![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Dzień dobry
![]() I miłego weekendu ![]()
#1202 |
Zakorzenienie
|
Basiu również miłego weekendu i upojnej nocki z Tż
![]() ![]()
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Jakie macie plany na dzisiaj moje kochane Zazdrośnice?
![]() ![]() ![]() Madziamaciuś co tam u Ciebie słychać ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Carmelku a dziękuję wszystko dobrze, staram się wyzdrowieć na poniedziałek bo perspektywa spędzenia wreszcie razem czasu brzmi kusząco bo już za długo czekam
![]() ![]() ![]() ![]() Za to Ty widzę, dzisiaj plany bardzo ambitne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście zdjęcia pokaż jak już wszystko przygotujesz i narób Nam smaka ![]() ![]()
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Carmi szykuje Ci się przyjemna sobota
![]() Madzia przynajmniej się polenisz w łóżku ![]() Ja powinnam się teraz uczyć, a przed 14 idę do pracy. A mój Tz kochany, wczoraj wracając z tej imprezy integracyjnej wpadł do mnie po 24, żeby dac buzi na dobranoc ![]()
Edytowane przez rusałka_1 Czas edycji: 2010-01-30 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Rusałko ja już się tak lenię chyba z tydzień :P już mam naprawdę dość
![]() ![]() A czego się uczysz? ![]() I Tża masz naprawdę Kochanego ,że chciało mu się specjalnie po buziaka przyjeżdżać ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Madzia kuruj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Carmi
![]() ![]()
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Uciekam do sklepu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
leć leć bo winko i marchewka tam na Ciebie już czekają hihi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez bym wolała ![]() Oj nudy straszne mnie czekają przed tym egzaminem, i coś nie widzę że się zbiorę do czegokolwiek przed pracą. Egzamin z naukoznastwa- czyli nauki o nauce ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() A ja dzisiaj znowu się uczę...w poniedziałek egzamin z psychologii, w środę aż dwa - system polskich mediów i historia myśli psychologicznej...dramat: brzydal: ale za to potem już ferie! (całe 10 dni) i wypad do Norwegii na weekend ![]() W ogóle dzisiaj półfinały w piłkę ręczną (wiem, wiem, Madzia mnie tu zaraz zlinczuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę weekendu ![]() Hehe ach ta piłka ręczna ![]() ![]() ![]() Zdaj później relację jak tam film ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Relację zdam na pewno ![]() A na weekend jadę sama, tzn. z ludźmi z roku robimy wypad, tym razem z 12 osób się zebrało ![]()
MY ![]() Zaręczeni! ![]() Nasz ślubik ![]() Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-01-30 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Hawwa ![]() Madziu, dziś jadę na pocztę wysłać to, co tam brakuje. Dzwoniłam, ale dziś sobota, więc nikt nie odbiera ![]() ![]() A jakie plany na dziś? Cóż... chciałam dziś się wygrzać w szlafroku, ale nie da rady - o 16:00 daję korepetycje, więc muszę do Tarnowa jechać. Miałam jechać dziś na część zaliczenia, ale muszę odpocząć psychicznie chociaż jeden dzień, czuję, że tego właśnie mi trzeba. Słucham sobie Natashy Bedingfield, ma dużo takich optymistycznych kawałków, że aż powoli godzę się z losem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Ufff, dziś już chyba nie mam takiego pecha - kliknęłam dodaj post i niechcący od razu wyłączyłam przeglądarkę ![]() ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-01-30 o 11:16 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dałam sie ponieść zupełnie
![]() dobra wygadałam sie, już mi lepiej, dobrze że chociaż tu moge |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Justynko na pewno Ci to przyjmą jak szybko wyślesz!!!!
![]() I czasem trzeba sobie po prostu odpuścić i odpocząć, bo inaczej można zwariować, ja się dzisiaj na chwilę widzę z TŻtem, do kina pójdziemy. Eh jeszcze tydzień i trochę wolnego. ![]() A Once ostatnio obejrzałam i strasznie mi się ten film spodobał, zwłaszcza muzyka... ![]()
#1218 |
Rozeznanie
|
aha, chciałąm jescze zaproponować aby na pierwszej str pod zazdrosnicami ktore sie zareczyły, dać dziewczyny które już wyszły za mąż, czyli Osz Rety jak narazie,a niedługo przybęda i nowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjdzie czas, to poprosi Cię o ręke, Twoje nakręcanie się nic tu nie pomoże....
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyjdzie kiedyś w końcu ten dzień , ja też czekam z niecierpliwością ![]() zjedz kawałek dobrej czekolady na pewno Ci oprzejdzie, lub zrób to co lubisz i potrafisz najlepiej zawsze to humor poprawia ![]() A tak w ogóle to Witam wszystkie użytkowniczki dziś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj mam dzień lenia. Wczoraj poszlam do klubu wieczorem ze znajomymi (ale nie takiego umc umc techno, tylko na taka impreze z ciezszym graniem), juz od wejscia tak mi srednio bylo, bo spotkalam tego Arka, co na mnie leci no i nie pasowalo mi to zbytnio. Schlałam sie troszke, bylam w domu po 2, z kreciolkami poszlam spac po zmyciu mordki... A dzisiaj jade po 14 z TZem do McDonalda i wracamy do mnie obejzec jakis film :P a pozniej jade z nauką na zaliczenie w poniedzialek. Pamietacie jak pisalam o tym tescie z kultury USA? Byl bardzo prosty, ale z racji tego, ze olalam i wogole sie nie uczylam, to napewno go nie zalicze ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Justynko mam nadzieję,że Ci to przyjmą ![]() Super,że się wreszcie zobaczycie z Tż ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
a Tak w ogóle ja dziś robię ciasto marchewkowe , chyba dziś czas na wypieki marchewkowe , ciekawe czy mi wyjdzie , jeszcze nigdy nie robiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jestem dziś strasznie rozżalona, i powiem jeszcze że wydaje mi sie to niesprawedliwe nawet, kurcze dałam całą siebie, wszystko robione z myślą o nim, nawet jakieś głupie rezygnacje ze spotkań z koleżankami bo wolałam sie spotkać z tż, każda chwila dla tż, a teraz mi przyszło dostawać po tyłku za to co całe serce które dałam Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....nie unosi się gniewem, nie pamięta złego... oczywiście że tak bedzie dalej, tylko dam ujscie swojemu smutku dziś, od jutro już sie poprawie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Ufff ale miałam poranek! Wstałam o 6.30,żeby o 8 stawić się u Księdza w Kancelarii i wziąć zaświadczenie.Potem jeździłam z Mamą po sklepach,bo jutro mamy gości.Potem babci zawieźć zakupy.A potem kupić szatkę dla małego,pamiątki z Chrztu i takie tam.Więc część prezentu z głowy. Teraz na chwilę usiadłam i lecę sprzątać. Łaziłam dzisiaj za sukienkami,ale nic nie znalazłam. W końcu chyba jednak kupię z BonPrix. Podoba mi się jeszcze jedna (zdjęcie w załączniku)-co myślicie?Dwa zupełnie inne style i Mama namawia mnie na obie ![]() Carmi gratuluję serdecznie ![]() ![]() Justyś ufff ale miałaś dzień.Ale już weekend to może odpoczniesz ![]() Cytat:
A ja kochałam Angelo z Kelly Family.A moja koleżanka kochała Paddiego. Gratuluję zdania immunologii!! ![]() Ja rozumiem ten przesiew,bo u Nas tak jest zawsze. Ale prawdziwym szczytem są egzaminy z KPK,Prawa Pracy,Cywilnego cz.1 i Prawa Międzynarodowoego Prywatnego. To są legendy uczelni. Ale i tak nic nie przebije KPK. Pamiętam,że jak ja zdawałam to na 172 osoby zdało 8( w tym ja ![]() Aaaa w ogóle chciałam się pochwalić ![]() ![]()
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Polka, nie dołuj się, bo to przyciąga złe emocje z zewnątrz...zrób coś, co poprawi Ci humorek i będzie dobrze!
![]() Baterflajku, szczerze to mi się średnio ta sukienka podoba...jakaś taka ni z gruszki ni z pietruszki ![]() ![]()
MY ![]() Zaręczeni! ![]() Nasz ślubik ![]() Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-01-30 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() Cytat:
![]() A jesteś pewna,że nic dobrze nie napisałaś na tym teście? Może akurat trafiłaś tak żeby zaliczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.