skoro aktualnie mam male to lubi moje male, jesli zdecyduje sie na operacje to bedzie kochal moje silikony. Wiec punkt widzenia od miejsca siedzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mnie wkurzają - jakbym miała zamiast 75F kragłe D to bym wreszcie mogła na siebie ciuchy i gorsety kupić ![]() dlatego faceta nie mam - bo się mnie boją ![]() Nie dość, że przytłaczam wyglądem, to jeszcze zołza z charakterku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle, jeśli fmądry acet się naprawdę zakocha w kobiecie, to w jej charakterze i całokształcie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-03 o 18:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc przewaznie takie sugestie kończą sie fochem ![]() Cytat:
![]() Mój nie twierdzi, że moje są złe - wręcz przeciwnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Ladne, rowne, symetryczne. Czesto ladniejsze od naturalnych.
Pamietam jakis program - pytali dziewczynki dojrzewajace o ich stosunek do piersi. Wiekszosc wiadomo - za male, za duze itp. Potem byly zdjecia roznych piersi - duzych, malych, jedrnych, mniej jedrnych i takich rownych polowek pomaranczy - silikonow. Nastoletni chlopcy jak i te dziewczynki mialy wybrac te, ktore im sie najbardziej podobaja. Zarowno wiekszosc chlopcow jak i dziewczynek wybralo te silikony. Dziennikarka byla podlamana. No ale serio one byly sliczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żadna sztuka wszczepić sobie kawałek silikonu, a potem obnosić się z tym przed całym światem, jak robi większość nasilikonowanych gwiazdek ![]() ![]()
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Moje piersi aktualnie trochę się zmniejszyły razem z wagą. Niestety odbija to się na ich wyglądzie
![]() ![]() Też nie mogłabym mieć silikonowych wkładek. W ogóle dochodzę do wniosku, że nie mogłabym nosić niczego doczepianego ( tipsy, przedłużane włosy). Drażniłoby mnie, a znając moje szczęście cosik by mi szybko odpadło tudzież odpadło i wystrzeliło ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-03 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwazam, ze dobrze, ze jest taka mozliwosc. Jesli ktos nie jest w stanie zaakceptowac sie to lepiej zeby sobie zrobil te cyce. Poprostu skoro ma to komus pomoc, polepszyc nastroj... Wiadomo, nie majac biustu mozna eksponowac nogi, nie majac ladnych nog, eksponowac ... co tam ladne... Cyce silikonowe to niby zle bo lepsze naturalne ale jakos nikt nie mowi tak, jak ktos sobie np zabki prostuje. No przeca Bozia dala krzywe to trzeba sie pogodzic... Ja, jesli zrobie, to nie bede udawac, ze mi nagle hormony zaszalaly i mi urosly, tylko bede dumnie prezentowac (mam nadzieje) udana robote plastyka. Zreszta ja mam pewna slabosc do takich rzeczy ![]() (mam przedluzone kudly i juz wiem, ze jak je sciagne to bede za nimi tesknic, mialam ostrzykniete usta i po poczatkowym szoku i niezadowoleniu, bardzo mi sie podobaly i jak bede mialam 'luzna' kase to znow sie ostrzykne... zabki tez mam wyprostowane... ) Do 40 to pewnie pelen tunning przeprowadze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to posiadanie sporych atrybutów, to mordęga z dobieraniem ciuchów i tęskne spojrzenia za setkami za małych bluzek i gorsetów ![]() ![]() ![]() Tylko czasem mam ubaw, jak widzę jak niektórzy koledzy podczas rozmowy walcza ze sobą, żeby się nie gapić w dekolt ze śliną na pysku ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-03 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
grozi wypollizowaniem
|
no i nie wylicytowałam Theo
![]() kurde...chce ją miec ale są jakieś granice...niedawno za niewiele więcej poszedł tester 100 ml ![]()
#1220 |
Zakorzenienie
|
Ja moglabym 15 lat zapuszczac i wciaz efekt nikogo nie powali. I nie chodzi o brak pielegnacji, oszczednosci. Ot, nie sa piekne, bujne, grube wiec ?
Tipsy - jak sie komus chce to niech nosi. Mnie akurat sie nie chce bo mi niewygodnie. Ale nie odmawiam, ze nieraz wyglada to ladnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście nie mam nic przeciwko tym, co sobie coś tam robią - po prostu sama bym nie zniosła czegoś sztucznego przyczepionego do mnie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-03 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez poznam z daleka ale zdecydowanie wiecej widze 'normalnych' form zdobienia niz 'wariacji na temat'. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Też tak uważam. Myślę, że kluczem jest to zrobić dla siebie, nie dla kogoś, dla czegoś. Przemyśleć, czy naprawdę po takiej operacji zmieni się choć trochę na lepsze samoocena, pewność siebie. Może to głupie, ale też uważam, że jeżeli to ma w jakiś sposób pomóc - to czemu nie. Gorzej jak się taką operację robi, a kompleksy zostają, bo zostają one w głowie - wtedy nie pomoże dziesięc operacji plastycznych.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Plastyk moze pomoc ale czasem lepiej wybrac sie chyba na terapie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
BAN stały
|
Polly, powywalaj PW, bo nie mogę adresu wysłać
![]() Ech, jak ja nienawidzę niedzieli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak samo jak wszystkie patykowate anorektyczki, które się uważają za obrzydliwe tłuściochy itp... Też kiedyś kompleksów miałam sporo, ale siebie polubiłam i zaakceptowałam ![]() ![]() ![]() Zresztą, ideały spod igły są nudne - to właśnie te wszystkie odchylenia i inności nadają nam indywidualny charakter i pociągającą niepowtarzalność (przykładem - niszowe ciastka Madzika ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-03 o 18:51 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama kiedyś byłam bliska potraktowania się laserem po pysku, ale w ostatnim momencie mi przeszło, pani od zabiegu stwierdziła że niepotrzebne to narazie i żebym dała sobie trochę czasu. I miała rację. Ale wrócę jeszcze do niej i się zlaseruję...Jak kiedyś zapragnę coś sobie zmienić, odessać czy dołożyć, nie będę się zastanawiać pewnie za długo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Nindżopesz
|
Siem wtronce w jakże ciekawą dyskusję
![]() Hecate, ale jeśli ktoś nie ma innych atutów niż sztuczny biust to nawet ten biust mu nie pomoże ![]() Osobiście jestem za poprawianiem natury aczkolwiek silikonowe cycki i plastikowe pazury mnie odstręczają. Przedłużanie włosów, liposukcje, liftingi - czemu nie. Maju, a co z Twoim wzrostem nie teges?? Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-01-03 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.